inzercia, predaj, predám, bazár

Rekračná chatka Vojka nad Dunajom, celoročne obyvateľná

Kategória: Chalupy, Chaty

Ponúkame na predaj dvojpodlažnú rekreačnú chatu v obci Vojka nad Dunajom, vhodná je i na celoročné bývanie.

Celková plocha je 114,7 m2 (1.podlažie 57,4 m2, 2.podlažie 57,3 m2), pozemok je rovinatý, oplotený a je o rozlohe 600 m2 a je v nájme od Komposesorátu (nájom na 100 rokov).

Chatka je murovaná, zateplená, napojená na vodu, elektrinu, kanalizáciu. Je tu aj krb, kúrenie elektrické.

Dispozičné riešenie na prízemí: obývacia izba, kuchyňa, jedáleň, hala, WC, sklad, predsieň. Na poschodí: izba, izba, kúpeľňa s WC, chodba, balkón, schodisko.

Predáva sa s kompletným zariadením a spotrebičmi tak ako je vidieť na fotkách.

Chatka sa nachádza v uzatvorenom súkromnom stráženom areáli v tesnej blízkosti jazera Vojka s možnosťami športového vyžitia.

Vojka nad Dunajom je vzdialená asi 35 kilometrov od Bratislavy a 10 kilometrov od Šamorína.


Informácie o ponúkanej nehnuteľnosti a obhliadky si môžete dohodnúť na telefónnom čísle: , , , prípadne email: lionreal@
Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

V prípade záujmu Vám zabezpečíme BEZPLATNÝ kompletný hypotekárny servis. K dispozícii Vám bude náš hypotekárny špecialista, ktorý Vám dojedná najvýhodnejšie podmienky.


Počet izieb: 3
Dodatok k cene: , vrátane provízie
Vlastníctvo: osobné
Stav: úplne prerobený
Postavené z: panel
Rekračná chatka Vojka nad Dunajom, celoročne obyvateľná
Podobné inzeráty
Predaj chaty, Vojka nad Dunajom, pozemok 54 m2, kľudná časť,
Realitná kancelária ponúka na predaj dvojpodlažnú chatku v obci Vojka nad Dunajom na pozemku s rozlohou 54 m2. Chatka bola postavená v roku 1980 - prízemná časť je osadená na oceľových stĺpoch s murovaním a horná časť montovaná z dielcov. Strecha je z plechu s izoláciou - polystyrén. Okná sú plastové. V prízemnej časti sa nachádza sklad pod schodmi, kuchyňa a špajza. Kuchynská linka je funkčná, varenie je možné na plynovom sporáku a teplá voda zabezpečená s elektrickým prietokovým ohrievačom. Horná časť chatky pozostáva z jednej izbičky. Chatka je napojená na elektriku, voda je riešená z obecnej verejnej vody bez kanalizácie. Toaleta je riešená v záhrade a záhradná sprcha funguje na solárne panely. Pripojenie Skylink dodáva prijímanie televíznych programov. Chatka sa nachádza v kľudnej slepej uličke pri hrádzi. Pred chatkou je trávnatá časť s ovocnými stromami ktorú je možné aj naďalej užívať a udržiavať. Okolité dunajské ramená poskytujú príležitosti na vodnú turistiku. Neďaleká dunajská hrádza je využívaná na športové aktivity - beh, bicyklovanie, korčuľovanie, longboarding ako aj rybárčenie. V dedinke sa nachádzajú štýlové reštaurácie – čárdy, potraviny, pošta, materská škola, základná škola, čerpacia stanica pohonných hmôt s malým obchodíkom.
Predaj obývateľná záhradná chatka v Šamoríne
Predaj záhradný pozemok o rozlohe 299m2 + záhradná obývateľná chatka o rozlohe 39m2 prízemie + poschodie 39m2, spolu = 78m2, ktorá sa nachádza na Slnečnej ulici v Šamoríne. Záhradná chatka je plne obývateľná k dispozícii žumpa 3m2, studňa + čerpadlo, elektrina. Vykurovanie radiátorové na elektrický kotol + 400l zásobník na teplú vodu, ktorá je prepojená na solárny ohrev, ktorý je namontovaný na streche domu. Z obývačky je výstup na krytú terasu cca 15m2, ktorá je zakrytá z bočných strán. Na pozemku sa nachádza aj sklad cca 18m2, ktorý je upravený aj na posedenie. Brána na sklade je automatická. Vchodová brána je posuvná na pohon. Internet - radiolam. Pivnica s vonkajším vchodom cca 15m2. Státie pre max dve autá na dvore. Dispozícia: predsieň, schodisko na poschodie, kuchyňa, obývačka s krbom, toaleta, kotolňa. Poschodie: schodisko, 2x izba, kúpeľňa s toaletou. Dohoda možná! Treba vidieť! Počet poschodí: 2 Počet izieb: 3 Zastavaná plocha: 39m² Obytná plocha: 78m² Celková rozloha: 78m² Rozloha pozemku: 299m² Úžitková plocha: 78m² Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Odvoz odpadu: áno Voda: studňa El. napätie: 230/400V Plyn: nie Kanalizácia: žumpa Internet: lokálny poskytovateľ Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - elektrické Pivnica: áno Garáž: nie Parkovanie: vonkajšie Postavené z: tehla Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Strecha: po rekonštrukcii Krb: áno Klimatizácia: nie Okná: plastové Terén: rovina Prístupová cesta: neupravená cesta
Na predaj záhradný domček vo výbornej lokalite v Šamoríne
Realitná kancelária A-Nehnuteľnosti Vám ponúka na predaj zariadenú záhradnú poschodovú 2 izbovú chatku v Šamoríne na Pomlejskej ceste. Chatka je celoročne obývateĺná, ale trvalý pobyt zatiaĺ možný nie je. Chatka stojí na pozemku, ktorý majiteľ prenajíma od mesta. Plocha pozemku je 383m2, je rovinatý a nachádza sa v záhradkárskej oblasti neďaleko lesoparku Pomlé, kde sa dá bicyklovať, zrelaxovať na prechádzke a v parku je tiež vybudované detské ihrisko. Prístupová cesta je asfaltová. Chatka je „drevodom“ s úžitkovou plochou 50m2 ( spodná časť 25m2 a poschodie 25m2). K domu prislúcha vonkajšia terasa so sedením. V dome je namontovaná klimatizácia, s ktorou sa dá aj kúriť a tiež dva infrapanely. Jeden v kuchyni a druhý v obývačke. Chatka je sčasti pod kuchyňou podpivničená. Na pozemku sa nachádza studňa, tiež mestská voda ( namontovaná prípojka, ktorú momentálne nevyužívajú) a ČOV pre 4 osoby. Taktiež je namontovaná automatická