inzercia, predaj, predám, bazár

Reštaurácia Koliba 77 na predaj

Kategória: Domy

Ponúkam na predaj stavbu - zrub, momentálne využívanú ako reštaurácia s názvom Koliba 77. Nachádza sa popri ceste I. triedy (1/18) smer Žilina, na okraji mesta Martin. Stavba má strategickú polohu z hľadiska umiestnenia s veľkou parkovacou plochou aj na väčšie autá a výborným prístupom priamo pocestným. Reštaurácia má dlhodobú tradíciu a veľkú obsadenosť. Charakteristické sú jedlá slovenskej kuchyne s vlastnou pekárňou čerstvých výrobkov. Prevádzka je plne zariadená a zabehnutá.

Výmera pozemku je 2000 m2, pozemok patrí Urbáru Priekopa. Zastavaná plocha je 393 m2 vrátane parkovacích miest.

IS - kanalizácia, voda, elektrika, plyn

Stavba bola postavená v r. 2006 a uvedená do používania v r. 2008.

Dispozícia:

jedno podzemné podlažie využívané ako sklad

nadzemné podlažie - samotná reštaurácia, sociálne zariadenia, výstup na letnú terasu, pekáreň, kuchyňa, sklady

podkrovné podlažie - galéria, kancelária, chodba, sklad, šatne, sociálne zariadenie

Galéria je sprístupnená z obslužných priestorov aj priamo z reštaurácie.

Materiál: základ betón B15, obvodové steny - prízemie guľatina 270 mm, podkrovie - polguľatina 100 mm, tepelná izolácia - NOBASIL 160 mm, nosný prvok - drevené hranoly 160 x 160 mm, hrúbka obvodovej steny 200 - 300 mm, vnútro - drevený interiérový obklad, strop - drevený, trámový. podladhy - drevená palubovka + dlažba, okná - drevené s izolačným dvojsklom, drevené dvere v interiéri, schody - drevené guľatinové, kozub s medeným zvodom, plynové kúrenie - spaľovanie cez komínový systém "SCHIEDEL". Všetky klampiarske výrobky (žľaby, zvody, lapače snehu) sú z medeného plechu.

Terasa bola vybudovaná v r. 2008 a následne rozšírená v r. 2012, prekrytá, má betónový základ a dlažbu lomového kameňa.

