inzercia, predaj, predám, bazár

Rastliny

Kategória: Akvarijné rybičky

Vymením rastliny (Pogostemon stellatus octopus / Rotala Rotundifolia / Cryptocoryne Balansae / Vallisneria gigantea) za živorodky, krevety alebo slimáky (kotulky, levatky). Osobný odber v Šamoríne, resp po dohode Senec.
Rastliny
Podobné inzeráty
SERA Florena - hnojivo pre vodné rastliny
Tekutá starostlivosť o rastliny pre nádherné vodné rastliny. Sera Florena je ideálna starostlivosť pre všetky vodné rastliny, ktoré výživu prijímajú prevažne cez listy. Vodné rastliny hrajú v akváriu centrálnu úlohu, lebo odčerpávajú z vody škodlivé látky a výživu rias. Aby mohli vodné rastliny tieto dôležité úlohy plniť, zásobuje sera Florena rastliny všetkými dôležitými minerálmi a stopovými prvkami, ktoré rastliny pre zdravý rast a krásne vyfarbenie potrebujú. Nevzniknú takto nedostatky a pritom nie je voda zbytočne zaťažovaná nepotrebnými prebytkami. Okrem toho obsahuje nová vylepšená formula inovatívne, obzvlášť stabilné komplexy železa, ktoré zostanú stabilné po mnoho dní aj pri použití UV-C-lampy. Tento výrobok neobsahuje nitrát a fosfát. Bezstavovce ho dobre znášajú. Kombinácia sera Florena a sera florenette ich navzájom bezchybne zladia a splnia všetky potreby najrôznejších druhov vodných rastlín. Dávkujte 5ml na každých 20l raz týždenne alebo podľa potreby.
DWARF WATER LETTUCE   "PISTIA" trpazličia forma
Predám väčšie množstvo pistie. Cena 50centov/kus Jedná sa o trpazličiu formu pistie ktorá je ideálna aj do akvária aj do jazierka. Oproti klasickej pistie nedorastá takých rozmerov vďaka čomu sa hodí do rôznych vodných oblastí. Na foto môžete vidieť ako vyzerájú mladé rastlinky a ako vyzerá najväčšia dospelá rastlinka. Jedná sa o typickú vodnú hladinovú rastlinu ktorá pláve na hladine a pod hladinu púšťa svoje koreňe ktorými získava z vodného stĺpca živiny. Čím je voda bohatšia na dusík,fosfor,draslík(základné rastové živiny) tým rastie krajšie, rýchlejšie a lepšie vyzerá, samozrejme za predpokladu dobrého osvetlenia. Je nenáročná. Hodí sa do akvária, krevetkária,jazierka, paludária. V prípade jazierka je nutné ju na jeseň, zimu odobrať do interiéru a uskladniť v osvetlenom akváriu. V núdzi môžete použiť vedro ktoré umiestnite na teplé a svetlé miesto do ktorého občas prilejete akéhoľvek hnojivo na rastliny, napr môžete použiť aj hnovivo na muškáty alebo štartovacie hnojivo s obsahom dusíka atď.... po prejdení zimy vám tak ostanú exempláre ktoré budete môcť použiť na výsadbu na jar/leto do vonkajšieho jazierka... myslím si ,že je to dobrá rada a je to lepšie ako každý rok kupovať vodné rastliny znova a znova... ? :) Cena v obchode je 2,50-3,50e za kus alebo Vám tam dajú pár kuskov. Pošlem poštou kamkoľvek na Slovensku, dobre zabalené. Cenu za poštovné hradí kupujúci. Cena pošty je 3e pri klasickom odbere jednej porcie. V prípade ak by ste si zakúpili viacero rastliniek z mojej ponuky tak sa cena poštovného odvíja od váhy zásielky... Bratislava-Osobný odber. V prípade zaslania peňazí za rastlinky vopred je cena pošty 3e. V prípade ak chcete dobierku, je potrebné zaslať vopred poštovné... po obdržaní poštovného zašlem zasielku na dobierku, zaplatíte už iba sumu za rastlinky bez ceny poštovného... V ponuke mám aj ďalšie rýchlo sa množiace rastlinky, ktoré sa hodia hľavne do novo-založených akvárií, po prípade ak potrebujete regulovať obsah dusíka a odpadových látok rybičiek pomocou biologického odbúravania skrze rastliny. Volajte na mobil: V prípade ak radšej píšete, tak píšte mailom cez inzerát(je to zadarmo), na sms nereagujem. Pozrite si aj ostatné moje inzeráty, kliknite dole na "Zobraziť Všetky Inzeráty" a vyberte si z ponuky rastliniek. Ďakujem pekne a teším sa na Váš záujem. :)
Rastlinky z dzungle a darujem rybky+krmivo+bakterie
Predam prebytok z mojej dzungle(vsetko nenarocne a rychlorastuce) v akvariu nepridavam co2 ani hnojiva takze budu rast aj v novozalozenom akvariu( hnoja rybky).Su tam Ludwigia repens,Rotala rotundifolia,Pogostemon octopus,Bacopa australis,Cabomba aquatica.Z kazdej po 3 vrcholove najlepsie odrezky ,cize spolu 15 kusov rastliniek. Rastlinky su dospele vypestovane Pod vodou(SUBMERZNE)nie ako ked kupite z velkoskladov kde ich pestuju Nad vodou (EMERZNE).Cize moje rastliny sa nemusia adaptovat na rast Pod vodou co niektore ani nezvladnu...nehovoriac o postrekoch proti macho.plesniam atd ktore dostanu( mne takto kupene rastliny od znameho predajcu v cechach zabili vsetky krevetky 200 kusov komplet...!! Pridam vam zadarmo k rastlinkam(kto ma zaujem)nie zvlast 5 ks Gupky endlerky mlade,100ml krmiva Tropical ichtiovit a kto chce aj denitrifikacne bakterie 1,5litra na zalozenie noveho akvaria.( Ovela rychlejsie sa akva zabehne a nebude trpiet riasami!!!)Vsetko spolu 20eur.P.s.mam aj Grindal Nitra osobne alebo postou po zaplateni vopred iba.Akvarijne rastliny,rastlini,rastlyny:-)
Akvarijne rastliny
predám akvarijne rastliny: -Microsorum Narow -Ceratopteris Siliquosa cena za kus rastliny s koreňom 1e.Osobne alebo pošlem na dobierku
Rastliny do jazierka
Predám rastliny do jazierka, zakorenené sadenice, výber z viac ako 100 druhov, rastliny posielam aj poštou, predaj od apríla
Akva rastliny
Predám akvárijne rastliny kryptokoren 1€ koreň a darujem plávajúce rastliny rozkatec