inzercia, predaj, predám, bazár

Retro lampa.

Kategória: Lampy, osvetlenie

Predam retro lampu v bezchybnom stave.
Retro lampa.
Podobné inzeráty
Stolná lampa retro má výšku V-71cm. 2ks  BLANC DIVOIRE
SET - 2ks Stolná lampa retro má výšku V-71cm BLANC DIVOIRE Stolná lampa retro má výšku V-71cm. 2ks BLANC DIVOIRE Retro štýle. Určené pre žiarovky E27 (40-W) Cena za 2 kusa-110€ Cena za kus 60€ Bez poskodenie,Funkčné.
Vintage osvetlenia
Predám lampy v štýle Vintage: 2 x stojatá lampa biela, cena 20eur/ks., závesná biela lampa 2x, cena 20eur/ks., 2x závená hnedá lampa, cena 20eur/ks., 1x závesné osvetlenie 2.ramenná lampa, cena 55eur., 2x závesná lampa jednoramenná, cena 28eur/ks. Vhodné tieto dve lampy využiť spolu.,závesný luster vintage, cena 55eur, Všetko ako nové.Pri kúpe celého tovaru dohoda istá.Ďalej kryštáľový nový luster, cena 200ur(zo 690!). Predávam aj nábytok Vintage.
Lampa luxusná – rustikálna.
Stolná lampa ručne maľovaná s anjelikom a kvetinovým keramickým podstavcom je luxusná lampa , ktorá poskytuje doplnkové náladové osvetlenie pre zabezpečenie solídnej atmosféry v obydlí . Táto lampa , ktorá sa vyrába ručne sa vyznačuje vysokou mierou kvality . Malý počet kusov vedie k zachovaniu individuality , rozmanitosti a jedinečnosti výrobku . Vďaka svojmu jedinečnému vzhľadu bude okrem iného aj štýlový doplnok Vášho interiéru . Lampa má kovové ornamenty na ktorých je uložené sklenené biele tienidlo . Žiarovka nie je súčasťou lampy . Výška – 70 cm , priemer klobúka – 36 cm .Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode.
Lampa z masívneho dreva
Jednoduchá elegantne vyzerajúca Handmade Lampa z masívneho dreva na predaj, ktorá je krásnym štýlovým a zároveň funkčným doplnkom do každej domácnosti. Poslúži ako nočná lampa alebo aj ako príručný stolík. Lampa vyrobená zo smrekového dreva, ošetrená dubovou lazúrou vhodnou aj do interiéru aj do exteriéru, rozmery ŠxVxD 30x50x30cm. Brúsené 4mm sklo s možnosťou demontáže kvoli výmene žiarovky. 3m prívodný kábel. Klasikcá žiarovka s päticou E27 Inšpirované pinterestom, originálny kus nábytku nedostupný na Slovensku (cena v e-shope 179,80€) Pri záujme lampa odosielaná kuriérom.
PREDANÉ - Dizajnová/retro lampa - šijací stroj - SINGER
Dizajnová lampa zo starého šijacieho stroja VERITAS / SINGER. Svietidlo z petrolejovej lampy. Lampa v retro - priemyselnom štýle so starožitným nádychom. Vkusný a atypický doplnok do každého interiéru. Očistená a zakonzervovaná liatina s povrchovou úpravou v čiernej farbe. Výška = 140 cm Dĺžka / šírka / hĺbka = 50 cm Váha = cca 30 kg - čistá liatina LED žiarovka = E27 7W 2700K 720 LM V prípade záujmu o podobnú retro lampu ma pokojne kontaktujte. Viac informácií, rovnaké alebo podobné produkty na:
Predám dizajnovú retro lampu na trojnožkovom stojane
Predám nadhernú retro dizajnovú lampu na trojnožke. Konkrétne ide o starodávny drevený statív a priemyselnú kovovú lampu. Lampa ma objímku E27 na klasickú žiarovku Vypínač a koncovka do zásuvky sú zladené v retro štýle. Tienidlo je kovove lesklé hliníkové, žiaden plast. V kombinácií s dreveným stojanom pôsobí lampa veľmi vkusne. Statív je vysúvací, nožičky máju nastaviteľnú výšku. Teda výška lampy sa dá nastaviť v značnom rozsahu. Taktiež lampa je osadená na výkyvnom závese, teda sklon tienidla je nastaviteľný. Na fotkách je v lampe veľká úsporná dizajnová žiarovka. ta sa dá vymeniť podľa vkusu. Detajlnejšie si lampu môžete pozrieť na nasledujúcom odkaze: Možnosť poslať na dobierku. Cena 165€