inzercia, predaj, predám, bazár

REZERVOVANÉ - Exkluzívne na predaj chalupa v Zbojnom

Kategória: Domy

Na predaj chalúpka pre aktívnych ľudí, ktorí hľadajú únik z mesta a pokoj v lone prekrásnej prírody v obci Zbojné, vzdialenej 26 km od Humenného a 20 km od okresného mesta Medzilaborce. Jedná sa o prízemnú budovu z tehlovo tvárnicovej konštrukcie so sedlovou strechou. Pozostáva z chodby, priestrannej haly spojenej s kuchyňou, kúpeľne s dvomi umývadlami, sprchovacím kútom, WC a dvoch samostatných izieb. Na priedomi sa nachádza vonkajšia terasa so sedením. Zadná časť domu je podpivničená, kde je pivnica o rozlohe 8 m2, samostatná kotolňa o rozlohe 19 m2 a samostatná miestnosť o rozlohe 21 m2. Dom v roku 2018 prešiel komplexnou rekonštrukciou. Nachádza sa na rovinatom pozemku s rozlohou 970 m2. Voda je riešená vlastnou kamennou studňou, odpad je zvedený do žumpy na pozemku, elektrika je napojená na 220/380 V. Kúrenie je riešené kotlom na tuhé palivo napojeným na radiátory.
Obec Zbojné je vstupnou bránou do chránenej prírodnej oblasti Východné Karpaty. Je zasadená v prekrásnej prírode vhodnej na oddych, cyklistiku, hubárčenie alebo prechádzky.
Na všetky vaše ďalšie otázky odpovieme a vysvetlíme pri osobnej prehliadke.
V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv. Pomôžeme: s vybavením financií, projekty - 3D vizualizácia, prestavba interiéru bytu, právne služby, notárska úschova.

3D: poschodí: 1
Počet izieb: 3
Zastavaná plocha: 105m²
Obytná plocha: 99m²
Celková rozloha: 105m²
Úžitková plocha: 99m²
Vlastníctvo: osobné
Stav: úplne prerobený
Odvoz odpadu: áno - separovaný
Voda: studňa
El. napätie: 230V
Plyn: nie
Kanalizácia: žumpa
Internet: wifi
Kúpeľňa: sprchovací kút
Vykurovanie: vlastné - pevné palivo
Balkón: nie
Lódžia: nie
Terasa: áno - 1
Pivnica: áno
Garáž: nie
Parkovanie: áno
Inžinierske siete: áno
Postavené z: Ytong
Zariadenie: zariadený
Zateplený objekt: nie
Strecha: po rekonštrukcii
Krb: nie
Klimatizácia: nie
Káblová televízia: áno
Energetický certifikát: nie
Predzáhradka: nie
Bezbariérový prístup : nie
Okná: plastové
Terén: rovina
Prístupová cesta: asfaltová cesta
REZERVOVANÉ - Exkluzívne na predaj chalupa v Zbojnom
Podobné inzeráty
Na predaj Výnimočná chalupa / rodinný dom s priestranným poz
Super ponuka romantický rodinný dom - chalupa o výmere 127m², ktorá sa nachádza v pokojnej, podhorskej obci Nová Baňa. Čiastočne zrekonštruovaný 2 - izbový rodinný dom / chalupa celoročne obývateľná, sa nachádza na pozemku s rozlohou 3136m². Rodinný dom - chalupa je vhodný aj na trvalé bývanie. Dispozícia RD: vstupná chodba, kuchyňa, 2 samostatné priestranné izby, kúpeľňa so sprchovacím kútom spojená s toaletou. Technická miestnosť. Kamenný rodinný dom / chalupa prešla pred 10 rokmi rekonštrukciou: menená celá strecha a komín. V roku 2017 bola robená rekonštrukcia z vnútra – drevené podlahy, dlažba na chodbe a v kúpeľni, nová kúpeľňa so sprchovacím kútom (s bojlerom + pripojenie na práčku). Nové rozvody vody a nová elektrina. Okná sú smrekové drevené. Odpad je vedený do žumpy na pozemku. Voda je zo studni na pozemku - vyhĺbená vrtom do hĺbky 50m, Kúrenie je na pevné palivo (pec, krb). Na rozsiahlom pozemku za domom je umiestnená malá podpivničená kôlňa na náradie. V záhrade nájdete ovocné a listnaté stromy, ako aj rôzne okrasné kry a porasty. Záhrada bola navrhnutá záhradným architektom. Samotný pozemok vás očarí v momente ako naň vstúpite. Má mierne svahovitý ráz. Chalupa/ dom, je ihneď obývateľný, vhodný ako víkendová chalupa ako aj