inzercia, predaj, predám, bazár

ramienka na textil

Kategória: Ostatné oblečenie

Dobrý deň,
predám ramienka na detské oblečenie.Množstvo cca 1000ks od každeho rozmeru.
plastové 0,20€/ks
drevené - 0,40€/ks
ramienka na textil
Podobné inzeráty
Nohavice na ramienka
Nohavice na ramienka pre dievčatá. Málo nosené. Veľkosť 3-6 (62) mesiacov. Ideálne na horúce dní.
Detské kimono na karate Decathlon veľ. 140
Predám používané detské kimono na karate vhodné pre začiatočníkov. Ku kimonu je biely opasok so žltými koncami ( konce zafarbené farbou na textil po zložení skúšok ) - biely opasok sa dá kúpiť v obchode aj samostatne a neskôr používať tento so žltými koncami. Kimono je ľahké, dobre sa v ňom pohybuje a je zosilnené v namáhaných miestach. Materiál 65% polyester, 35% bavlna, gramáž 190 g/m². Používané jednu sezónu, bez poškodení. Veľkosť 140.
Látka na posteľné obliečky, posteľnú bielizeň
Predám metrový textil s detským motívom zo 100%-nej bavlny. Šírka 240 cm, 180gr/m2, cena 4,60 € za meter. Materiál vhodný na posteľnú bielizeň alebo na iné úžitkové a dekoračné prvky pre deti...pošlem aj dobierkou, mám aj iné vzory, pozri ostatné inzeráty...
Taška na rameno MONSTER HIGH
Detská taška cez rameno je ideálna na prechádzky a voľný čas. Ranemá sú nastaiteľné. Materiál: Textil, veľkosť 25 x 19 x 10 cm. V prípade záujmu ma kontaktujte na , prípadne mailom.
Detská kabelka s mačičkou, NOVÁ
Kabelka s mačičkou do ruky, zapínanie na zips, materiál textil, dá sa prať v pračke, farba sivá, veľkosť 30x23x12 cm. Kabelka je nová, nepoužívaná.
Veľký balík oblečenia 68
Predám veľký balík oblečenia pre dievčatko vo veľkosti 68. V balíku je 57 kusov oblečenia. Pár kusov je len na donosenie no väčšia časť je vo veľmi dobrom stave a niečo úplne nové. Balík obsahuje: 1. 4x legíny 2. 6x tepláky 3. 8x body s dlhým rukávom 4. 17x body s krátkym rukávom a na ramienka 5. 6x tričko s dlhým rukávom 6. 9x tričko s krátkym rukávom 7. 2x teplé šaty a 1x letné šaty 8. 1x mikina 9. 2x kraťasy Cena za všetko spolu 20€. (Pozri všetky moje inzeráty)