inzercia, predaj, predám, bazár

pulovrik & rolák zn. FRACOMINA veľ. M

Kategória: Svetre

Úplne nový pulovrik & rolák zn. FRACOMINA veľ. M . Odmínateľný golier, takže sa dá nosiť na 2 spôsoby: klasický pulover, alebo i ako rolák. Je to originál. Mne malý cez nové prsia. Cena je 30 + p (nová kolekcia). V prípade záujmu reagujem cez email.
pulovrik & rolák zn. FRACOMINA veľ. M
Podobné inzeráty
Predám svetre,rolák,pulovre,trigovicu
Biely sveter Okay 38,sveter- pulover so zlatými korálikov 38-40,trigovicu Fracomina 40-42, rolák čierny 38,rolák čierny Streetball One 42,ciklamenový L.O.G.G. S,žltý 38-40,ružový S, červený 38-40,hnedozlatý Hot Spicy 152
Valentínka
Zľava do prava :) 1. Pulóvrik so zvonovými rukávmi - veľ. M/L 2. Topík - vľ. M 3. Pulovrík veľ. L 4.Pulóvrik s viazaním na chrbte, veľ. M Vecičky sú v top stave. Na dobierku neposielam.
vlnený luxusný svetrík Fracomina veľ. S/M
Predám luxusný svetrík talianskej značky Fracomina, veľ. je písaná M ale skôr sadne na S/menšie M. Rozmery šírka v podpazuší 42 cm, dĺžka zadného dielu 56 cm. Zloženie vlna, angora, kašmír. Farba čierna, šedá. Dôvod predaja bol to darček ale bohužiaľ mne je úzky. Bol raz oblečený, posúvam ďalej. PC vysoká, teraz symbolická cena 10 eur + pošta. Zasielam aj na dobierku.
Elegantný tenký trblietavý pulovrík H&M, v. M/L
Dámsky (dievčenský) elegantný elastický svetrík/pulóvrik s trištvrťovými rukávmi. Farba je zelenkavo tyrkysová, trblietavá s čiernymi pruhmi. Neviem či sa celkom podarilo zachytiť správny odtieň, ale v skutočnosti je tá farba podľa mňa ešte krajšia. Má okrúhly výstrih s nazbieraným detailom. Pulóvrik je dlhší vhodný aj na legíny... Párkrát oblečený, bez nejakých poškodení, ešte by poslúžil. Materiál je uvedený na foto. Na štítku je uvedená veľkosť M, možno M/L, porovnajte si hlavne rozmery... ROZMERY merané v kľude: Šírka pod pazuchami - 49,5 cm (x 2) - určite ešte povolí a prispôsobí sa Dĺžka od pleca dole - 70 cm Dĺžka rukáva - od krku 57 cm Dĺžka od ramena - 40 cm Cena 4 eur + 2,50 eurá doručenie Prosím NETELEFONUJTE mi, ani neposielajte SMS!!! Píšte mi správu cez kontaktný formulár pod inzerátom. Prípadne priamo na email: madaraszova.zuzana@ Na SMS a volania nereagujem! Inzerciu nevybavujem osobne. Ďakujem za pochopenie.
Pulovrik Mohito
Velmi pekny pulovrik Mohito ma velkost S.Pulovrik pekne sedi na postave a je ako novy,bol raz obleceny.Cena plus postovne.
Nikdy nenosený pulovrík veľkosť XL
nikdy nenosený pulovrík pulovrík značky Terranova vo veľkosti XL sadne aj na veľkosť 44/ 46 nový nikdy nenosený s jemnými perličkami Prosím nevolať iba sms alebo mail. Nepýtajte sa či ja k dispozícii. Áno je pokiaľ inzerát nezmažem. Ďakujem