inzercia, predaj, predám, bazár

ponúka na prenájom unikátnu kanceláriu 70m2- výhľad h

Kategória: Domy

ponúka na prenájom jedinečné priestory vo viladome s vlastným parkovaním a jedinečným výhľadom na Bratislavský hrad.

Možnosť využívania 100m2 záhrady s posedením.

Ide o samostatný uzamykateľný priestor so spoločnou predsieňou, kuchynkou, kúpeľnou, toaletou a spoločnou zasadacou miestnosťou.

Cena zahŕňa aj služby a energie, t.j. voda, elektrina, plyn, odpad, neobmedzený prístup na rýchly optický internet a možnosť parkovania.

Možnosť prenajatia aj ďalšej samostatnej miestnosti (+16 m2).

bezpečnostný kamerový systém, bezpečnostné sklá, záhradník, intranet, kvalitné materiály, tiché prostredie, pár minút pešo od historického centra mesta.

Kaucia 1 mesiac vopred a Provízia: 700 Eur


offer for rent - a separated floor at the city residence with parking and´excellent view to the Bratislava Castle.

Garden of 100m2 with a setas available

Kitchen and common meeting room available.

All costs included in price

Possible to rent extra room (+16 m2).

security system in, safety glases, garden man, quality matrials, quit area, close wolk to the historical centrum

deposit:: 1 month in front+ Agency fee: 700 Eur

maklérka:Mgr. Jana Krempaská, , krempaska@


© Všetky informácie uvedené v tomto inzeráte sú orientačné a môžu podliehať zmene.
© Text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie REB - REAL PARTNERS.


Počet poschodí: 4
Počet izieb: 2
Zastavaná plocha: 70m²
Obytná plocha: 70m²
Celková rozloha: 170m²
Rozloha pozemku: 100m²
Úžitková plocha: 70m²
Stav: úplne prerobený
Kúpeľňa: sprchovací kút
Vykurovanie: spoločné – vlastná kotolňa
Balkón: nie
Lódžia: nie
Garáž: nie
Parkovanie: vonkajšie
Postavené z: Zmiešané
Zariadenie: nezariadený
Zateplený objekt: áno
Strecha: po rekonštrukcii
Káblová televízia: nie
 ponúka na prenájom unikátnu kanceláriu 70m2- výhľad h
Podobné inzeráty
Prenájom rodinný dom Šimnovany
Prenájom rodinný dom Šimnovany - [30.1. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Prenájom rodinný dom Šimnovany - 1 Prenájom rodinný dom Šimnovany - 2 Prenájom rodinný dom Šimnovany - 3 Prenájom rodinný dom Šimnovany - 4 Prenájom rodinný dom Šimnovany - 5 Prenájom rodinný dom Šimnovany - 6 Prenájom rodinný dom Šimnovany - 7 Prenájom rodinný dom Šimnovany - 8 Prenájom rodinný dom Šimnovany - 9 Prenajmem ideálne dlhodobo rodinný dom ul. Nitrianska, rovno pri hlavnej ceste. Parkovanie rovno pred domom, pri vstupe pre 3 autá. Pozemok je rohový, príjazd aj z boku. Dom má pri vstupe 2 veľké miestnosti, potom jednu menšiu cez ktorú sa ide do kúpeľne, ktorú treba dokončiť podľa požiadaviek nájomcu. Celková úžitková plocha je 100m2 a pozemok domu je 591m2. Dom je možné upraviť podľa požiadaviek nájomcu a typu prevádzky - z tohto dôvodu nie je rekonštrukcia dokončená. Cena je bez energií - tie sa budú počítať podľa reálnej spotreby. Viac info na telefóne.
3izb. dom 91m2 + terasa 70m2 + dvojgaráž 51m2 + bazén – Doln
Broker Consulting ponúka exkluzívne na predaj dvojpodlažný 3-izbový dom v obci Dolné Janíky. Dom sa nachádza v tichej časti na okraji obce. Dom ponúka úžitkovú plochu 91m2 na pozemku 574m2. K domu prislúcha terasa o výmere 70m2, na ktorej si noví majitelia môžu vychutnať rannú kávičku a dvojgaráž o výmere 51m2. YouTube - Dom je napojený na všetky inžinierske siete: voda, plyn, elektrika, kanalizácia, kablovy internet a výhodou je aj vlastná studňa na polievanie záhrady. Nízke mesačné náklady 100€. Rok kolaudácie 2006. Dom ponúka množstvo výhod a benefitov. Najväčšou výhodou tohto domu je jeho poloha. Nachádza sa v tichej lokalite na okraji obce. Druhým benefitom tejto nehnuteľnosti je výborná dostupnosť do okolitých miest cez diaľnicu D4 a D1, Bratislava 25 km, Senec 13 km a Trnava 37 km. Veľkou výhodou je dostupnosť do Senca kde sa nachádzajú vyhľadávané Slnečné jazerá a Aquapark kde je skvelé miesto na relax či už jedinečnú zábavu pre celú rodinu. Ďalšou výhodou je len 3 km vzdialená obec Zlaté Klasy kde sa nachádza kompletná občianska vybavenosť a služby ako je školstvo, zdravotníctvo, obchod, bankovníctvo… Dispozícia: prízemie: chodba WC s kúpeľňou samostatná kuchyňa obývačka spálňa poschodie: spálňa šatník otvorená pracovňa. V dome sa nachádzajú drevené eurookná, laminátová podlaha + dlažba, plynový kotol, radiátory a klimatizácia. Lokalita: Obec Dolné Janíky sa nachádza na južnej časti Slovenska v okrese Dunajská Streda. Jej severnou hranicou je Malý Dunaj, ktorý sa nachádza neďaleko od domu. Obec je bohatá na kultúrne podujatia a zábavu. V obci sa nachádza: potraviny Vida, detské ihrisko, autobusová zastávka hneď pri dome. Názor makléra : Ponuka bývania v tomto dome je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú bývanie v tichej lokalite. Dom ponúka množstvo výhod a benefitov a určite splní aj tie najnáročnejšie požiadavky nových majiteľov. V cene bytu je zahrnutá provízia v rámci ktorej pre Vás zabezpečíme: Profesionálny právny a realitný servis - vyhotovenie zmlúv a všetkých ostatných potrebných náležitostí. Katastrálny servis, bezplatné finančné a hypotekárne poradenstvo. Odovzdanie nehnuteľnosti novému majiteľovi. Možnosť bezplatného zabezpečenia hypotekárneho úveru za najlepších podmienok! Prostredníctvom profesionálneho tímu realitných aj finančných špecialistov – spolupráca so všetkými bankami.
EXKLUZÍVNA ponuka MULTIFUNKČNEJ BUDOVY
