inzercia, predaj, predám, bazár

Púť do Medjugoria cenová ponuka

Kategória: Cestovanie

Hľadám dopravu 16 až 22 miestnym mikrobusom v termíne od 5.6 o 20hod do 12.6. 06.00hod 2023 na trase Nitra Vepric Medjugorie a späť Medjugorie Vepric Nitra.
Púť do Medjugoria cenová ponuka
Podobné inzeráty
Asistent prepravy
Ponúkam prepravu s osobnou asistenciou(doprovodím k lekárovi,do kúpeľov a pod.) v rámci SK.Nonstop!Cenová dohoda istá!
Darcek Prenájom Autokaravanu
Výnimočná ponuka pre tých čo sa boja neistého počasia. Storno rezervácie termínu mimo hlavnej sezóny je možné aj v deň nástupu. Tak už žiadne vrtochy počasia vám nepokazia náladu. Využite výhodnú ponuku a rezervujte si už teraz zážitok v autokaravane. okamžitá rezervácia pri rezervácii zadajte zlavový kód: KARVI EXTRA PONUKA ( je inzertný portál pre karavanistov, aktuálne na prenájom 77 karavanov) Dethleffs T 7057, r.v. 2020. Automatická prevodovka. Auto je do 3500kg t.j. stačí vodičák na osobné auto. Veľká separátna sprcha, chemická toaleta, plne zariadená kuchyňa, veľká chladnička s mrazničkou. Čisté, nové, voňavé, dezinfikované a plne klimatizovane. Kompletná kempingová výbava v cene. cena vo vedľajšej sezóne je 105 Eur / deň + DPH cena v hlavnej sezóne (15.06.-15.08.) je 120 Eur / deň + DPH Deň odovzdania a prevzatia účtujeme polovičnú sadzbu bez ohľadu na dobu využívania obytného auta. Zdarma je 100 km / deň okamžitá rezervácia je možná na adrese rýchly kontakt: autokaravany@ Pri dopyte prosím uvádzajte konkrétny dátum kedy by ste si radi užívali slobodu a dobrodružstvo autokaravanom. Karavan rsptv. autokaravan má využitie aj ako mobilná kancelária alebo mobil Office. Zároveň dovolenka je dobrodružstvo. Užívate si more, hory súkromie aj zábavu. bude aj pre vás obytné auto alebo obytný príves vášňou?
dovolenka chorvátsko
mobilný dom v Chorvátsku - Biograd na Moru v časti Soline. Dom ma rozmer 7x4 a terasa 5x3 m. Dom je komplet zariadený . K moru 2 min pešo do centra mesta 10 min.. Pozvoľný vstup do mora. Dom je vhodný pre 5 ľudí. Cena ubytovania na 2023 5-6 mesiac - 120 eur/noc 7-8 mesiac - 120 eur/noc 9- mesiac - 120 eur/noc 10 -mesiac - 50 eur/noc Biograd na Moru, mesto a prístav v severnej Dalmácii, sa nachádza 28 km južne od Zadaru. Nachádza sa na malom polostrove a pevnine. Biograd známy aj svojimi krásnymi plážami, malebnými zátokami. Biograd má jeden z najväčších a najvybavenejších tenisových táborov v tejto časti Jadranského mora, ktorý sa skladá zo 14 antukových tenisových kurtov a 6 kurtov s tvrdým povrchom. Nachádza sa v borovicovom lese, pri pláži. Ponúka vynikajúce možnosti plachtenia a potápania a ponúka aj kurzy plachtenia a potápania.
Chalupa martincek
Chalupa Martinček ponúka svojim hosťom moderné ubytovanie počas celého roka v apartmáne na 1. poschodí so súkromným vchodom po točitom schodisku. Nachádzajú sa tu dve spálne s manželskou aj poschodovou posteľou. Ďalšie dve lôžka nájdete v obývacej miestnosti na rozkladacom gauči spolu s televízorom a spoločenskými hrami, pri ktorých sa zabaví celá rodina či skupina priateľov. K dispozícii budete mať takisto plne vybavenú kuchyňu, kde nechýba ani umývačka riadu, indukčná varná doska či kávovar. Súčasťou apartmánu je kúpeľňa s toaletou a sprchovacím kútom, balkón a pripojenie na WiFi. V exteriéri je prichystané detské ihrisko, posedenie v altánku, gril, ohnisko a kotlík na guláš. Vaše autá zaparkujete priamo pri objekte. Chalupa Martinček je situovaná v malebnej