na trvalé bývanie. Dom sa nachádza tichej časti obce, mimo hlavnej cesty, čo poskytuje oddych a relax od rušného života. Obec Nová Baňa disponuje výbornou občianskou vybavenosťou. Je turistami vyhľadávaná oblasť plná aktivít na lyžovanie - lyžiarske stredisko Drozdovo, hubárčenie, turistiku, kúpanie, prepletená cyklo trasami, tajchy v Novej Bani, Zveropark v Žarnovici a ďalšie. Nehnuteľnosť je vo vlastníctve 1 majiteľa, nie je zaťažená žiadnou ťarchou a k dispozícii ihneď. Príjazdová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť. Odporúčame obhliadku. Celková cena zahŕňa 173 990 € - províziu pre RK, právny servis - v cene - poradenstvo a základný správny poplatok na katastri - v cene - znalecký posudok v cene - podpisy vyhotovené u autorizovaného advokát - v cene V prípade záujmu Vám bezplatne vybavíme najvýhodnejší hypotekárny úver na mieru - v cene Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám rada odpovie Vaša osobná maklérka Mgr. Jana Komová: - telefonicky: - mailom: komova@ - pri osobnom stretnutí Profesionálny prístup je samozrejmosťou. Viac ako 20 ročná prax v realitách na Slovensku a v zahraničí. MY všetko vybavíme za vás, VY len podpisujete zmluvy. AKTÍVNY PRÍSTUP NÁS ROBÍ JEDINEČNÝMI NA TRHU S REALITAMI! KONTAKT: MGR. JANA KOMOVÁ, , komova@ U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - BEZPLATNE zabezpečíme financovanie nehnuteľnosti cez ktorúkoľvek BANKU - Spolupracujeme s najlepšími znalcami, geodetmi, advokátmi - Na našom webe nájdete stovky nehnute
NA PREDAJ CHALUPA PRI RUŽÍNE, OPÁTKA
Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na predaj časť chalupy v pôvodnom stave v obci Opátka, len 30minút cesty od Košíc pri vodnej nádrži Ružín. VIDEOOBHLIADKU si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: Chalupa sa skladá z dvoch častí a taktiež z dvoch súpisných čísel, so samostatnými vchodmi. Na výber je možnosť odkúpiť celú chalupu, avšak teraz vám ponúkame možnosť kúpiť len jednu časť. Unikátna chalupa s históriou, ktorá siaha až do 18. storočia, v sebe skrýva pôvodné prvky, ktoré vám vyzaria dych. Jej podlahová plocha sa rovná 200m2 čo je bohatý priestor na realizáciu vašich tážob. Táto časť je v pôvodnom stave a pri rekonštrukcii sa bude očakávať vaša kreativita, čo je však veľká výhoda, pretože si môžete vyskladať chalupu ako z rozprávky, kde budete utekať pred rušným mestom. K tejto časti chalupy patrí aj pozemok s výmerou 750m², z čoho zastavaná plocha je 106m². Tým pádom máte k dispozícii vyše 600m² krásneho pozemku, kde môžete postaviť altánok, z jednej strany vás bude ohraničovať obecný potôčik. Dispozične sa chalupa skladá zo vstupnej chodby s pieckou, veľkej haly s nádherným krbom a ďalšej miestnosti, ktorá môže slúžiť ako kuchyňa. Na poschodí sa nachádza otvorený priestor, kde sa už kreativite medze nekladú, no bez problémov sa tu zmestia 3-4 izby, herňa, či obývacia časť. Táto časť chalupy môže byť zaujímavá pre tých, ktorým rozpočet nedovoľuje si zakúpiť celú chalupu či plánujú v tejto obci výstavbu vlastnej chalupy. Chalupa je postavená s kameňa, avšak poschodie a podkrovie je už nadstavba. Pred pár rokmi bola kompletne vymenená strecha, okná sú pôvodné aj s okenicami. Chalupa sa nachádza v tichučkej doline Volovských vrchov, len 5 minút od vodnej nádrže Ružín. Tu zažijete čo znamená úplny pokoj. Tak si ho doprajte. Táto časť chalupy je na predaj za 99 900 eur vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Ak vás táto ponuka zaujala, budem rád keď sa mi ozvete na číslo .
Na predaj rodinný dom, chalupa myjavské kopanice
Ponúkame na predaj chalupu z roku 1901 v krásnom prostredí, v kopaničiarskej obci Košariská na Myjave (iba pár kilometrov od Brezovej pod Bradlom). Ide o chalupu, s kamenným základom, pálená a nepálená tehla, ktorá je suchá a vhodná na rekonštrukciu. Chalupa je komplet vyprataná a na pozemku je už osadená nová žumpa, nie je však pripojená do domu. Cena je vrátane komplet projektu a štúdie od renomovaného archikteta, vrátane povolenia na stavebné práce, ak by budúci vlastník mal záujem. Chalupa je napojená na obecný vodovod, momentálne uzavretý, nakoľko je chalupa neboývaná. Na pozemku sa nachádza aj vlastná studňa. Pozemok má plochu 306 m2, v rohu pozemku je osadená chalupa o ploche 91m2, ktorá má kuchyňu, kúpeľňu, WC, 2 izby a 1 hospodársku časť, ktorá je vhodná na prerobenie na ďalšiu izbu. Chalupa nemá žiadne iné prístavby a prístrešky navyše. Projektant vo svojom návrhu navrhuje zobytnenie aj podkrovia. Rekonštrukcia nutná, nie je vhodná hneď na bývanie. Zľava možná.
Rezervované - Krásna drevená chalupa v obci Vrícko, Okres Ma
B10 vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj krásnu chalupu na celoročné aj rekreačné využitie v obci Vrícko. Chalupa sa nachádza na oplotenom a upravenom pozemku 310 m2. Nehnuteľnosť má aj investičný potenciál na následné prenajímanie, keďže sa nachádza v prostredí človekom málo dotknutej prírody. Chalupa je napojená na elektrinu, verejný vodovod a obecný odpad. Teplo v dome zabezpečuje niekoľko zdrojov. Krb s prieduchmi v obývacej izbe, dobová pec v kuchyni a eklektický kotol napojený na podlahové kúrenie v prízemí a radiátory na poschodí. Táto nádherná chalupa sa ponúka kompletne zariadená a je pripravená na okamžite využívanie. Dispozícia: Chalupa pozostáva z dvoch nadzemných poschodí. Na prízemí sa nachádza obývacia izba s krbom, kuchyňa s jedálenskou časťou, technická miestnosť, letná kuchyňa, kúpeľňa s drevenou vaňou a toaletou. Na poschodí sú dve priestranné spálne, kúpeľňa so sprchovým kutom a toaletou. Obec Vrícko: Obec tvoria dve časti: samotné Vrícko a Predvrícko. Nachádza sa v Lúčanskej Malej Fatre 9 km na západ od Kláštora pod Znievom. Tečie cez ňu vodný tok Vríca. Takmer na konci obce sa nachádza kláštor Milosrdných sestier sv. Vincenta de Paul - Satmárky. V obci sídli aj Charitný dom a kongregácia komunity Rodina Nepoškvrnenej. Vrícko sa nachádza v prostredí človekom málo dotknutej prírody. Okolie je vhodné na letnú turistiku. V blízkosti je množstvo hôr, Kľacký vodopád vysoký 30 m a malá jaskyňa. Doprava: Vrícko je prístupné autom z Kláštora pod Znievom alebo od Prievidze, či Rajca cez Kľačno a Vrícke sedlo. Autobus do obce chodí na trasách Martin - Kláštor pod Znievom - Vrícko a Turčianske Teplice - Kláštor pod Znievom - Vrícko. Najbližšie železničné spojenie je v Kláštore pod Znievom. Cez obec prechádza žltá cyklotrasa z Predvrícka, kde sa napája na zelenú cyklisticku trasu, ktorá smeruje z Turčianskych Teplíc do Kláštora pod Znievom. Odporúčam pozrieť si videjko okolia: /HCn9sjgvVi0 Všetky ďalšie doplňujúce informácie rád zodpoviem osobne. V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. ID: 106364 Cena: 156000 € Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku
REZERVOVANE/ rodinný dom na samote s veľkým pozemkom Veľké K
Realitná kancelária Prom real ponúka v exkluzívnom zastúpení klienta na predaj starší poschodový rodinný dom – chalupu s veľkým pozemkom situovanú „na samote“ neďaleko obce Veľké Kostoľany v blízkosti železničnej stanice. Celková výmera pozemku je 2 712 m2, pričom v časti 876 m2 ide o zastavané plochy a v časti 1 836 m2 je pozemok určený ako záhrada a orná pôda – možnosť pestovania plodín. Súčasťou predaja sú ďalšie dve nehnuteľnosti zapísané na liste vlastníctva, a to tzv. maštaľ o rozlohe 129 m2 (v súčasnosti využívané ako šopa na skladovanie) a letná kuchynka o rozlohe 29 m2. Ide o staršiu chalupu s veľmi zachovalými ošetrenými drevenými podlahami, v časti chalupy boli vymenené okná za plastové zvukovo-izolačné, v časti chalupy smerujúcej do dvora sú pôvodné drevené okná. Vykurovanie je vlastným kotlom na tuhé palivo (uhlie), v izbách sú radiátory resp. možnosť využiť kachle na dokurovanie. Voda je napojená na vlastnú studňu. Odpad je riešený dvoj komorovou žumpou. V súčasnosti je chalupa využívaná na trvalé bývanie, časom nutná čiastočná rekonštrukcia. Predáva sa čiastočne zariadená, resp. na dohode s kupujúcim. 3D prehliadka k dispozícii na vyžiadanie! DISPOZÍCIA CHALUPY: Chalupa má celkovo 3 obývateľné izby plus príslušenstvo. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, veľká obývačka, spálňa, kuchyňa s jedálenskou časťou a vlastnou tzv. pecou, komora na skladovanie potravín, samostatná toaleta a kúpeľňa. Na poschodí sa využíva 1 izba ako detská spálňa (kompletne zrekonštruovaná) a dve menšie priestory ako odkladacie. Súčasťou chalupy je kotolňa, prístupná z dvora resp. z kuchyne. Na dvore je umiestnená samostatná pivnica, chalupa nie je podpivničená. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: *výmera pozemku: 2 712 m2 *zastavaná plocha domu: 160 m2 *úžitková plocha domu: cca 200 m2 (plus možnosť rozšírenia podkrovia o ďalšie izby) *zastavaná plocha hospodárskych budov: 129 m2 (maštaľ - šopa), 29 m2 (letná kuchyňa) *chalupa = tehlová stavba *zachovalé ošetrené drevené podlahy *vlastná kotolňa na tuhé palivo – uhlie *nepodpivničená, pivnica samostatne na pozemku *vlastná studňa, 2 x žumpa (prepojená) *záhrada 680 m2 plus orná pôda na pestovanie plodín 1156 m2 *možnosť využitia na víkendovú chalupu, celoročné bývanie ale aj ako firmu so skladovacími priestormi, resp. malé hospodárstvo. CENA: 149.000,- EUR ale aj možnosť dohody na cene! Celková cena je vrátane realitného a právneho servisu. V prípade potreby Vám zabezpečíme bezplatné hypotekárne poradenstvo a súčinnosť pri riešení celého hypotekárneho procesu financovania. CELKOVÝ DOJEM: Klasická veľmi zachovalá čiastočne upravená chalupa s možnosťou okamžitého bývania a postupnej rekonštrukcie podľa vlastných predstáv, s veľkým pozemkom využiteľným aj na pestovanie plodín, pre milovníkov koní, resp. ako menšie hospodárstvo. Nakoľko je situovaná „na samote“ kúsok od bývalej železničnej stanice nikoho nerušíte a nikt
Exkluzívne na predaj chalupa v Zbojnom
Na predaj chalúpka pre aktívnych ľudí, ktorí hľadajú únik z mesta a pokoj v lone prekrásnej prírody v obci Zbojné, vzdialenej 26 km od Humenného a 20 km od okresného mesta Medzilaborce. Jedná sa o prízemnú budovu z tehlovo tvárnicovej konštrukcie so sedlovou strechou. Pozostáva z chodby, priestrannej haly spojenej s kuchyňou, kúpeľne s dvomi umývadlami, sprchovacím kútom, WC a dvoch samostatných izieb. Na priedomi sa nachádza vonkajšia terasa so sedením. Zadná časť domu je podpivničená, kde je pivnica o rozlohe 8 m2, samostatná kotolňa o rozlohe 19 m2 a samostatná miestnosť o rozlohe 21 m2. Dom v roku 2018 prešiel komplexnou rekonštrukciou. Nachádza sa na rovinatom pozemku s rozlohou 970 m2. Voda je riešená vlastnou kamennou studňou, odpad je zvedený do žumpy na pozemku, elektrika je napojená na 220/380 V. Kúrenie je riešené kotlom na tuhé palivo napojeným na radiátory. Obec Zbojné je vstupnou bránou do chránenej prírodnej oblasti Východné Karpaty. Je zasadená v prekrásnej prírode vhodnej na oddych, cyklistiku, hubárčenie alebo prechádzky. Na všetky vaše ďalšie otázky odpovieme a vysvetlíme pri osobnej prehliadke. V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv. Pomôžeme: s vybavením financií, projekty - 3D vizualizácia, prestavba interiéru bytu, právne služby, notárska úschova. 3D: Počet poschodí: 1 Počet izieb: 3 Zastavaná plocha: 105m² Obytná plocha: 99m² Celková rozloha: 105m² Úžitková plocha: 99m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: studňa El. napätie: 230V Plyn: nie Kanalizácia: žumpa Internet: wifi Kúpeľňa: sprchovací kút Vykurovanie: vlastné - pevné palivo Balkón: nie Lódžia: nie Terasa: áno - 1 Pivnica: áno Garáž: nie Parkovanie: áno Inžinierske siete: áno Postavené z: Ytong Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: nie Strecha: po rekonštrukcii Krb: nie Klimatizácia: nie Káblová televízia: áno Energetický certifikát: nie Predzáhradka: nie Bezbariérový prístup : nie Okná: plastové Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta