inzercia, predaj, predám, bazár

RAKÚSKO HPP

Kategória: Priemysel a výroba


MONTÉR pre oblasť Amstetten (najlepšie zámočníci, elektrikári, GWH)
Úloha: Stavba tepelných čerpadiel v modernej továrni
Dôležité: 2 smeny, jeden z 2 musí ovládať nemčinu
Mzda pre kvalifikovaných pracovníkov: 18,13 € + diéty + ubytovanie
Mzda pre odborných asistentov: 15,90 + diéty + ubytovanie

Inštalatéri FV systémov pre Wels (jeden by mal byť voliteľný pokrývač alebo inštalatér)

Elektrikár pre Wels (elektroinštalácie pre FV systémy)
MZDA: 13,38 € - 15,34 € + 1,00 € + diéty + ubytovanie + 5 dní v týždni

ELEKTRIKÁR pre Neumarkt am Wallersee
MZDA: 15,34 € + 1,00 € + diéty + ubytovanie

ELEKTRIKÁR na stavby v Hornom a Dolnom Rakúsku - Zapojenie rozdeľovačov
Mzda: 15,34 € + 1,00 € + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni

MONTÉR (BM) pre montáž na mieste
Miesto výkonu práce: od januára celé Rakúsko
Mzda: 13,00-13,50€/h, ubytovanie zdarma

ELEKTRIKÁR- (BM) Korutánsko (Wolfsberg) pre továreň a pre stavenisko
Mzda: 14,00-14,50€/h, ubytovanie zdarma

CNC sústruhy a frézy (BM) s dlhoročnou praxou- Graz a Fohnsdorf
Mzda: 14,00-14,50€/h + ubytovanie zdarma

MALIAR (BM) lakovanie korby a kontajnerov nákladných áut: Salzburg
Mzda: 14,00-14,50€/h, ubytovanie zdarma

ZÁMOČNÍK (BM) pre montáž v dielni: Korutánsko, Štajersko, Salzburg
Mzda: 14,00€/-14,50€/h, ubytovanie zdarma

Vodič kamiónu - Linz (6 ton Mercedes)
Mzda od 2200-2400€ netto.

MONTÉR PV ( Fotovoltaické panely) pre St. Pölten, Graz - Burgenland
Mzda: 15,34 € + 1€ + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni.

ELEKTRIKÁR pre Laakirchen
Miesto stavby: Veľká priemyselná hala
Mzda: 15,34 € + 1€ + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni

ZVÁRAČ MAG pre Linz-Land
Dôležité: platný certifikát MAG
Mzda: 15,34 € + diéty + ubytovanie, pracuje sa- krátky/dlhý týždeň

Staviteľ rozvádzačov pre Linz
Mzda: 15,34 € + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni.

GWH ( voda, plyn, kúrenie) pre Amstetten - Linz, Hieflau
Mzda: 15,34 € + 1€ + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni

ELEKTRIKÁR pre Linz
Úloha: Inštalácie pod omietku v škole
Mzda: 15,34€ + 1€ + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni + cestovne po dohode

ELEKTRIKÁR pre oblasť Vöcklabruck (priemysel)
Mzda: 15,34 € + 1€ + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni + cestovne po dohode

ELEKTRIKÁR 8700 Leoben.
Priemyselné inštalácie v oceliarni
Mzda: 15,34 € + 1 € + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni + cestovné po dohode

ELEKTRIKÁR pre Linz
Mzda: 15,34 € + 1 € + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni

PANELÁR pre Linz
Mzda: 15,34 € + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni (možný preplatok v závislosti od kvalifikácie).

