inzercia, predaj, predám, bazár

Psík čivava

Kategória: Psy

Predám 11 mesačného psíka čivava. Kompletne očkovaný, odčervený a čipovaný.
Psík čivava
Podobné inzeráty
Steniatka civava
Máme rozkošné šteniatka čivava 2x fenka otec čivava a mama čivava s jackom raselom. Narodené 30.9. Zatiaľ 1x odčervené. Odber možný ihneď. V prípade záujmu možné vidieť aj osobne.
Čivava kniky,bukdok,mops a ine
Predam knihy Yorkširsky terier-predane,čivava,buldok,zlaty retriver,francuzky buldok,boxer,mops,bulterier, pudel a ine.ceny v texte. Obrazok 1: 1.Yorkširsky terier-Jak na to - Armin Kriechbaumer - 2€ 2.Yorkširsky terier- Jackie Ransomova -3€ 3.Yorkširsky terier- Rachel Keyesová -4€ 4.Yorkširsky terier- Elena Kovačiková -4€ 5.ČIVAVA -Ute Lehmanová-2€ 6.Čivava-Barbara J.Andrewsová-4€ OBRAZOK č.2 1.Buldok-Michael Dickerson-4€ 2.ZLATÝ RETRÍVR-Nona Kilgore Bauerová-4€ 3.Francouzky buldoček-Muriel P.Leeová-4€ 4.BOXER- U.Piech-3€ 5.MOPS-Milan Raba a Lea Smrčková-3€ 6.BULTERIER-DR.Dieter Fleig-4€ OBRAZOK č.3 1.Chováme psy-Dušan Barlik r.v-1984 -4€ 2.Psi spoločenských plemen- Findejs-Štepánsky-r.v 1973-4€ 3.Pes a jeho výcvik-Jozef Hrušovsky a kolektiv r.v1990-4€ 4.Váš pes-David Taylor r.v 1995-4€ 5.Kynologicky zbornik-r.v1993-4€ 6.Pes nielen ako priateľ- M.Kozak 2€ OBRAZOK č.4 1.Pudel-Jaroslav Hrubant r.v 1997-3€ 2.Priručky psích plemien-Pudel Dr.Bruce Fogle-3€ 3.Váš pes a šteniatka-Andrew Edney -3€ 4.Vreckovy atlas psov-Lea s Martin Smrčkovci-3€ 5.Správna vyživa psov-Eva Maria Bartenschlsger-2€ 6.Niečo o mačkach-Karel Trojan- 3€ OBRAZOK č.5 1.Veľka kniha o psoch-David Taylor-8€ 2.Výchova a výcvik psa-Dr.Bruce Fogle-5€ Na sms nereagujem.
Čivava psík + výbava
Ponúkam na predaj krátkosrstého psíka plemena Čivava, psík je kompletne veterinárne ošetrený a zaočkovaný, plus má aj čip. Psík je starý necelých 6 mesiacov. predávame ho aj s výbavou, pelech, autoprepravka, vodítko, popruh, granulky 14kg pokoj na rok , misky a hračky. Dôvod predaja je nevhodný dar a keďže máme väčšieho psíka veľmi ich spolu nechať nemôžme a keďže je ešte maličký rýchlo si zvykne u nového majiteľa. Ak sa Vám zdá cena vysoká, je možné kúpiť čisto len psíka za 150 nikdy€. Volať
Mini čivava
Eladó mini čivava kutyus 2 és fél hónapost .oltva féregtelenítve Na predaj mini čivava psík 2 a pol mes..očkovaný,odčervnený.
Čivava s PP - dlhosrstý psík
Chovateľská stanica MADE IN MEXICO FCI(chovateľská stanica bola založená v roku 2009) predá prekrásneho luxusného dlhosrstého psíka s prekrásnou hlavičkou na výstavy a chov alebo aj ako luxusného maznáčika.Psík ma zuby 6/6, zhryz nožnicový, oba semenníky, je zdravý (nemá žiadné vady), socializovaný, miluje deti a iných psov a má úžasnu povahu.Obaja rodičia sú importy zo zahraničia.Samozrejme v prípade záujmu pošlem fotky rodičov aj rodokmene.Psík je 2 x očkovaný, čipovaný a riadne odčervený s preukazom pôvodu a je už pripravený k odberu.Prosím volajte len v prípade vážneho záujmu. Po dohode možnosť psíka priniesť za poplatok do Žiliny..Nakoľko je psík s PP cena je primeraná/prijateľná (veľmi priaznivá na psíka s PP), v prípade že hľadáte lacnu alternatívu nevolajte!
Papillon psík s PP
Psík s PP (rodokmeňom) hľadá milujúcich majiteľov, je vo farbe s trikolor. Psík je vymazlený, mojkavý, kontaktný, pohodový, priateľský, prítulný zvyknutý na ľudský dotyk a čistotný. Vyrastajú v rodine s deťmi, s inými psíkmi a domácimi zvieratkami. Psík je vhodný na výstavy. Obaja rodičia majú vyšetrenia s negatívnymi výsledkami. Toto plemeno je vhodné pre úplných začiatočníkov, je vhodné aj k deťom aj k starším ľudom. Papillón je historicky staré a malé plemeno, menej známe, veľmi múdre, učenlivé a inteligentné s ľahkoúdržbovou srsťou. Je výborné pre agility, canisterapiu,dogdance aj pre iné športy, ale je úžasný aj ako spoločník, ktorý je veľmi prispôsobivý človeku. Je určený do bytu. Psík je kompletne očkované, čipované s Petpasom, rodokmeňom PP. Do nového domova im bude pribalený štartovací balíček a bude novým majiteľom poskytnuté doživotné poradenstvo. Ak Vás toto plemeno oslovilo, napíšte mi niečo o sebe a čo so psíkom plánujete. na emaily "" cena?"" Neodpovedám, ďakujem za pochopenie.