inzercia, predaj, predám, bazár

Púzdro na diskman CaseLogic

Kategória: Ostatné audio video

Púzdro na diskman CaseLogic - kožené, kvalitné prevedenie, výborný stav, takmer nepoužívané.
Predné vrecko je na suchý zips, okrem toho má 2 priehradky na zips (diskman a CD). Popruh je dostatočne dlhý a má reguláciu. Otvor pre vývod kábla zospodu púzdra.
Púzdro na diskman CaseLogic
Podobné inzeráty
Kvalitné kožené púzdro na diskman CaseLogic
Púzdro na diskman CaseLogic - kožené, kvalitné prevedenie, výborný stav, takmer nepoužívané. Predné vrecko je na suchý zips, okrem toho má 2 priehradky na zips (diskman a CD). Popruh je dostatočne dlhý a má reguláciu. Otvor pre vývod kábla zospodu púzdra. Môže skvele poslúžiť ako púzdro na foťák a inú elektroniku.
Kvalitné kožené púzdro CaseLogic
Púzdro na diskman CaseLogic - kožené, kvalitné prevedenie, výborný stav, takmer nepoužívané. 19x18x5cm. Predné vrecko je na suchý zips, okrem toho má 2 priehradky na zips (diskman a CD). Popruh je dostatočne dlhý a má reguláciu. Otvor pre vývod kábla zospodu púzdra. Môže skvele poslúžiť ako púzdro na foťák a inú elektroniku.
Rádio walkmann diskman retro audio v ponuke.
Rádio walkmann diskman retro audio v ponuke.
Walkman Sony D-NE 300 (CD diskman)
Predám diskman Sony D-NE 300 vo veľmi dobrom stave, plne funkčný. Funkcie: Parametric Equalizer, G-Protection (Jog proof), Stamina, Anti-Open Secure Lock, software SonicStage 2.0 na CD. K dispozícii v originálnej krabici a vrátane Sony SonicStage softvéru v2 na CD, pre zberateľov a nadšencov audiotechniky. Napájanie: 2 x AA batéria (LR6) alkalická alebo nabíjateľná NiMh (max. do 2500 mAh). Cena dohodou - okolo 50 Eur. V prípade Vášho záujmu mi prosím volajte v pracovných dňoch po 15:30 na uvedené číslo alebo napíšte na mail.
diskman aiwa
posielam aj postou kontaktujte ma iba sms alebo emailom pozrite vsetky moje inzeraty kliknutim na meno,pri odbere minimalne troch veci zlava dakujem
Gopro Hero 3/3+/4 Podvodné vodotesné potápačské puzdro
Gopro Hero 3/3+/4 Podvodné vodotesné potápačské puzdro Na surfovanie Ochranné puzdro Mám 2 krat Darujem za čokolád Staré mesto Bratislava Ďakujem