inzercia, predaj, predám, bazár

Rezervovane _ Rodinný drevodom v Lukáčovciach 12A pozemok

Kategória: Nové projekty

Predávame náš sen. Naše cesty s manželkou sa rozišli a tak sme sa rozhodli naše spoločné, takmer dokončené dielo predať.

Je to drevodom s extremne nízkymi nákladmi na energie.

Úžitková plocha: 103 m2 + terasa 28 m2


12.5 arový pozemok v Lukáčovciach. Dom je v predkolaudačnom stave. Stačí investícia do 5 tisíc (chladnička, sporák, sprchový kút, posteľ, skrina, práčka...) a dá sa bývať.

Celý domček je v príjemných broskynových farbách ladený s drevom. Kúpeľna v čiernej. Žumpa, prečerpávacia šachta, celý odpadový systém je kúpený, treba ho len zapojiť, to isté s vodou, všetko je nachystané chýba už len pozapájať všetko.

Video s ďalšími info: viac info, píšte, volajte . Predávame to bez realitáka, takže voláte rovno majiteľovi.
Rezervovane _ Rodinný drevodom v Lukáčovciach 12A pozemok
Podobné inzeráty
Rodinný drevodom v Lukáčovciach 12A pozemok
Predávame náš sen. Naše cesty s manželkou sa rozišli a tak sme sa rozhodli naše spoločné, takmer dokončené dielo predať. Je to drevodom s extremne nízkymi nákladmi na energie. Úžitková plocha: 103 m2 + terasa 28 m2 12.5 arový pozemok v Lukáčovciach. Dom je v predkolaudačnom stave. Stačí investícia do 5 tisíc (chladnička, sporák, sprchový kút, posteľ, skrina, práčka...) a dá sa bývať. Celý domček je v príjemných broskynových farbách ladený s drevom. Kúpeľna v čiernej. Žumpa, prečerpávacia šachta, celý odpadový systém je kúpený, treba ho len zapojiť, to isté s vodou, všetko je nachystané chýba už len pozapájať všetko. Video s ďalšími info: Pre viac info, píšte, volajte . Predávame to bez realitáka, takže voláte rovno majiteľovi.
Rodinný drevodom v Lukáčovciach 12A pozemok
Znovu v predaji. Predávame náš sen. Naše cesty s manželkou sa rozišli a tak sme sa rozhodli naše spoločné, takmer dokončené dielo predať. Je to drevodom s extremne nízkymi nákladmi na energie. Úžitková plocha: 103 m2 + terasa 28 m2 12.5 arový pozemok v Lukáčovciach. Dom je v predkolaudačnom stave. Stačí investícia do 5 tisíc (chladnička, sporák, sprchový kút, posteľ, skrina, práčka...) a dá sa bývať. Celý domček je v príjemných broskynových farbách ladený s drevom. Kúpeľna v čiernej. Žumpa, prečerpávacia šachta, celý odpadový systém je kúpený, treba ho len zapojiť, to isté s vodou, všetko je nachystané chýba už len pozapájať všetko. Video s ďalšími info: Pre viac info, píšte, volajte . Predávame to bez realitáka, takže voláte rovno majiteľovi.
Montovaný drevodom Eco 106
Nízko-energetický montovaný drevodom Eco 106 predstavuje jednopodlažný dom so zaujímavou realizáciou priestoru, ktorá nabáda, aby členovia žijúci v tomto dome spoločne využívali priestory, čo vedie k podpore rodinného života, no na druhej strane ponúka montovaný dom dostatok priestoru a pohodlia pre jeho obyvateľov. Najväčšiu plochu zaberajú spoločenské priestory, ktoré sú situované v strednej časti domu. V prípade stavby Eco 106 si prídu na svoje najmä milovníci veľkej obývacej izby, ktorá možno kladie väčšie nároky na technické vybavenie ako väčšia televízna obrazovka, ozvučenie miestnosti, ale to sú práve veci, ktoré dávajú tejto izbe svoje čaro. Navyše je tu umiestnená aj jedáleň, kde sa majitelia domu nemusia báť pohostiť aj väčšiu skupinu ľudí. Menšie rozmery má kuchyňa, stále tam gazdinka nájde všetko to, čo potrebuje a v tomto prípade je veľkou výhodou aj miestnosť na potraviny. Z obývacej miestnosti je prístup na vonkajšiu terasu, bez ktorej by bývanie v dome bolo ochudobnené o terasové party a letné posedenia. V prípade domu Eco 106 však nič podobné nehrozí a vám už nič nebude brániť, aby ste si svoj dom užívali plnými dúškami. Montovaný drevodom Eco 106 má tri spálne, z ktorých sú dve vytvorené ako detské izby a sú umiestnené vedľa seba a potom na opačnej strane domu je spálňa, ktorá