inzercia, predaj, predám, bazár

RAKÚSKO TPP - ZAMESTNAJ SA TERAZ, A MÁŠ PRÁCU V NOVOM ROKU

Kategória: Priemysel a výroba

RAKÚSKO TPP - ZAMESTNAJ SA TERAZ, A MÁŠ PRÁCU V NOVOM ROKU 2023.

BETONÁR - Linz
Miesto stavby: futbalový štadión
Mzda: 15,64 € + diéty + ubytovanie.

ELEKTRIKÁR - Viedeň
Stavenisko: Prestavba kancelárie
Mzda: 14,20 € + 0,92 € + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni

Priemyselný elektrikár pre Donawitz- oceliareň.
Mzda: 14,92 € + 0,92 € + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni

Staviteľ rozvádzačov pre Linz
Mzda: 14,20 € + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni.

Montéri PV pre Linz – Amstetten
Dôležité: Žiadny strach z výšok, šikmá strecha a plochá strecha
Mzda: 12,39 € - 14,20 € + 0,92 € + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni

Zámočník- pomocník pre Graz
Mzda: 12,39 € + 0,92 € + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni

GWH pre Amstetten - Linz
Mzda: 14,20 € + 0,92 € + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni

ELEKTRIKÁR pre Linz
Úloha: Inštalácie pod omietku v škole
Mzda: 14,20€ + 0,92€ + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni + cestovne po dohode

ELEKTRIKÁR pre oblasť Vöcklabruck (priemysel)
Mzda: 14,20€ + 0,92€ + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni + cestovne po dohode

ELEKTRIKÁR - Wels
Mzda: 14,20 € + 0,92 € + diéty + ubytovanie

ELEKTRIKÁR pre oblasť Vöcklabruck
Mzda: 14,20€ + 0,92€ + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni + cestovne po dohode

ELEKTRIKÁR 8700 Leoben.
Priemyselné inštalácie v oceliarni
Mzda: 14,93 € + 0,92 € + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni + cestovné po dohode

ELEKTRIKÁR pre Linz
Mzda: 14,20 € + 0,92 € + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni

Montér PV pre Linz – Amstetten
Dôležité: Žiadny strach z výšok, šikmá strecha a plochá strecha
Mzda: 14,20 € + 0,92 € + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni

ZÁMOČNÍK pre Linz Land
Práca podľa plánu vo veľkej kovoobrábacej dielni (moderná továreň)
Mzda: 14,20 € + diéty + ubytovanie + krátky/dlhý týždeň

MAG zvárač pre Linz Land
MAG zváranie oceľových komponentov (moderná továreň)
Mzda: 14,20 € + diéty + ubytovanie + krátky/dlhý týždeň

Všestranný zámočník pre Linz Land
Mzda: 12,39€ + diéty + ubytovanie + krátky/dlhý týždeň