závlaha na polievanie, vonkajšie automatické LED osvetlenie. Na dome sú osadené biele plastové okná s dvojsklom a prípojka na 380V. Záhradná chatka bola rekonštruovaná v roku 2018, zakreslenie do geodetického plánu a ohlásenie stavby prebehlo v roku 2017. V meste Šamorín je kompletná občianska vybavenosť, zdravotné stredisko, supermarket COOP Jednota, Kaufland, Lidl, Billa, Tesco, Základné školy, škôlky, pošty, banky, lekárne, sieť služieb a obchodov, reštaurácie, kaviarničky, v ktorých môžete zrelaxovať a oddýchnuť si po náročnom dni po práci a v neposlednom rade najchutnejšia zmrzlina v širokom okolí. 5 km od Šamorína v obci Kvetoslavov je železničná stanica trasa BA-KN a takisto pred obcou novovybudovaný nájazd na rýchlostnú cestu D4/R7, takže do Bratislavy je to na skok a bez dlhých kolón. V Šamoríne začala fungovať nová škola. Ide o QIS International School of Bratislava, ktorá sa k nám presťahovala z bratislavskej Dúbravky. Pokiaľ radi športujete, tak sa vynájdete aj v tejto sfére, nakoľko je tu k dispozícii množstvo klubov ako sú: Kajak Canoe klub, Zápasnícky klub Gladiátor, Klub šermu Šamorín, TK ŠTK Šamorín – tenisový klub, karate klub, tanečný klub pre deti od 4 do 18 rokov. Na okraji mesta je novovybudovaný rezort olympijských športov X-bionic® Sphere, ktorý sa nachádza v pokojnej časti mesta Šamorín, v blízkosti prírody a Dunaja, len 25 km od hlavného mesta Bratislava, na brehu vodného diela Gabčíkovo v blízkosti hrádze. Rezort ponúka ubytovanie, reštaurácie, relax, zábavu, fitnesscentrum, aquapark, wellness, Tuli kino, Fínsku infra a parnú saunu, soľnú jaskyňu a tepidárium, 20 druhov masáží a procedúr a zaujímavosťou je aj bezplavková zóna. Šamorín je malebné a moderné mestečko, veríme, že si ho obľúbite so všetkým, čo pre svojich obyvateľov poskytuje. Neváhajte a obhliadky si dohodnite na tel.č. alebo Majitelia nehnuteľnosti uprednostňujú hotovostného klienta.
Rekreačná Chatka v nádhernom prostredí priamo pri jazere, Ja
Ponúkame Vám na predaj rekreačnú chatku v obci Jakubov, okres Malacky. Obec Jakubov je vzdialený len 42km od Bratislavy. Chatka sa nachádza na pozemku o rozlohe 300m2, zastavaná plocha chatky - 25m2, úžitková plocha cca 55m2. Chatka je celá podpivničená, taktiež o rozlohe 25m2 - vhodná ako napr. vinná pivnica. Na pozemku sa nachádza záhradný krb, studňa, aj žumpa. Je to vynikajúce miesto pre únik z ruchu veľkomesta a relax nakóľko sa chatka nachádza len 20m od jazera. Celý pozemok je oplotený, tiché prostredie. Ďalším benefitom je že chatka sa nachádza v oplotenom uzamykateľnom objekte s viacerými chatkami, kde majú prístup len majitelia nehnuteľností. 100% bezpečnosť !!! Chatka je trojpodlažná : - pivnica v podzemí, ponúka využitie podľa vašého vkusu - prízemie - spálňa, kuchyňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a wc - poschodie - spálňa s balkónom Chatka je murovaná a zateplená, nové stropy, plastové okná. Kúpou voľná. Cena: 83.000,-€ , cena je vrátane provízie pre RK V prípade záujmu kontaktujte - Denisa Kodajová,
NA PREDAJ Chatka so záhradou Vrbové, pozemok 366 m2
KOLLÁR REALITY s.r.o. Vám Ponúka na predaj poschodovú chatku so záhradou v Vrbovom v chatovej oblasti. Celková výmera oploteného pozemku je 366 m2 a zastavaná plocha chatky je 20 m2. Chatka je čiastočne podpivničená a má ďalšie tri podlažia. (prízemie, 1. poschodie, 2. poschodie). Ku chatke prislúcha ešte murovaná kôlňa s pivnicou. Celková úžitková plocha je cca 68 m2. Chatka disponuje prívodom elektriny, kopanou studňou (8m hĺbka) a odpad je riešený trativodom. Chatka ma riadne WC, vonkajšie sedenie s murovaným ohniskom. Veľkou výhodou je možnosť bezproblémového prístupu autom až ku chatke kde je 1 parkovacie miesto. Kúpou ihneď voľné. Možnosť financovať aj cez úver. VÝMERA: - pozemok 366 m2, rozmer cca 13 x 28 m - zastavaná 20 m2, rozmer cca 5 x 4 m (len chatka) - úžitková cca 68 m2 DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: - pivnica, prízemie, 1. poschodie, 2. poschodie Chatka sa predáva čiastočne zariadená. Na prízemí je sedačka, WC, kuchyňa s kuchynskou linkou, špajza, pivnica. Na 1. poschodí murovaný krb a balkón. Na 2. poschodí voľná miestnosť. CHATKA: - čiastočná rekonštrukcia - rok výstavby 1990 - kompletne murovaná aj prístavba - konštrukcia: tehlová - okná: drevené (pôvodné) - strecha: sedlová (zachovalá) - inžinierske siete: elektrina, voda-kopaná studňa 8m, odpad - trativod POZEMOK/ZÁHRADA: - výmera samotnej záhrady cca 300 m2 - terén: kaskádovitý - kombinácia okrasnej a úžitkovej záhrady - pozemok je kompletne oplotený - vonkajšie sedenie s murovaným ohniskom PARKOVANIE: - 1 parkovacie miesto pri chatke - parkovanie pred bránou chatovej oblasti CESTA: - prístup ku chatovej oblasti je bezproblémová cesta - v rámci areálu chatovej oblasti prístupová cesta ku chatke štrková LOKALITA: - výborná tichá a pokojná lokalita - príjemne prostredie VÝHODY - elektrina, voda - príjemná a pokojná lokalita - kompletne murovaná - prístup autom CENA: 37 000 € V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, poplatky za vklad do katastra, poplatky u notára. Naša realitná kancelária ponúka bezplatnú možnosť zabezpečenia najvýhodnejšieho financovania nehnuteľnosti cez všetky banky na Slovensku. Mgr. Martin Krajčík martinkrajcik@
Na Predaj celoročne obývateľná chata v Pezinku - čas…
chata/chalupa, Pezinská, Pezinok, Pezinok - Na Predaj celoročne obývateľná chata v Pezinku - časť STUPY Počet izieb: 3.izbový Celková úžitková plocha m2: 75 Plocha obytnej časti m2: 68 Výmera pozemku m2: 75 Popis: Ponúkame na predaj celoročne obývateľnú chatu v malebnej prírode v Pezinku v rekreačnej pokojnej časti Stupy, ktoré sa nachádzajú iba 5 min autom od mesta Pezinok. Ak hľadáte oddych alebo celoročné bývanie v lone prekrásnej prírody Malých Karpát, tak táto ponuka je pre Vás ako stvorená. Prístupová cesta ku chate je spevnená a celoročne udržiavaná. V okolí je málo chatiek, o súkromie a pokoj máte postarané. Pozemok okolo chaty je veľmi pekne upravený a udržiavaný. Na LV je vedená ako „chata“ a je v osobnom vlastníctve a tiež aj pozemok pod chatou, úžitková plocha je 75 m2. Dispozícia: Vstupná chodba spojená s obývačkou a kuchyňou, kúpeľňa so sprchovým kútom spojená s toaletou, špajza. Z prízemia vedú schody na poschodie, kde je priestranná izba a ešte jedna menšia izba. Siete: voda, elektrina, žumpa. Náklady: voda ročne cca 80 €, elektrina mesačne 50 €/zálohová platba. Výhody: - Krásne udržiavaný pozemok - Dispozičné riešenie - Krásne prostredie - Dostatok súkromia - Celoročne udržiavaná cesta - Vonkajší a vnútorný krb - Záhradný domček na uskladnenie dreva a záhradnej techniky - Alarm - Okolitá príroda je na každodennú prechádzku priam balzamom na dušu Mesto Pezinok sa nachádza iba cca 15 km od Bratislavy v údolí Malých Karpát. Disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou ako zdravotné strediská, lekárne, materské školy, základné školy, stredné školy, obchodné reťazce, reštaurácie, trhovisko. Má výbornú dostupnosť do hlavného mesta, s ktorým je spojený autobusovou a aj vlakovou dopravou. Veľkým plusom v Pezinku je okolitá príroda vhodná na turistiku, cykloturistiku a blízka dostupnosť do Modry, Senca ako aj Trnavy. Uvedená predajná cena je konečná a zahŕňa poplatky za vypracovanie prevodovej zmluvy a návrhu na vklad vlastníckeho práva advokátskou kanceláriou ako aj úhradu správneho poplatku, za podanie návrhu na vklad vlastníckeho práva na príslušnom katastrálnom úrade. V prípade akýchkoľvek otázok a obhliadok ma neváhajte kontaktovať 7 dní v týždni. Bc. Simona Pániková ☏ ✉ s.panikova@ Zastavaná plocha m2: 75 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Tehla+Kváder Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 1993 Rok poslednej rekonštrukcie: 2010 Inžinierske siete: Elektrina, Žumpa, Verejný vodovod, Satelitný prijímač Kúrenie: Kombinované Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Alarm: Áno Vybavenie domu: Krb, Záhradný altánok, Terasa Terasa: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Kúpalisko, Turistika, Zimné športy, Kino, Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia, Sídlo firmy Typ strechy: Sedlov