inzercia, predaj, predám, bazár

PSVR + Move Controllers + Docking Station

Kategória: Herné zariadenia

Predám plne funkčnu virtuálnu realitu ku PlayStation 4 alebo 5 používanu občasne cca. 3 roky. Sklá vo VR Headsete nie sú poškrabané ale majú jemne zošúchanú ochrannú antireflexnú vrstvu, pri hrách to vôbec nevidno. Ku Headsetu takisto predávam 2 PS Move ovládače a nabíjaciu stanicu. viac foto a info mailom. Osobný odber možný v PP/BA/BB.
PSVR + Move Controllers + Docking Station
Podobné inzeráty
PSVR + PS Move + Adaptér k PS5
Predávam PSVR s PS Move a Adaptérom k PS5 s originálnou krabicou. Dôvod predaja: málo používane Správa len cez email: szepessy.sebastian75@ Posielam aj na dobierku. Na cene sa dá ešte dohodnúť.
PS4 VR
Predám párkrát použitú VR posledná inovovaná verzia (CUH-ZVR2) k PS4 v stave novej v kompletnom nepoškodenom balení vrátane 5ks VR hier a move ovladačov ( boli dokupované osobitne). Pri osobnom odbere aj predvediem. Cena bez move ovládačov 179€. Move ovládače predám aj osobitne za 50€. Teda komplet aj s move ovládačmi 229€.
Predam HTC Vive Pro + Valve Knuckles + Base Station 2.0
Zdar, premyslam nad predajom mojej VR zostavy ktora je ako nasleduje- HTC Vive Pro headset - bez TOBII Valve Knuckles HTC/Valve Base Station 2.0 Headset bol zakupeny z alzy ako full set s Base Station a original HTC Ovladacmi ktore avsak uz nemam. Valve Knuckles ovladace ktore snimaju aj jednotlive prsty som kupoval original cez Steam a moj vlastny steam ucet. Vsetko je momentalne uz bez zaruky kedze to vlastnym nejake 3 roky posledny rok to lezi s velmi malym vyuzitim a rad by som to posunul kedze to este vela posluzi. Veci su v dobrom stave sem tam sa najde kozmeticka chybicka avsak nic co prekaza funkcnosti- drobne skrabance na ovladaci a vonkajsej casti headsetu. Pravy ovladac ma jemne vrzganie pri zmacknuti prstoveho triggeru. SOSOVKY SU BEZ SKRABANCEKOV- Staral som sa o funkcnost ktora je perfektna. Foto su ilustracne realne foto poslem na vyziadanie. Original krabica k HTC ako aj ovladacom. Dovod predaja je nevyuzitie. Pri rychlom jednani dohoda ista. Pozri aj dalsie inzeraty. tagy- (HTC, VR, virtualna realita, steam, valve, index, oculus, rift, rift s, base station)
Ps4 +psvr
Predám cely set Ps4 +psvr +hry Ps4 1Tb ,2 krát ovládače 3 hry na disku way out,mad runner , jurassic world
PSVR V.2, PS kamera
Predám málo používané PSVR V.2 aj s kamerou. VR je vo výbornom stave, možnosť dokúpenia aj hry astro bot.
Predám  psvr
Predám psvr komplet okuliare káble usb vzstupi a aj to čo napojis na ps5 predám za 100 plus dohoda