inzercia, predaj, predám, bazár

Ramcek ECV s cuvacou kamerou

Kategória: Príslušenstvo

predam ramcek ecv s cuvacou kamerou, vhodne pre automobily z existujucou podporou video in/out. Kabelaz prilozena.

Osobny odber v Bratislave
Ramcek ECV s cuvacou kamerou
Podobné inzeráty
Ramcek ECV s cuvacou kamerou
predam ramcek ecv s cuvacou kamerou, vhodne pre automobily z existujucou podporou video in/out. Kabelaz prilozena. Osobny odber v Bratislave za dobru horku cokoladu.
Ramcek ECV s cuvacou kamerou
predam ramcek ecv s cuvacou kamerou, vhodne pre automobily z existujucou podporou video in/out. Kabelaz prilozena.
Ramcek radia Skoda Superb2 Navi 3T0858069
Predám originálny rámček okolo autorádia pre Škodu Superb2 (2009 - 2015), potrebný pri použití rádia RNS 310/315/510/Amundsen/Amundsen+/Columbus/ RCD510. Rámček je ako nový, bez škrabanca. Číslo dielu: 3T0 858 069 Odber osobne, alebo pošlem na dobierku.
Montážny rámček pre autorádio rezervované
Montážny rámček je vhodný pre montáž 1-dinového aj 2-dinového autorádia. V prípade montáže 1-dinového autorádia prikladám aj odkladací kastlík. Montážny rámček je vhodná pre vozidla: - Citroen Jumper 2006 a vyššie - Peugeot Boxer 2006 a vyššie - Fiat Ducato 2006 a vyššie
Nová kamera do auta – duálna alebo s bezdrôtovým displejom
mam na predaj 2 druhy kamier do auta: 1. druh - Duálna autokamera disponuje prednou kamerou umiestnenou v zrkadle a miniatúrnou zadnou HD kamerou, ktorú možno vďaka vodoodolnému dizajnu namontovať aj z vonkajšej strany automobilu. Funkčné spätné zrkadlo je navyše osadené LCD displejom s možnosťou sledovania živého záznamu z oboch kamier. pôvodné zrkadlo nie je nutné domontovať, nový späťák sa prichytí na pôvodný späťák cena 55 eur 2. druh - s osobitným sklápacím displejom a zadnou kamera a displej komunikuju navzájom na cez 2 malé vysielače , ktoré sú ziež v balení kamerou po 69 eur
Android Peugeot 3008
Predám autorádio s Androidom komplet s konektormi a cúvacou kamerou a rámikom pre Peugeot 3008. Ma to rádio, Bluetooth, USB a Wifi vďaka ktorému sa viete pripojiť k internetu a stiahnuť si navigáciu a ďalšie aplikacie.