inzercia, predaj, predám, bazár

Retro oplotenie

Kategória: Dvere, brány

Ponúkam na predaj RETRO kovový železný plot aj s bránou a bránkou s celkovou dĺžkou cca 16,90 m .
Plot nie je prehrdzavený ( deravý), je potrebné ho len vybrúsiť a natrieť , aj stľpiky sú v poriadku – viď.foto .
Brána je široká 3,60 m, bránka vchodová je široká 80 cm. Ich výška je 1,70 m.
Samotný plot ( bez brány a bránky) je dlhý 12,40 m. Výška plotového dielu je 1,00 m.
Plot je vhodný na oplotenie domu ale aj záhrady.
V prípade kúpy oplotenie demontujem.
Retro oplotenie
Podobné inzeráty
Retro oplotenie - plot - brána - bránka
Kovový železný plot s bránou, bránkou a s celkovou dĺžkou 25 m . Brána je široká 4 m, bránka má šírku 0,95 m. Šírka plotového dielu je 2m a výška je 115cm od betónového základu. Plot je krásny, retro kúsok. Vhodný na oplotenie domu ale aj záhrady, je potrebné ho len vybrúsiť a natrieť. Oplotenie vieme demontovať, ak si ho demontujete sami cena 500,-€ + možná dohoda.
Hliníkové OPLOTENIE - firma ALUMIX už od roku 2007
Už od roku 2007 ponúkame na predaj exkluzívne hliníkové oplotenie a zábradlia v tej najvyššie možnej kvalite, akú na Slovensku môžete nájsť vyrobené priamo pri Žiline s pôsobnosťou po celom Slovensku. U nás sa stretnete s profesionálnym a férovým prístupom. Zákazník od nás odchádza nie len s úsmevom na tvári vďaka novému oploteniu ale hlavne kvôli ľudskému prístupu a ochote. Toto je to, čo nás výrazne oddeľuje od konkurencie. Ak aj vy chcete bezstarostné oplotenie, ktoré už nemusíte naďalej brúsiť či natierať, neváhajte investovať práve do hliníkového oplotenia, ktoré vydrží niekoľko desaťročí. Ručíme Vám poctivou 10 ročnou zárukou na farbu. V prípade záujmu o nezáväznú cenovú ponuku či obhliadku nás kontaktuje na tel. čísle , prípadne na alumix@ hliníkové oplotenia, ploty, brány, zábradlia, hliníkové brány, plot, alumix
plot, oplotenie terasa, balkón, záhradka
dobrý predám oplotenie na terasu alebo záhradky alebo podobne. Je to pozinkované a práškovo lakované - bolo to namontované ale sme rozobrali terasu. Obsah: dvere + drziaky, oplotenie: 1 - 203cm, 2 - 206cm, 3-193cm, 4-180 cm, 5 - 287 cm. Mám k tomu aj zábradlie z masívneho dreva.
Kovové oplotenie
Predam oplotenie so stlpikmi zo zeleza, oplotenie je vhodne na opravu. Je tam zo podu hrdza. Preto je taka cena. Predam aj so stlpikmi. Plot bude mozne zdemontovat koncom aprila tohto roku
železné oplotenie
Vo Veľkom Mederi na predaj kompletné železné oplotenie/retro/. Veľmi v dobrom stave. Dielová cena na obrázku.Kompletná cena 300,- euro. Info po 16.00hod.
Ponukame na predaj zachovaly plot / oplotenie
Ponukame na predaj zachovaly plot / oplotenie. Cena po dohode vratane otvarania branok pripadne aj stlpikov so zakladom. 15-20 metrov oplotenia.