inzercia, predaj, predám, bazár

Repasovaný kávovar Nivona Typ 670

Kategória: Kávovary

Plne repasovaný kávovar Nivona type 670 Nicr 620Ltd

Kávovar plne funkčný, s naparovacou hadičkou ktorú stačí iba vložiť do nádobky (krabice) s mliekom. Sám si napení a pripraví vybraný nápoj.
Na kávovar sa vzťahuje čná záruka
Repasovaný kávovar Nivona Typ 670
Podobné inzeráty
NIVONA NICR 930 - pár krát použitý
NIVONA NICR 930 - nadčasový dizajn pre mimoriadnu príťažlivosť Nadčasovosť je vzácna kvalita - a tento stroj jej dodáva vynikajúci dizajn a eleganciu. NIVONA NICR 930 kombinuje podstatu série 9 s osviežujúcim novým vzhľadom. Viac kulinárskeho pôžitku a viac pohodlia: káva, cappuccino, latte macchiato stlačením jediného tlačidla - na želanie tiež na dve šálky súčasne. Zvodná elegancia v každom okamihu. Kávovar je vybavený novým extra tichým mlynčekom, možnosťou nastavenia Aroma Balance System, funkciou OneTouch Spumatore Duo pre prípravu dvoch šálok cappuccina súčasne, alebo možnosťou nastavenia až 9 nápojov v režime MOJA KÁVA s programovaním všetkých receptov naživo. To všetko sa ovláda a nastavuje na dotykovom displeji, ktorý predstavuje novú koncepciu obsluhy pre ešte väčší komfort. Ovládanie pomocou Bluetooth, alebo možnosť osvetlenia nádržky na vodu ve dvoch farbách, sú už len príjemným doplnkom, ktorý neprekvapí. NIVONA - švajčiarska kvalita, nemecká precíznosť a dizajn. NIVONA NICR 930 Najlepší spôsob, ako si vychutnať kávu Tri aromatické profily pre maximálnu arómu a ideálnu mieru extrakcie. Aroma Balance System sa stará o to, aby došlo k optimálnemu vylúhovaniu rozpustného podielu z mletej kávy. Aróma, tuky, horké látky, kyseliny a minerály sa z prírodného produktu dostanú pomocou vody a tlaku. Akékoľvek umenie prípravy kávy spočíva vo vyváženej zmesi látok tak, aby vznikol harmonicky vyvážený nápoj. Tento systém disponuje 3 aromatickými profilmi: dynamic (dynamický), constant (konštantný) a intense (intenzívny), a preto sa žiadny iný automatický kávovar doposiaľ nedostal tak blízko k pákovému kávovaru. NIVONA Aroma Balance System Z každého druhu kávových zŕn nemožno vykúzliť fantastické espresso alebo kávu. Ale s dobrými zrnami a správnym pražením prevezme kávovar NIVONA zvyšok práce a zaistí požadovaný výsledok. Pokiaľ si postupne nastavíte jednotlivé aromatické profily, otestujete jednotlivé nápoje a porovnáte výsledky, určite nájdete svojho favorita. Podľa daného druhu a praženia (svetlé / stredné/ tmavé praženie, Arabica / Robusta, s kyselinkou / bez kyselinky) je k dispozícii veľmi veľa skvelých a chutných možností. Vždy závisí od druhu kávových zŕn a praženia. Aroma Balance System napodobňuje to, čo doposiaľ vedeli iba baristi. S jediným druhom kávových zŕn tak môžete dosiahnuť rôzne varianty chutí, od ovocnej a kyslastej, až po orieškovú a od zľahka až po zreteľne horkú. NIVONA barista in a box Farebný dotykový displej Komfortné ovládanie kávovaru zvyšuje nový a dotykový displej, vďaka ktorému jasne a jednoducho vyberiete Vami prednastavený nápoj, alebo spustíte hygienické programy pre údržbu. Celková obsluha je veľmi jednoduchá a intuitívna - podrobný návod nahraný v systéme kávovaru Vás všetkým prevedie krok za krokom. Všetka komunikácia prebieha pomocou textu v slovenskom jazyku a pomocou jasných symbolov. U kávovaru možno nastaviť intenzi
Kávovar Nivona 691 NICR 855 CafeRomatica - na náhradné diely
Predám Kávovar Nivona 691 NICR 855 CafeRomatica na náhradné diely, príp. zrepasovanie. Odišiel displej.
NIVONA NICR 930 - pár krát použitý
Automatické espresso Nivona NICR 930 je skvelou voľbou pre prípavu lahodnej kávy či už doma, alebo v práci. Espresso disponuje farebným TFT displejom a moderným pripojením Bluetooth. O namletie kávy sa postará vysoko kvalitný kónický mlynček z kalenej ocele. Espreso tiež disponuje programom automatickej údržby na odvápnenie a čistenie. Nivona NICR 930 TFT displej farebný Bluetooth pre pripojenie k aplikácii NIVONA Mimoriadne tichý a nehlučný chod Vysoko kvalitný kónický mlynček z kalenej ocele Tlak čerpadla 15 bar Max. spotreba energie: 1465 W ECO režim: 0 wattový energeticky úsporný obvod Nádoba na zrnkovú kávu: 270 gr Nádrž na vodu: 2,2 l Farebný TDT displej Automatické espresso Nivona NICR 930 je skvelou voľbou pre prípavu lahodnej kávy či už doma, alebo v práci. Espresso disponuje farebným TFT displejom a moderným pripojením Bluetooth s ktorým prístroj prepojíte s aplikáciou Nivona. Poteší vás mimoriadne tichý a nehlučný chod.
Repasovaný kávovar ECAM23.120 s 12 mes zárukou
Predám repasovaný kávovar DeLonghi ECAM23.120 so zárukou na 1 rok. Kávovar bol kompletný a profesionálne repasovaný, preto funguje ako nový. Je vybavený vynikajúcimi funkciami, ktoré umožňujú prípravu širokého spektra kávových nápojov s rôznymi prísadami. Kávovar DeLonghi ECAM23.120 disponuje napríklad funkciou "Cappuccino System", ktorá umožňuje jednoduché a rýchle prípravu dokonalého cappuccina alebo latte macchiata za pomoci trysky. Okrem toho je kávovar vybavený aj praktickým systémom na reguláciu intenzity kávy a množstva vody. Cena za tento repasovaný kávovar DeLonghi ECAM23.120 je len 190€. Táto cena zahŕňa aj ročnú záruku, takže môžete byť istí, že sa jedná o kvalitný produkt. Kávovar je ideálny pre každého, kto si chce dopriať vynikajúci šálok kávy v pohodlí domova. Ak máte záujem o tento repasovaný kávovar DeLonghi ECAM23.120, neváhajte ma kontaktovať. Určite sa dohodneme na všetkých detailoch a budete môcť čoskoro vychutnať dokonalú kávu každý deň! V prípade dobierky +7€ Ostatné kávovary nájdete tu :
Kavovar NIVONA NICR660
Predam UPLNE NOVY, NEPOUZIVANY kavovar NIVONA NICR660. Bol to ako darcek, ale pre nas nevhodny. Predám Automatický kávovar Nivona NICR660 CafeRomatica, s Aroma Balance Systémom, s Bluetooth pripojením s mobilným zariadením, 6 preddefinovaných nápojov a 1 voliteľne nastaviteľný recept, extra veľkú nádržku na vodu a farebný TFT dotykový displej. K dispozícii má nastaviteľné 3 stupne teploty kávy a 5 stupňov sily/intenzity kávy.
Predám zachovalý kávovar Nivona NICR 520.  V TOP stave po se
Predám zachovalý kávovar Nivona NICR 520. V TOP stave po servisnej prehladke v znackovom servise a komplet výmene gumičiek tesnenia. utomatické espresso Nivona NICR520 CafeRomatica v elegantnom čiernom prevedení. Oceníte interaktívny digitálny displej, systém Aromatica, tlak 15 barov, extra veľkú nádržku na vodu, tichý mlynček a úspornú funkciu ECO. Teplotu kávy si môžete nastaviť v 3 stupňoch, rovnako ako aj silu kávy. Okrem zrnkovej kávy môžete použiť aj mletú kávu. Kávovar vyčistíte, odvápnite alebo vypláchnete jediným stiskom tlačidla. V balení vrátane čistiacich tabliet, hadičky na mlieko a dávkovacej lyžičky. Nivona NICR520 CafeRomatica Digitálny interaktívny displej so symbolmi Profesionálny, manuálny Spumatore Elegantný dizajn v čiernom prevedení s chromovými prvkami Jednoduchá obsluha Systém Aromatica s tlakom 15 barov Extra veľká nádrž na vodu (2,2l) Mimoriadne tichý mlynček s perfektným výsledkom mletia Vyberateľná varná jednotka umožňujúca hygienické čistenie 3 stupne teploty kávy Možnosť výberu, akú silnú kávu chcete – 3 stupňov Úsporná funkcia ECO Vypínač 0-Watt Programy na hygienické čistenie a údržbu: vyčistenie, odvápnenie a vypláchnutie stlačením jediného tlačidla Výškovo nastaviteľný výtok kávy – až do 14 cm Nádoba na kávové zrná (cca. 250g) Automatická kontrola hladiny vody Možnosť individuálneho nastavenia jemnosti zomletia Odkladacia plocha pre šálky Otvor na mletú kávu na jednu porciu mletej kávy Kryt na udržanie arómy