inzercia, predaj, predám, bazár

REZERVOVANÉ Mánesovo nám. - 2 gars. de luxe

Kategória: Byty

REZERVOVANÉ
MRK & RETEX, s.r.o. – realitná kancelária pôsobiaca na realitnom trhu od roku 1999
Vám ponúka na predaj 2 garsónku de luxe na Mánesovom námestí v Petržalke.

ROZLOHA BYTU A POSCHODIE
Obytná plocha bytu je 48 m2 + loggia 5 m2 + pivnica.
Byt sa nachádza sa na 8. podlaží z 12.
K bytu prislúcha pivničná kobka.

DISPOZÍCIA BYTU
- vstupná predsieň
- samostatná spálňa
- veľká obývacia izba
- samostatná kuchyňa
- pivnica na rovnakom poschodí ako je byt

MESAČNÉ NÁKLADY VO VÝŠKE 130,-€/osoba

STAV BYTU
- pôvodný stav
- plastové okná

PANELOVÝ BYTOVÝ DOM
- zateplený, zrekonštruovaný – nové výťahy, nová strecha, chodby
- čistý a udržiavaný vchod
- vymenené ventili na stupacích rozvodoch

PÁR SLOV OD MAKLÉRA
Byt je v pôvodnom stave, okrem vymenených plastových okien. Nový majiteľ si ho môže prerobiť podľa vlastných predstáv. V prípade záujmu vieme zabezpečiť kompletnú prerábku vrátane elektriky aj vody.
Byt sa nachádza v jednej z najlepších a najžiadanejších lokalít Petržalky, v blízkosti centra mesta.
Kúsok od bytového domu je zastávka električky, výborné napojenie na obchvat.

OKOLIE A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ
- kompletná občianska vybavenosť – školy, škôlky, obchody (Billa v tesnej blízkosti), reštaurácie, služby, posilovňa, zdravotné stredisko Šustekova, trhovisko Šustekova, pekáreň
- MHD kúsok od domu vrátane zastávky električky
- neďaleko Sad Janka Kráľa, nákupné centrum Aupark
- výborná dopravná dostupnosť do centra mesta (električkou aj peši) a na obchvat

CENA BYTU JE 159.000 € (dohoda možná) + sprostredkovateľská provízia, ktorá zahŕňa:
- expresné vyhotovenie znaleckého posudku akceptovaného všetkými bankami za zvýhodnenú cenu
- kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti
- vypracovanie všetkých zmlúv súvisiacich s kúpou nehnuteľnosti
- notárske poplatky za overenie podpisov
- správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností do výšky základného poplatku
- služby hypotekárneho poradcu

V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru je Vám k dispozícii hypotekárny špecialista, ktorý vybaví Vašu hypotéku za výhodnejších podmienok a tým šetríte nielen svoje financie ale aj Váš čas.