V prípade vážneho záujmu prosím o zaslanie životopisu na náš e- mail 3008praca@
tel. číslo:
RAKÚSKO HPP
Podobné inzeráty
Zvárač 141-6 a 141-8  - Rakúsko - 19€ na hodinu/HPP
Pozícia: Zvárač 141-6 a 141-8 Miesto: Rakúsko Nástup: Ihneď Odmena: 19€ na hodinu/HPP O práci: Pracovná ponuka pre TIG zváračov. Jeden zvárač na uhlíkové potrubia v polovodičovom priemysle, DN 15-250 do 6,3mm. Druhý zvárač bude zvárať nerezové potrubia DN 40-250, hrúbka 2mm. Je potrebné ovládať nemecký jazyk. ❗️ Práca je na HPP a ubytovanie hradíme ❗️ U nás ponúkame: ✔️ možnosť záloh ✔️ 100% garanciu vyplatenia odmeny ✔️ možnosť dlhodobej spolupráce v stabilnej spoločnosti ProfiWelders / ProfiSteel ✔️ garancia kontinuálnej práce počas celého roka s množstvom zahraničných projektov ✔️ zdokonalenie zručností pre zváračov a potrubárov vo vlastnom tréningovom stredisku ✔️ plnú podporu so zabezpečením dopravy, ubytovania, náradia, právnu podporu a účtovné poradenstvo Neváhajte nás kontaktovať priamo do správy alebo na . Staňte sa súčasťou ProfiWelders - ProfiSteel a získajte ďalší projekt podľa Vašich požiadaviek.
Orbitálny zvárač - Rakúsko - 20€ na hodinu/HPP
Pozícia: Orbitálny zvárač Miesto: Rakúsko Nástup: Ihneď Odmena: 20€ na hodinu/HPP O práci: Pracovná ponuka pre orbitálneho zvárača do Rakúska. Pracuje sa v polovodičovom priemysle, chladiace a tepelné potrubia. - HPP - ubytovanie zabezpečené a hradené - nemecký jazyk - výhodou U nás ponúkame: ✔️ možnosť záloh ✔️ 100% garanciu vyplatenia odmeny ✔️ možnosť dlhodobej spolupráce v stabilnej spoločnosti ProfiWelders / ProfiSteel ✔️ garancia kontinuálnej práce počas celého roka s množstvom zahraničných projektov ✔️ zdokonalenie zručností pre zváračov a potrubárov vo vlastnom tréningovom stredisku ✔️ plnú podporu so zabezpečením dopravy, ubytovania, náradia, právnu podporu a účtovné poradenstvo Neváhajte nás kontaktovať priamo do správy alebo na tel.č.. Staňte sa súčasťou ProfiWelders - ProfiSteel a získajte ďalší projekt podľa Vašich požiadaviek.
Potrubár - Rakúsko - 17€-18€ na hodinu/na HPP
Pozícia: Potrubár Miesto: Rakúsko Nástup: Ihneď Odmena: 17€-18€ na hodinu/na HPP O práci: Pracovná ponuka pre samostatného potrubára do Rakúska. Pracuje sa v polovodičovom priemysle, chladiace a tepelné potrubia. Potrebné je ovládať samostatne izometriu a mať prax v čistých priestoroch. - HPP - ubytovanie zabezpečené a hradené - nemecký jazyk - výhodou U nás ponúkame: ✔️ možnosť záloh ✔️ 100% garanciu vyplatenia odmeny ✔️ možnosť dlhodobej spolupráce v stabilnej spoločnosti ProfiWelders / ProfiSteel ✔️ garancia kontinuálnej práce počas celého roka s množstvom zahraničných projektov ✔️ zdokonalenie zručností pre zváračov a potrubárov vo vlastnom tréningovom stredisku ✔️ plnú podporu so zabezpečením dopravy, ubytovania, náradia, právnu podporu a účtovné poradenstvo Neváhajte nás kontaktovať priamo do správy alebo na tel.č. . Staňte sa súčasťou ProfiWelders - ProfiSteel a získajte ďalší projekt podľa Vašich požiadaviek.
Ponuka prace co2
Nabídka práce Firma Lukáč Welding s.r.o. ve spolupráci s personální agenturou práce Lukáč Welding Czech s.r.o. přijme do svého kolektivu více odborných profesí: -svářeč CO2, - CNC operátor -zámečník, - obráběč kovů -lakýrník, - slévárenský dělník tavič -montážník, - slévárenský dělník formíř -automechanik, - brusič -autoelektrikář Práce na území ČR- Kopŕivnice, Vysoké Mýto, Louny, Chorvatsko-Slavonski Brod (doprava do Chorvatska z částí zajištěna). Kolektív v Chorvatsku SK/CZ/UA o Všetko postarane. Zalohy samozrejmostou. Jedná se o stabilní práci. Cizincům zajistíme víza a podobně. Práce na HPP a IČO, práce možná i turnusově- 12 hod. denně. Ubytování zajištěno, na HPP hrazeno. Hodinová sazba HPP a IČO dle zkušeností a zařazení, vše na domluvě. Nástup možný ihned nebo dle dohody. Více info na -tel.č. (WhatsApp) / -email.adrese: rastislav.lukac@
