inzercia, predaj, predám, bazár

PS4 Pro 1TB + 2x DualShock 4 + 5 hier

Kategória: Herné konzoly

Predám PS4 PRO 1TB 4K HDR. Je to špeciálna edícia bieleho PS4 PRO. Konzola je ako nová. Pridávam k nej 2x DualShock ovládače, 5 hier a nabíjačku ovládačov. Konzola je s komplet príslušenstvom (HDMI kábel, napájací kábel).
Cena pevná. O výmenu nemám záujem. Rovnako hry samostatne nepredávam, len ako celok s PS4!
Tel.
PS4 Pro 1TB + 2x DualShock 4 + 5 hier
Podobné inzeráty
Predam retro konzolu ANBERNIC RG-280V
Predam retro konzolu ANBERNIC RG-280V. Je to zariadenie na emulaciu starych hier. Je tam nahraty novy firmware, ktory oproti povodnemu prinasa krasne graficke rozhranie a velmi prehladne menu. Konzola je urcena skor pre fajnsmekrov co vedia o co ide. V konzole su tisice hier roznych starsich hernych zariadení. Zoznam: PlayStation 1 - 71 hier Nintendo NES - 1089 hier Nintendo SNES - 1209 hier Sega SG-1000 - 6 hier Sega Master System - 370 hier Sega Megadrive - 723 hier Sega CD - 5 hier Atari 2600 - 772 hier Atari 5200 - 382 hier Atari 7800 - 148 hier Mattel Intellivision - 237 hier Sega Gamegear - 303 hier Atari Lynx - 174 hier Neo Geo Pocket - 204 hier Wonderswan - 114 hier Nintendo Gameboy - 620 hier Nintendo Gameboy Color - 670 hier Nintendo Gameboy Advance - 1135 hier Nintendo Game&Watch - 60 hier ZX Spectrum - 129 hier Commodore 64 - 2408 hier M.A.M.E. - 531 hier a ďalšie. Do konzoly sa samozrejme daju na SD kartu(128GB sucastou zariadenia) nahrat dalsie emulacie a hry. Konzola je v 100% stave ani skrabancek. Zariadenie ma paradne tovarenske zhotovenie a znalci ocenia aj pouzity material.
PS ucet
PSN ucet z 50 hrami Uprednostnujem osobny odber na fotkach bez zamku su hry ktore su hratelne bez pluska tieto su kupene v zlave cez plus Playable with PS Plus (30) Marvel's Spider-Man: Miles Morales PS5 PS PLUS Marvel's Spider-Man: Miles Morales PS4 PS PLUS Call of Duty®: WWII PS4 PS PLUS Call of Duty®: Black Ops 4 PS4 PS PLUS PUBG - Public Test Server PS4 PS PLUS Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure PS4 PS PLUS DIRT5 PS5 PS PLUS PUBG: BATTLEGROUNDS PS4 PS PLUS STREET FIGHTER V PS4 PS PLUS God of War® III Remastered PS4 PS PLUS STAR WARS™ Battlefront™ II PS4 PS PLUS Team Sonic Racing PS4 PS PLUS Just Cause 4 PS4 PS PLUS Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning PS4 PS PLUS Worms Rumble PS5 PS PLUS HITMAN™ 2 PS4 PS PLUS DAYS GONE PS4 PS PLUS The Last of Us™ Remastered PS4 PS PLUS ONRUSH™ PS4 PS PLUS Mortal Kombat X PS4 PS PLUS Mortal Shell PS4 PS PLUS Worms Rumble PS4 PS PLUS Shadow of the Tomb Raider PS4 PS PLUS Rise of the Tomb Raider PS4 PS PLUS Battlefield™ V PS4 PS PLUS Call of Duty®: Modern Warfare® Remastered PS4 PS PLUS EA SPORTS™ UFC® 4 PS4 PS PLUS FIFA 22 PS4 PS PLUS Need for Speed™ Payback PS4 PS PLUS DIRT 5™ PS4 PS PLUS
PLAYSTATION 4 PRO 1TB + DUALSHOCK 4 BACK BUTTON + 5× HRY
