inzercia, predaj, predám, bazár

reklamný panel

Kategória: Vybavenie prevádzkarne

Predám starší svetelný obojstranný reklamný panel. Veľkosť zhruba 1x1M na 5 neónových trubíc, tie treba dokúpiť, dám ho za 50€. Len osobný odber, na SMS už nereagujem ďakujem za pochopenie. Platí do zmazania.
reklamný panel
Podobné inzeráty
Svetelná reklama farebný led panel na bežiaci text 136x25cm
Atraktívna svetelná programovateľná led reklama panel na zobrazovanie ľubovoľného reklamného textu. Výber farebného svietenia displeja zo 7 farieb: červená, purpurová, zelená, biela, tmavomodrá, svetlomodrá, žltá. Ľubovoľne farebne sa dá nastaviť samostatne každé písmeno alebo slovo alebo celé vety. Pre lepšie zvýraznenie súčasne sa farebne dá nastaviť aj pozadie. Napr. na bielom pozadí beží tmavomodrý text. Rozmery: 136 x 25 x 9 cm. Jednoduché programovanie. Veľa možností upravenia textu: rýchlosť zobrazovania, efekty, bežiaci rám, aktuálny dátum, čas a pod. Panel zobrazuje okrem bežiaceho textu aj rôzne jednoduché obrázky či obrazové efekty – animácie (gif). Nastavenie intenzity svietenia led. Možno zobrazovať a vyberať z fontov z pc veľké a malé písmená s diakritikou. Priemerna spotreba: 30W, váha: 4kg. Priťahuje pohľady + výborná čitateľnosť aj z väčšej vzdialenosti. Vynikajúca viditeľnosť aj za denného svetla. Programovanie prebieha pomocou programu, ktorý sa dodáva s panelom na CD. Keď máme v programe už vytvorený a vyladený hotový reklamný text, program vytvorí súbor a ten sa z notebooku / pc do led panela manuálne prenesie, pripojí a nahraje cez usb kľúč alebo prepošle cez vlastnú wifi sieť (Wifi sieť s routerom nie je potrebná, zpáruje sa notebook a panel). Všetky led panely z našej výroby sú ovládané cez USB alebo Wi-Fi. Pomocou týchto rozhraní sa dá jednoducho a ľubovoľne často editovať zobrazenie alebo nastavenia. Tento spôsob ovládania využíva vnútornú pamäť led panela. Nahratý súbor sa prehráva z vlastnej pamäte led panela. Výhodou je, že led panel nevyžaduje neustále pripojenie notebooku / pc a taktiež si uchová nastavenia aj po odpojení od elektrickej energie. Vhodný aj pre vonkajšie použitie. Prvé naprogramovanie panela reklamným textom podľa vášho želania je zadarmo ! Nový s dokladom + záruka. Dobierka poštovné: 15 EUR. Vyrobíme led panely podľa potreby na mieru v rôznych rozmeroch aj podľa požiadaviek v bielom, modrom, červenom, zelenom, žltom alebo mix farebnom prevedení alebo aj v RGB 7-farebnom prevedení. .
Svetelná reklama LED panel na bežiaci text 200x40cm
Predám NOVÝ VEĽKÝ svetelný programovateľný panel s červenými LED na zobrazovanie ľubovoľného reklamného textu. Rozmery: 200 x 40 x 9cm. Priťahuje pohľady + výborná čitateľnosť aj z väčšej vzdialenosti. Vynikajúca viditeľnosť aj za denného svetla. Jednoduché programovanie. Veľa možností upravenia textu: rýchlosť zobrazovania, efekty, bežiaci rám a pod. Výška veľkého písmena až 28cm. Panel zobrazuje okrem bežiaceho textu aj rôzne jednoduché obrázky či obrazové efekty - animácie, dvojriadkove zobrazovanie – text sa dá rozdeliť do 2 riadkov alebo na ľavú a pravú časť podľa potreby. Napr. v jednom okamihu na LED panely beží jednoriadkový text v plnej veľkosti 28cm, v druhom okamihu na LED panely bežia dva texty a každý riadok môže mať: inú rýchlosť nezávisle od seba, typ písma alebo rôzne svetelné efekty. Možno zobrazovať a vyberať z fontov z PC, veľké a malé písmená s diakritikou, aktuálny dátum aj čas. Priemerna spotreba: 80W, váha: 15kg. Programovanie prebieha pomocou programu, ktorý sa dodáva s panelom na CD. Ak je hotový a vyladený reklamný text, program vytvorí súbor a ten sa z PC do LED panela prenesie a prekopíruje cez USB kľúč alebo cez vlastnú WIFI sieť ( router nie je potrebný, zpáruje sa notebook alebo mobilný telefón a panel, dosah cca 15 - 20m ). Vhodný aj na vonkajšie použitie. S dokladom + zárukou. Panel s takými istými rozmermi ale s bielymi alebo žltými alebo zelenými LED cena: 550 EUR. Poštovné, dobierka: 20 EUR. V ponuke máme aj iné modely aj iné rozmery. Vyrábame LED PANELY aj podľa požiadaviek v bielom, modrom, červenom, zelenom alebo mix farebnom prevedení alebo aj RGB 7-farebnom prevedení ako aj v rôznych rozmeroch. videoukážky led panelov na:/@EuroGratisSK/videos .
euro háčik 20cm na dierovaný panel
euro háčik 20cm na dierovaný panel - [21.4. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať euro háčik 30cm na dierovaný panel - 1 euro háčik 30cm na dierovaný panel - 2 Predám euro háčik-y odsadenie 20cm - na dierovaný panel . cena za 1ks 0,39€ . píšte na mail : cyril1978@
AHT  chladiaca vitrína  AC XL
AHT viacpodlažná chladiaca jednotka AC XL Kúpte si alebo prenajmite lacno chladiace police AHT AC XL Chladiaci regál AHT AC XL je vybavený podsvieteným reklamným displejom . Systém chladenia s cirkulujúcim vzduchom zabezpečuje vynikajúce chladenie . Teplota je navrhnutá v rozmedzí od +2°C do +7°C . Produkty sú osvetlené nepriamo spredu. Pre úsporu nákladov na energiu je integrovaná nočná clona . Výrobky sa dajú ľahko vybrať cez otvorenú prednú časť. Chladiaca polica je štandardne vybavená 4 nastaviteľnými policami . naodparovanie kondenzátua odmrazovanie prebieha automaticky. Produkty sú optimálne chladené vzduchovou clonou. Nechýba ani elektronické digitálne ovládanie . Predný profil je eloxovaný a vnútorné nádoby sú vyrobené z lakovaného oceľového plechu v šedej farbe. Chladivo R290 LED diódy-Vnútorné osvetlenie Integrovaná nočná clona Ľahký prístup cez otvorenú prednú časť 4 nastaviteľné police Automatické odmrazovanie aodparovanie kondenzátu konvekčné chladenie Vzduchová clona pre optimálny výkon a nízku spotrebu energie Podsvietený reklamný displej Elektronické digitálne ovládanie Eloxovaný predný profil čierny plast vonku Vnútorná nádoba: potiahnutý oceľový plech, sivý záruka 12 mesiacov
Dotyková pokladnica, reklamná tabuľa a drevené police
1 - Počítač - pokladňica - kasa - dotykový display - infopanel pre zákazníka v jednom ELCOM DTV ALPHA 15. Ponúkam na predaj moderný plne funkčný, veľmi málo používaný - ako nový profesionálny all in one počítač typu ako majú veľké fast food / fast fashion reťazce vhodný ako pokladničný systém s dotykovým displejom s uhlopriečkou 15" inch (38 cm). V cene je aj zvlášť dokúpený zákaznícky displej (v hodnote 80 EUR). Ďalej v cene je aj originálny, čerstvo nainštalovaný Windows 7 ultimate operačný system v hodnote 100 EUR zadarmo. Všetko plne funkčné. Je možnosť napojiť aj USB Operačný system: Windows 7 ultimate Displej:15’’ (38cm) dotykový, rezistívny Processor:Intel® Atom D525, 1,8 GHz - dual core Pamäť:2GB up to 4GB DD3 Hard disk:320GB Reproduktor:Áno USB port 7x LAN 1x Audio 1x Rozmery:36cm x 36cm x 25,5cm Váha:10,5 kg Farba:čierna Cena: 250.- Euro, len s osobným odberom. 2 - Predám prenosnú reklamnú tabulu 1 kus. Reklamný stojan je plne funkčný. Reklamná tabuľa má celkový rozmer 145 X 53 cm. Cena: 25.- Euro. 5 - Veľmi zachovalé - ako nové plastové stojany A4 na letáky alebo do kancelárie bezchybnom stave, zásobníky majú 3 priečky na veľkosť A4, kazata má rozmery: výška 38 cm, šírka 24 cm, podľa priložených fotografií. Cena: 6.- Euro za kus. 6 - Drevené police a regále do predajne, skladu alebo do špajze, mám viac kusov. Drevený regál má 5 políc. Drevená polica má rozmery: 175 X 60,5 X 24,5 cm. Cena: 39.- Euro za kus. 7 - Väčší ponukový košik do predajne, silná kovová konštrukcia, na kolieskach, veľmi málo používaný, zánovný stav. Rozmery: 87 X 91 X 58,5 cm. Cena: 65.- Euro. Na požiadanie môžem poslať dalšie detailné fotografie mailom.
Dotyková pokladnica, reklamná tabuľa a drevené police
1 - Počítač - pokladňica - kasa - dotykový display - infopanel pre zákazníka v jednom ELCOM DTV ALPHA 15. Ponúkam na predaj moderný plne funkčný, veľmi málo používaný - ako nový profesionálny all in one počítač typu ako majú veľké fast food / fast fashion reťazce vhodný ako pokladničný systém s dotykovým displejom s uhlopriečkou 15" inch (38 cm). V cene je aj zvlášť dokúpený zákaznícky displej (v hodnote 80 EUR). Ďalej v cene je aj originálny, čerstvo nainštalovaný Windows 7 ultimate operačný system v hodnote 100 EUR zadarmo. Všetko plne funkčné. Je možnosť napojiť aj USB Operačný system: Windows 7 ultimate Displej:15’’ (38cm) dotykový, rezistívny Processor:Intel® Atom D525, 1,8 GHz - dual core Pamäť:2GB up to 4GB DD3 Hard disk:320GB Reproduktor:Áno USB port 7x LAN 1x Audio 1x Rozmery:36cm x 36cm x 25,5cm Váha:10,5 kg Farba:čierna Cena: 250.- Euro, len s osobným odberom. 2 - Predám prenosnú reklamnú tabulu 1 kus. Reklamný stojan je plne funkčný. Reklamná tabuľa má celkový rozmer 145 X 53 cm. Cena: 25.- Euro. 5 - Veľmi zachovalé - ako nové plastové stojany A4 na letáky alebo do kancelárie bezchybnom stave, zásobníky majú 3 priečky na veľkosť A4, kazata má rozmery: výška 38 cm, šírka 24 cm, podľa priložených fotografií. Cena: 6.- Euro za kus. 6 - Drevené police a regále do predajne, skladu alebo do špajze, mám viac kusov. Drevený regál má 5 políc. Drevená polica má rozmery: 175 X 60,5 X 24,5 cm. Cena: 30.- Euro za kus. 7 - Väčší ponukový košik do predajne, silná kovová konštrukcia, na kolieskach, veľmi málo používaný, zánovný stav. Rozmery: 87 X 91 X 58,5 cm. Cena: 65.- Euro. Na požiadanie môžem poslať dalšie detailné fotografie mailom.