inzercia, predaj, predám, bazár

RAPRIMA Tempeh Starter

Kategória: Potraviny

Predam RAPRIMA Tempeh Starter , kultura Rhizopus Oligosporus , na vyrobu domaceho tempehu. 20g-8 Eur. 50g-15 Eur.
RAPRIMA Tempeh Starter
Podobné inzeráty
Predam domaci tempeh, tempeh starter
Predam domaci tempeh, natural. Klasicky zo soje, alebo aj ciceru, fazule, hrachu, arasidov. Na objednavku cerstvy alebo mrazeny. Minimalny odber 1kg. Tempeh mozete kludne skladovat v mraznicke na chuti ani kvalite to neuberie. Cena 10 eur za kg sojovy, ostatne strukoviny viac, cena dohodou. Osobny odber Podhajska, pripadne v okruhu 10km viem dorucit zdarma. V ponuke mam aj tempeh starter na vyrobu vlastneho tempehu. Kontakt cez formular nizsie, cislo vymyslene.
KURZ NA VÝROBU FERMENTOVANÉHO NÁPOJA (KOMBUCHY)
Ponúkam kurz pre tých, ktorý si chcú doma vyrábať vynikajúcu kombuchu alebo začať s fermentovaním. Výroba kombuchy je skutočne jednoduchá, som si istá že to zvládneš aj ty. Je však niekoľko vecí, na ktoré treba myslieť. Prejdeme si spolu nie len celý postup, ale oboznámim ťa aj s kritickými bodmi, ktoré treba mať na pamäti. Naučíš sa nie len ako si vyrobiť prvú kombuchu, ale aj ako ju potom udržať pri živote pre ďalšie využívanie. Dozvieš sa ako kombuchu nechať prejsť druhou fermentáciou, mať ju ešte šumivejšiu, či ako ju dochutiť. Vyrobiť si základ pre kombuchu nám potrvá 30 až 45 minút, avšak dĺžka kurzu nie je limitovaná týmto časom, rada vysvetlím čokoľvek navyše alebo zodpoviem dotazy:) Čo je zahrnuté v cene: - scoby (symbiotická kultúra baktérií a kvasiniek na výrobu kombuchy, slúži ako tzv. štartér) - všetky suroviny potrebné na prípravu - veľká nádoba, v ktorej potom budeš kombuchu pestovať u seba doma - drobné občerstvenie a teplý nápoj Cena: - v prípade že kurz urobíme u mňa - 25e - v prípade že sa stretneme u teba doma - 35e Kombuchu mám už niekoľko rokov a okrem toho mám skúsenosti aj s inými druhmi fermentácie - výroba tempehu, nakladaná zelenina, vodný aj mliečny kefír atď. Kurz je vhodný aj ako darček. #kombucha #diy #fermentacia #fermentovanie #homemade