inzercia, predaj, predám, bazár

Rekvizity

Kategória: Ostatné

Ok
Rekvizity
Podobné inzeráty
Svadobne doplnky, rekvizity
Zdravim, predam veci zo svadby: Rekvizity vytlačené 20e Rekvizity obrázkové 3e Rekvizity pdf 10e Rekvizity nové 2e Svadobný podväzok nový 3e Svadobná ozdoba do vlasov nová 13e Závoj farba ivory 30e Výzdoba na auto + 4 mašle na kľučky 17e Mašle na bránu Vejár 2e Predaj len osobne v Košiciach. V pripade zaujmu volajte, alebo piste email, na sms nereagujem! Pozrite si dalsie inzeraty, predavam aj dalsie veci zo svadby. Inzerat je aktualny az do vymazania!
Svadobná výzdoba - pre foto poslať správu a pošlem link
Ahojte, predám: výzdobu na auto 15€ podbradníky spolu 8€ podväzok 3€ malý venček 5€, 2xveniec na dvere 2x10€→25€ (mali sme tam nápisy nevesta a ženích ale už sa to zlomilo) rekvizity - text 15€ rekvizity - kravata, atď 3€ rekvizity - tváre 8€ ruže 3 ks→ spolu 5€ stojany 5 ks→spolu 10 € zápichy do koláčov srdiečka - 1ks/1€ dekorácia bielo-sivá srdcová 4€ výzdoba do vlasov perlová 3€ balony 1ks/0,05 €/berte prosím po 26/10/25 ks :) zelená stužka aliexpres 2€ svetielka so štipcami 5€ pečatidlo 4€ náramky pre družičky 10€ spolu pierka pre družbov 10 € spolu mašle na plot veľké homemade(2ks) 10€ mašle na plot malé homemade (6+6ks) 1,5/1ks biele srdcia 1,5/ks rámček veľky (my sme mali na fotoknihu) 1,5€ výzdoba do vlasov 3€ stužky červené spolu 0,5€ zápichy do koláčov - text 8€ stužky-podľa návrhu náplaste 1,5€ krepák biely spolu 5€ krepák farebný spolu 5€ umelý eukalyptus 5€ umelý eukalyptus 5€ umelý brečtan 3€ umelý biely kvet 3€ nástenka 60x60cm 5€ šípky : wi-pi, nevesta, ženích spolu 20€ popolnočné šaty 50€ (mám výšku 165cm- ale sú skratené tak, že zo spodu sú podohnuté, čiže v pohodičke je tam rezerva na vyššiu výšku) veľkosť šiat je 38, ale ja nosím xs/s, čiže jednoznačne sú menšie. umelé poháriky 30 ks/4€ plastový etažér 5€ (dá sa rozložiť a je skladný) Prikladám nejaké fotky, kde mám tieto položky na svadbe aj v reále. Tieto veci predám najradšej osobne: okres Stará Ľubovňa, mesto Prešov a neskôr budem aj v Martine. Dá sa v pohode aj poštou, či zásielkovňou. Pre viac info mi napíšte a rada ho poskytnem.
Svadobné foto rekvizity, krabička na obálky a bublifuky
Predáme sériu svadobných fotorekvizít, ktoré sme využili v Instax kútiku na našej svadbe. Predávame len všetko spoločne, niektoré rekvizity spadli z paličiek, nie je to ale nič, čo by lepiaca páska nevedela opraviť. Zároveň predávame aj cez 20ks maličkých bublifukov vo svadobnej tématike. Taktiež sa nám nechcú vyhadzovať ručne vyrobené tlačoviny ku Instax kútiku a košíku prvej záchrany. V neposlednom rade balenie obsahuje aj krabičku na obálky od hostí. Rekvizity a bublifuky boli kupované z Heliumking za cca. 45€, ďalej to posunieme za 20€ + poštovné, prípadne osobné prevzatie v BA a okolí.
Svadobné veci
Sekera na cepcenie - 3€ Vystreľovač konfiet na svadbu 4 kus - 6€ Kruh 1 kus - 6€ uz len candybar Pismena- "M" + "N"+ "S" + napis "saltybar" - 3€ kus Tabulky nevesta&zenich - 4€ Rekvizity na fotenie - party ruzova masla 8€ Rekvizity na fotenie - vychodniarske 18€ Rekvizity na fotenie - party mix 3€
Foto budka / Foto kútik
Ponúkam na predaj kompletný profesionálny SET FOTO - BÚDKA/ FOTO KÚTIK s pozadím, rekvizitami, statívy, osvetlenie, soft box + záblesk, tlaciareň pre okamžitú tlač fotogeafií ... Vhodná na SVADBY, PÁRTY rôzneho charakteru, PLESY, STUŽKOVÉ ... - Foto búdka je nová, vyrobená na zákazku a osadená značkovými komponentmi - používaná leto 2022 / Fotoaparát Canon EOS 1300D + širokouhlý Objektív, Dotykový 15" monitor, nechýbajú vonkajšie usb porty na pripojenie tlačiarne, príslušná elektro kabeláž, originálny nosný kovový statív, ochranné + dizajnové lišty, / rozmer foto búdky výška 55cm - šírka 50 cm - hĺbka 34 cm, samotná výška sa dá regulovať... Srdcom FotoBudky je vo vnútri umiestnený výkonný PC /Lenovo pc i7, 128 ssd disk, 8 GB ram/ s win pro 10 Foto Búdka je vybavená aj originálnym a licencovaným software s predrobenou grafikou na rôzne akcie. Komponenty: - profi tlačiareň /+ fotopapier na cca 800 fotografií - Zábleskové svetlo + odpalovač - Kompletný statívový set na foto - pozadie - 2x Profesionálne pozadie /kvetový vzor/ - Rupsak na záblesk, kabeláž ... - Statívy ku záblesku + dáždnik + softbox - samozrejmosťou sú aj rekvizity /tabuľky s nápismi cca 80 ks, klobúky, masky ... + rekvizity pre deti / 100% stav, tým že je FotoBudka úplne nová / používaná leto 2022, tak bez akéhoľvek poškodenia Zapnúť a fotiť Osobný odber z vyskúšaním a kompletným zaškolením samozrejmosť Pre viac informácií poprosím napísať email.
Rekvizity na fotenie, svadbu, oslavu + balóniky
Predám rôzne rekvizity na fotenie na svadbu alebo oslavu, 100ks balónikov priesvitných, 80 ks bielych, 10 ks LED Balón (vydrží svietiť 24 hodín) + 20 samostatných LED svetielok do balónikov. Predám všetko spolu ako set.