inzercia, predaj, predám, bazár

Purtier Placenta kmeňové bunky z placenty v kapsulkách

Kategória: Zdravie a krása

Najmodernejší, komplexný produkt pre naše telo. Terapia živými bunkami je jediný úplne bezpečný postup, ktorého účinnosť sa preukázala aj pri spomalení procesu starnutia. Tu prichádza PURTIER Placenta. Jeho organická formulácia obsahuje starostlivo vybrané čerstvé zložky placenty z jeleňa, ktoré sú plné aktívnych živých buniek a základných živín.

Nový Zéland, ktorý patrí medzi najmenej znečistené regióny na svete, sa právom hodí ako produkčný hostiteľ spoločnosti PURTIER. Vedecký výskum preukázal účinnosť zložiek v čerstvej Jelenej Placenty pri posilňovaní imunity organizmu. To zasa zvyšuje životnosť a kvalitu života, pretože bunky, tkanivá a orgány sú oprávnené udržiavať telo v najlepšom zdravotnom stave.

Okrem viac ako 12 základných prírodných prvkov, je jelenia placenta vďaka svojej biologickej kompatibilite s ľudským telom, ďalším dôvodom, prečo bola vybraná ako hlavná aktívna zložka v produkte PURTIER Placenta.

Predstavte si tu úžasnosť dnešnej doby, že do svojho tela dokážete dostať kmeňové bunky jednoducho prehĺtnutim kapsuly.

