inzercia, predaj, predám, bazár

Regál ikea

Kategória: Skrine

Predám drevený regál z Ikea aj s úložnými boxami. Na jednom boxe je nálepka, ktorú sa mi nepodarilo odlepiť. Regál má bežné známky používania (malé škrabance) ale je plne funkčný a veľmi pevný.
Regál ikea
Podobné inzeráty
Regál – 12 priehradkový.
Doprajte si originálny regál , ktorý zaujme na prvý pohľad. Tmavo hnedý teakový regál so šírkou 145 cm obsahuje celkom 12 praktických priehradiek na prehľadné ukladanie a dokonale vynikne v obývacej izbe, pracovni alebo kdekoľvek inde. Využiť ho môžete tiež na uloženie kníh, kvetín, dekoračných predmetov a iných drobností. Regál sa predáva bez dekorácii. Výška – 200 cm , šírka – 145 cm , hĺbka – 39 cm .Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode.
Detská skriňa/regál domček
Detský regál domček vo farbe sivá alebo ružová. Rozmery menší regál - š.82,5 x v.117 x h.30 cm, cena 110 eur. Väčší regál - š.57 x v.172,3 x h.45 cm, cena 140 eur. Skriňa - š.47,5 x v.190 x h.46 cm, cena 135 eur.
Regál – 12 priehradkový.
Doprajte si originálny regál , ktorý zaujme na prvý pohľad. Tmavo hnedý teakový regál so šírkou 145 cm obsahuje celkom 12 praktických priehradiek na prehľadné ukladanie a dokonale vynikne v obývacej izbe, pracovni alebo kdekoľvek inde. Využiť ho môžete tiež na uloženie kníh, kvetín, dekoračných predmetov a iných drobností. Regál sa predáva bez dekorácii. Výška – 200 cm , šírka – 145 cm , hĺbka – 39 cm .Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode .
REZERVOVANÉ Set Ikea Billy / Oxberg
Predám set štyroch kusov čierných policových vitrín Ikea Billy / Oxberg. Skrinky sú v TOP stave, zatiaľ v zloženom stave, bez závad/ škriabancov. Ikea lampičky s ovládačom na zapnutie/vypnutie svetiel grátis! Rozmery: 2x knižnica s polovič. sklen. dvierkami BILLY 40x30x237 cm 1x knižnica so sklen. dvierkami BILLY / OXBERG 40x30x237 cm 1x knižnica Billy bez dvierok 40x28x237 cm Preferujem predaj všetkých štyroch častí v celku. Počiatočná cena: 635€ Cena v celku: 290€ + dohoda Iba osobný odber v Hamuliakove. Dôvod predaja: zmena dispozície bytu Nižšie pridávam odkazy priamo na web Ikei:
Policový regál Ikea IVAR
Predám tento málo používaný regál z borovicového masívu. Slúžil nám v špajzi, police sa dajú jednoducho premiestniť a tým pádom si výšku odkladacieho priestoru viete upravovať. Okrem políc je k dispozícii aj držiak na fľaše a 2 kovové šuflíky, napr. na zeleninu alebo ovocie. Rozmery: Šírka 89cm Výška 179cm Hĺbka 30cm Podrobnejšie informácie: Pre účely prepravy ho viem rozmontovať.
IKEA SMASTAD - Skrine do detskej izby
Predám nové(nepoužívané) šatníkové skrine do detskej izby - IKEA úložné riešenie SMÅSTAD. Kvôli nášmu sťahovaniu ich nebudeme už potrebovať. Obstarávacia cena bola 576€, viď. IKEA plánovač. Dvierka a čelá zásuviek sú v kombinácii svetloružová a sivá. Úchytky JÄRNSPARV. Rozmery: Šírka: 180 cm Hĺbka: 56.8 cm Výška: 181.1 cm Jednotlivé rámy je možné od seba oddeliť a umiestniť 3 skrine samostatne: 2ks - 60x55x180 cm 1ks - 60x55x120 cm Odkaz na návrh v plánovači IKEA: Len osobný odber BA. Inzerát platný do zmazania. Ak je to možné, prosím kontaktovať cez WhatsApp alebo SMS.