inzercia, predaj, predám, bazár

RECEPČNÁ - BA - EUROVEA

Kategória: Administratíva

Hľadáme baby s chuťou pracovať na pozícií recepčná v BA - EUROVEA
Pracovná doba od 9 - 21:00 hod
Mzda - po dohode
Nástup - ASAP

V prípade záujmu kontaktovať - Tamara
RECEPČNÁ - BA - EUROVEA
Podobné inzeráty
Recepčná v zdravotníckom zariadení/ vrátnik,informátor
Dobrý deň, vyštudovala som Ekonomickú fakultu v Banskej Bystrici a mám dvojročnú prax na pozícii administratívny pracovník. Hľadám si prácu ako recepčná v zdravotníckom zariadení alebo vrátnik/informátor v škole. Hlavne v okolí Novej Bane, Banskej Bystrici, Ružomberka a Nitri. Môžete ma informovať e- mailom anna.vicianov@ alebo na t.č. . Za vaše ponuky vopred ĎAKUJEM.
Recepčná
Penzión Hoffer (na Hlohoveckej ceste) hľadá novú posilu na pozíciu recepčná. Náplňou práce je ubytovanie a odubytovanie hostí, kontrola papierov, práca v rezervačnom systéme, excel, word, outlook. Uchádzačku o pozíciu plne zaškolíme. Pracovné predpoklady: komunikácia v cudzom (najlepšie anglickom) jazyku, príjemné vystupovanie, komunikatívnosť, flexibilita, učenlivosť. Nástupný plat 4€/hod. Strava a pitný režim zabezpečený zamestnávateľom. Pre viac info prosím volajte na tel. číslo resp. zašlite životopis na ciganova@
Recepčná - BA/Most pri Bratislave
Pre nášho klienta hľadáme na voľnú prac. pozíciu Recepčná novú posilu do tímu. Náplň práce: - denná komunikácia s klientami – osobná, telefonická, elektronická - práca s interným objednávkovým systémom a kalendárom - práca s pokladňou - ďalšie administratívne práce Očakávania od uchádzača: - slušné a príjemné vystupovanie, milá komunikácia - efektívne manažovanie času, organizačné schopnosti - flexibilita, zodpovednosť - znalosť nemeckého a maďarského jazyka na úrovni B2 – podmienkou slovom aj písmom - znalosť anglického jazyka na úrovni B1 - výhodou Podmienky ponuky: - práca na živnosť – 1500 eur/mesiac - práca na TPP/dohodu – 1200 eur brutto/mesiac - je možné sa dohodnúť aj na hodinovke v prípade, že by sa jednalo o skrátený úväzok - zmennosť je dlhý/krátky týždeň, pondelok – piatok Spoločnosť dlhodobo podniká v oblasti zdravotníctva, ponúka prácu v príjemnom a elegantnom prostredí. Je to stabilná firma, ktorá má záujem o spoluprácu s novou kolegyňou/kolegom z dlhodobého hľadiska. V prípade záujmu nás kontaktujte na tel. čísle alebo na email Radi si s vami prejdeme podmienky spolupráce podrobnejšie. Ďakujeme vopred za záujem.
Pracovná pozícia- recepčná
Ponúkame trvalé pracovné miesto. Pozícia recepčná Mzda od 900€ a viac podľa príplatkov. Nutná znalosť anglického jazyka(B1) a programov Windows Office. Apartmánový dom Fatrapark1 Volajte : Posielajte životopis na : manager@
Recepčná - BA/Most pri Bratislave
Pre nášho klienta hľadáme na voľnú prac. pozíciu Recepčná novú posilu do tímu. Náplň práce: - denná komunikácia s klientami – osobná, telefonická, elektronická - práca s interným objednávkovým systémom a kalendárom - práca s pokladňou - ďalšie administratívne práce Očakávania od uchádzača: - slušné a príjemné vystupovanie, milá komunikácia - efektívne manažovanie času, organizačné schopnosti - flexibilita, zodpovednosť - znalosť nemeckého a maďarského jazyka na úrovni B2 – podmienkou slovom aj písmom - znalosť anglického jazyka na úrovni B1 - výhodou Podmienky ponuky: - práca na živnosť – 1500 eur/mesiac - práca na TPP/dohodou – 1200 eur brutto/mesiac - je možné sa dohodnúť aj na hodinovke - zmennosť: dlhý/krátky týždeň, pondelok – piatok Spoločnosť dlhodobo podniká v oblasti zdravotníctva, ponúka prácu v príjemnom a elegantnom prostredí. V prípade záujmu nás kontaktujte na tel. čísle/WhatsApp: alebo na email Radi si s vami prejdeme podmienky spolupráce podrobnejšie. Ďakujeme vopred za záujem.
Recepčná/ný - rodinný penzión v Bratislave
Ahoj, hľadáme milého, pracovitého a slušného človeka na pozíciu recepčná/ný do peziónu Hviezda v Bratislave, ktorý sa k svojej práci bude stavať zodpovedne a s nasadením. Práca si vyžaduje samostatnosť a ochotu učiť sa novým veciam. Predchádzajúca prax v obore nie je nutná avšak znalosť angličtiny je nevyhnutná pre každodennú komunikáciu so zahraničnými zákazníkmi. Medzi hlavné úlohy našej budúcej kolegyne/ kolegu patrí: •Ubytovanie a vybavovanie požiadaviek hostí •Príjem telefonických a emailových objednávok na ubytovanie •Vystavovanie faktúr a účtov pre hostí •Príjemné vystupovanie a komunikácia so zákazníkom •Dôkladný prehľad o situácii v Penzióne •Asertívny prístup k riešeniu problémov •Rôzne iné úlohy priradené nadriadeným, ktoré napomáhajú chodu Penziónu (kontrola izieb, udržiavanie čistoty recepcie, príprava raňajkovej miestnosti, skladanie uterákov ...) Mzdové podmienky (brutto) 1 350 EUR/mesiac V prípade skráteného úväzku je hodinová mzda(brutto) 6,50 € / hodinu.