inzercia, predaj, predám, bazár

RD a tri stavebné pozemky - investícia, Zemplínske Jastrabie

Kategória: Domy

Na predaj 4 - izbový vidiecky dom v obci Zemplínske Jastrabie. Hlavnú stavbu tvorí vidiecky dom čiastočne podpivničený, postavený v roku 1967. Dom je v pôvodnom veľmi dobrom stave. Ďalšou stavbou na pozemku je 2 - izbový kamenný domček, vhodný ako domček pre hostí, garáž, hospodárske a technické budovy. Prístup na rovinatý pozemok v tvare obdĺžnika je kovovou bránou z asfaltovej komunikácie v prednej časti domu. Pozemok je oplotený, delený na časť predzáhradka, dvor predný, dvor zadný a veľká zatrávnená záhrada s ovocnými stromami. Pozemok o rozlohe 42 árov ponúka možnosť rozdelenia na ďalšie parcely s možnosťou výstavby ďalších troch rodinných domov. Lokalita: V obci žije 670 obyvateľov, situovaná je na mierne svahovitom teréne, vzdialená 18 km od Trebišova. Nehnuteľnosť je umiestnená v nezáplavovom a nezosuvovom pásme. Bez ťarchy, voľná po dohode, spravidla do troch týždňov.
Ak sa Vám inzerát nezobrazuje celý, nájdete ho na našej stránke... : ID- 790
Plochy: Pozemok 5100 m2, úžitková plocha 155 m2, zastavaná plocha 906 m2
Technický popis: Konštrukcia objektu: MURIVO - kameň, tehla. STROPY - betón, drevo, priznaný strop drevený. PODLAHY - drevo, dlažba, betón. OMIETKY -vonkajšia omietka - brizolit, vnútorná klasická omietka. OKNÁ - pôvodné drevené. DVERE - exteriérové vchodové drevené, interiérové dvere drevené presklené. STRECHA - valbová, prikrytá protipožiarnymi šindľom. ELEKTRICKÁ PRÍPOJKA - zavedená do domu vzduchom. PLYNOVÁ PRÍPOJKA - na zemný plyn v dome. KANALIZÁCIA - žumpa. KÚRENIE - plynové gamatky. VODA - je zo studne, prípojka obecného vodovodu pred pozemkom, ohrev teplej vody elektrickým bojlerom.
Popis miestností:
Rodinný dom disponuje troma samostatnými vstupmi.
1. vstup do domu z verandy : dve priestranné prechodné izby. Dvere pôvodné drevené, okná pôvodné drevené, strop drevený, steny omietky, podlaha betón.
2. vstup do domu : chodba, po stranách dve izby, špajza, pivnica. Vstupné dvere drevené, okná pôvodné drevené, stropy betón, steny omietky, podlaha dlažba, betón.
3. vstup do domu : Kuchyňa : Vstupné dvere drevené, okná pôvodné drevené, stropy betón, steny omietky, podlaha betón. Kúpeľňa s vaňou a WC.
Domček pre hostí : Vstupné dvere drevené, okná pôvodné drevené, stropy priznané drevené, podlahy drevené.
Zverejnené údaje týkajúce sa nehnuteľnosti sú na základe informácií od vlastníka nehnuteľnosti.
Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je stanovená vlastníkom a zahŕňa poplatky: kúpna zmluva a overenie, zavkladovanie nehnuteľnosti prostredníctvom autorizovaného právnika, odovzdanie a prepis energií u dodávateľov, tlmočenie pred úradmi.
Ďalšie informácie obdržíte v našej kancelárii, termín osobného stretnutia alebo obhliadky si dohodnite na zákazníckej linke: + 654.
Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca ®.
RD a tri stavebné pozemky - investícia, Zemplínske Jastrabie
Podobné inzeráty
Rodinný dom Zemplínske Jastrabie, okres Trebišov
Na predaj 7 - izbový Rodinný dom v obci Zemplínske Jastrabie - okres Trebišov. Hlavnú stavbu tvorí 2 podlažný rodinný dom, čiastočne podpivničený. Rodinný dom je v pôvodnom stave vhodný na rekonštrukciu. Za domom sa nachádzajú ďalšie technické a hospodárske objekty, garáž. Prístup na rovinatý pozemok v tvare obdĺžnika je kovovou bránou z asfaltovej komunikácie v prednej časti domu. Pozemok je oplotený, delený na časť predzáhradka, dvor predný, dvor zadný a veľká zatrávnená záhrada. Lokalita: V obci žije 670 obyvateľov, je situovaná v tichom prostredí na na mierne svahovitom teréne, vzdialená 18 km od Trebišova. Nehnuteľnosť je umiestnená v nezáplavovom a nezosuvovom pásme. Bez ťarchy, voľná po dohode, spravidla do troch týždňov. Ak sa Vám inzerát nezobrazuje celý, nájdete ho na našej stránke... : ID- 788 Plochy: Pozemok 2895 m2, úžitková plocha 200 m2 Technický popis: Konštrukcia objektu: MURIVO - kváder. STROPY - sú betónové. PODLAHY - dlažba, betón. OMIETKY - vonkajšia fasádna omietka. STENY - stierky. OKNÁ - pôvodné drevené. DVERE - exteriérové vchodové: drevené presklenné, interiérové dvere drevené. STRECHA - rovná plechová. ELEKTRICKÁ PRÍPOJKA - zavedená do domu vzduchom. PLYNOVÁ PRÍPOJKA - na zemný plyn v dome. KANALIZÁCIA - žumpa. KÚRENIE - je ústredné plynovým kotlom rebrovými radiátormi v každej obytnej izbe. VODA - je zo studne, prípojka obecného vodovodu na pozemku, ohrev teplej vody plynovým bojlerom. Celkový stav nehnuteľnosti: nehnuteľnosť vhodná na rekonštrukciu. Popis miestností: Suterén: dve miestnosti, kotolňa vyvýšené prízemie : vstup do domu schodiskom, tri izby, kuchyňa, špajza, kúpelňa s vaňou, samostatné WC 2. nadzemné podlažie : štyri izby, chodba, balkón Zverejnené údaje týkajúce sa nehnuteľnosti sú na základe informácií od vlastníka nehnuteľnosti. Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je stanovená vlastníkom a zahŕňa poplatky: kúpna zmluva a overenie, zavkladovanie nehnuteľnosti prostredníctvom autorizovaného právnika, odovzdanie a prepis energií u dodávateľov, tlmočenie pred úradmi. Ďalšie informácie obdržíte v našej kancelárii, termín osobného stretnutia alebo obhliadky si dohodnite na zákazníckej linke: + 654. Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca ®.
Predaj, rodinný dom Zemplínske Jastrabie, s ďalšími 3 staveb
Ponúkame na predaj rodinný dom v tichej lokalite obce Zemplínske Jastrabie 17 km od Trebišova 58 km od Košíc. Dom je v pôvodnom stave, pozostáva zo štyroch izieb, kuchyne, kúpeľne s WC, komory a vstupnej miestnosti. Vedľa domu sa nachádza menší rodinný dom s dvomi izbami a taktiež samostatná murovaná garáž. Zastavaná plocha domu je 180 m2 a celková výmera pozemku je 5143 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn a vodu z vlastnej studne. Je možnosť napojiť sa na obecný vodovod. Odpad je vyvedený do žumpy. Vykurovanie domu je zabezpečené plynovými gamatkami. Ohrev teplej úžitkovej vody je zabezpečený el. bojlerom. Strešná krytina je eternit. Časť domu je podpivničená. Podlahy v dome sú betónové/drevené. Dom má tri samostatné vstupy. Okná a vstupné dvere sú drevené. Nad domom sa nachádza povala. Na pozemku je taktiež situovaná samostatná hospodárska budova s chlievmi. V záhrade sú vysadené ovocné stromy a okrasné dreviny. V obci je dobrá občianska vybavenosť. Odporúčame. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: TV-58765 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov - naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.
Rodinný dom Zemplínske Jastrabie, okres Trebišov
Na predaj 7 - izbový Rodinný dom v obci Zemplínske Jastrabie - okres Trebišov. Hlavnú stavbu tvorí 2 podlažný rodinný dom, čiastočne podpivničený. Rodinný dom je v pôvodnom stave vhodný na rekonštrukciu. Za domom sa nachádzajú ďalšie technické a hospodárske objekty, garáž. Prístup na rovinatý pozemok v tvare obdĺžnika je kovovou bránou z asfaltovej komunikácie v prednej časti domu. Pozemok je oplotený, delený na časť predzáhradka, dvor predný, dvor zadný a veľká zatrávnená záhrada. Lokalita: V obci žije 670 obyvateľov, je situovaná v tichom prostredí na na mierne svahovitom teréne, vzdialená 18 km od Trebišova. Nehnuteľnosť je umiestnená v nezáplavovom a nezosuvovom pásme. Bez ťarchy, voľná po dohode, spravidla do troch týždňov. Ak sa Vám inzerát nezobrazuje celý, nájdete ho na našej stránke... : ID- 788 Plochy: Pozemok 1268 m2, úžitková plocha 200 m2 Technický popis: Konštrukcia objektu: MURIVO - kváder. STROPY - sú betónové. PODLAHY - dlažba, betón. OMIETKY - vonkajšia fasádna omietka. STENY - stierky. OKNÁ - pôvodné drevené. DVERE - exteriérové vchodové: drevené presklenné, interiérové dvere drevené. STRECHA - rovná plechová. ELEKTRICKÁ PRÍPOJKA - zavedená do domu vzduchom. PLYNOVÁ PRÍPOJKA - na zemný plyn v dome. KANALIZÁCIA - žumpa. KÚRENIE - je ústredné plynovým kotlom rebrovými radiátormi v každej obytnej izbe. VODA - je zo studne, prípojka obecného vodovodu na pozemku, ohrev teplej vody plynovým bojlerom. Celkový stav nehnuteľnosti: nehnuteľnosť vhodná na rekonštrukciu. Popis miestností: Suterén: dve miestnosti, kotolňa vyvýšené prízemie : vstup do domu schodiskom, tri izby, kuchyňa, špajza, kúpelňa s vaňou, samostatné WC 2. nadzemné podlažie : štyri izby, chodba, balkón Zverejnené údaje týkajúce sa nehnuteľnosti sú na základe informácií od vlastníka nehnuteľnosti. Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je stanovená vlastníkom a zahŕňa poplatky: kúpna zmluva a overenie, zavkladovanie nehnuteľnosti prostredníctvom autorizovaného právnika, odovzdanie a prepis energií u dodávateľov, tlmočenie pred úradmi. Ďalšie informácie obdržíte v našej kancelárii, termín osobného stretnutia alebo obhliadky si dohodnite na zákazníckej linke: + 654. Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca ®.
Rodinný dom v obci Zemplínske Hámre, na predaj.
Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj, samostatne stojaci rodinný dom v prekrásnej prírode pod Sninským kameňom v obci Zemplínske Hámre. Obec je vzdialená od Sniny 5 km a 20 km od Humenného. Rodinný dom s dvojgarážou stojí na parcele o rozlohe 814 m2, z toho je záhrada cca 600 m2. Dvojpodlažný 5 izbový rodinný dom je postavený z kvádrov, má sedlovú strechu pokrytú plechom, orientovaný je východ/západ.​ Dispozícia domu:​ Prvé podlažie tvorí zádverie, vstupná chodba, kuchyňa, špajza, detská izba a kúpeľňa s WC. Druhé podlažie: vstupná chodba, obývacia izba, spálňa, dve detské izby a kúpeľňa s WC. Dom prešiel rekonštrukciou. Má vymenené pôvodné okná a vchodové dvere za plastové​, vymenené interiérové dvere, znížené stropy, laminatové podlahy v kombinácii s linoleom v chodbe a kuchyni. Dom je zariadený vstavaným nábytkom na mieru. V kuchyni je nová kuchynská linka so zabudovanou umývačkou riadu a plynovým sporákom. V chodbe je šatník so vstavanou skriňou . V detskej izbe krásny vstavaný nábytok. V dome sú dve kúpeľne. Jedna na prízemí je obložená keramickým obkladom a nachádza sa tam vaňa, umývadlo, práčka, sušička plynový kotol - Junkers a WC. V kúpeľni na poschodí je sprchovací kút s umývadlom a WC. Dom je komplet zariadený a vhodný na okamžité bývanie alebo vhodný na penzión nakoľko je v okolí bohatý turistický ruch. Dom je napojený na všetky inžinierske siete: plyn, elektrinu, vodu z obecného vodovodu a kanalizáciu. Vykurovanie je ústredné zabezpečené plynovým kotlom. Na pozemku sa nachádza dvojgaráž , terasa a sklad na náradie. Obec má výbornú občiansku vybavenosť nachádza sa tu škola, škôlka, pošta, potraviny, penzión a reštaurácia, športovo rekreačný areál Barnova Rika /kúpalisko/. Obec ponúka aj turistiku na Sninský kameň, Morské Oko, Vihorlatské vrchy a vyhasnutú sopku Vihorlat, Múzeum Zemplínske Hámre. Taktiež ponúka rozsiahlu cyklotrasu, ktorá vedie po sninskej a stakčínskej úzkokoľajke a chodníkom planét prepája Zemplínske Hámre s okolitými samosprávami Snina, Stakčín a Kolonica. Podrobnejšie informácie Vám rada poskytneme pri osobnej obhliadke, alebo v sídle realitnej kancelárie RE/MAX na ulici Laboreckej 17 v Humennom.​ Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, kompletného právneho servisu RE/​MAX, vybavenia úveru a všetkých činností spojených s prepisom energii.
Rodinný dom v obci Zemplínske Hámre, na predaj.
Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj samostatne stojaci rodinný dom v prekrásnej prírode pod Sninským kameňom v obci Zemplínske Hámre. Obec je vzdialená od Sniny 5 km a 20 km od Humenného. Rodinný dom s dvojgarážou stojí na parcele o rozlohe 814 m2, z toho je záhrada cca 600 m2. Dvojpodlažný 5 izbový rodinný dom je postavený z kvádrov, má sedlovú strechu pokrytú plechom, orientovaný je východ/západ.​ Dispozícia domu:​ Prvé podlažie tvorí zádverie, vstupná chodba, kuchyňa, špajza, detská izba a kúpeľňa s WC. Druhé podlažie: vstupná chodba, obývacia izba, spálňa, dve detské izby a kúpeľňa s WC. Dom prešiel rekonštrukciou. Má vymenené pôvodné okná a vchodové dvere za plastové​, vymenené interiérové dvere, znížené stropy, laminatové podlahy v kombinácii s linoleom v chodbe a kuchyni. Dom je zariadený vstavaným nábytkom na mieru. V kuchyni je nová kuchynská linka so zabudovanou umývačkou riadu a plynovým sporákom. V chodbe je šatník so vstavanou skriňou . V detskej izbe krásny vstavaný nábytok. V dome sú dve kúpeľne. Jedna na prízemí je obložená keramickým obkladom a nachádza sa tam vaňa, umývadlo, práčka, sušička plynový kotol - Junkers a WC. V kúpeľni na poschodí je sprchovací kút s umývadlom a WC. Dom je komplet zariadený a vhodný na okamžité bývanie alebo vhodný na penzión nakoľko je v okolí bohatý turistický ruch. Dom je napojený na všetky inžinierske siete: plyn, elektrinu, vodu z obecného vodovodu a kanalizáciu. Vykurovanie je ústredné zabezpečené plynovým kotlom. Na pozemku sa nachádza dvojgaráž , terasa a sklad na náradie. Obec má výbornú občiansku vybavenosť nachádza sa tu škola, škôlka, pošta, potraviny, penzión a reštaurácia, športovo rekreačný areál Barnova Rika /kúpalisko/. Obec ponúka aj turistiku na Sninský kameň, Morské Oko, Vihorlatské vrchy a vyhasnutú sopku Vihorlat, Múzeum Zemplínske Hámre. Taktiež ponúka rozsiahlu cyklotrasu, ktorá vedie po sninskej a stakčínskej úzkokoľajke a chodníkom planét prepája Zemplínske Hámre s okolitými samosprávami Snina, Stakčín a Kolonica. Podrobnejšie informácie Vám rada poskytneme pri osobnej obhliadke, alebo v sídle realitnej kancelárie RE/MAX na ulici Laboreckej 17 v Humennom.​ Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, kompletného právneho servisu RE/​MAX, vybavenia úveru a všetkých činností spojených s prepisom energii.
Gazdovský dom a investičný pozemok, Zemplínske Jastrabie
Ponúkame na predaj gazdovský dom v  centre obce  Zemplínske Jastrabie, v  okrese Trebišov. Obec je od Trebišova vzdialená 17 km a od Košíc 58 km Dom sa nachádza na veľkorysom pozemku 5 143 m2 , z čoho zastavaná plocha s domom je 906 m2 a záhrada 4237 m2. Samotný dom  je postavený z kameňa a tehly, má eternitovú strechu a je vhodný ako na víkendové bývanie ( pri menej nákladnej rekonštrukciu) tak  aj na kompletnú rekonštrukciu domu typu Bungalov. Pričom stavbu môžete realizovať aj z predaja časti záhrady. Dom je v pôvodnom stave, má štyri izby, kuchyňu, kúpeľňu s WC, komoru a vstupnú chodbu, z časti je podpivničený. Súčasťou domu je aj prístavba s dvomi izbami, samostatná murovaná garáž a hospodárske budovy. IS: - Elektrina, plyn, voda zo studne (možnosť pripojenia na obecný vodovod pred domom), odpad vyvedený do žumpy, vykurovanie gamatkami na plyn, ohrev teplej vody elektrickým bojlerom Najväčším bonusom tejto nehnuteľnosti je záhrada s priamym vstupom z asfaltovej komunikácie s inžinierskymi sieťami, s veľkým potenciálom na ďalšiu investíciu – stavba cca 3 – 4 rodinných domov. V prípade záujmu si dohodnite obhliadku na , Ing. KOŠČOVÁ Edita. Poskytneme kompletný servis spojený s prevodom vlastníckych práv aj pomoc profesionálneneho finančného poradcu