inzercia, predaj, predám, bazár

Registračná pokladňa s kasu na peniaze

Kategória: Tablety, E-čítačky

Predám registračnú pokladňu, vo veľmi dobrom stave.

Moderný drop-in systém sa vyznačuje jednoduchosťou a rýchlosťou výmeny papierovej pásky, zvyšuje pohotovosť a znižuje prestoje pri účtovaní.

DOBRE ČITATEĽNÝ PODSVIETENÝ DISPLEJ PRE ZÁKAZNÍKA A ÚČTUJÚCEHO
Alfanumerický displej účtujúceho (zobrazuje číslice aj písmená) má vysoký kontrast a štýlové modré podsvietenie, ktoré zabezpečujú vynikajúcu viditeľnosť. Tým pomáha zmierňovať namáhanie očí obsluhy, čo v prípade niekoľkohodinového používania môže zvýšiť celkový výkon pokladníka. Zákaznícky displej je 10-miestny segmentový s podsvietením, preto aj pre zákazníka je displej ľahko čitateľný pri rôznych svetelných podmienkach.
Registračná pokladňa s kasu na peniaze
Podobné inzeráty
Stolová virtuálna registračná pokladňa elio POS T2 VRP
Predám novú stolovú virtuálnu registračnú pokladňu elio POS T2 VRP. Pokladňa je nepoužívaná, možnosť odpočtu DPH. Veľký elegantný terminál elio POS T2 VRP predstavuje druhú generáciu desktopového POS terminálu s hardwareovým vybavením od Sunmi. Zariadenie spája v sebe nové technológie a kvalitné detialné spracovanie. Desktopový terminál je rychlejší, výkonnejší a postavený na operačnom systéme Android 7.1, ktorý beži na osemjadrovom procesore. Súčasťou terminálu je vysokorýchlostná integrovaná termo tlačiareň s rezačkou a šířkou papiera 80 mm. O bezdrátovú komunikáciu s okolím sa stará Wi-Fi, v prípadne potreby je možné zariadenie pripojiť aj pomocou LAN kábla. Hlavná obrazovka je oproti predchádzajúcej verzii T1 zväčšená na 15,6″ (uhlopriečka cca 39cm) a v kombinácii s Full HD rozlíšením je obraz ostrejší, kvalitnejší a hlavne väčší. Terminál je vybavený bohatou škálou portov, ktoré umožňujú pripojiť potrebné príslušenstvo pre ideálne prostredie vášho obchodu alebo reštaurácie. V zariadení elio POS T2 VRP je predinštalovaná aplikácia Pokladňa, od Finančnej správy pre obsluhu Virtuálnej registračnej pokladnice (VRP ). Súčasťou balenia je aj tlačový driver (s elio licenciou pre jednu firmu), ktorý zabezpečuje podporu tlače z virtuálnej registračnej pokladne v zariadení elio POS T2 VRP. Do aplikácie Pokladňa (VRP) sa prihlásite prihlasovacími údajmi, ktoré vám poštou zašle Finančná správa po registracií na ich portály a podaní žiadosti o VRP. Doporučujeme potom zmeniť prihlasovanie prostredníctvom PIN . Najdete v nastaveniach VRP. Driver pre tlač VRP je potrebné aktivovať licenciou, ktorá je súasťou balenia. Nastavíte tlač na elio miniPOS a pokladnica funguje .
Stolová registračná pokladňa FiskalPro ORANGE 4G WiFi
Android 10,1“ dotyková pokladničná zostava s platobným terminálom a množstvom užitočných funkcií. Možnosť pripojenia pokladne na Wi-Fi alebo integrované 4G. Riešenie pre eKasa v súlade s novou legislatívou. Komplexné pokladničné riešenie s profesionálnou Android aplikáciou FiskalPRO Mobile vhodné pre pevné prevádzky, predaj tovaru, služieb, gastro segment aj pre prevádzky bez internetového pripojenia (internetové pripojenie cez FiskalPRO N3 a zabudovanú SIM kartu*). Uchytenie tabletu a platobného terminálu s fiškálnou tlačiarňou v kompaktnom, masívnom a stabilnom BASIC stojane. Možnosť pripojenia externých zariadení – skener čiarových kódov (upozornenie zostava FiskalPRO ORANGE 4G neumožňuje pripojenie peňažnej zásuvky a digitálnych váh). CERTIFIKOVANÉ CHDU! POKLADŇA je NOVÁ !!! Viem vám ju spustiť do prevádzky, zaškoliť v používaní pokladne a aj naimportovať položky. Vystavenie faktúry samozrejmosťou, možnosť odpočtu DPH (platca DPH). Cena je uvedená s DPH, platí pri aktivácii platby kartou. Pri kúpe zariadenia bez aktivácie platby kartou je cena 634,80 EUR s DPH. Osobný odber v Bratislave, Pezinku alebo na dobierku 6 EUR.
Pokladňa Fiskal Pro Orange zostava
Predám funkčnú kasu s tlačiarňou a pokladničnou zásuvkou. Žiadne poškodenia. Dôvod predaja: zatvorenie prevádzky.
FiskalPRO N3 VRP Virtuálna registračná pokladňa
FiskalPRO A8 VRP predstavuje riešenie virtuálnej registračnej pokladnice vhodnej pre malé prevádzky alebo ambulatný predaj. Pokladnica splní Vašu povinnosť rýchlo a spoľahlivo evidovať vaše tržby. Nepotrebujete platiť žiadne paušálne poplatky ani pravidelný servis. Jednoducho sa pripojíte pomocou Vašich prihlasovacích údajov virtuálnej registračnej pokladnice, ktoré Vám pridelila Finančná správa a môžete začať evidovať tržbu. Zariadenie umožňuje prijímať aj platbu kartou. Zariadenie je možné prerobiť na eKasa ORP, online registračnú pokladňu s CHDU, v prípade, že by ste v budúcnosti potrebovali prejť z VRP na ORP. Viem vám ju spustiť do prevádzky, zaškoliť v ponužívaní aplikácie Pokladnica a aj naimportovať položky. Vystavenie faktúry samozrejmosťou, možnosť odpočtu DPH (platca DPH). Cena je uvedená s DPH, platí pri aktivácii platby kartou. Pri kúpe zariadenia bez aktivácie platby kartou je cena 258,00 EUR s DPH. Osobný odber v Bratislave, Pezinku alebo na dobierku 6 EUR.
E-kasa
Predám málo používanú e-kasu. Ako nová, bez poškodenia. Viac info po telefóne.
Predam vrp pokladňu
Jednoducha pokladňa na vrp2, plne funkčna.