inzercia, predaj, predám, bazár

Rastlinky z dzungle a darujem rybky+bakterie

Kategória: Akvarijné rybičky

Predam prebytok z mojej dzungle(vsetko nenarocne a rychlorastuce) v akvariu nepridavam co2 ani hnojiva takze budu rast aj v novozalozenom akvariu( hnoja rybky).Su tam ,Rotala rotundifolia,Pogostemon octopus,Bacopa australis,Z kazdej po 5 vrcholove najlepsie odrezky ,cize spolu 15 kusov rastliniek. Rastlinky su dospele vypestovane Pod vodou(SUBMERZNE)nie ako ked kupite z velkoskladov kde ich pestuju Nad vodou (EMERZNE).Cize moje rastliny sa nemusia adaptovat na rast Pod vodou co niektore ani nezvladnu...nehovoriac o postrekoch proti macho.plesniam atd ktore dostanu( mne takto kupene rastliny od znameho predajcu v cechach zabili vsetky krevetky 200 kusov komplet...Pridam vam zadarmo k rastlinkam(kto ma zaujem)nie zvlast 3 ks Gupky endlerky mlade novonarodene a kto chce aj denitrifikacne bakterie 1,5litra na zalozenie noveho akvaria.( Ovela rychlejsie sa akva zabehne a nebude tak velmi trpiet riasami.Vsetko spolu 15eur.P.s.mam aj Grindal Nitra osobne alebo postou po zaplateni vopred iba.Akvarijne rastliny,rastlini,rastlyny:-)
Rastlinky z dzungle a darujem rybky+bakterie
Podobné inzeráty
Rastlinky z dzungle a darujem rybky+krmivo+bakterie
Predam prebytok z mojej dzungle(vsetko nenarocne a rychlorastuce) v akvariu nepridavam co2 ani hnojiva takze budu rast aj v novozalozenom akvariu( hnoja rybky).Su tam Ludwigia repens,Rotala rotundifolia,Pogostemon octopus,Bacopa australis,Cabomba aquatica.Z kazdej po 3 vrcholove najlepsie odrezky ,cize spolu 15 kusov rastliniek. Rastlinky su dospele vypestovane Pod vodou(SUBMERZNE)nie ako ked kupite z velkoskladov kde ich pestuju Nad vodou (EMERZNE).Cize moje rastliny sa nemusia adaptovat na rast Pod vodou co niektore ani nezvladnu...nehovoriac o postrekoch proti macho.plesniam atd ktore dostanu( mne takto kupene rastliny od znameho predajcu v cechach zabili vsetky krevetky 200 kusov komplet...!! Pridam vam zadarmo k rastlinkam(kto ma zaujem)nie zvlast 5 ks Gupky endlerky mlade,100ml krmiva Tropical ichtiovit a kto chce aj denitrifikacne bakterie 1,5litra na zalozenie noveho akvaria.( Ovela rychlejsie sa akva zabehne a nebude trpiet riasami!!!)Vsetko spolu 20eur.P.s.mam aj Grindal Nitra osobne alebo postou po zaplateni vopred iba.Akvarijne rastliny,rastlini,rastlyny:-)
Malawi+Victoria-vlastny odchov+Dospele ryby.
Predam dospele Cynotilapia zebroides Likoma red top 1+3,Labidochromis Chizumulae Mbweca 1+3,samicky Metriaclima etherae OB 8ks,Aulanocara marmelade cat 1+6.Rybky maju 2,5-3roky a pravidelne sa vytierajú.Dalej ponukam mladu skupinku Aulanocara FF albino 1+8,Labeotropheus trevawasae Thumbi west 4+9 rybky maju 5-7cm.V ponuke mam i vlastný odchov ,Labidochromis chizumulae mbweca Thumbi point,Haplochromis CH44,Labidochromis joanjohnsonae. Fotky su vlastne.Cena odchovov vo velkosti 4-6cm podla druhu je 3e za kus.Osobný odber v Skalici.Odber odchovov minimalne 10ks.Rybky su vhodné do akvarijí velkých minimálne 250litrov a viac.Kedže si svoje rybky cením do mensich akvarijí rybky nepredávam.Z chovom rád poradím a po dohode zo zákazníkom poskladám osadenstvo do vašich akvárijí.
Africké cichlidy-vlastny odchov+Dospele ryby.