Predám systém PlayStation 4 Pro 1tb s podtitulom Spider-Man Limited Edition, s ktorým sa vaše herné zážitky doslova dostanú na nový level. V balení tiež bezdrôtový ovládač DualShock 4 Green camouflage s prídavnými tlačidlami DUALSHOCK 4 BACK BUTTON ATTACHMENT pre profesionálnych hráčov hier(prídavný modul s 2 tlačidlami k ľubovoľnému bezdrôtovému ovládaču DUALSHOCK 4, získate tak jedinečnú výhodu. Skrátite dobu odozvy a všetky dôležité funkcie budete mať na dosah ruky. Prídavný modul s dvoma tlačidlami a digitálnym displejom typu OLED Jednoduchá konfigurácia Máte na výber Ku každému tlačidlu môžete priradiť jednu zo 16 rôznych funkcií. Zaiste potom nechýba ani možnosť uloženia 3 vašich najobľúbenejších profilov. Konfigurácia tlačidiel je veľmi jednoduchá. Vykonáva sa cez digitálny displej a zvolenú funkciu priradíte k tlačidlu jediným stlačením. Modul s vašim ovládačom splynie do jedného tela. Každú akciu tak budete vykonávať v rytme a pekne rýchlo. K modulu navyše pomocou 3,5 mm konektora ľahko pripojíte svoju obľúbenú náhlavnú súpravu)... TECHNICKÉ ÚDAJE: KONZOLA Procesor: AMD Jaguar x86–64, 8 jadier Grafická karta: AMD Radeon 4,20 TFLOPS Pamäť: 8GB GDDR5 Blu-ray mechanika HDD: 1000 GB Bezdrôtové spojenie: Wi-Fi (802.11 a/ac/b/g/n) a Bluetooth 4.0 PORTY 3× USB 3.1 1× AUX HDMI port Optický port +5x hry na ps4 (GOD OF WAR, GTA V, ASSASSIN'S CREED UNITY, LEGO JURASSIC WORLD, FIFA20) + Konzola je nepoškodená plne funkčná a vyčistená zvnútra od prachu a nečistôt u špecializovaneho odborníka. Konzola je stále v originál krabici aj so všetkými papiermi. Keďže ako profesionálny hráč hier potrebujem aby bežala vždy na 200% tak som sa o ňu aj dôkladne staral a je v perfektnom stave.. Kľudne si môžete všetko okamžite vyskúšať a na rozumnej cene sa tiež vieme dohodnúť...dôvod predaja je jednoduchý a to, že mám doma novú PS5 a konzolu PS4 a ani jej prislušenstvo už vôbec nepotrebujem...
PS4 Pro 1TB Black + 3x DualShock 4 V2 + Hry + Príslušenstvo
Predám Playstation 4 Pro so všetkým čo k tomu mám na fotkách. Konzola je vo vybornom technickom aj vizualnom stave. Vyčistená a prepastovana CPU s Arctic MX-4 a nové termo podložky na GPU. - Playstation 4 Pro 1TB Jet Black s balením a komplet dokumentáciou - HDMI 2.0 High Speed 4k, sieťový kábel, Play&Charge kábel, Trust slúchadlá PS4 compatible - 3 x DualShock 4 V2 ( Black, Midnight Blue, Glacier White ) - Chatpad na Dualshock - Taška na konzolu - Vertikálny stojan ( použitý len na skúšku a pri fotení - 100% stav ) - 17 Hier ( skoro všetky s aktívnym kódom ) Battlefield V WRC 5 Red Dead Redemption 2 Final Fantasy XV Kingsglaive Steelcase Thief Arma Galant Grand Theft Auto V + Poster NHL 2020 Diablo 3 - Eternal Collection God of War 3 Remastered NBA 2K - Playgrounds 2 Tony Hawk's Pro Skater 1+2 Remastered Drive Club Crash Team Racing - Nitro Fueled Tekken 7 Deluxe Edition Call Of Duty - Black Ops 3 Assassin's Creed - The Enzio Collection Cena za konzolu s káblami a slúchadlami + 3 x DualShock 4 V2 + Chatpad + Taška + Stojan - 380 € Cena za komplet - 570 € Cena za hry samotné 240 € ( každá hra o 3-4€ lacnejšia ako na internetových bazároch.) Pri osobnom predaji nieje problém vyskúšať. Na trase MT-RK-LM-PP viem doviezt alebo zaslať poštou po uhradení zálohy. Pri serióznom jednaní sa vieme baviť o cene, taktiež je možné vyskladať si vlastný setup podľa vašich predstáv z uvedených vecí. Všetko je o dohode.
PLAYSTATION 4 SLIM + PS VR
Dobrý deň. Mám na predaj hernú konzolu Playstation 4 Slim 500GB. Konzola je plne funkčná bez akéhokoľvek poškodenia v originálnej krabici. Konzola je stále v záruke - približne na rok a pol. Ku konzole samozrejme prikladám originálne príslušenstvo: AC kábel HDMI kábel USB kábel Monofónne slúchadlo Dualshock black Okrem originálneho príslušenstva prikladám aj iné príslušenstvo: Stojan na PS4 Nabíjačka na dva dualshocky ORB media remote PS4 back button PS4 Wheel holder Dualshock magma red Dualshock black Until Down hra Ďalej ponúkam Virtuálnu realitu pre PS4. Všetko v originálnej krabici s originálnym príslušenstvom: VR helma PS camera Procesorová jednotka HDMI kábel USB kábel Stereo slúchadlá AC napájací kábel AC adaptér Adaptér pre PS5 Ostatné príslušenstvo: 2x Move controller Stojan a nabíjačka na PS VR CENA ZA SAMOSTATNÉ PRODUKTY DOHODOU. PRI KÚPE PS4 AJ PS VR SOM OCHOTNÝ ZNÍŽIŤ CENU. VŠETKO SAMOZREJME V RÁMCI DOHODY. LEN OSOBNÝ ODBER. NIE DOBIERKA. PROSÍM KONTAKTUJTE MA PRIMÁRNE CEZ E-MAIL A SMS.
Predám Čisto Novú Playstation 4 Pro 1TB
Dobrý deň,ponúkam vám na predaj túto úplne čisto novú ani raz nepoužitú PLAYSTATION PS4 PRO 1TB,presne ako je vidieť na foto.K hernej konzole mám aj originál ešte zabalené hry cca 5 kusov. Parametre: PlayStation 4 je jednou z najobľúbenejších konzol všetkých čias. Oproti starším verziám ponúka ultimátny výkon, ovládače DualShock 4, vylepšenie obrazu pomocou HDR a v prípade vrcholnej verzie PlayStation 4 Pro dokonca 4K rozlíšenie. Navyše nechýba ani rozšírenie v podobe virtuálnych okuliarov PlayStation VR a nutná dávka služieb i exkluzívnych hier! Zobraziť menej Prednosti Sony PlayStation 4 Akými schopnosťami PlayStation 4 vyniká oproti iným herným konzolám? Podpora až Full HD (4K u verzie Pro) rozlíšenia, HDR a vysoký výkon. Podpora aplikácií Skype, YouTube, Spotify apod. Nadštandardné služby PlayStation Plus a PS Network ponúkajú ešte väčšie možnosti a rozšírenie funkcií v PS4. Mnoho exkluzívnych titulov, napr. Crash Bandicoot 4: It's about time, Uncharted: The Lost Legacy alebo Bloodborne. Ovládač DualShock 4 s dotykovým panelom, akcelerometrom a gyroskopom. --------------------------------------------------------------- Cena je 399 euro. --------------------------------------------------------------- V prípade seriózného a vážného záujmu ma prosím kontaktujte na čísle alebo formou SMS,ďakujem pekne. !!!POZRITE VŠETKY INZERÁTY!!!