dedinke Terchová v rodisku Juraja Jánošíka. Pobyt si môžete spríjemniť návštevou Jánošíkových dier, rozhľadne Terchovské srdce, Expozície Jánošík a Terchová alebo kostola svätého Cyrila a Metoda s dreveným betlehemom. Okolie Terchovej ponúka výborné podmienky na turistiku, kedy vyjdete na vrchy Chleb, Veľký Kriváň, Veľký Rozsutec, Poludňový Grúň a iné. V zime si skvelú lyžovačku užijete v stredisku Vrátna Free Time Zone. Relax centrum Terchovec Vám zabezpečí dokonalý oddych po aktívnych dňoch v bazénoch a vo wellness.
CHORVÁTSKO, ubytovanie pri mori bez cestovky
❤️ CARPE DIEM plný RELAXU v súkromí, bez cestovky a davu turistov. Radi by sme Vám touto cestou, ponúkli ubytovanie plné RELAX v prímorskom apartmánovom dome s dvoma apartmánmi, kde každý apartmán je plne vybavený a má veľkou preslnenou terasou s fantastickým výhľadom na otvorené a priezračne čisté more. Dom je v pokojnej lokácii neďaleko známeho mesta Primošten. Naša ponuka je pre všetkých, čo chcú spoznať, tak trochu iné Chorvátsko, bez davu turistov, s panenskou prírodou a nepreplnené prírodné pláže. Na svoje si prídu predovšetkým milovníci pokoja a pohody. Okolo príroda s olivovníkmi, vínnou révou, všetko prevoňané oleandrami a píniou. Obchody, reštaurácie, kaviarne, promenády atď. všetko dostupné do pár minút autom. Čistota mora v našej lokácii, bola už niekoľkokrát ocenená modrou vlajkou a pobrežie si už niekoľkokrát vybrali aj filmári z Hollywoodu, pretože je to zabudnutý kúsok raja, kde prežijete nerušené dni stredomorského života. Tu Vás čaká množstvo prírodných zátok a miest na odpočinok. Lokalita je vzhľadom na svoju polohu, skutočnou zárukou nekonečných slnečných dní. Ďalej si užijete veľa chvíľ pri potápaní a šnorchlovaní. Večer je možné si zahrať Balote a povečerať na SELU v súkromnej konobe, kde sa servírujú a podávajú predovšetkým dobroty z vlastnej produkcie či ulovené. K dispozícii je Vám v prípade potreby kotvisko na čln a na zábavu PADDLEBOARD. Tiež je možné využiť výlet loďou po okolí a vykúpať sa na z pevniny nedostupných plážach. V prípade, že Vás naša ponuka zaujala a máte záujem o doplňujúce informácie, neváhajte nás kontaktovať. Ceny sú v závislosti od termínu, zvoleného apartmánu a počtu osôb. Radi u nás ubytujeme ako 2 osoby tak 2+1, 2+2, 4+1 až max. 4+2 deti. Ceny už od 70 - 140, - Euro. Pre rýchlejšiu komunikáciu preto prosím napíšte počet osôb, pre ktorý ubytovanie dopytujete a kontaktujte nás prvýkrát e-mailom, kde Vám veľmi radi poskytneme všetky potrebné informácie. Voľné termíny sú Vám k dispozícii. voľné termíny: - 12.6. - 20.6.2023 - 25.7. - 3.8. 2023 - 4.8. - 16.8. 2023 - 27.8. - 5.9. 2023 - 20.9.- 30.9. 2023 Október už obsadený ....cyklisti Pravidelne aktualizujeme. Pre až 8+1 osôb (2 ap.) voľný termín 13.8. - 19.8. 2023 Ďakujeme a budeme sa tešiť.
Požičovňa karavanov Bratislava, Šamorín, Senec
Nová požičovňa a prenájom karavanov - Bratislava, Šamorín, Senec, Dunajská Streda. Aktuálna ponuka nášho vozového parku pozostáva z: 2x obytné vozidlo 4x obytný príves 1x 8-miestne osobné vozidlo 2x Autokaravan Carado T448 Obytný príves LMC Musica 470 E Obytný príves LMC Vivo 500 K Obytný príves LMC Sassino 470 K Obytný príves LMC Style 490 K 8-miestne vozidlo Mercedes Benz V 220 VKL/L Pozrite sa na a kto má chuť cestovať, stačí len objednať :-) Voľné termíny máme počas celého roka. Cena od 55,- EUR (obytný príves) Meno: Zoltán Prehoda Web: Web: Web: Web: Meno: Zoltán Prehoda E-mail: info@ Telefón: