inzercia, predaj, predám, bazár

Pútava ponuka z miesta kde ste nečakali

Kategória: Domy

Dom priamo v centre mesta Spišské Vlachy.

Jozef Bindas z realitnej kancelárie BeMi vám ponúka na predaj starší rodinný dom, ktorý je ideálnym zdrojom príjemného a pôvodného charakteru mesta Spišské Vlachy.
Starobylé múry na vás dýchajú jedinečnou atmosférou z čias dávno minulých a vďaka novým stavebným technológiám máte na dosah vytvoriť si z vášho domova miesto s moderným vybavením ako na dovolenke v dolnom Rakúsku.

Dom pozostáva z 3 izieb, sklad, prístrešok a drevárka. Elektrina je napojená, ostatné prípojky sú dostupné hneď pred bránou domu. Vnútri sa nachádza 2x kachľová pec.
Cena je 38 000 eur.

Ak chcete aby váš domov patril do spanilej mozaiky centra mesta, neváhajte ma kedykoľvek kontaktovať aby sme dohodli obhliadku. Kontakt: tel.č.: alebo email: bindas@

NAŠA CENA JE BEZ AKÝCHKOĽVEK SKRYTÝCH POPLATKOV. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV A AKTÍVNA POMOC PRI VYBAVOVANÍ HYPOTEKÁRNEHO ÚVERU.
Pútava ponuka z miesta kde ste nečakali
Podobné inzeráty
Pútava ponuka z miesta kde ste nečakali
Dom priamo v centre mesta Spišské Vlachy. Jozef Bindas z realitnej kancelárie BeMi vám ponúka na predaj starší rodinný dom, ktorý je ideálnym zdrojom príjemného a pôvodného charakteru mesta Spišské Vlachy. Starobylé múry na vás dýchajú jedinečnou atmosférou z čias dávno minulých a vďaka novým stavebným technológiám máte na dosah vytvoriť si z vášho domova miesto s moderným vybavením ako na dovolenke v dolnom Rakúsku. Dom pozostáva z 3 izieb, sklad, prístrešok a drevárka. Elektrina je napojená, ostatné prípojky sú dostupné hneď pred bránou domu. Vnútri sa nachádza 2x kachľová pec. Cena je 38 000e. Ak chcete aby váš domov patril do spanilej mozaiky centra mesta, neváhajte ma kedykoľvek kontaktovať aby sme dohodli obhliadku. Kontakt: tel.č.: alebo email: bindas@ NAŠA CENA JE BEZ AKÝCHKOĽVEK SKRYTÝCH POPLATKOV. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV A AKTÍVNA POMOC PRI VYBAVOVANÍ HYPOTEKÁRNEHO ÚVERU.
4 IZBOVÝ rodinný dom, Ružindol, Trnava
Túžite po svojom kúsku raja na zemi? Kde by ste našli pokoj a kľud, mimo ruchu mesta, kde Vaše deti môžu bezpečne vyrastať.... kde sa môžete zhlboka nadýchnuť a vychutnávať si život v pokojnej atmosfére, no predsa budete blízko mesta. Objavte s nami výhody bývania v obci Ružindol. Tento 4 izbový rodinný dom, o výmere necelých 140 m2, kolaudovaný v roku 2015, Vás očarí už na prvý pohľad. Leží na skoro 7 árovom pozemku, ktorý je v skutku dômyselne rozdelený a ponúka maximálne súkromie. Privíta Vás elektrická kovaná brána, za ktorou nájdete osobitnú prístupovú cestu k domu, na ktorej sa Vaše dieťa naučí spokojne a bezpečne bicyklovať, zatiaľ čo Vy odbehnete skontrolovať prípravu obeda. A tú si vychutnáte v rustikálnej kuchyni so žulovou pracovnou doskou so zabudovaným dresom. Oceníte otvorený priestor kuchyne, jedálne a obývacej časti. Potešia aj dve kúpeľne, jedna so sprchovacím kútom a toaletou, druhá s dvomi umývadlami, vaňou a toaletou. Každý člen domácnosti si nájde svoje útočisko v jednej z troch izieb. Cez obývačku prejdeme na priestrannú zimnú záhradu, ktorá Vás prekvapí štedrými rozmermi 9,3m x 3m. Odtiaľ je už len krôčik na udržiavaný dvor. Okolo domu nájdeme kvetinové ale aj vyvýšené záhony, kde dopestujete rôznu zeleninu. Stále ju tu dostatok miesta na hranie napríklad futbalu. Ak by ste rozmýšľali, kam so záhradným náradím, tak aj na to máme odpoveď. Záhradný domček Vám ponúka dostatok úložného priestoru aj na Vašu kutilskú výbavu. S polievaním pomôže vlastná studňa a závlahový systém. Bonusom je prekrytý slaný bazén, (7,5m x 3,3m), ktorý vďaka ohrevu prostredníctvom tepelného čerpadla, môžete využívať do neskorej jesene. Vylepšiť Vaše plavecké výkony Vám pomôže protiprúd. Ak Vás na dvore prekvapí hlad, určite využijete záhradný krb s grilom. Úkryt pre Vášho štvorkolesového miláčika poskytne prístrešok s elektrickou bránou. A ak ste šťastným majiteľom dvoch áut, potešíme Vás, zmestia sa tom obe. Klimatizácia, či kamerový systém sú samozrejmosťou. PRI RÝCHLOM JEDNANÍ DOHODA NA CENE MOŽNÁ Ak by ste si radi prišli pozrieť atmosféru tohto domu, určite mi zavolajte. Gabriela Bodová – Váš realitný maklér, 0917 537 214 alebo napíšte email bodova@ nájdete ma aj na sociálnych sieťach.  
Predaj 5(6) izbových domov v trojdome, Ihličnatá, Bratislava
Ponúkame na predaj, dvojpodlažné, 5 alebo 6 izbové rodinné domy v trojdomoch. Vďaka tepelnému čerpadlu majú veľmi nízke prevádzkové náklady. Nachádzajú sa v Bratislave, na Ihličnatej ulici, m.č. Vrakuňa. Na predaj sú domy s ÚP 130 m2 + terasa 26 m2 + 2 alebo 3 parkovacie miesta. Ku každému domu patrí pozemok s výmerou od 183 m2 do 287 m2. Predáva sa v stave skolaudovaný holodom, oplotený upravený pozemok, parkoviská a terasy zo zámkovej dlažby. Terasy budú oddelené gabionmi. Holodom je možné dokončiť do štandardu podľa predstáv nového majiteľa. Virtuálna prehliadka na: Video: Video: Inžinierske siete: Napojené sú na elektrinu, vodovod, kanalizáciu a majú prípravu na optiku. Dom je súčasťou trojdomu ale je to samostatná stavba s vlastnými obvodovými múrmi (úplná dilatácia), samostaným vodomerom a elektromerom.  Konštrukcia a vybavenie domu: - obvodové múry - 25 cm tehla Leier, zateplenie 20 cm polystyrén - deliace steny 2x25 cm akustická tehla Leier oddelené minerálnou vlnou - fasáda zo silikátovej omietky zn. Caparol  - strecha plochá s izoláciou z PVC a štrkovým zásypom - zateplenie stropu spádový polystyrén min 30 cm - omietky sádrové Rattio Glatt L - potery anhydrid - okná plastové zn. Rehau 7 komorové, dištančná páska, kovanie GU, izolačné trojsklo - príprava na vonkajšie elektrické žalúzie - príprava na klimatizáciu, alarm, kamerový systém, internet a TV - kúrenie teplovodné, podlahové s tepelným čerpadlom zn. De Dietrich - terasa zo zámkovej dlažby 26 m2, gabionom oddelená od susedov - 2 - 3 parkovacie miesta zo zámkovej dlažby Lokalita: Rodinné domy sa nachádzajú v tichej, slepej ulici. V príjemnom prostredí obklopeného zeleňou v blízkosti Malého Dunaja a cyklotrasy. Zároveň majú dobrú dostupnosť a vybavenosť v okolí. Vo vzdialenosti do 1km (13 minút chôdze)  sa nachádza vlaková aj autobusová zastávka, MHD, reštaurácia, obchody, základná aj umelecká škola, miestny úrad, detské ihrisko a športoviská. CENA:  od 383.430.- € v stave holodom Domy: A:  pozemok 287 m2, 3 parkovacie miesta, terasa 26 m2 – 412.404.- € - PREDANÉ B:  pozemok 225 m2, 2 parkovacie miesta, terasa 26 m2 – 392.250.- € - REZERVOVANÉ C:  pozemok 252 m2, 2 parkovacie miesta, terasa 26 m2 – 397.920.- € D:  pozemok 234 m2, 2 parkovacie miesta, terasa 26 m2 – 394.140.- € E:  pozemok 183 m2, 2 parkovacie miesta, terasa 26 m2 – 383.430.- € - REZERVOVANÉ F:  pozemok 246 m2, 3 parkovacie miesta, terasa 26 m2 – 385.000.- € Uvedená cena je vrátane: - provízie RK - právneho servisu - katastrálnych poplatkov a notárskych poplatkov spojených s KZ - listu vlastníctva na Vaše meno - asistencia pri protokolárnom odovzdaní nehnuteľnosti - vybavenie úveru na financovanie nehnuteľnosti osvedčeným hypotekárnym špecialistom KONTAKT: Kosiba Miloš 0915 69 77 99 kosiba@corali
REZERVOVANÉ-Výhodná ponuka - na predaj útulný rodinný dom s
Ponúkame Vám na predaj útulný rodinný dom s garážou v obci Veľké Blahovo. Rodinný dom bol postavený pred 10 rokom na 6 árovom pozemku v novej štrvti obce. Rodinný dom má dobré dispozičné riešenie, denná časť je oddelená od nočnej časti. DOM okr. Dunajská Streda – Veľké Blahovo zastavaná plocha: 152 m2 postavený v roku 2011 kvalitné materiály plastové okná plávajúca podlaha / dlažba radiátory v detských izbách podlahové kúrenie alarm IS – plyn, elektrina, studňa, kanalizácia v píprave DISPOZÍCIA: predsieň, chodba, 2 detské izby, samostatný WC, kúpeľňa, obývacia izba s kuchyňou, galéria so spálňou Po vstupe do domu sa ocitneme v predsieni s chodbou, čo rozdelí dennú časť od nočnej časti rodinného domu. Z predsiene je vstup do dvoch detských izieb, do samostatného WC a do kúpeľne. Vo veľkej kúpeľni zmestí obrovská rohová vaňa, sprchoví kút a je dostatok miesta aj pre ďaľší WC. Z chodby je vstup do kuchyne s obývačkou, odkiaľ je vstup na galériu, kde sa nachádza spálňa. Kuchyňa je vybavená s kuchynskou linkou so zabudovanými spotrebičmi a jedálenských kútom. V obývačke sa nachádza krb a odtiaľ je vstup na príjemnú terasu s altánkom a na dvor s prekrásnym jazierkom a bazénom. Oddelene predsa v dome je aj technická izba s kotlom, do technickej izby sa dostaneme cez dvor. Na podlahe vo dvoch detských izbách je plávajúca podlaha a v ostatných miestnostiach je dlažba. Na dvore sa nachádza ďaľšia garáž, kde je dostatok miesta aj pre jedného auta alebo aj pre náradie. . V záhrade sa nachádza altánok a dostatok miesta na grilovanie a oddýchnutie, bazén a prekrásne jazierko s rybami. Veľkou výhodou je automatické zavlažovanie. POZEMOK výmera: 600 m2 oplotený rovinatý parková úprava – ruže, prekrásne kríky, bazén a jazierko s rybičkami automatické zavlažovanie parkovanie v garáži a parkovacie miesta pred domom OKOLIE Dom sa nachádza v tichej novej časti obci Veľké Blahovo, kde bývajú hlavne mladé páry s malými deťmi. Obec Veľké Blahovo má výbornú polohu, lebo sa nachádza blízko hlavnej cesty 63, na ktorom ľahko sa dá dostať aj do Bratislavy, aj do Komárna a tiež aj do Maďarska. Obec je 3 kilometre od okresného mesta Dunajská Streda a 43 kilometrov od Bratislavy. Obec Veľké Blahovo ponúka dobrú občiansku vybavenosť, je tu obecný úrad, škola, škôlka, pošta, potraviny, atď. V Dunajskej Strede nájdete všetko čo potrebujete, obchody, služby, banky, reštaurácie, fitnes, atď. NÁŠ NÁZOR Rodinný dom je ideálny pre mladú rodinu, kde deti majú vlastnú izbu, alebo pre páry blízko k dôchodku, ktorý už hľadajú kľudné bývanie. Dvor je vhodný na grilovanie, oddýchnutie pod altánkom a je dostatočne veľký na hranie detí. Tento skvelý rodinný dom môže byť Váš za 225.000 € už aj vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W REAL. Oplatí sa to vidieť. Ochotne Vám dohodnem osobnú obhliadku rodinného domu. Ponúkame pre našich kli
5-IZBOVÝ TEHLOVÝ DOM, POZEMOK 503m2, GARÁŽ 31m2, ŽILINA - SO
Salea - Váš partner v realitách vám ponúka jedinečnú príležitosť vlastniť 5-izbový rodinný dom v žiadanej lokalite - Solinky Juh. Pri Auparku ste autom do 10 minút. V pešej dostupnosti máte kompletnú občiansku vybavenosť. Príďte sa pozrieť osobne, rád vás domom prevediem. Dom: Tento tehlový dom kolaudovaný v roku 2004 ponúka dostatok priestoru pre celú Vašu rodinu. V roku 2013 dom prešiel rozsiahlou rekonštrukciou - prístavba dvoch izieb nad garážou, zväčšenie garáže, nová kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi, nové laminátové podlahy a obklad v kúpeľni. Denná časť domu je situovaná na prízemí. Obývacia izba s krbom, prepojená s jedálňou a kuchyňou, vytvára priestor, kde rodina môže tráviť príjemné spoločné chvíle. Tento otvorený a priestranný koncept poskytuje ideálne miesto na rodinné stretnutia, večere a ďalšie aktivity, kde sa môže rodina skutočne zblížiť a užiť si spoločné okamihy. S krbom ako dominantou miestnosti sa vytvára aj príjemná atmosféra pre relax a oddych po náročnom dni. Kto chce mať naopak svoje súkromie, vyjde si na poschodie. Nachádzajú sa tu tri samostatné izby - spálňa a dve detské izby, ďalej priechodná pracovňa, samostatné WC a kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom. Dostatok úložného priestoru vám zabezpečia vstavané skrine v spálni a pracovni. Zo spálne a pracovne je východ na južne orientovaný balkón, takže kto má rád slnko, môže si ho tu užívať celý deň. Parkovanie pre vaše autá nie je žiadny problém - máte k dispozícii garáž, kryté parkovacie miesta vo dvore, dve parkovacie miesta pred domom a ďalšie vonkajšie parkovacie miesto pred garážou. Záhrada: Pozemok o celkovej výmere 503m2 je celý oplotený a od susedou oddelený tujami. Záhrada je upravená, vysadená trávou a orientovaná na južnú stranu. Na záhrade sa nachádza altánok, kde si môžete v lete grilovať a posedieť s rodinou a priateľmi. A tiež sa tu nachádza praktický záhradný domček na úschovu