inzercia, predaj, predám, bazár

Retro vintage bicykel Ukrajina - pôvodný zachovalý stav

Kategória: Cestné bicykle

- pôvodný zachovalý stav
- retro vintage štýl
- plne pojazdné
- pre fanúšikov, vhodné na renováciu alebo ako dekorácia

Aktuálne do zmazania.
Osobný odber v Kutoch/Breclavi(CZ) a okolí.

tel.:
Retro vintage bicykel Ukrajina - pôvodný zachovalý stav
Podobné inzeráty
Retro damsky tyrkysovy mestský bicykel zn EPPLE
Aj ty túžiš jazdiť na ozajstnom retro bicykli s ojazdenou dušou? Tento pán bicykel bol vyrobený v NDR okolo roku 1977, druhú šancu zažiariť dostal v roku 2020. Pôvodný rám, pôvodné šaragle a blatníky. Systém prehadzovania aký už len tak hocikde neuvidíš. Pôvodná nábojová prevodovka. Nové dámske komfortné koženkové sedlo, prešívané gripy a nové protisklzové pedále. Originálna plastová kapsa na náradie / na drobnosti umiestnená pod sedadlom Plášte Schwalbe Road Cruiser 26x1,75" MTB v krémovej farbe s reflexným pruhom. Duše Rubena 26x1,50-2,10 Nové predné svetlo v retro dizajne. Stredový stojan Dural strieborný. Doladený zvonček bol kúpený pod Michalskou bránou. Zadné svetlo nefunguje. Vieš si dokúpiť podľa vkusu. Brzdíš pedálom pohybom dozadu. Prípadne si vieš kompletne zfunkčniť prednú brzdu. (výmena lanka) Predáva sa bez výpletu. Krátkym používaním už bicykel získal svoju patinu. Jazdenka s dušou, treba ho vidieť. Ideálny do mesta. Osobný odber Dolný Kubín Epple fahrrad vintage bicykel retro bicykel
Retro bicykel Ukrajina
Ponúkam na predaj retro bicykel Ukrajina v pôvodnom stave.
Retro bicykel Ukrajina poľský
Predám poľský cestný bicykel v štýle bicykla ukrajina. Bicykel je v nálezovom stave, vhodný na renováciu. Cena 50€. Možný osobný odber v Nitre, po kúpe môžem priviezť.
Bicykel Ukrajina
Ponúkam na predaj super retro bicykel nepoškodený,plne funkčný,všetko funguje,svetlo,brzdy. Akurát je používaním trošku oklepaná farba.Všetko je originál pôvodné akurát plášte sú už nové. Na prednom kolese chýba jedna špajchňa. Plášte 47-622 28x1,75 priemer kolesa 71cm Bicykel Dĺžka: 190cm Výška riadítka: 102cm Osobný odber,volať.
Predám dámsky/pánsk dedinsky zachovaly retro bicykel Velamos
Predám zachovaly retro bicykel značky Velamos "super de luxe" - kostra vhodna aj pre ženy. Bicykel bol viac ako 30 rokov garážovaný a skoro nejazdený, vo velmi dobrom stave. Podobné bicykle sa volali aj Ukrajina. Plášte 28x1,50; poctive kožené pruživové sedlo, blatníky, zadný nosič. Cena 100 eur. V BA a okoli doveziem.
Kompletne zrekonštruovaný starý bicykel Ukrajina
Predám starý retro bicykel Ukrajina v kompletne renovovanom stave. Rám, vidlica a blatníky sú práškovo lakované. Kolesá, radenie a reťaz sú čisto nové. Riadidlá a sedlo sú pôvodné ako aj príslušenstvo bicykla. LED svietidlá fungujú na dynamo.