inzercia, predaj, predám, bazár

RC model

Kategória: Letectvo

Predám funkčný RC model lietadla Spitfire aj s príslušenstvom,málo používaný
RC model
Podobné inzeráty
Multiplex FunCub + výbava
Predám zalietaný model lietadla Multiplex Funcub o rozpätí 1400mm. Model je komplet vybavený a pripravený k letu, stačí len vložiť svoj prijímač a batériu. Model má ovládané všetky kormidlá vrátane vztlakových klapiek. Úžasne hravý model s veľmi príjemným prejavom a má veľmi dobré letové vlastnosti. Model nebol nikdy havarovaný ani poškodený, lietaný asi 3x inak nevyužitý.
Multiplex EasyCub
Predám čisto nový nezostavený model lietadla Multiplex EasyCub o rozpätí 1400mm zabalený ešte v krabici. Model je určený pre začiatočníkov, má ovládané S, V, K, M + šikovný modelár si vie dorobiť aj ovládanie vztlakových klapiek. Úžasne hravý model s veľmi príjemným letovým prejavom a veľmi dobrými letovými vlastnosťami. V dnešnej dobe už prakticky nezohnateľný model. Viac tu:
Predám model EXTRA
Predám model EXTRA od firmy FMS vhodný pre začínajúcich RC akrobatov osadený servami, motorom FMS-3648-KV760 a regulátorom E-flite 40 Amp o rozp. 1300 mm. Vysielač FUTABA SKY SPORT/VF modul 2.4GHz turnigy 4 kanál, prepojenie učiteľ - žiak s 2S Lipo baterkou, spoľahlivá, osadená v pulte s popruhom a stopkami. 4ks prijímač HK-V2-6 kanál. Spolu len za 150 Eur. Nutný osobný odber. Na sms neodpovedám. Volať od 8.00 do 16.00 pondelok - piatok.
Vrtuľník Blade 120 s
Predám 2x použitý model blade 120s v 100% stave pridám 6x baterku doba lietania 1, 5h pošlem poštou. Ps model má panic tlačidlo na ovládači v prípade pádania sa vyrovná co je super.
Predám RC model Extra 2,2m
Predám RC model Extra 2,2m osadená servami Hitec Digital HiVolt, motor DLE-65 s muflérom, uhlíkový podvozok, nádrž, switch zapaľovania. Motor používaný jednu sezónu cca 20 letových hodín, uhlíková vrtuľa, hliníkový kužeľ. Osobný odber. Cena 800,00 €. Kontaktujte sa len telefonicky v dobe od 8,00 hod do 16,00 hod. Na SMS neodpovedám!
TechOne Katana 1000mm
Predám tento krásny RC model, dlhodobo nevyužívaný. Lietaný rekreačne, veľmi stabilný let. Je v super stave, nepadnutý.