náradie. Lokalita: ZOC MAX Žilina, kde máte všetky moderné služby pod jednou strechou, je od domu iba 6 minút pešou chôdzou. Pri Auparku ste autom do 10 minút. Mesačné náklady na chod domu: Plyn: 98 Eur, Elektrika: 50 Eur, Voda: 30 Eur. Technicky: - Stavebný materiál: tehla - Zateplenie: áno - Celková úžitková plocha: 135m2 z toho: prízemie: 55m2 poschodie: 80m2 - Zastavaná plocha domu: 90m2 - Veľkosť pozemku: 503m2 - Kolaudácia: 2004 - Rekonštrukcia - prístavba 2 izieb, zväčšenie garáže, nová kuchynská linka: 2013 - Vykurovanie: plynový kondenzačný kotol - Krb: áno - Ohrev vody: plynový zásobník na ohrev vody - Voda: verejný vodovod - Odpad: verejná kanalizácia - Elektrika: áno, 230 / 400 V - Garáž: áno, výmera 31m2 - Stav objektu: veľmi dobrý - Dispozícia: 5+1 - Okná: drevené euro-okná, v dvoch pristavených izbách plastové a strešné okná VELUX Rád vám dom ukážem na osobnej prehliadke. Zavolajte mi a dohodnite si termín obhliadky. Teším sa na vás.
4 IZBOVÝ NADČASOVÝ RODINNÝ DOM, Veľké Janíkovce, Nitra
ARCHEUS reality Trnava exkluzívne ponúka 4 izbový slnečný rodinný dom, v najvyhľadávanejšej lokalite Nitry, Veľké Janíkovce.   Pozemok o výmere skoro 11 árov je tým miestom, kde chcete, aby vyrastali Vaše deti. Ponúka súkromie, bezpečie a pokoj, napriek tomu, že ste stále v meste. Dom z poctivej pálenej tehly má v skutku príjemnú dispozíciu. Na prízemí zádverím prejdeme do kuchyne, ktorá ponúka dostatok priestoru pre Vaše kulinárske umenie, ale aj príjemné rodinné stolovanie. Gazdinky ocenia odkladací priestor nie len v kuchynskej linke, ale i komore. Rozhodne Vás prekvapí veľkosť kúpeľne, ktorá má vyše 13m2. Za kuchyňou nájdeme pokojnú spálňu, kde kvalita Vášho spánku určite porastie. Postará sa o to aj kvalitný vzduch, ktorý je dôsledkom použitých materiálov a to poctivej pálenej tehly. Na klimatizáciu v lete ani nepomyslíte, vďaka jej skvelým tepelnoizolačným vlastnostiam. Obývačka, o výmere vyše 31 m2, ponúka priestor pre rodinné aktivity, pri ktorých Vás v chladnejšom počasí zahreje krb. Na poschodí sa nachádzajú dve výmerou skoro rovnaké izby, medzi ktorými je priestor na uskladnenie napríklad aj oblečenia. Ak by ste potrebovali viac odkladacieho priestoru, máme tu ešte povalu o výmere 46 m2. V zadnej časti domu sa nachádza zastrešená terasa so záhradným krbom, takže počas prípravy grilovaných špecialít máte pod dohľadom svoje deti. Naproti je umiestnený záhradný domček napríklad aj na odkladanie náradia. Záhradkári ocenia vlastnú studňu. Romantickú atmosféru pozemku dotvárajú ružové kríky.  Rozloženie súčasných stavieb otvára možnosť vybudovania ďalšieho samostatného domu.   Poloha je ideálna. Zastávka MHD je vzdialená len 100 m, pošta, potraviny a škôlka 200 m. 1km od domu nájdeme aj základnú školu. Ak Vás táto ponuka oslovila a povedali ste si, že toto je presne to miesto, kde chcete žiť, príďte sa o tom presvedčiť osobne, rada Vás prevediem. Čakám na Váš telefonát na čísle alebo mail bodova@ , alebo kontakt prostredníctvom sociálnych sietí. Vidíme sa