inzercia, predaj, predám, bazár

RD s obrovským pozemkom – 2 bytové jednotky – Mosonudvar

Kategória: Domy

Home 4 Life s. r. o. Vám exkluzívne ponúka na predaj rodinný dom s dvoma bytovými jednotkami na obrovskom pozemku (2626 m2) v obci Mosonudvar, len 3 minúty od mesta Mosonmagyaróvár a 26 minút od centra Bratislavy.

Vďaka veľkej rozlohe domu a pozemku, ako aj unikátnej lokalite ponúka táto nehnuteľnosť mnohé možnosti využitia, napr. rozdelenie na viacero menších pozemkov, výstavba obytnej budovy s viacerými bytovými jednotkami (maximálna zastavanosť 30 %), prestavba domu na penzión či ubytovňu (v blízkosti sídlia mnohí veľkí zamestnávatelia).

Dom s rozlohou 292 m2 je momentálne rozdelený na dva priestranné byty, jeden byt je prenajatý dlhodobo (nájom je možné ukončiť po úhrade rezervácie, takže do prepisu vlastníctva môže byť aj tento byt voľný), z druhého bytu sa nájomcovia práve odsťahovali, budúci majiteľ sa môže nasťahovať, alebo ho znovu prenajať.

Dom je napojený na vodu, kanalizáciu a na elektrinu, zemný plyn je na ulici. Dom je vykurovaný centrálnym kombinovaným kotlom. Ulica dostala nový asfalt a Led osvetlenie v roku 2022.

Obec Mosonudvar sa od blízkeho Mosonmagyaróváru osamostatnila v roku 2010, má vyše 420 obyvateľov, medzi nimi aj viacerých Slovákov. Obec má jedinečnú polohu: napojenie na diaľnicu M1 je iba 2,0 km vďaka čomu trvá cesta do centra Bratislavy 26 minút (41 km). Pre ilustráciu: rovnaká vzdialenosť z centra Bratislavy po diaľnici: Malacky (41 km, 27 min.), Voderady (44 km, 27 min.), Dunajská Streda (44 km, 27 min.).

Rodinný dom sa ponúka na predaj za bezkonkurenčnú cenu 115.000 EUR.

Táto cena je orientačná (kurz 1 EUR = 400 HUF). Cena v domácej mene je 46.000.000 HUF. Uvedená cena je vrátane provízie kancelárie Home 4 Life s. r. o., ktorá zahŕňa tlmočenie, servis pred podpisom kúpnej zmluvy a tiež pomoc pri prehlásení vlastníka na úradoch a u dodávateľov energií. Ku kúpnej cene je potrebné pripočítať poplatok za spísanie zmluvy u autorizovaného advokáta.

Hľadáte najvhodnejší spôsob financovania? Pomôžeme Vám nájsť riešenie za súčinnosti skúsených finančných poradcov.

