inzercia, predaj, predám, bazár

PTS výsuvná pažba EPS

Kategória: Paintball

PTS výsuvná pažba EPS
Pazba bola pouzivana cca na 10tich akciach
V pazbe ja velmi vela priestoru takze dat tam baterku neni ziadny problem
Stav: Ako nova
Dôvod predaja, prechod na iny typ
PTS výsuvná pažba EPS
Podobné inzeráty
Predam/Vymenim HPA HK416 DMR Custom
Predam alebo vymenim tohoto mazlika. V zbrani a na nej je nasledovne: Telo Specna Arms HK416 Predpazbie kopa Gissele 15" Pazbicka APS Tlmic Plneny akustickou Penou Pazba Crane Optica Vector Mustang Nozicky ASG Mancraft Gen 1 v CNC Mechaboxe ProWin Rotacna CNC Komora Hlaven Maple leaf AEG 420mm Madbull Shark 60 Gumicka Zbran je ultmena, a pretesnena. Momentalny presny dostrel je okolo 97m s 0.45g BB pri 2.2J. Vdaka tlmici s akustickym tlmenim je po vystrele pocut len swistanie guli okol hlav. Na zbrane je custom nastrek na maskovanie a je osadena konektorom Mancraft 4mm. Ku zbrani idu 3x PTS Magpul 150 ran kopie plus Original Magpul PTS 150 ran, ako aj tocena hadica do regulatora so spojkou. Zbran bola stavana a pouzivana na ihrisku Chtelnica. Dovod predaja je prezbrojenie. Reg ani flasa nie su sucastou predaja, je mozne ich pridat za priplatok. Vymena mozna za nasledovne: Action Army T10, VSR One TM, Tac41 P/A Silverback. Pri rychlom jednani mozna dohoda. Pozri aj dalsie inzeraty.
MAGPUL PTS doplnky airsoft grip, mieridlá
Predám doplnky na airsoftovú zbraň originál MAGPUL PTS vo farbe foliage green. MAGPUL AFG - Angled Foregrip - dobrý stav - 15 EUR MAGPUL MBUL - predné a zadné spolu - poškodené/použitelné - 20 EUR MAGPUL oko na popruh - dobrý stav -10 EUR MAGPUL lúčik na spúšť - stav nový - 10 EUR Preferujem osobný odber v BA alebo v okolí. V prípade zaslania cez zásielkovňu vyžadujem zálohu vo výške 5 EUR splatnú prevodom na môj účet. Napíšte mi na michal.cizmarik@ alebo telefonicky. Ak nedvíham, napíšte správu a ozvem sa. Pozrite aj iné moje inzeráty. Predávam military/taktickú výbavu, doplnky na zbrane, airsoft, lukostreľbu a outdoor.
Airsoft / M4 DMR  A&K s PRS pažbou Magpul PTS.
Mám na predaj tuto repliku M4 DMR od firmy A&K s PRS pažbou Magpul PTS v čiernej farbe. - Málo používaná hral som s nou asi 4 krát. -Je k nej : - čisto nova baterka Lipo 7,4, -zásobíky točáky 300bb -3ks -grip , tlmič -Všetko je plne funkčné, zbran striela SEMI aj Full auto bez problemov. -Predávam ju bez kolimátora, ale ak by bol vážny záujem vieme sa dohodnúť že by som ho pridal k tomu.(kedže padol na zem a je odretý,viď foto.) -zbran bola používana iba s kvalitnými 0,25g BB guličkami značky Guarder. Namerané cca 360 fps. -na zbrani je spravená komplet nova kabelaž. -pravidelne čistená po každej akcii -má pár drobných škrabancov od kríkov atd. -zbraň je v BA viem priniest aj do NR a okolia. Kludne pište SMS/EMAIL alebo volajte.
MAGPUL PTS AFG Angled Foregrip Picatinny
Predám doplnky na airsoftovú zbraň originál MAGPUL PTS AFG Angled Foregrip vo farbe Foliage na Picatinny lištu. Preferujem osobný odber v BA alebo v okolí. V prípade zaslania cez zásielkovňu vyžadujem zálohu vo výške 5 EUR splatnú prevodom na môj účet. Napíšte mi na michal.cizmarik@ alebo telefonicky. Ak nedvíham, napíšte správu a ozvem sa. Pozrite aj iné moje inzeráty. Predávam military/taktickú výbavu, doplnky na zbrane, airsoft, lukostreľbu a outdoor.
M4 a G36 airsoft
Dobrý deň. Mám na predaj 2 ks dlhých Airsoft zbraní: M4 Cyma. Výsuvná pažba,kolimator s chranickami,úchyt na zásobník,kompenzator (mám aj pevné mieridla),weaver listy s chranickami. K zbrani sú 3 tocne zásobníky, batérie a nabíjačka G36 Cyma. Sklopna pazba,kolimator,weaver listy s chranickami-predpazbie,pohyblivý záver (deaktivovaný),3 tocne zásobníky,batérie a nabíjačka. Pri kúpe oboch kusov pridám puzdro na zbrane (batoh),cca 7000 guličiek,nejaké príslušenstvo k zbraniam.(drobnosti) Zbrane nikdy neboli na žiadnej akcii,strieľane len rekreačne doma na záhrade. Dovod predaja je nevyužitie. Tento rok vystrelených asi 500 guličiek(1 zásobník) DETI ANI SA NESNAZTE!!! LEN VAZNY ZAUJEM!
Pažba výsuvná
Pažba od výrobcu specna arms s pažbou sa nehrala ani jedna akcia moja cena 10€ pre viacej info píšte na mail daniel.siva05@