inzercia, predaj, predám, bazár

Ragdoll,kocr,mačka, ragdoll s PP

Kategória: Mačky

Z rodinných dôvodov som nútený predať svojho kocúra
Kocúr ma rok a pol, vykastrovaný, krmeny výlučne prémiovými grnuľami/konzervami
Kocur je plne socializovany zvyknutý na ľudi, naučený na wc
Kocúr je sPAPIERMI
Ragdoll,kocr,mačka, ragdoll s PP
Podobné inzeráty
PREDÁM MAČIATKA RAGDOLL
RAGDOLL MAČIATKA - REZERVÁCIA Ponúkame k rezervácii dvoch kocúrikov ragdoll a jednu mačičku. Mačiatka sú narodené 15.1.2023, obaja rodičia sú plemena ragdoll bez PP. Plánovaný odber v polovici marca (3x odčervené a 1x zaočkované), po dohode vítaná návšteva aj skôr. Mačiatka ponúkame len do dobrých rúk.   
PREDÁM MAČIATKO RAGDOLL
RAGDOLL MAČIČKA - REZERVÁCIA Ponúkame k rezervácii mačičku ragdoll. Je narodená 15.1.2023, obaja rodičia sú plemena ragdoll bez PP. Plánovaný odber v polovici marca (3x odčervená a 1x zaočkovaná), po dohode vítaná návšteva aj skôr. Mačičku ponúkame len do dobrých rúk.   
PREDÁM MAČIATKA RAGDOLL
RAGDOLL MAČIATKA - REZERVÁCIA Instagram: akis_cat Ponúkame k rezervácii mačiatka ragdoll. Sú narodené 15.1.2023, obaja rodičia sú plemena ragdoll bez PP. Plánovaný odber v polovici marca (3x odčervené a 1x zaočkované), po dohode vítaná návšteva aj skôr. Mačiatka ponúkame len do dobrých rúk.
MAČIATKO RAGDOLL
RAGDOLL MAČIČKA Instagram: akis_cat Ponúkame k rezervácii mačičku ragdoll. Je narodená 15.1.2023, obaja rodičia sú plemena ragdoll bez PP. (3x odčervená a 1x zaočkovaná), po dohode vítaná návšteva aj skôr. Mačičku ponúkame len do dobrých rúk.
Ragdoll koťátka s PP
chs Corly () zadá koťátka ragdoll v barvě seal mitted. Rodiče testováni na FeLV, FIV, HCM, PKD s negativními výsledky. Budou samozřejmě kompletně naočkovaná, pravidelně odčervená - 4x, čipovaná. Koťátka určená na mazlíčka budou vykastrovaná, naučená na toaletu, socializovaná a vymazlená, zvyklá na obvyklý ruch v domácnosti a pejsky. Průkaz původu a kupní smlouva je u nás samozřejmostí, jsme registrovaní pod mezinárodní organizací chovatelů koček FIFe. Balíček do začátku. Cena 20 tis za kocourka 22 tis za kočičku.
Savannah macka F5
Sme chovna stanica Hawassa savannah cat a ponukame krasne kocicky samcekov aj samicky savannah/generacie F5/F6. Su v TOP kvalite,dlhe nohy,velke stojakove usi,stihle postavy,vyzor aky by mala mat savanna. Narodene 03.2022. Su plne zaockovane, odcervene, zacipovane spolu s pasom a registrovane v TICA USA.Su naucene chodit na macaci zachodik. Sme uznavana chovna stanica,nas odchovany samcek dokonca v Amerike ziskal titul supreme grand champion,je stvornasobny šampion,na rok 2022 je na prvom mieste medzi vsetkymi savannami na co sme pravom hrdy. Kratky popis ktory Vam moze pomoct pri vybere tohto plemena a nacrtnut Vam o com Savannah plemeno je : Savannah je plemeno mačky, ktoré vzniklo krížením domácej mačky s divokou africkou mačkou serval. Vďaka tomu má Savannah unikátne vzhľadové rysy a chovanie. Môže byť veľmi pripútaná na svojho majiteľa, aktívna a hravá, a zvyčajne má vysokú úroveň energie. Je to veľmi inteligentná mačka, ktorá sa dokáže naučiť rôzne triky a môže sa dobre vychádzať s ľuďmi aj s inými domácimi zvieratami, ako sú napríklad psy. Mačka Savannah má väčšinou veľmi krásnu a unikátnu srst, ktorá môže mať rôzne farby a vzory. Je to veľmi elegantná mačka so štíhlou postavou a dlhými končatinami, ktoré sú typické pre jej divoké predkov. V ponuke je aj nadherny kocurik nar. 3/2020 generacie F4 - ktoreho sme vyradili z chovu - viac info v telefonate. F6 kocurikovia od 500€. Pre blizsie informacie prosim VOLAT. Len seriozny zaujem. = = Na SMS neodpovedam = = Savanna,bengalska,bengal,savanska,serval,mainska,macka,divoka,kocour,kotatko,kocicka,britska