inzercia, predaj, predám, bazár

REVOLVER AMERICKEJ OBČIANSKEJ VOJNY, USA -replika

Kategória: Zberateľstvo

Civil War USA revolver vyrobený firmou S. Colt, 1886

Tento revolver Army Model 1860 bol revolver s viečkom a guľou kalibru .44 používaný počas americkej občianskej vojny. Ako postrannú zbraň ju uprednostňovali kavalérie, pechota a delostrelectvo.

Revolver 1860 Army používa rám rovnakej veľkosti ako revolver .36 ráže 1851 Navy. Rám je odľahčený, aby sa umožnilo použitie falcovaného valca, ktorý umožňuje armáde komorovať v kalibri .44. Hlaveň na armáde z roku 1860 má tiež vynucovací kužeľ, ktorý je viditeľne kratší ako u námorníctva z roku 1851, čo umožňuje, aby armádny revolver mal dlhší valec. Hlavnou charakteristickou črtou zavedenou s revolverom 1860 bola „plazivá“ nakladacia páka. Toto usporiadanie využíva vačkové rozhranie medzi pákou a hlavňou a v ideálnom prípade zabraňuje páke spadnúť a zviazať revolver, ak by sa počas streľby uvoľnil zo záchytu hlavne.
Stojan na stenu 9 €,vodorovný 5 €.
REVOLVER AMERICKEJ OBČIANSKEJ VOJNY, USA -replika
Podobné inzeráty
Sovietske medaile vyznamenania
1.Rád červenej hviezdy Rad červenej hviezdy bolo sovietske vyznamenanie, ktoré sa udeľovalo od 6. apríla 1930 príslušníkom Červenej armády a Sovietskeho námorníctva za výnimočné služby pri obrane Sovietskeho zväzu v čase vojny i v čase mieru. Mohli ním byť vyznamenaní nielen jednotlivci, ale aj celé vojenské jednotky, lode a organizácie. Cena:14€ 2.CCCP XX rokov Červenej armády Jubilejnú medailu „XX rokov robotnícko-roľníckej Červenej armády“ získali štáb a veliaci dôstojníci Robotnícko-roľníckej Červenej armády a námorníctva, ktorí mali k 23. februáru 1938 (Deň Červenej armády ), slúžil 20 rokov v jej radoch a vyznamenaným počas občianskej vojny a vojny za slobodu a nezávislosť vlasti v jednotkách Robotnícko-roľníckej Červenej armády a námorníctva; pre tých, ktorí boli ocenení Rádom Červenej zástavy za vynikajúce služby počas občianskej vojny. Rozmer 90mm so stuhou Cena 12€ 3.Leninov rad alebo Rad Lenina , pomenovaný podľa vodcu Veľkej októbrovej socialistickej revolúcie Lenina, bol najvyšším sovietskym vyznamenaním. Bol zriadený 6. apríla 1930 a automaticky ho získavali nositelia vyznamenania Hrdina Sovietskeho zväzu. V priebehu 2. svetovej vojny bolo udelených vyše 41 000 týchto vyznamenaní, z toho väčšina bola udelená sovietskym vojakom a partizánom. Rad Lenina sa udeľoval: civilom, za významný prínos vlasti príslušníkom armády za vzorné služby tým, ktorí sa za zaslúžili o priateľstvo a spoluprácu ľudí a podporili mier iným za zásluhy Sovietskemu zväzu a spoločnosti Medaile Rád Lenina, replika, mosadz, pozlatený Rozmery: cca 40mm, se stuhou 90mm cena: 14€ 4.Replika sovietskeho vyznamenania Za obranu Odesy medaila založená roku 1942, ktorá bola behom druhej svetovej vojny udelovana vojakom aj civilistom za účasť pri obrane Odesy v rozhodnom období roku 1941. cena:10€
Sovietske vyznamenania medaile
1.Medaila „Za odvahu“ je štátne vyznamenanie Ruskej federácie, ktoré sa udeľuje vojakom Sovietskej armády, námorníctva, pohraničným a vnútorným jednotkám a iným občanom ( a v niektorých prípadoch neobčanov) ZSSR. cena: 10€ 2.Medaila za bojové zásluhy bola sovietska vojenská medaila vytvorená 17. októbra 1938 rozhodnutím Prezídia Najvyššieho sovietu Sovietskeho zväzu . Udeľovalo sa za „ odvážnu obranu štátnych hraníc “, „ bojovú činnosť s vojenským úspechom “ či „ úspešnú vojenskú a politickú prípravu a prípravu “. cena: 10€ 3.Rad Vlasteneckej vojny , bolo sovietske vyznamenanie udeľované všetkým vojakom Sovietskej armády a partizánom za hrdinstvo v boji proti nemeckým okupantom vo Vlasteneckej vojne. Vyznamenanie vzniklo 20. mája 1942 a udeľovalo sa v dvoch stupňoch. Mensia verzia priermer 3cm Cena 7€ 4.CCCP XX rokov Červenej armády Jubilejnú medailu „XX rokov robotnícko-roľníckej Červenej armády“ získali štáb a veliaci dôstojníci Robotnícko-roľníckej Červenej armády a námorníctva, ktorí mali k 23. februáru 1938 (Deň Červenej armády ), slúžil 20 rokov v jej radoch a vyznamenaným počas občianskej vojny a vojny za slobodu a nezávislosť vlasti v jednotkách Robotnícko-roľníckej Červenej armády a námorníctva; pre tých, ktorí boli ocenení Rádom Červenej zástavy za vynikajúce služby počas občianskej vojny. Rozmer 90mm so stuhou Cena 12€ Predam repliku sovietskej medaile rád červenej zástavyI stupeň SSSR na závit Materiál: mosadz, pozlatený, smaltovaný, vysoký reliéf Rozmery: 38x45mm Cena 16€ replika ...nič nepropagujem na zberatelske učely , pre filmove divadelne pripadne učely klubov vojenskej historie kvh druha svetova wwii ww2 svetu mier
REVOLVER PEACEMAKER 4,75", USA 1873-replika
Revolverová reprodukcia vyrobená z kovu s plastovými rukoväťami v imitácii slonoviny, so simulovaným mechanizmom nabíjania a streľby a rotujúcim bubnom. Revolver Peacemaker, tiež známy ako Single Action Army (SAA), skonštruoval Samuel Colt v roku 1873 a vyrábal sa s rôznymi dĺžkami kanónu: krátka 4,75-palcová verzia, dlhšie verzie 5,5- a 7,5-palcové, príp. Impozantný 12-palcový "BuntlineSpecial". Túto zbraň pôvodne používala americká armáda. V priebehu niekoľkých rokov však väčšina amerických občanov dostala jeden z týchto revolverov. Skutočnosť, že používala strelivo rovnakého kalibru ako puška Winchester M1873, pomohla jej popularizácii ako krátkej zbrane na starom západe Severnej Ameriky koncom devätnásteho storočia. Je zvláštne, že tento revolver získal množstvo prezývok. Okrem spomínaného Peacemakera bol známy aj pod názvom Frontier alebo Widowmaker, v súvislosti s tým, že tento revolver mohol ľavým vdovám medzi vtedajšími manželkami. Filmový priemysel mýtizoval "Peacemakera" vo westernoch 40. a 50. rokov a bol spájaný s hviezdami veľkej obrazovky ako John Wayne alebo Gary Cooper. Aj Roosevelt nechal vyryť jednu so svojimi iniciálami a George S. Patton použil dve.+stojan na stenu 8 €. Stojan na stenu 9 €,vodorovný 5 €. Pozrite moje inzeráty.
Rakúska kresadlová pištoľ 18.storočie-replika
1.Rakúska kresadlová pištoľ 18.storočie-replika 40€| 2.Anglická flintlocková pištoľ-replika 17 €| 3.Biela pištoľ 18.storočie-replika 30€. 4.Revolver confederace-replika Rôzne stojany 8 €|.Všetko nové v krabici.
Rakúska kresadlová pištoľ 18.storočie-replika
1.Rakúska kresadlová pištoľ 18.storočie-replika 40€| 2.Anglická flintlocková pištoľ-replika 17 €| 3.Biela pištoľ 18.storočie-replika 30€. 4.Revolver peacemaker -replika 55 eur Rôzne stojany 8 €|.Všetko nové v krabici.
Colt Peacemaker s dlhou 12″ hlavňou „Bluntline Special“, USA
Revolver 12" vyrobený z kovu a dreva, so simulovaným mechanizmom nabíjania a odpaľovania a rotujúceho bubna. Revolver Peacemaker, tiež známy ako Single Action Army (SAA), navrhol Samuel Colt v roku 1873 a vyrábal sa v rôznych dĺžkach. kanón: krátka, 4,75-palcová verzia, dlhšie verzie 5,5- a 7,5-palcové, alebo impozantný 12-palcový "BuntlineSpecial", ktorý používal legendárny Wyatt Earp v službách Mierovej komisie Dodge City. Túto zbraň spočiatku používali armáda USA. V priebehu niekoľkých rokov však väčšina amerických občanov získala jeden z týchto revolverov. Skutočnosť, že používal strelivo rovnakého kalibru ako puška Winchester M1873, pomohla jeho popularizácii ako krátkej zbrane na starom západe Severnej Ameriky. koncom devätnásteho storočia. Je zvláštne, že tento revolver získal množstvo prezývok. Okrem spomínaného Peacemakera bol známy aj pod názvom Frontier alebo Widowmaker, v súvislosti s tým, že tento revolver mohol ľavým vdovám medzi vtedajšími manželkami. Filmový priemysel mýtizoval "Peacemakera" vo westernoch 40. a 50. rokov a bol spájaný s hviezdami veľkej obrazovky ako John Wayne alebo Gary Cooper. Aj Roosevelt nechal vyryť jednu so svojimi iniciálami a George S. Patton použil dve. Pocíťte rolu skvelého westernu s reprodukciou tohto revolvera DENIX!