Rýchle občerstvenie, ordinácia, salón, obchod, ateliér, (foto)štúdio, sklad,.... ? ČOKOĽVEK chcete zrealizovať, v tejto multifunkčnej budove, MÔŽETE. Je na skvelom mieste - pri autobusovej a vlakovej stanici vo Fiľakove. Budova s obchodným potenciálom je v bezprostrednej blízkosti lekárne a zdravotného centra. Nachádza sa pár metrov od vlakovej stanice, ktorú bude mesto rekonštruovať tento rok, pretože sem od 01.12. budú presmerované všetky rýchliky. Ideálna podnikateľská príležitosť pre vlastné podnikanie alebo na prenájom! Na prízemí sa nachádzajú dva samostatné obchodné priestory s vlastným vstupom. Obchodný priestor so vstupom vľavo, má na prízemí podlahovú plochu s rozlohou 60m5 + úložné priestory a WC s umývadlom Ideálne priestory pre malý obchod, prevádzku rýchleho občerstvenia, či kanceláriu. Cez schodisko sa dostaneme do podkrovných miestností, tu sa nachádza veľký otvorený priestor s podlahovou plochou 69m2, takzvané štúdio, + dve podkrovné izby s podlahovou plochou s rozlohou 2x 14m2. Ideálne pre byt, či fotoštúdio, ateliér, dielňu, kanceláriu, sklad a mnoho ďalšieho. Druhý vchod na prízemí budovy skrýva za dverami jednu vzdušnú a priestrannú miestnosť o rozlohe 15m2 + WC s umývadlom. Priestor je deálny na kanceláriu, predajňu pekárne,rýchle občerstvenie alebo malý obchodík. Budova bola postavená a kolaudovaná koncom deväťdesiatych rokov. Vykurovanie budovy je riešené ústredne, cez teplovodný krb na tuhé palivo (je pripravená kalkulácia na elektrické kúrenie). Podlahy v celej budove sú vydláždené keramickou dlažbou ktorá sa vyznačuje vysokou odolnosťou a dlhou životnosťou. Štukové vnútorné omietky, sadrokartónové stropy, elektrické vedenie, vodoinštalácia, okná ako aj strecha sú od kolaudácie nezmenené, funkčné a málo opotrebované, treba vidieť. Budova je bez ťarchy, je možné kúpiť aj cez úver,ktorý v rámci služby zabezpečím. V prípade ak Vás ponuka tejto nehnuteľnosti zaujala, a chceli by ste si túto multifunkčnú budovu pozrieť, neváhajte zavolať na alebo ma kontaktujte cez mail : filrealeu@
NA PREDAJ | Tehlový 5 izbový rodinný dom s veľkou garážou.
NA PREDAJ | Tehlový 5 izbový rodinný dom s veľkou garážou. Spol. ZAJO reality vám vo výhradnom zastúpení ponúka na predaj 5 izbový tehlový rodinný dom daný do užívania v roku 2014 v obci Moravské Lieskove. Ak hľadáte priestranný dom v blízkosti príjemného prostredia a zároveň v blízkosti mesta, tak táto ponuka môže byť pre vás tá pravá. Ponúkame vám na predaj dvojpodlažný rodinný dom o celkovej ploche 300m2 s veľkou garážou o výmere 70m2. Samotný dom pozostáva: 1np. o výmere 172m2 pozostáva zo zádveria, chodby, priestrannej obývacej izby s krbom, kuchyne, posilňovne, kúpeľne, WC a spálne so šatníkom. 2np. o výmere 133m2 ponúka otvorený nedokončený priestor s izbou a spoločenskou miestnosťou. Na poschodie sú vyvedené rozvody vody, odpady, plynu, elektriny a prieduchy od krbu. Podkrovie je zateplené a pripravené na dokončenie podľa vlastných predstáv. Stav domu: Okná sú plastové s trojsklom, podlahy laminátové. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou so vstavanou elektrickou rúrou, plynovou varnou doskou, mikrovlnkou a umývačkou riadu. Obývacia izba je vybavená podhľadovým stropom s podsvietením a ozvučením. Vykurovanie domu je krbom s prieduchmi a centrálne plynovým kotlom prostredníctvom radiátorov. Dom má vlastnú vodu pomocou domácej vodárne. Domáca vodáreň spolu s kopanou studňou je umiestnená vo veľkej šachte vedľa domu. Náklady na dom sú 110€ plyn + 80€ elektrika + 20€ kanalizácia. Garáž má výmeru 70m2 a je vybavená rozvodom vody, elektriny, plynu, kúrením a wallboxom na nabíjanie elektromobilov. Vstup do garáže je sekčnou bránou na elektrický pohon. Pozemok je rovinatý, slnečný o výmere 725m2. Obec Moravské Lieskové je väčšia obec s dobrou občianskou vybavenosťou, ležiaca na úpätí Bielych Karpát. Obec je vzdialená len 8km od Nového Mesta nad Váhom, 30km od Trenčína a Piešťan. V obci sa nachádza ZŠ ( 9 ročná), MŠ, viaceré obchody, zdravotné stredisko, SAD zástavky, pošta, ....
Novostavba  rodinného domu, Trenčianske Teplice -Baračka