Predam dospele Cynotilapia zebroides Likoma red top 2+4,Labidochromis Chizumulae Mbweca 2+3,samicky Metriaclima etherae OB 7ks,Metriaclima elongatus Usisyae Mara rocks 2+3,Aulanocara marmelade cat 1+6.Rybky maju 2,5-3roky a pravidelne sa vytierajú.Dalej ponukam mladu skupinku Aulanocara FF albino 1+8,Labeotropheus trevawasae Thumbi west 4+9 rybky maju 6-8cm.V ponuke mam i vlastný odchov ,Labidochromis chizumulae mbweca Thumbi point,Haplochromis CH44,Labidochromis joanjohnsonae,Labidochromis hongi Sweden. Fotky su vlastne.Cena odchovov vo velkosti 4-6cm podla druhu je 3e za kus.Osobný odber v Skalici.Odber odchovov minimalne 10ks.Rybky su vhodné do akvarijí velkých minimálne 250litrov a viac.Kedže si svoje rybky cením do mensich akvarijí rybky nepredávam.Z chovom rád poradím a po dohode zo zákazníkom poskladám osadenstvo do vašich akvárijí.
Malawi+Victoria-vlastny odchov+Dospele ryby.
Predam dospele Cynotilapia zebroides Likoma red top 2+4,Labidochromis Chizumulae Mbweca 3+4,samicky Metriaclima etherae OB 6ks,Metriaclima elongatus Usisyae Mara rocks 2+3,Aulanocara marmelade cat 1+6.Rybky maju 2,5-3roky a pravidelne sa vytierajú.Dalej ponukam mladu skupinku Aulanocara FF albino 1+8,Labeotropheus trevawasae Thumbi west 4+9 rybky maju 6-8cm.V ponuke mam i vlastný odchov ,Labidochromis chizumulae mbweca Thumbi point,Haplochromis CH44,Labidochromis joanjohnsonae,Labidochromis hongi Sweden. Fotky su vlastne.Cena odchovov vo velkosti 4-6cm podla druhu je 3e za kus.Osobný odber v Skalici.Odber odchovov minimalne 10ks.Rybky su vhodné do akvarijí velkých minimálne 250litrov a viac.Kedže si svoje rybky cením do mensich akvarijí rybky nepredávam.Z chovom rád poradím a po dohode zo zákazníkom poskladám osadenstvo do vašich akvárijí.
Rastlinky z dzungle+vela ineho zadarmo.
Predam mix 3 druhov peknych a nenarocnych rastliniek,vrcholove odrezky ktore staci zasadit do dna a vytvoria korene a budu dalej rast.Darujem k rastlinkam 4ks Gupky endlerky peacock,2ks krevetky a trochu krmiva 50ml+k nim tiez za malu lyzicku vajicok ziabronoziek(ziabronozka solna) aj zo solou z mrtveho mora na liahnutie +nitrifikacne bakterie z filtra 1,5 litra su vhodne na zabeh noveho akvaria.Najvecsia vyhoda tychto mojich rastlin je ze Nepridavam co2 ani hnojiva to znamena ze sa im bude darit aj v novozalozenom akvariu bez pridavania co2 a hnojiv.Limnophila sesiflora 4ks,Bacopa australis 5 ks,Rotala rotundifolia 5ks.Cena za vsetko spolu 16 eur.Najlepsie osobne v Nitre alebo packetou ale az po zaplateni ceny aspon postovneho vopred na ucet.Rastliny,Artemia,Krmivo,Bakterie,Gupky,Krevetky.Predavam aj zive krmivo Grindal cena za nasadu-skatulku od margarinu je 7eur- to uz nie je v cene tohto inzeratu.
Kompletne zariadené akváriu
Dobrý deň, predám kompletne zariadené akvárium rozmerov 50x30x20 (ŠxVxH) Objem je 30L Viem predať aj jednotlivo, ale najlepšie by bolo kúpiť spolu. Spolu predám za 60€ No dohode sa nebránim. Viem doviesť do ZV, KA Alebo jednotlivo: Akváriun 20€ Filter na 4.obrázku 15€ Filter na 5.obrázku 10€ Ohrievač na 6.obrázku 10€ Kompresor/Kompresorík 10€ Tapeta za 2€ no k akváriu ju dám zadarmo. Nedala sa mi pridať fotka no rozmer je po celej šírke akva Predám aj umelé rastlinky veľa kusov ktoré ma stáli mozno 12€ no viem ich predať za 5€ alebo ak kúpite všetko tak vám ich darujem. Rastlinky si viete postaviť/poskladať podľa seba. Sú tam rôzne druhy lystov ktoré si viete pospájať. Keramická ozdoba, imitácia koreňa 8€ Cena novej techniky bola dosť vyššia, lenže prechádzam na väčšie akvárium takže cena je za to taká. Pozri ostatné inzeráty po kliknutí na meno. Rozpredávam akvarijnu techniku. Cenu môžeme dohodnúť ak by ste kúpili viac predmetov. Akvárium, Akvarium, Aquárium, Aquarium, Akvárko, Akvarko, Aquárko, Aquarko, Ryby, Rybky, Rybyčky, Filter, Ohrievač, Rastliny, Rastlinky