Lakýrnik Zvárač
Nabídka práce Firma Lukáč Welding s.r.o. ve spolupráci s personální agenturou práce Lukáč Welding Czech s.r.o. přijme do svého kolektivu více odborných profesí: -svářeč CO2, - CNC operátor -zámečník, - obráběč kovů -lakýrník, -montážník, Práce na území ČR-Blansko a Kutna Hora Chorvatsko-Slavonski Brod (doprava do Chorvatska z částí zajištěna). Kolektív v Chorvatsku SK/CZ/UA o Všetko postarane. Zalohy samozrejmostou. Jedná se o stabilní práci. Cizincům zajistíme víza Práce na HPP a IČO, práce možná i turnusově- 12 hod. denně. Ubytování zajištěno, na HPP hrazeno. Hodinová sazba HPP a IČO dle zkušeností a zařazení, vše na domluvě. Nástup možný ihned nebo dle dohody. Více info na -tel.č. (WhatsApp) / -email.adrese: rastislav.lukac@
NEMECKO , RAKÚSKO -  HPP - ponuky práce v tomto inzeráte
NEMECKO Montážnici - zámočníci, inštalatéri, vodári, kúrenári, elektrikári • Náplň práce: inštalácia protipožiarnych systémov regálov, montážne a demontážne práce. • MZDA: od 12,00 EUR/hodina + diéty 3 - 4 EUR/hodina ( 2600,- eur netto za 200 hodín) + Ubytovanie zdarma. Mechanik nákladných áut - Berlín Autoelektrikár - Berlín Tavič, zlievač - Berlín Montažnik okien - Aalen / Essingen Priemyselný autolakovač - Crailsheim CNC sústružník, frézar - Dresden Priemyselný autolakovač ( lakovanie aut ) -Crailsheim Maliari a lakovači - Fulda, Lalendorf ( PRI) 3 TÍMOVÝCH MALIAROV (LEN S AUTAMI) v Kieli(PRI) ZVÁRAČ MAG (LEN S AUTOM) Markdorf. Činnosti: plech 2-8 mm, zámočnícke práce (PRI) 10 STAVEBNÝCH ELEKTRIKÁROV - Rottenburg, Pritzwalk, Konstanz (PRI) + Elektrikár v Hamburgu, Pritzwalk KÚRENÁR a inštalatér pre 73054 Eislingen AUTOLAKOVAČ, PRI (LEN S AUTOMOBILOM + znalosť NJ A2) v OKOLÍ BERLÍNA. RAKÚSKO: Mobilní technici pre celú Viedeň - Salzburg Úloha: Inštalácia a uvedenie do prevádzky mobilných rádiových systémov Požiadavka: Vyučenie v elektrotechnickom sektore, montér oceľových konštrukcií,... Dôležité: Schopnosť pracovať na vysokonapäťových stožiaroch a výcvik (priemyselného) lezenia Mzda: 15,19 € + 1,00 € + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni VODIČ BÁGRA - Linz (dlhodobá pozícia) Bager: Takeuchi 7 ton Úloha: Káblové inžinierstvo Mzda: 16,02 € + diéty + ubytovanie Priemyselný elektrikár- Ranshofen (Horné Rakúsko) elektroinštalácie v továrni na hliník Mzda: 15,34 € + 1,00 € + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni + cestovné po dohode ELEKTRIKÁR s nemčinou- Viedeň Miesto stavby: súd Dôležité: osvedčenie o bezúhonnosti! Mzda: 15,34 € + 1,00 € + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni Priemyselný elektrikár pre Hallein (SBG) elektroinštalácie v celulózke Mzda: 15,34 € + 1,00 € + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni + cestovné po dohode PRIEMYSELNÝ ELEKTRIKÁR - Viedeň Práca na železničnej sieti ÖBB Plat: 16,02 € + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni ELEKTRIKÁR- Gmunden - bytová inštalácia Mzda: 15,34 € + 1,00 € + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni ELEKTRIKÁR - Linz Inštalácia novej kancelárie Mzda: 15,34 € + 1,00 € + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni MONTÉR PV ( Fotovoltaické panely) Strengberg, Hollabrunn, Niederösterreich Mzda: 15,34 € + 1,00 € + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni MONTÉR PV ( Fotovoltaické panely)- Gmunden Mzda: 15,34 € + 1,00 € + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni V prípade vážneho záujmu prosím o zaslanie životopisu na náš e- mail 3008praca@ tel. číslo: