inzercia, predaj, predám, bazár

Rastúca posteľ SUNDVIK (IKEA) s roštom a matracom NATTSMYG

Kategória: Nábytok pre deti

Predám rastúcu posteľ SUNDVIK z IKEA s roštom, po jednom dieťati, v TOP STAVE. Veľmi málo používaná. Kupovali sme novú. Je z masívnej borovice.
Cena: 110,- Eur
Cena v IKEA: 212,- Eur

Rozmery
Min. dĺžka: 137 cm
Max. dĺžka: 207 cm
Výška: 80 cm
Šírka postele: 91 cm
Max. nosnosť: 100 kg
Dĺžka matraca: 200 cm
Šírka matraca: 80 cm

Predám aj penový matrac NATTSMYG (IKEA) do rozkladacej postele, 80x200 cm, v TOP STAVE. Informácie o matraci prevzaté z internetu. "Poťah je ľahko snímateľný. Môžete ho prať v práčke pri teplote 60° C. Pena uvoľňuje tlak a starostlivo kopíruje tvar tela vášho dieťaťa, čím mu poskytuje pohodlie a oporu. Prídavné časti majú zapínanie na suchý zips, ktoré ich udrží na mieste, keď ustielate posteľ. Vďaka praktickej rúčke matrac ľahko prenesiete, či otočíte, keď budete ustielať posteľ. Bezpečnostný zips zabraňuje deťom otvoriť poťah. Jeden matrac, tri dĺžky. Vďaka dvom prídavným častiam matrac rastie spolu s dieťaťom. Môže mať dĺžky 130, 165 a 200 cm.

Cena: 70,- Eur
Cena v IKEA: 139,- Eur

Rastúca posteľ SUNDVIK (IKEA) s roštom a matracom NATTSMYG
Podobné inzeráty
Predám detskú postel IKEA Sundvik
Predám detskú posteľ aj s roštom a matracom vo veľmi dobrom stave. Jedna sa o nastaviteľnú detskú postieľku Ikea SUNDVIK v bielej farbe Nastaviteľná dĺžka postele 137 - 207cm Šírka 91cm Výska 80cm Len osobný odber. Postieľka je rozložená (Prievidza) Odkaz IKEA: Cena 80 eur.
Detska postel - Ikea SUNDVIK biela
Predam pouzivanu detsku postel s matracom. Jedna sa o rastucu detsku postel Ikea SUNDVIK biela Rozmery postele - dlzka 137 - 207cm, sirka 91cm a vyska 80cm Maximalne rozmery matraca - 200x80cm Viac detailov: Len osobne v Ziline
Detská posteľ rastúca IKEA sundvik
Krásna detská posteľ z masívu (smrekové drevo morené na bielo) s bočnými zábranami, dá sa predĺžiť o 2 úrovne, matrac je v perfektnom stave, mal vždy chránič, čistý a dá sa poťah aj jednoducho odzipsovať a vyprať. Posteľ bola síce málo používaná, no na pár miestach sú škrabance, čo sa dá bez problémov zafarbiť akrylovou farbou alebo akrylovou fixou. Posteľ je rozobratá, možný odber ihneď. Všetky informácie ohľadom rozmerov a tď nájdete na stránke IKEA : PREFERUJEM OSOBNY ODBER, pripadne po dohode doveziem v blizkom okoli PRESOVA! Kurierskou spolocnostou neposlem, a ak ano tak s tou, s ktorou mam zmluvu. Neskusajte na mna pochybne posielanie “kurier to vyzdvihne, nemusite sa o nic starat, len zadajte cislo uctu kam vam pridu peniaze…”
detska posteľ Busunge s penovym matracom NATTSMYG
predam veľmi malo používanú detskú postieľku Busunge spolu s matracom NATTSMYG, dlžku postele možno prispôsobiť podľa výšky dieťaťa. Matrac môže mať dĺžky 130, 165 a 200 cm. Rozmery postele: Min. dĺžka: 138 cm Max. dĺžka: 208 cm Šírka: 90 cm Výška čela pri hlave: 100 cm Max. nosnosť: 100 kg Dĺžka matraca: 200 cm Šírka matraca: 80 cm pôvodna cena postele 199€, pôvodná cena matraca 139€, cena spolu teraz 250€, pri rýchlom jednaní dohoda mozna,
rastúca detská posteľ
Predám rastúcu posteľ ikea sundvik s roštom a s matracom ikea innerling. Posteľ rastie spolu s dieťaťom, dĺžku postele možno prispôsobiť výške dieťaťa. Min. dĺžka postele je 137 cm, max. dĺžka je 207 cm, výška 80 cm a šírka 91 cm. Matrac 80x200 cm pozostáva z 3 častí. Poťahy majú zips, dajú sa zvliecť a prať v práčke. Zachovalá, čistá, bežné známky používania. Cena za komplet 219 €
Detská postielka Ikea Sundvik s Matracom
Predám postieľku Sundvik po pár deťoch. Sú na nej známky používania v podobe škrabancov (na fotkách). Inak je v kompletnom stave. Aktuálne nie je rozobratá ale je to možné pred prevozom. Originál: