inzercia, predaj, predám, bazár

Rampa pre psy a mačky

Kategória: Psy

Kvalitná drevená rampa pre psy a mačky s nastaviteľnou výškou. Je skladná, má protišmykový povrch. Ideálne pre miláčikov, ktorí majú problém s pohybovým aparátom alebo je pre nich ťažké skákať (na gauč, posteľ, do kufra auta..)
Možnosť poslať kuriérom.
Rampa pre psy a mačky
Podobné inzeráty
Kočík pre stredné a veľké psy
TPredám tento kočík ktorý bol vyvinutý špeciálne pre stredne velké a velké psy. Rozmery (v rozloženom stave): V 108 x Š 80,5 x D 96 cm Rozmery (zložené): V 26,5 x Š 80,5 x D 94 cm, max. Nosnost: 60 kg. Ľavá a pravá strana je z nylonovej siete, ktorá ponúka široké zorné pole pre psy a zaišťuje dobrú cirkuláciu vzduchu. Horné okno umožňuje psovy vytiahnuť hlavu, čo uľahčuje komunikáciu medzi vami a vaším psom. Dvere so zipsom uľahčujú nastupovanie a vystupovanie z kočíku pre psy. Vozík pre psy je vyrobený z vysoko pevnej, zosilenej kovoej trubky + tkaniny Oxford. Celková štruktúra je veľmi stabilná a má dobrú odolnosť proti nárazu, aby bola zaistena bezpečnost vášho psa. Vozík pre psy má štyri kolesá. Predné koleso sa môže volne otáčať o 360 stupňov a zadné kolesá majú brzdu, ktorá sa bezpečne ovládá a ľahko zaparkuje, čo prispieva k prekonániu všetkých druhov ciest a prekážok. Psí kočík je ideálny pre cestovánie a prechádzky s niekoľkými štěniatkami/mačkami, alebo pre domáce zvierata s omedzenou pohyblivosťou kvôli chorobe a starobe. Je to ideálny nástroj pre vodenie psov na verejné miesta. Po odstranění rúčky môžete vozík pre psy jednoducho zložit a bez problémov zasunuť do batožinového priestoru vašeho auta, aby ste ich mohli pohodlne prepravovat a skladovať na cestách. Je úplne nový ani raz nepoužitý. Poslem aj na dobierku. Inzerát platí do zmazania. Pôvodná cena bola 230e. Poprípade viac info po telefóne. Pozri aj ostatné moje inzeráty.
KRYTIE VELKY KRALOVSKY PUDEL - VIKTOR
Ak hľadáte vynikajúceho psa na krytie, Vašou voľbou by mohol byť kráľovský veľký pudel. Tento pôvabný pes je známy pre svoj krásny a mohutný vzrast a tiež pre jeho inteligentnú a priateľskú povahu. Ako majiteľ kráľovského veľkého pudla, som hrdý na svojho psa a jeho plemeno. Môj pudel má dokonalú postavu a skvelé zdravie, čo sú kľúčové faktory pre úspešné krytie. Okrem toho, môj pes má tiež nádhernú srsť v čiernom odtieni, ktorá je príjemná na dotyk a čistá. Je tiež skvelým spoločníkom a je veľmi poslušný a ľahko trénovateľný. Ak hľadáte psa na krytie, môj kráľovský veľký pudel je pripravený a ochotný splniť vaše požiadavky. Som presvedčený, že jeho kombinácia krásy, zdravia a skvelého charakteru môže byť ideálnou voľbou pre Vašu suku. Ak máte záujem o krytie s mojím psom, neváhajte ma kontaktovať a dohodneme sa na ďalších krokoch. Kráľovský veľký pudel sa môže skrížiť s rôznymi plemenami psov, aby vznikli hybridné psy. Niektoré z možných kombinácií zahŕňajú: Labradoodle - kríženec medzi kráľovským veľkým pudlom a labradorom retrieverom. Tieto psy sú známe svojou priateľskou a neagresívnou povahou a sú vhodné ako spoločníci pre deti aj dospelých. Goldendoodle - kríženec medzi kráľovským veľkým pudlom a zlatým retríverom. Tieto psy sú podobné labradoodle, ale majú mierne dlhšiu srsť a majú sklon k väčšej náklonnosti k svojmu majiteľovi. Bernedoodle - kríženec medzi kráľovským veľkým pudlom a bernským salašníckym psom. Tieto psy sú známe svojimi nádhernými čiernobielymi zafarbeniami a svojou veľkou, láskavou povahou. Sheepadoodle - kríženec medzi kráľovským veľkým pudlom a staroanglickým ovčiakom. Tieto psy majú vysokú inteligenciu a sú skvelými strážcami a spoločníkmi. Pyredoodle - kríženec medzi kráľovským veľkým pudlom a pyrenejským horským psom. Tieto psy sú skvelými strážcami a sú vhodné pre majiteľov, ktorí žijú na veľkých pozemkoch alebo na vidieku. Boxerdoodle - kríženec medzi kráľovským veľkým pudlom a boxerom. Tieto psy sú známe svojou aktívnou a hravou povahou a sú vhodné pre majiteľov, ktorí hľadajú energického psa, ktorý ich bude baviť. Tieto sú len niektoré z hybridných plemien, ktoré vznikajú krížením s kráľovským veľkým pudlom. Každý z nich má svoje vlastné charakteristiky a vlastnosti, a preto je dôležité si uvedomiť, aké vlastnosti hľadáte v psovi a zvážiť, či je dané hybridné plemeno pre Vás to správne. #kralovskypudel #velkypudel #pudel #doodle #goldendoodle #labradoodle #krytie , krytie fenky , steniatka
elektrický ohradník/obojok pre mačky PetSafe PCF-1000-20.
Otvorené balenie, sada je kompletná, ale nevyužijeme. Vhodné pre mačky ale extra malé psy do 7 kg. Originálny PetSafe systém rádiového oplotenia, ktorým si vyhradíte oblasť voľného pohybu zvieratka pomocou izolovaného drôtu a elektronického obojku. Systém je vhodný pre mačky s hmotnosťou od 2,7 kg popis: Vymedzenú oblasť stačí ohradiť drôtom, ktorý môžete zakopať pod zem. Následne bude vysielať nízke frekvencie, ktoré sú zachytené špeciálnym obojkom. Obojok má 5 operačných úrovní nastavenia korekcie a LED diódu. Oblasť pokrytia je maximálne 1000 árov. Rádiové oplotenie nepredstavuje pevný plot. Systém pracuje na báze varovných signálov, ktoré mačku upozornia ak prekročí Vami stanovené hranice. Vymedzená oblasť sa ohradí drôtom, ktorý môže byť zakopaný do zeme alebo upevnený na pevnom bode nad zemou - napr. na plote, strome a pod. Vysielač v rámci tejto oblasti vysiela veľmi nízke frekvencie, ktoré sú zachytávané špeciálnym obojkom - prijímačom. Ak sa mačka priblíži k určenej hranici, obojok vyšle varovný zvukový signál. Ak ďalej pokračuje k hranici, systém vyšle cez obojok bezbolestný ale napriek tomu nepríjemný statický signál, krorý mačku odradí od postupu ďalej. Jednoduchým tréningom pomocou umiestnenia vztyčných vlajočiek po celom okruhu oblasti dokážete mačku bez problémov naučiť poslúchat varovné signály a zostať iba vo vyhradenej oblasti. Tréning trvá približne 1-2 týždne. Mačky sa učia ešte o niečo rýchlejšie ako psy! Základy správneho tréningu Tréning by mal byť spravodlivý, presný a dôkladný Trénujte mačku vždy iba 10-15min. Nesnažte sa pokračovať veľmi rýchlo. Viac kratších tréningových sekcií je lepších ako menej a dlhších. Ak mačka vykazuje známky stresu, spomaľte tréningový plán a pridajte viac tréningových dní. Každý tréning ukončite veľkou pochvalou. Po každej lekcii snímte obojok. Držte mačku na vodítku počas každej tréningovej lekcie. Ak si aj myslíte, že Vaša mačka reaguje na tréning veľmi dobre, odporúčame dokončiť tréning podľa príručky. Pravidelne kontrolujte kožu mačky v mieste nosenia obojku. Priebeh tréningu: Príprava (Cieľom tréningu je naučiť mačku aby sa vždy otočila späť od hranice oplotenia keď započuje varovný signál. Počas tréningu musí mačka pochopiť, kde sú hranice volnej zóny. Pri rýchlom serióznom jednaní sa vieme dohodnúť na cene. posielam aj poštou - platba vopred na učet.
elektrický ohradník/obojok pre mačky PetSafe PCF-1000-20.
