inzercia, predaj, predám, bazár

Ratanové kreslo

Kategória: Stoličky

Predám pekné ratanové kreslo, bez známok poškodenia, používané iba na dekoračné účely.
Rozmer: šírka 60cm, dĺžka 60cm, výška 78cm.
Ratanové kreslo
Podobné inzeráty
Ratanové kreslo - NOVÉ
Punúkam na predaj nové štýlové Ratanové kreslo. Aktuálna cena 102€ - Teraz 69€ Len 1ks štýlové kreslo z ratanu je skvelou voľbou pre každého, kto ocení štýlový nábytok Tento model je vyrobený z prírodného ratanu svetlej farby. Kreslo sa skvele hodí na terasu, záhradu, ale aj do obývacej izby. Vzdušný dizajn a jedinečný tvar sedadla a operadla umožňujú príjemnú relaxáciu. veľmi kvalitné spracovanie. Prírodná svetlá farba ratanu sa hodí do väčšiny interiérov. Rám je vyrobený z kovu v čiernej farbe - stabilné nohy lakované práškovou farbou. Nohy sú na spodnej časti vybavené plastovými podložkami pre ochranu pred poškriabaním podlahy. Osobný odber v SL alebo viem aj poslat aj na dobierku.
Kúpim pavie kreslo
Mám záujem o kúpu pávieho ratanoveho kreslá. Neni však podmienka, aby bolo z prútené alebo ratanové. Ratanové kreslo, prútené kreslo, pávie kreslo
Čierne polohovateľné kancelárske kreslo s opierkou na nohy
Toto štýlové polohovateľné kancelárske kreslo predstavuje skvelý doplnok do vašej kancelárie. Je ergonomicky tvarované tak, aby vám poskytlo čo najväčší komfort počas náročného pracovného dňa. Kancelárske kreslo je potiahnuté kvalitnou, lesklou PU kožou a je nahusto vyčalúnené, a tak zabezpečí optimálne pohodlie a potrebnú oporu pre váš krk, chrbát, zadok atď. Pevný rám z preglejky a pochrómovaná základňa zaručujú dobrú stabilitu a trvácnosť kresla. Stojí na 5 otočných kolieskach, aby sa dalo jednoducho presúvať. Výška sa dá nastaviť pomocou mechanizmu plynového piesta. Stačí jednoducho zatiahnuť a uvoľniť páčku a kreslo sa úplne sklopí. Polohovateľné kancelárske kreslo má vysúvaciu opiesku na nohy, ktorá je uložená pod sedadlom a ktorá vám umožní vyložiť si nohy a relaxovať. Montáž je naozaj jednoduchá. Kreslo / stolička Kreslo je v 100% stave a málo používané . Je celokožené .
Ratanove stolicky
Predám stôl aj ratanové stoličky (4ks). Stôl vo farbe orechu, nepoškodený: PC-250€, teraz cena 110€ Stoličky ratanove: PC-100€, teraz cena 50€/1 ks Odber Možný ihneď (Podunajské Biskupice), buď len čisto stoličky/stôl alebo komplet za cenu 300€.
Ratanove hojdacie kreslo
Krasne, masivne ratanove kreslo, funkčné, okrem vrchnej casti ( chybajuca vypleť) je uplne v poriadku. Osobný odber Prievoz. Cena aj dohodou
ratanové kreslo
Predám béžovočierne ratanové kreslo.