inzercia, predaj, predám, bazár

Puzdro na mobil Motorola Edge30 s darčekom

Kategória: Motorola, Lenovo

Predám nové nepoužité peňaženkové puzdro Solid zelené na mobil Motorola Edge30.
Zlá kúpa. Ja potrebujem E30, nie Edge30.
Pridávam darček knihu viď.obr.
Preferujem osobný odber Bratislava. Prípadne pošlem aj na dobierku. Kontaktovať len cez e-mail.
Puzdro na mobil Motorola Edge30 s darčekom
Podobné inzeráty
Puzdro na mobil Motorola Edge30
Predám nové nepoužité peňaženkové puzdro Solid zelené na mobil Motorola Edge30. Zlá kúpa. Ja potrebujem E30, nie Edge30. Preferujem osobný odber Bratislava.
Motorola, Realme krycie sklá
Posielam aj poštou, no len pri platbe vopred na účet, alebo osobný odber v cca Budovateľská ulica priamo v Prešove. Na dobierku neposielam. Predám sklo na displej na telefóny Motorola Moto E7i Power Motorola Moto G30 Motorola Moto E7 Plus Motorola Moto G10 Motorola Moto G20 Motorola Moto E7 Motorola Moto G8 Power Lite Motorola Moto G9 Play Realme C21 Realme C11 (2021) Cena za sklo na displej 1 kus 3,50€ 2 kusy 6€ Pri odbere minimálne 2 skiel je cena za 1 sklo 3,50€ Cena za poštovné (do 100g): listová zásielka 2 trieda 1€ listová zásielka 1 trieda 1,20€ doporučený list 2 trieda 1,80€ doporučený list 1 trieda 2€ (Ak chcete mať sledovacie číslo balíčka a podací lístok tak je potrebné balíček poslať doporučene) Volajte, píšte mail. Inzerát platí do zmazania.
Motorola, Realme krycie sklá
Posielam aj poštou, no len pri platbe vopred na účet, alebo osobný odber v cca Budovateľská ulica priamo v Prešove. Na dobierku neposielam. Predám sklo na displej na telefóny Motorola Moto E7i Power Motorola Moto G30 Motorola Moto E7 Plus Motorola Moto G10 Motorola Moto G20 Motorola Moto E7 Motorola Moto G8 Power Lite Motorola Moto G9 Play Realme C21 Realme C11 (2021) Cena za sklo na displej 1 kus 3,50€ 2 kusy 6€ Pri odbere minimálne 2 skiel z mojej ponuky je cena za 1 sklo 3€ Cena za poštovné (do 100g): listová zásielka 2 trieda 1€ listová zásielka 1 trieda 1,20€ doporučený list 2 trieda 1,80€ doporučený list 1 trieda 2€ (Ak chcete mať sledovacie číslo balíčka a podací lístok tak je potrebné balíček poslať doporučene) Volajte, píšte mail. Inzerát platí do zmazania.
Motorola, Realme krycie sklá
Posielam aj poštou, no len pri platbe vopred na účet, alebo osobný odber v cca Budovateľská ulica priamo v Prešove. Na dobierku neposielam. Predám sklo na displej na telefóny Motorola Moto E7i Power Motorola Moto G30 Motorola Moto E7 Plus Motorola Moto G10 Motorola Moto G20 Motorola Moto E7 Motorola Moto G8 Power Lite Motorola Moto G9 Play Realme C21 Realme C11 (2021) Cena za sklo na displej 1 kus 3,50€ 2 kusy 6€ Pri odbere minimálne 2 skiel z mojej ponuky je cena za 1 sklo 3€ Cena za poštovné (do 100g): Vyberte si. Odporúčané poštovné je doporučený list 2 trieda. Listová zásielka nemá podacie číslo, posielaná na vlastnú zodpovednosť. Cena služby listová zásielka 2 trieda 1,10€ listová zásielka 1 trieda 1,50€ Doporučený list má podacie číslo a je posielaný na zodpovednosť predávajúceho. Cena služby doporučený list 2 trieda 2€ doporučený list 1 trieda 2,40€ Inzerát platí do zmazania.
