inzercia, predaj, predám, bazár

Rekreačná chata Kaluža, stredisko Kamenec, Zemplínska Šírava

Kategória: Chalupy

Ponúkam nadštandardnú chatu v období od 1 júna do 15.septembra

max. počet osob:12
min. počet nocí:2

CENA:
pondelok-piatok (4 noci): 450e
piatok-nedeľa (2 noci): 400e
pondelok-nedeľa (6 noci): 700e

Chata obsahuje: 2x kúpeľňu, 2x WC, 2x obývacia izba, 2x kuchyňa, 5x spálna.
Parkovacie miesta pre 5 aut.
K dispozícii TV-250 programov od skylink, rádio, kuchyňa je plne vybavená, pred chatou je velká terasa s prístreškom, možnosť opekať, grilovať, variť guláš.

Pladbu vyberám ZÁSADNE prvý den, počas odovzdávania chaty + 50e depozit za kluče. Prenajímam maximálne na 14 noci, cena je fixná, depozit je nutný.
Rekreačná chata Kaluža, stredisko Kamenec, Zemplínska Šírava
Podobné inzeráty
Chata na prenajom Zemplinska širava
Chata na prenajom Zemplinska širava - 5.12. - 07:59 Prenajmem chatu 3km od strediska kamenec Zemplinska sirava, pre 8 az 10 osôb. Dohoda na tel.č . Sms/email NEREAGUJEM.
CHATA NIKA
Chata NIKA sa nachádza v blízkosti vodnej nádrže Zemplínska Šírava, v rekreačnom stredisku Medvedia Hora (asi 300 m od pláže chôdzou) s možnosťou vodných športov, vyhliadkovej plavby. V blízkosti chaty (cca 15 minút chôdzou) strávite príjemné chvíle v Thermalparku Šírava s ponukou vonkajších a vnútorných bazénov a zároveň aj wellness centrom. Deti sa zabavia jazdou na koni v Hipocentre Hôrka alebo Klokočina. V okolí sú mnohé turisticky zaujímavé oblasti ako Vinianske jazero, Viniansky hrad, Morské oko či Vihorlat. Nočné vyžitie je možné v neďalekom stredisku Kamenec. Chata prešla kompletnou rekonštrukciou začiatkom roka 2023. V jej prízemí je situovaná obývacia miestnosť s krbom, prepojená s otvorenou kuchyňou a samostatnou toaletou. Obývačka je s rozkladacou sedačkou (pre prespanie 2 hostí) a veľkým jedálenským stolom s lavicami pre spoločné posedenie, TV + DVD prehrávač ( 200 DVD k dispozícii) a rozmanitou knižnicou. Kompletne zariadená kuchyňa s elektrickou indukčnou doskou, veľkou chladničkou s mrazákom, rýchlovarnou kanvicou, mikrovlnkou a kuchynským riadom. Poschodie chaty je tvorené troma izbami a priestrannou kúpelňou so sprchou, toaletou a bidetom a samostatným šatníkom (pre odloženie si vecí). Izba č. 1 - manželská posteľ s balkónom v tvare L s výhľadom na vodnú plochu Zemplínskej Šíravy. Izba č.2 - dve samostatné lôžka. Izba č.3 - štyri samostatné lôžka (2 dvojposchodové postele). V celom objekte je bezplatné WiFi pripojenie na internet. Von Vám poslúži priestranná terasa so sedením, grilom a miestami na parkovanie. V chate je klimatizácia (vykurovanie alebo chladenie). Chata je svojim vybavením a výbornou polohou predurčená na trávenie rodinnej dovolenky. K dispozícii je Vám celoročne s maximálnou kapacitou ubytovania pre 10 osôb. Prenajatie chaty je možné na min. 2 noci a viac. V letnej sezóne:1. Júl - 31. August na min. 3 noci Doplatky na mieste: Vrátna kaucia ( v prípade poškodenia majetku) 100 eur, ktorá Vám bude po ukončení pobytu vrátená. Poznámky k cenám: Záloha za ubytovanie - požadovaná pred nástupom na pobyt 130 € Storno podmienky 10 dní pred nástupom na pobyt je potrebné uhradiť 50% sumy za pobyt. Pri nástupe na pobyt je potrebné uhradiť zvyšnú sumu, pričom záloha za ubytovanie sa odráta z celkovej sumy. V prípade stornovania pobytu menej ako 10 dní pred nástupom sa záloha stáva storno poplatkom. Pravidlá Preferujeme: Rodiny s deťmi Neakceptujeme: Hlučné oslavy a párty Akceptujeme: domáce zvieratá
Chata na prenajom Zemplinska širava
Prenajmem chatu 3km od strediska kamenec Zemplinska sirava, pre 8 az 10 osôb. Dohoda na tel.č . Sms/email NEREAGUJEM.
Chata na prenajom Zemplinska širava
Prenajmem chatu 3km od strediska kamenec Zemplinska sirava, pre 8 az 10 osôb. Dohoda na tel.č . Sms/email NEREAGUJEM.
CHATA NA PRENÁJOM - ZEMPLÍNSKA ŠÍRAVA
Dovoľte nám ponúknuť Vám na prenájom luxusnú chatu, ktorá sa nachádza na Zemplínskej Šírave - stredisko Kamenec. Táto lokalita ponúka našim hosťom počas letnej sezóny mnoho zaujímavých akitivít ako napr. rôzne festivaly všetkých žánrov, kolotoče, člnkovanie, atď. Chata ma kapacitu 18 osôb, domáce zvieratká uvítame radi✅. Chata disponuje: Drevenou kúpacou kaďou Vírivkou TV, Wi-Fi pripojenie Klimatizácia Grill, ohnisko Oplotený pozemok Plne vybavená kúpeľňa, kuchyňa Atď…. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte.
Prenajom chata Sirava - nad Salasom
Ponúkame Vám na prenájom - Kompletne zariadenú chatu nad Salašom, Medvedia hora. Chata je 6-7 miestna, zavolajte a dohodnite si termín :) Silvester a vianočné voľný Chata sa nachádza hore nád reštauráciou Salaš, Medvedia hora v krásnom a pokojnom prostredí v blízkosti lesa a vodnej nádrže Šírava,Hotela Thermal park, Anima • Na prízemí sa nachádza obývacia izba s rozkladacím gaučom a vstupom do chatky. • Taktiez sa tam nachádza kuchyňa (ktorá je vybavená (chladnička,platnicka,rýchlovarná kanvica)) • Horné poschodie je riešené ako nočná časť s jednou manzelskou posteľou a dvoma jednolôžkovymi • V chate sa nachádza kúpeľňa so sprchovacim kutom,záchodom a umývadlom • Chata má vlastne WiFi • Altanok • Trampolína • Klimatizovaná chata • Elektricky kozub Chatka je vhodná pre rodiny s deťmi, taktiež pre samostatne pary alebo pre skupinu priatelov (slušných) (cena sa odvíja od počtu ľudí a noci) Viac info a cenník telefonicky alebo SMS/email Chata sa prenajíma LEN zodpovedným a slušným ľuďom Silvestrovska akcia +možnosť vírivky Minimálne 3noci, cena za noc 200€ poprípade ďalšia noc (4noc) za 50% Ako darček od nás dostanete: -3x Šampanské -2x Nicolaus vodka -10x Energeticky nápoj -6x Pepsi -Misa chlebicky v deň Silvestra :) +100€ virivka