Ak Vás zaujíma viac neváhajte nás kontaktovať skrz nižšie uvedený kontaktný formulár. Spolu Vám dokážeme pomôcť.
Purtier Placenta kmeňové bunky z placenty v kapsulkách
Podobné inzeráty
Purtier Deer Velvet Unikátna terapia aktív kmeňovými bunkami
Najmodernejší, komplexný produkt . Terapia živými bunkami je jediný úplne bezpečný postup, ktorého účinnosť sa preukázala aj pri spomalení procesu starnutia. Tu prichádza PURTIER Deer Velvet. Jeho organická formulácia obsahuje starostlivo vybrané čerstvé zložky placenty z jeleňa, ktoré sú plné aktívnych živých buniek a základných živín. Nový Zéland, ktorý patrí medzi najmenej znečistené regióny na svete, sa právom hodí ako produkčný hostiteľ spoločnosti RIWAY. Vedecký výskum preukázal účinnosť zložiek v čerstvej Jelenej Placenty pri posilňovaní imunity organizmu. To zasa zvyšuje životnosť a kvalitu života, pretože bunky, tkanivá a orgány sú oprávnené udržiavať telo v najlepšom zdravotnom stave. Okrem viac ako 12 základných prírodných prvkov, je jelenia placenta vďaka svojej biologickej kompatibilite s ľudským telom, ďalším dôvodom, prečo bola vybraná ako hlavná aktívna zložka v produkte PURTIER Placenta. Predstavte si tu úžasnosť dnešnej doby, že do svojho tela dokážete dostať kmeňové bunky jednoducho prehĺtnutim kapsuly. Kontaktovať prosím skrz nižšie uvedený kontaktný formulár. Vyhľadávanie: Purtier PLacenta, Purtier Deer Velvet, Velvet,Jelenia Placenta, Placenta, Kmeňové bunky, doplnok výživy, posilnenie imunity, regenerácia organizmu, prevencia
Purtier Deer Velvet Unikátna terapia aktív kmeňovými bunkami
Najmodernejší, komplexný produkt pre naše telo. Terapia živými bunkami je jediný úplne bezpečný postup, ktorého účinnosť sa preukázala aj pri spomalení procesu starnutia. Tu prichádza PURTIER Deer Velvet. Jeho organická formulácia obsahuje starostlivo vybrané čerstvé zložky placenty z jeleňa, ktoré sú plné aktívnych živých buniek a základných živín. Nový Zéland, ktorý patrí medzi najmenej znečistené regióny na svete, sa právom hodí ako produkčný hostiteľ spoločnosti RIWAY. Vedecký výskum preukázal účinnosť zložiek v čerstvej Jelenej Placenty pri posilňovaní imunity organizmu. To zasa zvyšuje životnosť a kvalitu života, pretože bunky, tkanivá a orgány sú oprávnené udržiavať telo v najlepšom zdravotnom stave. Okrem viac ako 12 základných prírodných prvkov, je jelenia placenta vďaka svojej biologickej kompatibilite s ľudským telom, ďalším dôvodom, prečo bola vybraná ako hlavná aktívna zložka v produkte PURTIER Placenta. Predstavte si tu úžasnosť dnešnej doby, že do svojho tela dokážete dostať kmeňové bunky jednoducho prehĺtnutim kapsuly. Ak Vás zaujíma viac o tomto geniálnom produkte tak nás neváhajte kontaktovať skrz nižšie uvedený kontaktný formulár. Spolu Vám dokážeme pomôcť.
Zrevitalizujte svoje telo a psychiku pomocu Kmeňových buniek
Unikátna terapia konečne už aj u nás dostupná - PURTIER PLACENTA 6.edície, je Ferrari medzi výživovými doplnkami na trhu, nuž presvedčte sa sami... GARANCIA Originality výrobku. Významným spôsobom spomaľuje proces stárnutia, ideálna prevencia pred vznikom kritickych/chronickych ochorení, stimuluje tvorbu vlastných kmeňových buniek v kombinácii s ďaľšími 12 vzácnymi účinnými zložkami dovoluje telu sa ´´uzdraviť".. S odkazom na Sokratesa - Doktor lieči, ale príroda uzdravuje :) Produkt je 100./° prírodný. Môže byť významne nápomocný aj pri riešení už vzniknutých kritických chorôb ako sú rôzne typy onkologických ochorení, odiabetes, rôzne autoimunitné ochorenia-ALS, Crohnova choroba, artritída, parkinson, alzheimer,vitiligo, výrazne skracuje dobu a zlepšuje proces liečenia po úraze. Všetky uvedené tvrdenia máme podložené na základe mnohých skúseností naších spokojných klientov, ktoré v prípade záujmu vieme samozrejme doložiť. Neváhajte len, ale VYSKÚŠAJTE kým je ešte čas,.. Darujte Sebe alebo svojim blízkym to najcennejšie čo máme - ZDRAVIE. Produkt vyrobený na Novom Zélande. Možnosť dohody predaja aj po 1 balení na skúšku. S týmto doplnkom môžte len získať.. Je DOPORUČENÉ užívať v kombinácií s Omega 3, ktorá významne zvýší priepustnosť bunečnej membrány, pre maximálny účinok Placenty. Neváhajte mi zavolať/napísať..
RIWAY
PREDÁM BEZKONKURENČNE KMEŇOVE BUNKY PURTIER DEER VELVET radikalne pomaha pri čom kolvek ,diabetes,štitna žlaza,onkologice choroby,pourazove ťažkosti,pooperačne , na svete už 14 rokou v europe len 5 mesiacou,volaj dam viacej info.
Coffee Superfood Renewing Facial Exfoliator 30ml
Veľmi účinný regeneračný peeling na tvár Coffee Superfood je nabitý množstvom protizápalových zložiek a ovocných výťažkov vyhladzujúcich pokožku, ktoré odstraňujú odumreté kožné bunky a odhaľujú jemnú a žiarivú pleť. Tento prírodný peeling, ktorý obsahuje jemné škrupiny z vlašských orechov, odstráni suché, odumreté kožné bunky a zanechá vás jemnú, hladkú a žiarivú. Osviežte a chráňte svoju pokožku pomocou kávového oleja, ktorý má vysoký obsah antioxidantov a mastných kyselín, ktoré vyživujú a chránia pokožku. Hlboko čistí nečistoty z pórov, zabraňuje tvorbe akné a jemne drhne, aby ste odstránili suchosť a odhalili žiarivú pleť. Prečo potrebujem tento produkt? • Na vyhladenie a rozjasnenie pokožky • Jemne si urobte píling na tvári • Vyživujte pokožku antioxidantmi a mastnými kyselinami • Vyhladzujte, osviežte a obnovte pokožku prirodzeným spôsobom Ako použiť Vmasírujte tenkú vrstvu na čistú a suchú pokožku krúživými pohybmi a nechajte niekoľko minút pôsobiť. Umyte a vyčistite pokožku ako obvykle. Aké sú kľúčové výhody? • Kyselina kávová, antioxidant nachádzajúci sa v kávovom oleji, môže zvýšiť hladinu kolagénu a znížiť predčasné starnutie buniek • Jemný prášok zo škrupín vlašských orechov odstráni všetky odumreté kožné bunky a zanechá vašu pokožku žiarivú a hladkú • Exfoliácia pripraví pokožku na ďalšiu rutinu starostlivosti o pleť sérami, krémami a olejmi • Vlastnosti udržiavania vlhkosti vyhladzujú a hydratujú pokožku Úplne nový, neotvorený Cena: 5€
Alma K. krém, sérum
Nové, nepoužité. Nevhodný dar. Kupované vo Fann. Alma K. - hydratačný krém, cena 16€ + pošta. Alma K. - sérum, cena 18€ + pošta. Kontakt e-mai. Popis: Intenzívne vyhladzujúce sérum povzbudzuje vitalitu a prirodzený jas peti. Ľahká krémová textúra, obsahuje aktívnych rastlinné kmeňové bunky, ktoré majú regeneračnú silu. Obsahuje minerály z Mŕtveho mora, šťavu z aloe vera a antioxidačný výťažkom zeleného čaju. Sérum dodáva pleti potrebnú dávku výživy pre perfektný bezchybný vzhľad. Obohatené o 100% prírodné oleje, výťažky a minerály z Mŕtveho mora. Vhodné aj pre vegánov.