inzercia, predaj, predám, bazár

Pulóvrik

Kategória: Svetre

Nové, tenké pulóvriky, veľmi príjemný materiál
Pulóvrik
Podobné inzeráty
Elegantný tenký trblietavý pulovrík H&M, v. M/L
Dámsky (dievčenský) elegantný elastický svetrík/pulóvrik s trištvrťovými rukávmi. Farba je zelenkavo tyrkysová, trblietavá s čiernymi pruhmi. Neviem či sa celkom podarilo zachytiť správny odtieň, ale v skutočnosti je tá farba podľa mňa ešte krajšia. Má okrúhly výstrih s nazbieraným detailom. Pulóvrik je dlhší vhodný aj na legíny... Párkrát oblečený, bez nejakých poškodení, ešte by poslúžil. Materiál je uvedený na foto. Na štítku je uvedená veľkosť M, možno M/L, porovnajte si hlavne rozmery... ROZMERY merané v kľude: Šírka pod pazuchami - 49,5 cm (x 2) - určite ešte povolí a prispôsobí sa Dĺžka od pleca dole - 70 cm Dĺžka rukáva - od krku 57 cm Dĺžka od ramena - 40 cm Cena 4 eur + 2,50 eurá doručenie Prosím NETELEFONUJTE mi, ani neposielajte SMS!!! Píšte mi správu cez kontaktný formulár pod inzerátom. Prípadne priamo na email: madaraszova.zuzana@ Na SMS a volania nereagujem! Inzerciu nevybavujem osobne. Ďakujem za pochopenie.
Pulovrik Mohito
Velmi pekny pulovrik Mohito ma velkost S.Pulovrik pekne sedi na postave a je ako novy,bol raz obleceny.Cena plus postovne.
Nikdy nenosený pulovrík veľkosť XL
nikdy nenosený pulovrík pulovrík značky Terranova vo veľkosti XL sadne aj na veľkosť 44/ 46 nový nikdy nenosený s jemnými perličkami Prosím nevolať iba sms alebo mail. Nepýtajte sa či ja k dispozícii. Áno je pokiaľ inzerát nezmažem. Ďakujem
Valentínka
Zľava do prava :) 1. Pulóvrik so zvonovými rukávmi - veľ. M/L 2. Topík - vľ. M 3. Pulovrík veľ. L 4.Pulóvrik s viazaním na chrbte, veľ. M Vecičky sú v top stave. Na dobierku neposielam.
Elegantný tenký trblietavý pulovrík H&M, v. M/L
Dámsky (dievčenský) elegantný elastický svetrík/pulóvrik s trištvrťovými rukávmi. Farba je zelenkavo tyrkysová, trblietavá s čiernymi pruhmi. Neviem či sa celkom podarilo zachytiť správny odtieň, ale v skutočnosti je tá farba podľa mňa ešte krajšia. Má okrúhly výstrih s nazbieraným detailom. Pulóvrik je dlhší vhodný aj na legíny... Párkrát oblečený, bez nejakých poškodení, ešte by poslúžil. Materiál je uvedený na foto. Na štítku je uvedená veľkosť M, možno M/L, porovnajte si hlavne rozmery... ROZMERY merané v kľude: Šírka pod pazuchami - 49,5 cm (x 2) - určite ešte povolí a prispôsobí sa Dĺžka od pleca dole - 70 cm Dĺžka rukáva - od krku 57 cm Dĺžka od ramena - 40 cm Cena 3 eur + 2,50 eurá doručenie Prosím NETELEFONUJTE mi, ani neposielajte SMS!!! Píšte mi správu cez kontaktný formulár pod inzerátom. Prípadne priamo na email: madaraszova.zuzana@ Na SMS a volania nereagujem! Inzerciu nevybavujem osobne. Ďakujem za pochopenie.
Ručne pletený pulovrík Everyday Viking
Ponúkam ručne pletený pulovrík z vlny Himalaya Everyday Viking, vlna je mäkučká, príjemná a hladká priadza z rady EVERYDAY s antipillingovou úpravou (nežmolkuje sa) . Pulovrík je unisex, vhodný ako aj pre dievčence tak aj pre fešákov. Veľkostne je tak na 160- do 170cm výšku na štíhlu postavu. Je krasnučký a zaujimavý, jemný a hrejivý, syn ho nemal ani raz , plietla som mu ho na lyžovanie ale akosi skôr vyrástol ako som ho stihla dokončiť. Ručná práca.