inzercia, predaj, predám, bazár

Ragdoll s preukazom pôvodu

Kategória: Mačky

Chovateľská stanica ponúka roztomilé mačičky ragdoll s PP.
Mačičky sú z malého rodinného chovu testovaného na genetické choroby HCM (Hypertrofická kardiomyopatia) a PKD (Polycystické ochorenie obličiek) s negatívnym výsledkom.Sú vymojkané,socializované,odčervené,vakcinované,čipované,s pet pasom a samozrejme s rodokmeňom (FIFE).Garantujeme 100% ragdolliu povahu a pôvod.
Do nových domovov môžu odísť ihneď.
VÁŽNYM záujemcom radi poskytneme viac informácií mailom,alebo telefonicky (nie cez sms).
Ragdoll s preukazom pôvodu
Podobné inzeráty
PREDÁM MAČIATKA RAGDOLL
RAGDOLL MAČIATKA - REZERVÁCIA Ponúkame k rezervácii dvoch kocúrikov ragdoll a jednu mačičku. Mačiatka sú narodené 15.1.2023, obaja rodičia sú plemena ragdoll bez PP. Plánovaný odber v polovici marca (3x odčervené a 1x zaočkované), po dohode vítaná návšteva aj skôr. Mačiatka ponúkame len do dobrých rúk.   
PREDÁM MAČIATKO RAGDOLL
RAGDOLL MAČIČKA - REZERVÁCIA Ponúkame k rezervácii mačičku ragdoll. Je narodená 15.1.2023, obaja rodičia sú plemena ragdoll bez PP. Plánovaný odber v polovici marca (3x odčervená a 1x zaočkovaná), po dohode vítaná návšteva aj skôr. Mačičku ponúkame len do dobrých rúk.   
PREDÁM MAČIATKA RAGDOLL
RAGDOLL MAČIATKA - REZERVÁCIA Instagram: akis_cat Ponúkame k rezervácii mačiatka ragdoll. Sú narodené 15.1.2023, obaja rodičia sú plemena ragdoll bez PP. Plánovaný odber v polovici marca (3x odčervené a 1x zaočkované), po dohode vítaná návšteva aj skôr. Mačiatka ponúkame len do dobrých rúk.
MAČIATKO RAGDOLL
RAGDOLL MAČIČKA Instagram: akis_cat Ponúkame k rezervácii mačičku ragdoll. Je narodená 15.1.2023, obaja rodičia sú plemena ragdoll bez PP. (3x odčervená a 1x zaočkovaná), po dohode vítaná návšteva aj skôr. Mačičku ponúkame len do dobrých rúk.
Ragdoll koťátka s PP
chs Corly () zadá koťátka ragdoll v barvě seal mitted. Rodiče testováni na FeLV, FIV, HCM, PKD s negativními výsledky. Budou samozřejmě kompletně naočkovaná, pravidelně odčervená - 4x, čipovaná. Koťátka určená na mazlíčka budou vykastrovaná, naučená na toaletu, socializovaná a vymazlená, zvyklá na obvyklý ruch v domácnosti a pejsky. Průkaz původu a kupní smlouva je u nás samozřejmostí, jsme registrovaní pod mezinárodní organizací chovatelů koček FIFe. Balíček do začátku. Cena 20 tis za kocourka 22 tis za kočičku.
Posledné Ragdoll mačiatko bez pp
Ragdoll kocúrik.Ponukam na predaj posledného ragdoll kocúrika ktorý ostal z vrhu.Kocúrik je naučený na mačacie wc,š veľmi hravý a naučený na malé deti.Kocúrik je pravidelne odčervovany aj s očkovacím preukazom plus štartovací baliček.Narodený je 2.7.2022.Pri odbere je možné vidieť oboch rodičov aj prostredie v akom vyrastajú.