VAŠE REALITY - realitná kancelária Vám ponúka v exkluzívnom zastúpení na predaj  moderný jednopodlažný rodinný dom so zariadením, skolavdovaný v roku 2012. Rodinný dom stojí na slnečnom a mierne svahovitom  pozemku s rozlohou 596 m² a nachádza sa v obci Trenčianske Teplice, v časti Baračka (okres Trenčín) .Jedná sa o modelový dom Premier 86. Dom s úžitkovou plochou 116 m² disponuje 4 izbami a ponúka dostatok priestoru a komfortu aj pre väčšiu rodinu. Pri  výstavbe v roku 2012 bola realizovaná aj úprava celého pozemku, kde je postavená samostatne stojaca garáž vzadu na pozemku. Pozemok pokračuje do mierneho svahu, kde sú kaskádovito vytvorené podesty na záhradníčenie. Výstavba domu bola zamýšľaná za účelom dlhodobého bývania bez starostí a tak boli pri výstavbe použité kvalitné materiály a technológie, vďaka ktorým môže nový vlastník hneď po nasťahovaní spokojne a bezstarostne bývať bez nutnosti ďalších investícií. Dom ponúka aj dostatok odkladacích priestorov a uskladnenie akýchkoľvek vecí. Samostatná pochôdzná povala, kde môže byť urobená posilňovňa, šatník, ateliér. Dom je pripojený na všetky inžinierske siete (plyn, voda, elektrina, obecná kanalizácia) . Technické informácie: - tehla Heluz - drevené schodisko - strecha pálená škridla (Bramac) - zateplenie polystyrénom 100 mm - izolácia základov izolačnými doskami styrodur - izolácia strechy a stropov minerálnou vatou - plastové 6 komorové okná Slovaktual s 3sklom  - plynový  kondenzačný kotol zn. Vaillant -podlahové teplovodné kúrenie -krbová vložka Heluz (12kw)  -dvojitý komín Heluz (200 mm  priemer šamotová rúra) -v každej miestnosti digitálny termostat  -solárne panely na ohrev teplej vody - bojler s objemom 200L - zmäkčovač pitnej vody - automatická závlaha trávnika -elektrická posuvná brána  -studňa napojená na závlahy v záhrade Dispozícia: Prízemie: - vstupná chodba so  skrinkami  a vstavaným šatníkom-7,10m2 - hosťovské WC -1,70m2 - technická miestnosť-2,0m2  - kuchyňa s jedálenským kútom (10,75m2) + obývacia izba so vstupom na terasu, krb v obývačke -27,30m2 -schodisko -2,0m2 -závetrie 3,90m2 1NP: -  spálňa   so vstupom na  balkón -12,5m2 - kúpeľňa s vaňou  a vstupom  na balkón -7,10m2 - samotné WC  s umývadlom a strešným oknom VELUX  -2,0m2 - samostatné 2 detské izby , obe izby  so vstupom na balkón(10,7m2+12,70m2). -loggia -7,30m2 -balón -3,60m2 Výhody: - výstavba a kolaudácia  v roku 2012 z kvalitných materiálov - vyhľadávaná lokalita len 20 minút od Trenčína - dostatok priestoru vďaka úžitkovej ploche 133 m² - slnečný pozemok - garáž za domom - dostatok parkovacích miest - bez nutnej investície Mesačné náklady na prevádzku domu predstavujú 120 €. Dom sa predáva spolu s kompletným zariadením a k dispozícii bude novým majiteľom po dohode.
Krásny dom v prvej línii priamo na pláži, top lokalita Rogoz
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_4199 Miesto: Rogoznica Typ nehnuteľnosti: Rodinný dom s pozemkom a výhľadom na more v prvej morskej línii Cena 679.800 € Obytná plocha domu: 156 m² Veľkosť pozemku: 152 m2 Dispozícia: 4 x spálňa, 2 x kúpeľňa Vzdialenosť od mora: prvá línii pri mori Orientácia na východ Elektrina Voda z vodovodu Telefón / Internet Prístup autom Septik Vzdialenosť od letiska 34 km Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti: Prvá morská línia! Centrum mesta Blízko pláže Kompletne zariadený Vonkajšie stolovanie Panoramatický výhľad na more Popis: Realitná kancelária Relax properties vám ponúka na predaj túto jedinečnú nehnuteľnosť na trhu, samostatne stojaci dom v skvelej lokalite v prvej línii pri mori. Dom má obytnú plochu 156 m2, pozemok má 152 m2. Nachádza sa v tichej časti malého mesta vhodného na bývanie z dôvodu blízkosti centra, ale aj na prenájom, keďže lokalita ponúka množstvo možností. Tento očarujúci dom pozostáva z dvoch dvojizbových apartmánov. Každý z apartmánov má terasu s krásnym výhľadom na more. Dom je pekne udržiavaný a na záhrade je gril, ideálny na letné grilovanie pri mori. Pred domom je krásna kamenno-kamienková pláž. Rozhodne ide o unikátnu nehnuteľnosť na trhu, ktorú sa oplatí pozrieť. Viac o Rogoznici Rogoznica je vzdialená 45 minút jazdy severne od Splitu a iba 20 minút od letiska a mesta Trogir. Je to tiež len 30 minút jazdy od Šibeniku. Pobrežná voda je úplne čistá a preto ju mnohí ľudia s mladými rodinami vyhľadávajú ako tú pravú dovolenkovú destináciu. Nájdete tu nádherné pláže, stredomorskú výbornú stravu, morský vzduch, ktorý dopĺňa pomalé kľudné tempo života. Existuje tu veľa kilometrov pláže a málo turistov v porovnaní s ostatnými lokalitami, takže tí, ktorí majú radi súkromie a ústranie, majú tu veľa možností Ľudia, ktorí si kúpili nehnuteľnosť v Rogoznici, našli pokojné, tiché kúzlo stredomorského života.