Kontakt: home4lifesro@ – kontaktovať nás môžete aj cez víkend.
RD s obrovským pozemkom – 2 bytové jednotky – Mosonudvar
Podobné inzeráty
PREDAJ rodinný dom Mosonudvar
Typ: Rodinný dom Ulica: Mosonudvar Obec: Mosonudvar Ponúkame vám tento novopostavený dom v maďarskej obci Mosonudvar, len 5 km od Mosonmagyaróváru. Momentálne sa začína výstavba, predpokladaný termín odovzdania v stave na kľúč je jeseň 2023. Podlahová plocha 81 m2 Pozemok:  512 m2. Zateplenie fasády: 15 cm, energetická klasifikácia: BB. DISPOZÍCIA DOMU: 3 izby, obývačka/kuchyňa/jedáleň, kúpeľňa, samostatné wc, chodba. K nehnuteľnosti prináležia 2 kryté parkovacie miesta. Okná: Kömmerling.  Kúrenie: vykurované tepelným čerpadlom s elektrickými panelmi. Parkovanie: 2 kryté parkovacie miesta. Cena: 166000 €. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 81 m2 Úžitková plocha: 81 m2 Plocha pozemku: 512 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 4 Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 1 Energetický certifikát: B
RD s obrovským pozemkom – 2 bytové jednotky – Mosonudvar
Home 4 Life s. r. o. Vám exkluzívne ponúka na predaj rodinný dom s dvoma bytovými jednotkami na obrovskom pozemku (2626 m2) v obci Mosonudvar, len 3 minúty od mesta Mosonmagyaróvár a 26 minút od centra Bratislavy. Vďaka veľkej rozlohe domu a pozemku, ako aj unikátnej lokalite ponúka táto nehnuteľnosť mnohé možnosti využitia, napr. rozdelenie na viacero menších pozemkov, výstavba obytnej budovy s viacerými bytovými jednotkami (maximálna zastavanosť 30 %), prestavba domu na penzión či ubytovňu (v blízkosti sídlia mnohí veľkí zamestnávatelia). Dom s rozlohou 292 m2 je momentálne rozdelený na dva priestranné byty, jeden byt je prenajatý dlhodobo (nájom je možné ukončiť po úhrade rezervácie, takže do prepisu vlastníctva môže byť aj tento byt voľný), z druhého bytu sa nájomcovia práve odsťahovali, budúci majiteľ sa môže nasťahovať, alebo ho znovu prenajať. Dom je napojený na vodu, kanalizáciu a na elektrinu, zemný plyn je na ulici. Dom je vykurovaný centrálnym kombinovaným kotlom. Ulica dostala nový asfalt a Led osvetlenie v roku 2022. Obec Mosonudvar sa od blízkeho Mosonmagyaróváru osamostatnila v roku 2010, má vyše 420 obyvateľov, medzi nimi aj viacerých Slovákov. Obec má jedinečnú polohu: napojenie na diaľnicu M1 je iba 2,0 km vďaka čomu trvá cesta do centra Bratislavy 26 minút (41 km). Pre ilustráciu: rovnaká vzdialenosť z centra Bratislavy po diaľnici: Malacky (41 km, 27 min.), Voderady (44 km, 27 min.), Dunajská Streda (44 km, 27 min.). Rodinný dom sa ponúka na predaj za bezkonkurenčnú cenu 121.000 EUR. Táto cena je orientačná (kurz 1 EUR = 380 HUF). Cena v domácej mene je 46.000.000 HUF. Uvedená cena je vrátane provízie kancelárie Home 4 Life s. r. o., ktorá zahŕňa tlmočenie, servis pred podpisom kúpnej zmluvy a tiež pomoc pri prehlásení vlastníka na úradoch a u dodávateľov energií. Ku kúpnej cene je potrebné pripočítať poplatok za spísanie zmluvy u autorizovaného advokáta. Hľadáte najvhodnejší spôsob financovania? Pomôžeme Vám nájsť riešenie za súčinnosti skúsených finančných poradcov. Kontakt: home4lifesro@ – kontaktovať nás môžete aj cez víkend.
Prenájom, rodinný dom Mýtne Ludany
Ponúkame vám na prenájom dve kompletne zrekonštruované dvojizbové bytové jednotky v rodinnom dome v Mýtnych Ludanoch. Priestory sa nachádzajú v centre obce Mýtne Ludany, len 5 minút autom od okresného mesta Levice. Ponúkané nehnuteľnosti na prenájom tvoria dva od seba oddelené a nezávislé dvojizbové byty so samostatnou kuchyňou a kúpeľňou nachádzajúce sa v jednom rodinnom dome na jednom podlaží. Obe bytové jednotky sú ponúkané na prenájom predovšetkým pracovným partiám, pre zamestnancov firiem, alebo vzájomne známym osobám, keďže byty sú zariadené tak, aby každú spálňu mohlo obývať viac osôb spoločne. Majiteľ nemá záujem byty prenajať rodinám. Dispozícia 1. bytovej jednotky: zádverie spojené s kuchyňou s barovým sedením, 2 spálne, z toho jedna otvorená smerom do kuchyne (prakticky by sa mohlo jednať aj o obývaciu izbu spojenú so spálňou). Kúpeľňa so sprchovým kútom spojená s toaletou. Dispozícia 2. bytovej jednotky: zádverie spojené s kuchyňou, 2 