má zase tú výhodu, že má priamo vedľa kúpeľňu a toaletu. V prípade, že je predpoklad, že dom bude obývať väčší počet ľudí, je celkom podstatné, aby bola toaleta a kúpeľňa oddelenými miestnosťami, keďže ak by boli prepojené, môže sociálne zariadenia v jednom čase využívať len jedna osoba. Takže dlhý kúpeľ môže ľahko spôsobiť ostatným členom nepríjemnosti. Kúpeľňa je rovnako prispôsobená pre väčšiu rodinu. Disponuje dvomi umývadlami. rohovou vaňou a sprchovým kútom. Okná: Slovaktual trosjklo strešná krytina: Bramac Kúrenie: el. podlahové kúrenie s reguláciou v každej miestnosti Lokálna rekuperácia
Nízkoenergetický rodinný dom Eco 103
Pri úvahách o montovanom dome je najväčšou starosťou pre budúceho majiteľa vybrať pozemok na mieste, ktoré má rád a spoločnosť Ecostav mu k tomu dodá dom na kľúč podľa predstáv. Montovaný drevodom Eco 103 je naprojektovaný ako typický domček, ktorý svojim majiteľom ponúka všetky možnosti na príjemné bývanie. Voľný čas, ktorý budete tráviť doma vám zrazu môže pripadať plnohodnotnejší. V prípade nízkoenergetického domu je treba zdôrazniť, že náklady na réžiu domu a aj celkové náklady na stavbu už vôbec nemusia byť strašiakom vo vašich snoch. Domy na predaj od spoločnosti Ecostav sú vytvárané podľa hlavných zásad – kvalitne s garanciou a za rozumnú cenu. Dom na kľúč Eco 103 má praktické dispozičné riešenie. Vstupná chodba umožňuje vchod do jednej zo spální, do najmenšej z nich, a tiež do kúpeľne, kde sa nachádza umývadlo, rohový sprchový kút a klasická vaňa a hneď vedľa kúpeľne je samostatne umiestnená toaleta. Drevodom Eco 103 je určený najmä pre klientov, ktorí uprednostňujú uzavretejšie priestory, hoci kuchyňa a jedáleň sú prepojené, čo opticky celkovo zväčšuje priestor. Dve spálne sú situované priamo vedľa seba a z nich sa priamo prechádza do spoločenských priestorov obývačky a kuchyne. Kuchynská linka je vyhotovená v tvare písmena U, s tým, že jedna strana je prispôsobená ako pracovný priestor a druhá je urobená ako jedálenský kút. Celkovo kuchyňa pôsobí už na prvý pohľad dômyselne a moderne zároveň. Z kuchyne sa prechádza na veľkú terasu, ktorá je v podstate akoby ďalšou miestnosťou domu, minimálne v teplejších mesiacoch. Práve terasa je jedným z najlákavejších výhod bývania v dome. Usporiadať grilovačku pre priateľov, aby varenie gulášu prestávajú byť pre vás len túžbou. So spoločnosťou Ecostav môžete plniť svoje túžby. Ponúkame Vám naše nápady vrátane projektov domov, rýchlu stavbu s prihliadnutím na nízkoenergetický charakter domov a tiež garanciu kvality stavby. Doprajte si pohodlie vo vlastnom dome. Okná: Slovaktual trojsklo Strešná krytina: Bramac Kúrenie: el.podlahové kúrenie s reguláciou každej miestnosti Lokálna rekuperácia
Wooden Village - Myjava
Novo chystaný projekt Wooden Village - Myjava už čoskoro... Drevodom z CLT vo viacerých prevedeniach od 229.900,- eur + 400 m2 pozemok. Sledujte nás: Moderné bývanie s puncom ekológie ,, Wooden Village – Myjava “ Ideálna lokalita pre vaše bývanie. Doprajte si bývať v srdci kopaničiarskej prírody v lone Bielych Karpát. Miesta na realizáciu projektov si starostlivo vyberáme. Zakladáme si totiž na zachovaní prírodného bohatstva a rovnakým dielom vraciame do krajiny to, čo si od nej berieme. Projekt Wooden Village ponúka vysoký štandard vybavenia - kvalitná keramika aj kúpeľňová sanita, drevo hliníkové okná s izolačným trojsklom, podlahové vykurovanie, rekuperácia a mnohé ďalšie. Dom je energeticky veľmi úsporný. Spustením tohto projektu nerátame úspešné predaje, ale novo vysadené stromy, kde každý kto si kúpi drevodom v našom projekte prispeje vysadením 1000 kusov sadeníc Smrek obyčajný Picea abies. Dokonalé spojenie s prírodou aj mestom Originálny architektonický projekt Wooden Village vás očarí harmóniou, eleganciou a lokalitou, ktorá spĺňa aj tie najnáročnejšie očakávania. Moderná architektúra