inzercia, predaj, predám, bazár

Removable SCSI hard disk drive SyQuest SQ3270S

Kategória: Hard disky, SSD

Predám historický 3.5" vymieňateľný SCSI harddisk (removable HDD) SyQuest SQ3270S
- 5x Cartridge 270 MB (disky sú pravdepodobne nezmazané)
- zariadenie bolo dlhý čas nepoužívané, takže mechanické časti bude vhodné pred použitím skontrolovať
- roztekajú sa gumené podložky (degradácia materiálu)
- 1992

Bez záruky, dlho nepoužívané, nevyčistené.

Cenu ponúknite.
Aktuálny záujemca ponúka 30,- eur
Removable SCSI hard disk drive SyQuest SQ3270S
Podobné inzeráty
PCIe SATA a SCSI radičové karty
Predám SATA/IDE radiče do PCI Express slotu a PCI slotu: AHCI radič ASmedia 1061 - PCI Express: - rozhranie PCI Express 1x, 1 x SATA 3.0 (6Gbps) a mSATA Mini PCI-E SATA SSD slot, ovládače, nepoužité, iba odskúšané, za 18€/ks SCSI radiče: - Adaptec 39160 - radič do PCI slotu na pripojenie až 30 SCSI zariadení, 2x 68-pin LVD SCSI konektor,1x 50-pin Ultra SCSI konektor, 2x externý 68-pin VHDCI LVD SCSI konektor, za 29€. Kontakt cez formulár dole, alebo Mobil(NIE SMS)/WhatsUp/Viber.
Predám 2ks HP SCSI harddisky 36,4GB s radičom a scsi káblom
Predám 2ks HP SCSI harddisky 36,4GB, 10,.000otáčok, ultra320scsi s radičom a scsi káblom. Spolu podľa foto.
Historicky HDD SCSI NEC
Historicky retro HDD SCSI NEC typ D3835 40MB + data kabel + SCSI radic pohanany procesorom Harris 80286-20Mhz. Radic ma na palube aj floppy radic pre disketove mechaniky. Disk je rychly ako raketa. Nema ziadny zly sektor. Vhodny do vasich 286/386 systemov. TOP STAV !!! Budete maximalne spokojny. Pozri aj moje dalsie old hw inzeraty.
Hard disk - 1TB
Ponúkame na predaj kvalitný 1 TB hard-disk s vysokou rýchlosťou a veľkou kapacitou pre ukladanie vašich dôležitých súborov. Je ideálny pre ukladanie fotografií, videí, hudby a ďalších dôležitých dokumentov. S týmto hard-diskom budete mať dostatok miesta pre všetky vaše súbory a budete mať istotu, že sú v bezpečí. Je kompatibilný s rôznymi typmi počítačov a notebookov, takže ho môžete jednoducho pripojiť k vašej zariadenia a začať ukladať vaše súbory. Hard-disk je navyše vybavený špičkovou technológiou, ktorá zaisťuje vysokú rýchlosť prenosu dát a tým pádom aj rýchlejšie načítanie a ukladanie vašich súborov. Kvalitné materiály a precízne spracovanie zaisťuje dlhú životnosť a spoľahlivosť tohto hard-disku.
Hard disk - 1TB do Notebooku
Ponúkame na predaj kompatibilný 1 TB hard-disk pre notebooky s vysokou rýchlosťou a veľkou kapacitou pre ukladanie vašich dôležitých súborov. Je ideálny pre ukladanie fotografií, videí, hudby a ďalších dôležitých dokumentov. S týmto hard-diskom budete mať dostatok miesta pre všetky vaše súbory a budete mať istotu, že sú v bezpečí. Je kompatibilný s rôznymi typmi notebookov, takže ho môžete jednoducho pripojiť k vašej zariadenia a začať ukladať vaše súbory. Hard-disk je navyše vybavený špičkovou technológiou, ktorá zaisťuje vysokú rýchlosť prenosu dát a tým pádom aj rýchlejšie načítanie a ukladanie vašich súborov. Kvalitné materiály a precízne spracovanie zaisťuje dlhú životnosť a spoľahlivosť tohto hard-disku.
Hard disk - 500Gb
Predávame kvalitný 500 GB hard-disk s vysokou rýchlosťou a dostatočnou kapacitou pre ukladanie vašich dôležitých súborov. Je ideálny pre ukladanie fotografií, videí, hudby a ďalších dokumentov. S týmto hard-diskom budete mať dostatok miesta pre všetky vaše súbory a budete mať istotu, že sú v bezpečí. Je kompatibilný s rôznymi typmi počítačov a notebookov, takže ho môžete jednoducho pripojiť k vašej zariadenia a začať ukladať vaše súbory. Hard-disk je navyše vybavený špičkovou technológiou, ktorá zaisťuje vysokú rýchlosť prenosu dát a tým pádom aj rýchlejšie načítanie a ukladanie vašich súborov. Kvalitné materiály a precízne spracovanie zaisťuje dlhú životnosť a spoľahlivosť tohto hard-disku.