SKLO NA MOTOROLA EDGE30 NEO
Predám nové zabalené bezpečnostné sklo na MOTOROLA EDGE30 NEO. Cena za 1 ks, V prípade odberu aj s priesvitným flexibilným puzdrom (so zosilnenými rohmi proti nárazu) cena 10 EUR/ SET.
Predam vobec nepouživany telefon Motorola motoe 6i 32Gb
Predam vobec nepouživany telefon Motorola motoe 6i 32Gb v zaruke do 12.10.2023 z ochranym sklom a obalom bez jedineho poskodenia. Samozrejme neviazany na ziadnu siet ???? Tatko to mal na akciu ako zalohu keby sa mu pokazil mobil tak to mal ulozene jba v sufliku nikdy sa nepouzival .Vid stav uplne novy. Prehovoril som ho na Iphone preto toto predáva. Komplet balenie (krabica ,nabijacka,kabel,zarucny list,telefon,obal na telefon) Cena 50eur osobny odber (Pevná cena) Na dobierku + doprava Duálny fotoaparát s rozlíšením 13 + 2 Mpx a 5Mpx selfie kamera 6,1" displej s rozlíšením HD+ Čítačka odtlačkov prstov Batéria 3000 mAh s úctihodnou výdržou Operačný systém Android 10 Go Motorola E6i, lacný telefón, dostupný telefón, čítačka odtlačkov prstov, Android 10 Go, duálny fotoaparát, veľký HD+ displej, batéria 3000 mAh, hĺbkový objektív V jednoduchosti je krása Vychutnajte si operačný systém, na ktorý sa môžete spoľahnúť. Motorola E6i poteší intuitívnym operačným systémom Android 10 Go, ktorý oplýva mnohými vychytanými funkciami, lepším zabezpečením a vyššou rýchlosťou. O výkon modelu E6i sa stará čipset Unisoc Tiger SC9863A v kombinácii s 2GB RAM, kvalitná výdrž telefónu poskytne 3 000 mAh batéria. Dostatok miesta pre uchovanie vašich zážitkov a obľúbených aplikácií vám zaistí úložisko o veľkosti 32GB, s možnosťou rozšírenia vďaka microSD slotu. Motorola E6i, čítačka odtlačkov prstov, veľký displej, duálny fotoaparát, bokeh efekt, hĺbka ostrosti Kvalitné funkcie za slušný peniaz Užite si solídnu fotovýbavu za prijateľnú cenu! Motorola E6i ponúka kvalitný 13Mpx duálny zadný fotoaparát s 2Mpx hĺbkovým objektívom, vďaka ktorému vytvoríte profesionálne fotografie jedným kliknutím! Veľký 6,1"displej s HD+ rozlíšením poskytne majiteľom vysoký komfort a kvalitný obraz. Model E6i disponuje tiež praktickou čítačkou odtlačkov prstov umiestnenou na zadnej strane telefónu, ktorá telefón odomkne bezpečne, rýchlo a bez zložitého zadávania hesla! Výrobcovia nezabudli ani na LED blesk, GPS, Wifi alebo LTE internetové pripojenie! Motorola E6i, Android 10 Go, adaptívna batéria, adaptívny jas, LTE internet čítačka prstov HD veľký displej duálny fotoaparát hĺbkový objektív Vlastnosti Veľký 6,1" displej má rozlíšenie HD+, zariadenie je chránené certifikáciou o vodoodolnosti s krytím IP52 Vybavený duálnym fotoaparátom s rozlíšením 13 + 2 Mpx, obsahuje tiež LED blesk, druhý objektív umožňuje fotiť zábery s umeleckou hĺbkou ostrosti 5Mpx selfie kamera zachytí vašu prirodzenú krásu a ponúka funkcie ako bokeh efekt, panoráma alebo Face beauty Telefón môžete odomykať rýchlo, spoľahlivo a komfortne pomocou čítačky odtlačkov prstov, ktorá je umiestnená na zadnej strane Operačný systém Android 10 Go vám uľahčuje rýchle a intuitívne ovládanie telefónu s mnohými novými funkciami 8jadrový procesor Unisoc SC9863A spolu s 2GB pamäťou RAM zabezpečuje plynulý chod zariade