V prípade vážneho záujmu prosím o zaslanie životopisu na náš e- mail 3008praca@
tel. číslo:
RAKÚSKO TPP -  ZAMESTNAJ SA TERAZ, A MÁŠ PRÁCU V NOVOM ROKU
Podobné inzeráty
RAKÚSKO TPP -  ZAMESTNAJ SA TERAZ, A MÁŠ PRÁCU V NOVOM ROKU
RAKÚSKO TPP - ZAMESTNAJ SA TERAZ, A MÁŠ PRÁCU V NOVOM ROKU 2023. ELEKTRIKÁR - Viedeň Stavenisko: Prestavba kancelárie Mzda: 14,20 € + 0,92 € + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni Priemyselný elektrikár pre Donawitz- oceliareň. Mzda: 14,92 € + 0,92 € + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni Staviteľ rozvádzačov pre Linz Mzda: 14,20 € + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni. Montéri PV pre Linz – Amstetten Dôležité: Žiadny strach z výšok, šikmá strecha a plochá strecha Mzda: 12,39 € - 14,20 € + 0,92 € + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni Zámočník- pomocník pre Graz Mzda: 12,39 € + 0,92 € + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni GWH pre Amstetten - Linz Mzda: 14,20 € + 0,92 € + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni ELEKTRIKÁR pre Linz Úloha: Inštalácie pod omietku v škole Mzda: 14,20€ + 0,92€ + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni + cestovne po dohode ELEKTRIKÁR pre oblasť Vöcklabruck (priemysel) Mzda: 14,20€ + 0,92€ + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni + cestovne po dohode ELEKTRIKÁR - Wels Mzda: 14,20 € + 0,92 € + diéty + ubytovanie ELEKTRIKÁR pre oblasť Vöcklabruck Mzda: 14,20€ + 0,92€ + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni + cestovne po dohode ELEKTRIKÁR 8700 Leoben. Priemyselné inštalácie v oceliarni Mzda: 14,93 € + 0,92 € + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni + cestovné po dohode ELEKTRIKÁR pre Linz Mzda: 14,20 € + 0,92 € + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni Montér PV pre Linz – Amstetten Dôležité: Žiadny strach z výšok, šikmá strecha a plochá strecha Mzda: 14,20 € + 0,92 € + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni ZÁMOČNÍK pre Linz Land Práca podľa plánu vo veľkej kovoobrábacej dielni (moderná továreň) Mzda: 14,20 € + diéty + ubytovanie + krátky/dlhý týždeň MAG zvárač pre Linz Land MAG zváranie oceľových komponentov (moderná továreň) Mzda: 14,20 € + diéty + ubytovanie + krátky/dlhý týždeň Všestranný zámočník pre Linz Land Mzda: 12,39€ + diéty + ubytovanie + krátky/dlhý týždeň V prípade vážneho záujmu prosím o zaslanie životopisu na náš e- mail 3008praca@ tel. číslo:
VODIČ CXT ŤAHAČA SO SUPER MZDOU A VÝHODAMI NAVYŠE
Si pripravený podieľať sa na budovaní skvelého tímu? Zamestnaj sa u nás! Zamestnaj sa u nás a získaj navyše aj bonus za odporučenie známeho 150€! Mzdové podmienky: - mzda je 996 €/mes. - mzda závisí od zmennosti - možnosť získať bonus za odporučenie známeho 150€ (ak odpracuje 3 mesiace) - príplatok za dochádzku (mesačne) 50 € a (ročne) 30 € - osobné hodnotenie do výšky 20% Ďalšie benefity okrem mzdy: - ubytovanie pre zamestnancov zabezpečíme ZADARMO - ak je to potrebné papiere na CXT vybavíme ZDARMA - možné zálohy po odpracovanom jedného týždňa - 50€ - zabezpečená autobusová doprava - spoplatnená podľa aktuálneho cenníka (príspevok na dopravu) - dlhodobá práca so stabilným príjmom - plná podpora koordinátora - skvelý a nápomocný