bez kompromisov Projekt Wooden Village vyniká jedinečným poňatím. Projekt je navrhnutý v súlade s okolitou krajinou. Sloboda, nadčasovosť v spojení s ekológiou patria medzi základné architektonické piliere projektu, ktorý vás očarí. Či už milujete východy slnka na terase, tichú popoludňajšiu siestu alebo večery s priateľmi na záhrade, Wooden Village vám splní každé vaše prianie, je to proste správne miesto pre váš život. Wooden Village leží v srdci prírody. Lesy, lúky, polia a potoky vám ponúkajú pokoj a bezstarostnosť, ktorú každý domov potrebuje. Naším cieľom je zaistiť spokojnosť klientov tým, že ponúkame najlepší pomer kvalitného bývania za prijateľnú cenu. Zatiaľ čo súčasná tendencia smeruje k zvyšovaniu cien pri súčasnom znižovaní štandardov, iba niekoľko málo spoločností sa môže pochváliť priekopnícku filozofiu zameranú na poskytovanie najvyšších štandardov za nižšie ceny. Náklady na naše nehnuteľnosti sú starostlivo navrhnuté tak, aby sa dosiahol najvyšší pomer kvalita/cena. Pomáhame teda ľuďom sústrediť sa na ich vlastné profesie a životy, zatiaľ čo my pre nich strážime kvalitu bývania. CLT panely , označované aj ako KLH alebo Xlam sa vyrábajú z PEFC certifikovaného smrekového drevapochádzajúceho z lesov, kde je nariadené používanie pestovateľských procesov smerujúcich k dosiahnutiu trvalo udržateľného hospodárenia a zároveň usilujúcich sa o zlepšenie všetkých funkcií lesov v prospech životného prostredia človeka. Drevo ako stavebný materiál je pre človeka najpriaznivejšia surovina. Jeho využitie v stavbách je vynikajúce aj preto, že drevo absorbuje zo vzduchu v priestoroch budovy vlhkosť a túto vlhkosť neskôr, keď je vzduch suchší, zasa odovzdáva. Drevo „funguje“ ako regulátor interiérovej vlhkosti.
Predaj 6585 m2 stavebný pozemok priamo v Pezinku pri LIDL a
Realitná kancelária Prom real ponúka na predaj stavebný pozemok vo výmere celkom 6585 m2 priamo v Pezinku pri novom obchodnom dome LIDL (smer Šenkvice a Modra) a v blízkosti novootvoreného obchodného centra RETAIL BOX (bývalá Hypernova), kde sú situované rôzne obchodné prevádzky ako KIK, PLANEO, drogéria DM, Dr. Max, DEICHMANN, PEPCO, TEDI a ďalšie prevádzky. Jedná sa o pozemok, ktorý má výhodnú strategickú polohu pre budúceho developera, nakoľko podľa platnej územno-plánovacej informácie je z hľadiska funkčného využitia súčasťou zmiešaného územia s prevahou občianskej vybavenosti, t.j. je možné tu kombinovať aj obytnú výstavbu s obchodnými priestormi a rôznymi stavbami občianskej vybavenosti. V časti je pozemok súčasťou obytného územia – bytové domy. Predmetný pozemok je dotknutý bezpečnostným pásmom vedenia VTL plynovodu a trasovaním vodovodu. Územno-plánovacia informácia k predmetným pozemkom je k dispozícii na vyžiadanie. Rozmery pozemku: cca 30 metrov šírka a cca 180 metrov dĺžka (bez prístupovej cesty), prístupová cesta je súčasťou časti pozemku. Siete: + elektrická prípojka pri pozemku + kanalizácia pri pozemku + verejný vodovod vedie priamo cez pozemok + v severnej časti pozemku je vedené strednotlakové plynové potrubie Lokalita: Pozemok sa nachádza v blízkosti kruhového objazdu smer Modra a hlavne v blízkosti novootvorenej predajne LIDL a RETAIL BOX-u. V priamom susedstve je sídlisko Muškát čo predurčuje aj podľa územno-plánovacej informácie využitie pozemku na výstavbu bytov v kombinácii s výstavbou priestorov občianskej vybavenosti. Pozemok je vhodný aj ako „investičný pozemok“ s vysokým potenciálom vzhľadom na jeho polohu širšieho centra. Cena: 83,- EUR/m2, celkom : 546 555,- EUR Cena je vrátane provízie, komplexných služieb realitnej kancelárie a poplatkov spojených s prevodom pozemku. V prípade ďalších otázok kontaktujte makléra Ing. Andrea Stránska, . Celková rozloha: 6585m² Rozloha pozemku: 6585m² Vlastníctvo: osobné Inžinierske siete: blízko Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta