inzercia, predaj, predám, bazár

Pšenica

Kategória: Prasatá

Predám pšenicu úroda rok 2022
Pšenica
Podobné inzeráty
Predám pšenica-pšenicu ozimnu
Predám pšenicu-pšenica ozimna nová úroda Cena za 100kg/30eur. Pšenica je už navrecova aj voľna podľa množstva. V prípade záujmu pošite SMS.
Predám pšenica-pšenicu -30eur/100kg
Predám pšenicu-pšenica ozimna nová úroda Cena za 100kg/30eur Pšenica je už navrecova aj voľná. V prípade záujmu pošite SMS.
Predám pšenica
Predám pšenicu 100kg - 35EUR osobný odber Palárikovo
Pšenica predaj
Predám pšenicu navrecovanú q/32€
Prasa prasata ošípané PRESTICKE
Touto cestou by som rad ponúkol na Vás zabíjačkový stôl moje prasiatka plemena Presticke. Mäsko je z nich až neskutočne šťavnaté nakoľko do masa toto plemeno tlači tuk a vzniká tam fantastické mramorovanie masa a tým potom vzniká nebíčko v papuľke. Prasiatka neboli zatvorene v chlieve cely ich život bolo voľne priestranstvo farmy. Prasiatka si užívali slnečné lúče spávali a opaľovali sa pri slniečku keď potrebovali tak sa váľali v blate a keď bolo treba tak sa sprchovalo na daždi. Ich apetít bol napĺňaný zelenou travičkou ,lucernou, ďatelinou, púpavou a rôznymi korienkami a dážďovkami. Dokrmovane boli vlastnou miešankou šrotu kukurica-pšenica-jačmeň(vlastne dopestovane obilniny). Ich váha je 180 - 250kg. 101% kvalita mäsa = cena 3€/kg živej váhy :-) :-) :-)
Vietnamské prasiatka
Ponúkam na predaj 3 mesačné vietnamské prasiatka križené s preštickým kancom. K odberu už iba kanci. Mala dohoda na cene možná alebo výmena za obilie(jačmeň, pšenica alebo kukurica)