tím pracovníkov Požiadavky na zamestnanca: - skúsenosti na tejto pozícii výhodou, ale nie podmienkou - platný preukaz VZV veľkou výhodou - skupina C - samostatnosť a zodpovednosť - ochota pracovať na zmeny - dobrý zdravotný stav Popis pracovných činnosti: - zásobovanie liniek na CXT ťahači - príprava dielov na jednu súpravu spôsobom priameho nakladania - identifikácia dielov prepočítaním s príslušného protokolu skladu - nakladanie dielov do vozíka a následná vykladanie na určené miesto - udržiavanie poriadku a čistoty vo vozíkoch pred naložením dielov - dodržiavanie bezpečnosti pri práci podľa interných pravidiel a pracovných postupov - 3 zmenná prevádzka
VODIČ VZV NA TPP
Informácie o ponuke Ak máš prax a skúsenosti na VZV a oceníš stabilnú a dlhodobú prácu vo významnej spoločnosti? Prihlás sa k nám a získaš, tak prácu, kde si svojich zamestnancov vážime a dávame im priestor aj na ďalšie rozvíjanie svojich schopnosti! Za každého známeho, ktorého nám odporučíš získaš navyše bonus 150€! Čo získaš? - MZDA 996 € - závisí od zmennosti + MOŽNOSŤ NADČASOV (príplatky za prácu popoludní, prácu v noci, prácu v sobotu a nedeľu, prácu vo sviatok, dochádzkový bonus, motivačný bonus) - ubytovanie k dispozícii pre zamestnancov ZDARMA - bonus za odporučenie známeho 150€ (po odpracovaní 3 mesiacov) - možné zálohy po odpracovanom týždni - 50€ -osobné hodnotenie do výšky 20% -dochádzkový bonus (mesačný) 50 € a (ročný) 30 € -nadčas 25% z priemernej hodinovej mzdy, mimo svojej zmeny 50% - dlhodobá, stabilná a seriózna práca s možným profesijným rastom - poobedná 0,40 € - 1,43 €/h nočný príplatok (príplatok platí aj za nadčas v nočnej zmene) -príplatky za soboty 1,79 €/h a nedele 3,58 €/h -sviatok 100% -stravné lístky 4,50 € - 55% hradí zamestnávateľ - práca na trvalý pracovný pomer - možnosť prechodu do kmeňového stavu Naše požiadavky na vhodného kandidáta sú: - skúsenosti s obsluhou VZV a prácou v sklade vo výrobnej spoločnosti - platný preukaz výhodou (neplatný obnovíme) - spoľahlivosť - chuť učiť sa nové veci a zručnosti - lojalita voči firme - odolnosť voči stresu - ochota pracovať na zmeny Aké úlohy na Teba čakajú? - práca na vysokozdvižnom vozíku - zásobovanie výrobných liniek - odvážanie materiálu na miesto spotreby v rámci výrobnej haly - naskladnenie tovaru - nakladanie a vykladanie tovaru, tak ako je stanovené - ukladanie tovaru do stohov, podľa stanovených postupov - 3 zmennej prevádzka po 8hod.
Pozrite si výrobu skôr ako nastúpite Práca v automobilke
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti: Ponúkame prácu na TPP v automobilke v blízkosti Závodia - doprava zabezpečená zadarmo firemným autobusom na každú zmenu aj z každej zmeny. Ľahká dostupnosť z centra peši, na bicykli, MHD (27, 29, 31), ale aj autom. Práca je na pozíciu Operátora, ale v prípade, že máte platný preukaz VZV alebo zváračský, vieme ponúknuť aj tieto pozície. - práca vo výrobe, nenáročná obsluha automatu, pracuje sa za linkou, nie za pásom - vo výrobe sú rôzne pozície - obsluha robotizovaného pracoviska - len nakladáte a vykladáte menšie kusy plechov - vizuálna kontrola kvality vyrobených dielov - prísun a odsun materiálov k strojom - kontrola kvality a kvantity vyrábaných výrobkov - trojzmenná prevádzka - zmeny sa striedajú po týždni Mzdové podmienky - TPP: + Základná mzda je 5,49€ brutto/hod (mzda sa skladá zo základu 4,89€ + príplatok za prácu v hale 0,60 € brutto/hod - tento príplatok je za každú jednu odpracovanú zmenu) + 29,00 € za prácu v sobotu/nedeľu - nariadená podnikom, + do 70,20 € mesačný bonus + nočný príplatok, + príplatok za prácu nadčas 25 % z priemerného zárobku/pracovný deň, + príplatok za prácu nadčas 50% z priemerného zárobku/víkend, + covid príplatok za prácu nadčas, + 4,50 € stravný lístok/nočná zmena, + obed pre zamestnanca - ranná a poobedná zmena - na výber cca 15 rôznych jedál (1,57 € si platí zamestnanec), + letný bonus (vypláca sa v júni), + zimný bonus (vypláca sa v decembri), + možnosť TÝŽDENNÝCH ZÁLOH, + preplatenie lekárskej prehliadky, + pracovné oblečenie. Nástup možný od ihneď. PONUKA JE BEZ UBYTOVANIA V prípade záujmu nás kontaktujte na alebo na . Môžete nás kontaktovať aj mailom fourmis4@ alebo na Facebooku si vyhľadajte stránku "Fourmis" a pošlite nám správu tam. Zamestnanecké výhody, benefity: Možnosť týždenných záloh. Pravidelná koordinácia. Doprava z autobusovej stanice.
Zvárač na TPP s nástupom IHNEĎ v Kysuckom Novom Meste
Pracovná ponuka pre mužov v Kysuckom Novom Meste ako Zvárač na TPP s nástupom IHNEĎ Nástupný plat od 9,49€/hod (brutto) + zamestnanecké bonusy a výhod Náplň práce: - obsluha zváracích strojov. 3 zmenná prevádzka (víkendy voľné) Nástup ihneď na TPP Manuálna zručnosť, zodpovednosť, precíznosť, ochota pracovať v trojzmennej prevádzke. Pre bližšie informácie nás kontaktujte V prípade záujmu je nutné poslať životopis na martina.adamuscinova@
ZVÁRAČ - ZÁMOČNÍK - CNC
ZAHRANIČNÁ PRACOVNÁ ZMLUVA (nie ŽIVNOSŤ) NEMČINA PODMIENKOU (A2 až B1) POTREBNÉ AUTO ZVÁRAČ 141 - ZÁMOČNÍK ✅RAKÚSKO: Linz (4 pracovné dni) ✅NA MESIAC: 2200€ netto za 168 hodín (mzda+diéty) ✅NA MESIAC: 2500€ netto za 168 hodín (mzda+diéty+13a14 plat) ✳️MZDA: brutto 14.20 € hod. + DIÉTY: netto 26.40 € na deň ✳️13a14 PLAT: 3700€ netto za rok ✳️UBYTOVANIE: hradené ZVÁRAČ 135,141 - ZÁMOČNÍK - STROJNÝ ZÁMOČNÍK ✅RAKÚSKO: Linz, Graz, Salzburg, Wolfsberg, Klagenfurt, Vorarlberg ✅NA MESIAC: 2184-2520 netto za 168 hodín (mzda+diéty) ✅NA MESIAC: 2500-2850€ netto za 168 hodín (mzda+diéty+13a14 plat) ✳️MZDA: netto 13.00-15.00€ hod. ✳️13a14 PLAT: 3400-4000€ netto za rok ✳️UBYTOVANIE: hradené CNC FRÉZA - CNC SÚSTRUH - CNC OHÝBAČKA (Heidenhain, Siemens Sinumerik) ✅RAKÚSKO: Linz, Klagenfurt, Vorarlberg ✅NA MESIAC: 2200€ netto za 168 hodín (mzda+diéty) ✅NA MESIAC: 2500€ netto za 168 hodín (mzda+diéty+13a14 plat) ✳️MZDA: brutto 14.20 € hod. + DIÉTY: netto 26.40 € na deň ✳️13a14 PLAT: 3700€ netto za rok ✳️UBYTOVANIE: 15 € príspevok na noc NA EMAIL info@ ZAŠLITE: - FOTO - ŽIVOTOPIS v NEMECKOM JAZYKU - VÝUČNÝ LIST (potrebný) - CERTIFIKÁTY, REFERENCIE (ak máte) Stanislav Hric sprostredkovanie zamestnania Rakúsko - Nemecko +421 950 48 48 80 +421 950 34 81 30 PROSÍME O DOPÍSANIE KLAUZULY: podľa zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov udeľujem súhlas ArbeitAusland s.r.o. so spracúvaním osobných údajov na účely sprostredkovania zamestnania, na účely zasielania nových pracovných ponúk (telefonicky, SMS, mailom), zároveň udeľujem súhlas na prenos osobných údajov do zahraničia