Stavba má potenciálnu schopnosť vykazovať výnos formou prenájmu iným subjektom, prípadne pokračovať v spravovaní reštaurácie.
Reštaurácia Koliba 77 na predaj
Podobné inzeráty
RD BA III., KOLIBA, HLAVNÁ ULICA
RD Koliba – Bratislava III., Hlavná ulica Ponúkam na predaj samostatne stojaci atypický trojpodlažný rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite Bratislavy – Hlavná ulica, Koliba, BA III. s nádherným výhľadom na celú panorámu Bratislavy. Úžitková plocha domu je 252 m2 – zastavaná plocha domu je 104 m2, zastavaná plocha samostatne stojacej podpivničenej garáže je 32 m2 a pozemok o celkovej výmere 537 m2. Nehnuteľnosť bola kolaudovaná v roku 1972, dom je v pôvodnom stave. RK NEVOLAŤ!!!!
RD BA III., Koliba, HLAVNÁ ULICA
RD Koliba – Bratislava III., Hlavná ulica, 537m2 pozemok Ponúkam na predaj samostatne stojaci atypický trojpodlažný rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite Bratislavy – Hlavná ulica, Koliba, BA III. s nádherným výhľadom na celú panorámu Bratislavy. Úžitková plocha domu je 252 m2 – zastavaná plocha domu je 133 m2, zastavaná plocha samostatne stojacej podpivničenej garáže je 34 m2 a pozemok o celkovej výmere 537 m2. Nehnuteľnosť je v pôvodnom stave.
RD BA III., KOLIBA, HLAVNÁ ULICA
RD Koliba – Bratislava III., Hlavná ulica, 537m2 pozemok Ponúkam na predaj samostatne stojaci atypický trojpodlažný rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite Bratislavy – Hlavná ulica, Koliba, BA III. s nádherným výhľadom na celú panorámu Bratislavy. Úžitková plocha domu je 252 m2 – zastavaná plocha domu je 133 m2, zastavaná plocha samostatne stojacej podpivničenej garáže je 34 m2 a pozemok o celkovej výmere 537 m2. Nehnuteľnosť je v pôvodnom stave. RK prosím nevolať!!!!
RD KOLIBA S NÁDHERNÝM VÝHĽADOM, HLAVNÁ ULICA , 537 m2
D Koliba – Bratislava III., Hlavná ulica, 537m2 pozemok Ponúkam na predaj samostatne stojaci atypický trojpodlažný rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite Bratislavy – Hlavná ulica, Koliba, BA III. s nádherným výhľadom na celú panorámu Bratislavy. Úžitková plocha domu je 252 m2 – zastavaná plocha domu je 133 m2, zastavaná plocha samostatne stojacej podpivničenej garáže je 34 m2 a pozemok o celkovej výmere 537 m2. Nehnuteľnosť je v pôvodnom stave. RK prosím nevolať!!!!
Na predaj rod. dom vhodný na podnikateľské účely v obci Polo
XEMAR (milan.mlcal@ alebo ), ponúka na predaj rod. dom vhodný na podnikateľské účely v obci Polomka, okres Brezno. Nehnuteľnosť sa nachádza na pozemku o výmere 632 m² a prináleží k nej aj koliba s možnosťou využita ako penzión.  Dom pozostáva z :  prízemia - vstupná chodba, 1 izba, 1 kancelária, špajza, kúpeľňa s WC, priestory na výrobu mäsových výrobkov a skladové priestory. Výrobňa je prepojená s kolibou.  1.NP je chodba, predsieň, kuchyňa, dve izby, kotolňa a skladové priestory. Možnosť dobudovania dvoch miestností. Koliba poskytuje  predaj výrobkov, posedenie a konzumáciu výrobkov. Možnosť okienkového predaja. Nehnuteľnosť je možné využiť ja na prevádzkové priestory alebo na iné podnikateľské účely....
EXKLUZÍVNE NA PREDAJ - RODINNY DOM - KOLIBA - CENA: 699.000€
Ponúkame Vám na predaj 5 izbový Rodinný Dom v Bratislave - Nové Mesto na Kolibe v obľúbenej lokalite na skok do prírody ale aj do centra mesta. POPIS: Štvor izbový rodinný dom sa nachádza na rovinatom pozemku o výmere: 411 m2 z toho je 117 m2 zastavaná plocha a 180 m2 úžitková. Dom má jedno podzemné podlažie (pivnica) a dve nadzemné. Dom má vstupnú chodbu so šatníkom, vnútornú chodbu so vstupom do: obývacej miestnosti s krbom a vstupom na záhradu, priestrannej kuchyne, kúpeľne s WC, skladu (bývala garáž), pivnice v suteréne a vrchného podlažia. Na poschodí sa nachádzajú 4 (štyri) samostatné izby (jedna izba má vlastnú menšiu kuchyňu), kúpeľňa s vaňou a WC, vstup do podkrovia domu, ktorý slúži ako úložný priestor. Rodinný dom je tehlový a je zateplený, základy ako aj pivnicu má vybetónované, okná a dvere sú plastové, krov je drevený a má škridlovú strechu. LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza vo veľmi vyhľadávanej lokalite Bratislavy - Koliba z dobrou dostupnosťou či už do centra alebo prírody. PARKOVANIE: Parkovať sa dá priamo pred domom, alebo na pozemku. CENA: 699 000 € (ZA PRÁVNE SLUŽBY A PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU NEPLATÍTE). EXKLUZÍVNE LEN U NÁS ! KONTAKT: Dag Fiala - certifikovaný realitný maklér KARIN & PARTNERS - REALITNÁ KANCELÁRIA Lazaretská 3/a, 811 08 Bratislava Slovenská republika mobil: e-mail: fiala@ web: Popis nehnuteľnosti, text a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti KARIN&PARTNERS real s.r.o