samostatné oddelené spálne, kúpeľňa so sprchovým kútom spojená s toaletou. Bytové jednotky prešli kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňa: - výmena plastových okien so žalúziami, laminátové podlahy, obklady a sanita v kúpeľni a toalete, nové stierky, maľovky. Izby sú kompletne zariadené, v každej izbe sa nachádza niekoľko postelí, skriňa, poličky, televízia a ďalší drobný nábytok. Kuchyne sú plne vybavené pre okamžité bývanie, vrátane spotrebičov. V kúpeľniach sa nachádza práčka. V bytoch je zavedený internet. Rodinný dom, v ktorom sa bytové jednotky nachádzajú, bol zateplený. Parkovanie vozidiel nájomcov je možné priamo vo dvore, na dvore sa nachádza pre nájomníkov gril, posedenie. Cena za prenájom závisí od počtu osôb, ktoré budú obývať bytovú jednotku, cena za osobu je 150 eur/mesiac (táto cena za osobu je konečná). Minimálna obsadenosť je 5 osôb na 1 byt, možné je ubytovať aj viac osôb v jednom byte, podľa dohody. Priestory sú pripravené na nasťahovanie, majiteľ nepožaduje depozit pre zahájenie bývania. Obec Mýtne Ludany sa nachádza len 5 minút autom z mesta Levice, 8 minút autom k priemyselnému parku Géňa, v blízkosti termálne kúpalisko Margita-Ilona. Vzhľadom na lokalitu, cenu za osobu a stav bytových jednotiek bývanie na tomto mieste rozhodne odporúčam. V prípade záujmu o ďalšie informácie alebo o osobnú obhliadku ma neváhajte kontaktovať. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: LV-58584 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁR
Prenájom, rodinný dom Mýtne Ludany
Ponúkame vám na prenájom dve kompletne zrekonštruované dvojizbové bytové jednotky v rodinnom dome v Mýtnych Ludanoch. Priestory sa nachádzajú v centre obce Mýtne Ludany, len 5 minút autom od okresného mesta Levice. Ponúkané nehnuteľnosti na prenájom tvoria dva od seba oddelené a nezávislé dvojizbové byty so samostatnou kuchyňou a kúpeľňou nachádzajúce sa v jednom rodinnom dome na jednom podlaží. Obe bytové jednotky sú ponúkané na prenájom predovšetkým pracovným partiám, pre zamestnancov firiem, alebo vzájomne známym osobám, keďže byty sú zariadené tak, aby každú spálňu mohlo obývať viac osôb spoločne. Majiteľ nemá záujem byty prenajať rodinám. Dispozícia 1. bytovej jednotky: zádverie spojené s kuchyňou s barovým sedením, 2 spálne, z toho jedna otvorená smerom do kuchyne (prakticky by sa mohlo jednať aj o obývaciu izbu spojenú so spálňou). Kúpeľňa so sprchovým kútom spojená s toaletou. Dispozícia 2. bytovej jednotky: zádverie spojené s kuchyňou, 2 samostatné oddelené spálne, kúpeľňa so sprchovým kútom spojená s toaletou. Bytové jednotky prešli kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňa: - výmena plastových okien so žalúziami, laminátové podlahy, obklady a sanita v kúpeľni a toalete, nové stierky, maľovky. Izby sú kompletne zariadené, v každej izbe sa nachádza niekoľko postelí, skriňa, poličky, televízia a ďalší drobný nábytok. Kuchyne sú plne vybavené pre okamžité bývanie, vrátane spotrebičov. V kúpeľniach sa nachádza práčka. V bytoch je zavedený internet. Rodinný dom, v ktorom sa bytové jednotky nachádzajú, bol zateplený. Parkovanie vozidiel nájomcov je možné priamo vo dvore, na dvore sa nachádza pre nájomníkov gril, posedenie. Cena za prenájom závisí od počtu osôb, ktoré budú obývať bytovú jednotku, cena za osobu je 150 eur/mesiac (táto cena za osobu je konečná). Minimálna obsadenosť je 5 osôb na 1 byt, možné je ubytovať aj viac osôb v jednom byte, podľa dohody. Priestory sú pripravené na nasťahovanie, majiteľ nepožaduje depozit pre zahájenie bývania. Obec Mýtne Ludany sa nachádza len 5 minút autom z mesta Levice, 8 minút autom k priemyselnému parku Géňa, v blízkosti termálne kúpalisko Margita-Ilona. Vzhľadom na lokalitu, cenu za osobu a stav bytových jednotiek bývanie na tomto mieste rozhodne odporúčam. V prípade záujmu o ďalšie informácie alebo o osobnú obhliadku ma neváhajte kontaktovať. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: XX-58584 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCE
Predaj, rodinný dom Rimavská Sobota, S možnosťou 4 bytových