Otvorené balenie, sada je kompletná, ale nevyužijeme. Vhodné pre mačky a extra malé psy do 7 kg. Originálny PetSafe systém rádiového oplotenia, ktorým si vyhradíte oblasť voľného pohybu zvieratka pomocou izolovaného drôtu a elektronického obojku. Systém je vhodný pre mačky s hmotnosťou od 2,7 kg popis: Vymedzenú oblasť stačí ohradiť drôtom, ktorý môžete zakopať pod zem. Následne bude vysielať nízke frekvencie, ktoré sú zachytené špeciálnym obojkom. Obojok má 5 operačných úrovní nastavenia korekcie a LED diódu. Oblasť pokrytia je maximálne 1000 árov. Rádiové oplotenie nepredstavuje pevný plot. Systém pracuje na báze varovných signálov, ktoré mačku upozornia ak prekročí Vami stanovené hranice. Vymedzená oblasť sa ohradí drôtom, ktorý môže byť zakopaný do zeme alebo upevnený na pevnom bode nad zemou - napr. na plote, strome a pod. Vysielač v rámci tejto oblasti vysiela veľmi nízke frekvencie, ktoré sú zachytávané špeciálnym obojkom - prijímačom. Ak sa mačka priblíži k určenej hranici, obojok vyšle varovný zvukový signál. Ak ďalej pokračuje k hranici, systém vyšle cez obojok bezbolestný ale napriek tomu nepríjemný statický signál, krorý mačku odradí od postupu ďalej. Jednoduchým tréningom pomocou umiestnenia vztyčných vlajočiek po celom okruhu oblasti dokážete mačku bez problémov naučiť poslúchat varovné signály a zostať iba vo vyhradenej oblasti. Tréning trvá približne 1-2 týždne. Mačky sa učia ešte o niečo rýchlejšie ako psy! Základy správneho tréningu Tréning by mal byť spravodlivý, presný a dôkladný Trénujte mačku vždy iba 10-15min. Nesnažte sa pokračovať veľmi rýchlo. Viac kratších tréningových sekcií je lepších ako menej a dlhších. Ak mačka vykazuje známky stresu, spomaľte tréningový plán a pridajte viac tréningových dní. Každý tréning ukončite veľkou pochvalou. Po každej lekcii snímte obojok. Držte mačku na vodítku počas každej tréningovej lekcie. Ak si aj myslíte, že Vaša mačka reaguje na tréning veľmi dobre, odporúčame dokončiť tréning podľa príručky. Pravidelne kontrolujte kožu mačky v mieste nosenia obojku. Priebeh tréningu: Príprava (Cieľom tréningu je naučiť mačku aby sa vždy otočila späť od hranice oplotenia keď započuje varovný signál. Počas tréningu musí mačka pochopiť, kde sú hranice volnej zóny. Pri rýchlom serióznom jednaní sa vieme dohodnúť na cene. posielam aj poštou - platba vopred na učet.
Schody pre psa
Predám nové nepoužívané schody pre psíka, pôvodná cena 34 e. Pevné látkové schody slúžia ako pomôcka pre malé, staršie alebo choré psy a mačky pre ktoré môže byť problém vyskočiť alebo zoskočiť z vyššie položeného miesta ako sú v domácnosti napríklad posteľ, pohovka alebo kreslo. Psíkovi alebo mačke šetria chrbticu a kĺby. Látkové schody pre psa a mačky sú vyrobený z pevného materiálu. Vonkajšia látka je zo 100% polyesteru a výplň schodov tvorí polyuretánová pena, ktorá zabezpečí pevnosť a stabilitu. Schody môžete prať ručne pri teplote max 30 °C s čistiacimi prostriedkami na jemné textílie. Zloženie: Vrchný materiál: 100% polyester Vnútorný materiál: polyuretánová pena Rozmery: Výška jednotlivých schodíkov - 10cm, celková výška 30cm. Dĺžka 59cm. Šírka 42cm. Vhodné len pre maličké psy, s maximálnou váhou 10kg. Telefónne číslo je vymyslené.
Antiparazitný obojok, keramická miska, kožené obojky XS-S
Predám: - úplne nový biely vodeodolný antiparazitný obojok pre psy Beaphar S.O.S., proti kliešťom a blchám, vhodný pre psy a šteňatá od 6 mesiacov - 5eur - úplne novú bielu keramickú misku pre psíka s originálnym čiernym dekórom zvonka aj vo vnútri, priemer 15cm, výška 5cm - 5eur - úplne nový kožený obojok pre psov a mačky, celková dĺžka je 32cm (po 1.dierku 20cm, po poslednú dierku 28cm), šírka 1,5cm - cena 1,50eur - len asi 2-krát použitý kožený obojok pre psov a mačky, celková dĺžka je 36cm (po 1.dierku 25cm, po poslednú dierku 32cm), šírka 1,5cm - cena 1euro V prípade záujmu pošlem aj poštou podľa dohody.