inzercia, predaj, predám, bazár

Redukcie na vzduchod, digestor

Kategória: Klimatizácie

Rozne redukcie, gumovy husi krk, kovovy, klapky atd.
Redukcie na vzduchod, digestor
Podobné inzeráty
Odvetrávací systém s ventilátorom AXC 100B
Ventilátor AXC 100B + príslušenstvo: potrubie, spojky, ohyby, redukcie, hadice z vlnitej AL folie D=100mm 5m + 1,2m a D=125mm 5m, odvetrávacia klapka okrúhla regulovateľná 2 ks. Vlastný odvoz.
Predám nové Váukové čerpadlo VEVOR s komplet príslušenstvom
Predám Váukové čerpadlo VEVOR s komplet príslušenstvom na inštaláciu a dopĺňanie klimatizácie (dom, byt, auto), tepelného čerpadla atď. Všetko nové v originálnom balení, len odskúšané. Vákuové čerpadlo VEVOR RS-1.5, 4 CFM, 5 Pa, 1/4 HP, 113 l/h aj s olejom. Tlakové hadice v plastovom kufríku 3ks, manometre a všetky potrebné redukcie. Všetko spolu za 165 eur Možem poslať aj kuriérom +5eur
Klimatizácia Whirlpool PACW212HP
Predám klimatizáciu Whirlpool PACW212HP - vie chladiť aj ohrievať - kompletné príslušenstvo vrátane redukcie na horizontálne okná - kompletné informácie sú dostupné na: Dôvod predaja: za 3 roky som ho použil dokopy možno 20x a zbytočne mi stojí v kúte Možnosť dovozu do Prešova, Prešov blízke okolie a Košice (KE iba utorky). Telefón je vymyslený, reagujem iba na email. Cenu navrhnite.
Sada na inštaláciu - vákuovanie klimatizácií
Ponúkam na predaj úplne novú zabalenú sadu na inštaláciu / vákuovanie chladiarenských - klimatizačných rozvodov a klimatizácií vrátane autoklimatizácií. V sade je všetko potrebné. -manometre -hadice -redukcie na pripojenie klimatizácií na každý typ chladiva vrátane autooklimatizacií -kufrík -vákuová pumpa /výveva -olejová náplň do vákuovačky -manuál Všetko je úplne nové a nepoužité, rozbalené tesne pred fotením. Odber osobne alebo dobierkou , použitie viem vysvetliť
Sada na inštaláciu - vákuovanie klimatizácií
Ponúkam na predaj úplne novú zabalenú sadu na inštaláciu / vákuovanie chladiarenských - klimatizačných rozvodov a klimatizácií vrátane autoklimatizácií. V sade je všetko potrebné. -manometre -hadice -redukcie na pripojenie klimatizácií na každý typ chladiva vrátane autooklimatizacií -kufrík -vákuová pumpa /výveva -olejová náplň do vákuovačky -manuál Všetko je úplne nové a nepoužité, rozbalené tesne pred fotením. Odber osobne alebo dobierkou , použitie viem vysvetliť , inzerát platí do zmazania!
Komínový digestor Gorenje, nerez
Model DK6315X, 372 m3/h. Vlastný odvoz.