Ponúkame na predaj rodinný dom s možnosťou 4 bytových jednotiek v meste Rimavská Sobota. Súčasťou predaja je aj vypracovaná štúdia na 4 bytové jednotky s viacerými možnosťami využitia pozemku. Prvá varianta: 6 Garáži 10 park. miest. Druhá varianta: 4 Garáže 12 park.miest 1x garáž, rozdelená, tak aby mal každý byt samostatný sklad (prípadne je možné ponechať celý priestor spolu) Tretia varianta: 4 Garáže 8 park.miest 1x garáž, rozdelená, tak aby mal každý byt samostatný sklad (prípadne je možné ponechať celý priestor spolu) Dispozícia: Rodinný dom je rozdelený do viacerých častí. Na prízemí sa aktuálne nachádzajú kancelárie o celkovej rozlohe 199m2. Tieto kancelárie majú možnosť sa rozdeliť na ďalšie dve bytové jednotky. Podkrovná bytová časť je rozdelená na dve polovice, každá má svoj vchod a okná. Sú tam dve bytové jednotky ktorá ma každá 79,7m2. Pozostávajú zo vstupnej chodby, kúpeľne s WC, jednej obrovskej haly a dvoch izieb. Využitie : Všetky priestory je možné prenajímať a tým pokryť náklady na kúpu. Poprípade po rozdelení domu na 4 bytové jednotky tu môžu bývať 4 rodiny. Každá bytová jednotka má možnosť samostatného vstupu. Lokalita a dostupnosť : Nehnuteľnosť sa nachádza v blízkosti autobusovej stanice a zároveň neďaleko hlavného ťahu. Parkovanie je zabezpečené priamo na pozemku. Na pozemku je možnosť dvanástich parkovacích miest alebo sa tu dajú vybudovať garáže. Na pozemok je prístup priamo z hlavnej cesty a je čiastočne uzavretý. Rozmery : Celková plocha pozemku - 935m2, zastavaná časť - 258m2. Stav nehnuteľnosti : Rodinný dom prešiel kompletnou rekonštrukciou a to: strechy, fasády, okien, elektroinštalácie a rozvodov. Vykurovanie je zabezpečené radiátormi. Inžinierske siete: Elektrina 220/380V, Mestský vodovod, Mestská kanalizácia a momentálne sa rieši aj plynová prípojka. Viacej informácii o nehnuteľnosti a štúdii Vám poskytnem osobne alebo telefonicky. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: RI-56528 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - b
ALL INCLUSIVE | PREDAJ RODINNÝCH DOMOV BLÍZKO K R7 A  D. STR
AK CHETE BÝVAŤ V BLÍZKOSTI OKRESNÉHO MESTA DUNAJSKÁ STREDA V KĽUDNEJ NOVO VYTVORENEJ ČASTI OBCE AMADEHO KRAČANY V NOVOSTAVBE, KTORÚ MÔŽETE ZARIADIŤ PODĽA VLASTNÝCH PREDSTÁV TAK TÁTO PONUKA JE PRIAMO STVORENÁ PRE VÁS !! Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o. Vám ponúka na predaj 9 rodinných domov – novostavby na novo vytvorenej ulici obce Amadeho Kračany. Okresné mesto Dunajská Streda je vzdialené od obce len 5 minút autom, takisto sa veľmi blízko nachádza diaľnica R7, čo zabezpečí rýchlu dostupnosť napr. do Bratislavy alebo do Rakúska… Obec Amadeho Kračany disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou. Rodinné domy sa predávajú v stave holodom, ale je aj možnosť dokončenia ich vnútorného štandardu. Rodinné domy budú skolaudované do konca roka. Celková úžitková plocha rodinných domov je 118,48 m2 + krytá terasa o výmere 18 m2. Domy sa nachádzajú na pozemkoch s veľkosťou od 558 m2 až do 743 m2. Dispozičné riešenie rodinných domov: Predsieň, kuchyňa spolu s obývaciou izbou a s výstupom na terasu, špajza, chodba, 3 samostatné izby, samostatná toaleta, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a toaletou, technická miestnosť. Ponúkame Vám rodinné domy s otvormi (okná a dvere), so strechou v antracitovej farbe a v hnedej farbe. INŽINIERSKE SIETE: Domy sú napojené na verejnú vodu aj na kanalizáciu. Kúrenie v domoch bude podlahové – tepelné čerpadlo a príprava na krb. Rozostavané rodinné domy sú evidované na LV Kúpna cena rodinných domov je nasledovné vrátane DPH: 1. RD s pozemkom 621 m2: 258.150,- € 2. RD s pozemkom 606 m2: 255.900,- € 3. RD s pozemkom 606 m2: 255.900,- € 4. RD s pozemkom 606 m2: 255.900,- € 5. RD s pozemkom 731 m2: 274.650,- € 6. RD s pozemkom 558 m2: 255.900,- € 7. RD s pozemkom 618 m2: 257.700,- € 8. RD s pozemkom 679 m2: 266.850,- € 9. RD s pozemkom 743 m2: 276.450,- € V rámci sprostredkovania náš klient získa kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru. Uvedená cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa. Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné finančné poradenstvo a hypotekárny servis. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás! Kontakt: info@