© znenie inzerátu je autorským právom MRK & RETEX, s.r.o.
REZERVOVANÉ Mánesovo nám. - 2 gars. de luxe
Podobné inzeráty
Predaj luxusného apartmánu priamo na pláži v Dubaji
Projekt Five Luxe JBR vám splní sen o špičkovom apartmáne v modernej mestskej zástavbe na pláži. Výšková budova a poď ňou nádherný dovolenkový komplex sa so svojou nadčasovou architektúrou dokonale vyníma v okolitom prostredí. Apartmány v Five Luxe JBR sú mimoriadne priestranné a vzdušné s výhľadom buď na panorámu Palm Jumeirah, Dubai Eye, bazénový komplex či na centrum mesta. Luxusné zariadenie apartmánov s dôrazom na každý detail je samozrejmosťou. Lukratívne prevedenie celej stavby a aj samotných apartmánov v kombinácií s TOP polohou uspokoja aj najnáročnejších klientov. K dispozícií sú apartmány vo veľkosti od 83 m² do 225 m². exkluzívna lokalita Jumeirah Beach Residence priamo pri pláži v tesnej blízkosti Palm Jumeirah - luxusné prevedenie apartmánu - fascinujúci výhľad na Palm Jumeirah, Dubai Marina a panorámu Dubaja - výborná dopravná dostupnosť, Sheikh Zayed Road - priamo pri pláži - bazény - fitness centrum a priestor na yoga -cvičenie - wellness centrum - dokončené v roku 2023 Vzdialenosti od známych stavieb : Prístav Dubai Marina 1 min Medzinárodné letisko Dubai 20 min Medzinárodné letisko Al Maktoum 20 min Downtown Dubai 20 min Palm Jumeirah 10 min Ceny: Apartmán luxe, 83 m² , balkón, prémiový výhľad na more, Palm Jumeirah a celý areál komplexu cca. od 1 020 000 ,- € Apartmán luxe 1 bedroom, suite, prémiový výhľad na more, Dubai Eye a na bazén , 94 m² , balkón, cca. od 1 150 000 ,- € Apartmán luxe s ochladzovacím bazénom, prémiový výhľad na more, Palm Jumeirah a celý areál komplexu , 93 m² , balkón, cca. od 1 225 000 ,- € Apartmán luxe 1 bedroom, suite, výhľad do mesta a čiastočne na more, 129 m² , balkón, cca. od 1 500 000 ,- € Apartmán luxe 2 bedroom s ochladzovacím bazénom, prémiový výhľad na more, Palm Jumeirah a celý areál komplexu , 178 m² , balkón, cca. od 2 590 000 ,- € Na požiadanie je možné prezistiť aj iné varianty apartmánov. Kontaktujte nás ešte dnes a využite našu ponuku na mieru.
PRENÁJOM-Mánesovo námestie - kompletne zariadená 2 gars.DL
MRK & RETEX, s.r.o. – realitná kancelária pôsobiaca na realitnom trhu od roku 1999 Vám exkluzívne iba u nás ponúka na prenájom 2 garsónku de luxe so samostatnou kuchyňou na ulici Mánesovo námestie v Bratislavskej Petržalke. Rozloha bytu je 53 m2 s loggiou. Nachádza sa na 3. poschodí z 12. Bytový dom má k dispozícii 2 výťahy (nákladný a osobný). Byt je k dispozícii od 1.3.2023 DISPOZÍCIA BYTU - predsieň s úložným priestorom - kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou - izba s manželkou posteľou (posteľ je iná ako na obrázku – nová) + skrine - obývacia izba s jedálňou a loggiou - kuchyňa s kuchynskou linkou, práčkou, mikrovlnnou rúrou a chladničkou – chladnička sa ide vymeniť za novú, kuchynská linka tiež bude nová BYT JE VO VÝBORNOM STAVE, KOMPLETNE ZARIADENÝ Zateplený bytový dom. OKOLIE A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ - zastávky MHD a električky v tesnej blízkosti - Billa hneď vedľa bytového domu, nákupné centrum TPD -Tesco expres, rôzne prevádzky a služby - neďaleko trhovisko Šustekova, pekáreň, zdravotné stredisko, posilovňa - nákupné centrum Aupark a Sad Janka Kráľa v tesnej blízkosti - centrum mesta v dostupnosti električkou alebo pešou chôdzou do pár minúť CENA PRENÁJMU 450,- €/mesiac + energie 200,-€ + depozit vo výške nájmu 650,-€ + provízia vo výške 500,-€ V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať: Oľga Čelinská © Fotografie a znenie inzerátu sú autorským právom MRK & RETEX, s.r.o.
DOM-REALÍT, 3-izbový byt Mánesovo námestie
DOM-REALÍT ponúka 3-izbový byt 72m2 vo vyhľadávanej oblasti na začiatku Petržalky (Mánesovo námestie). Byt: je v pôvodnom stave vhodný na celkovú rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. + rozloha 72 m2 plus loggia 4 m2 + orientácia sever/juh + poschodie 3. z 12 s dvoma výťahmi + vzhľadom na vyššie poschodie je byt tichý a má dostatok svetla + kuchyňa, kúpeľňa a WC v samostatných miestnostiach + všetky miestnosti nepriechodné, dostupné cez chodbu + mesačné náklady: 150€ / 2 osoby + elektrina + k bytu prislúcha pivnica na poschodí + byt je voľný po dohode + bez tiarch (hypotéka možná) Bytový dom: je kompletne zrekonštruovaný a zateplený. Sú tu dva nové moderné výťahy. Spoločné priestory sú zachovalé a čisté. + po rekonštrukcii (zateplenie, nová strecha, výťah, stúpačky) + bez ďalších plánovaných investícií + vstup na číp, kamerový systém + verejné parkovacie miesta pre rezidentov pred domom + v dome je zavedený vysokorýchlostný internet Lokalita: Mánesovo námestie sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite na začiatku Petržalky s dobrou dostupnosťou do centra. V pešom dosahu je tu kompletná občianska vybavenosť (potraviny, zdravotné stredisko, Kaufland, základná aj materská škola, obchody a služby na okolitých terasách). + populárna lokalita blízko novej električkovej trate + centrum pešo cez most = 20 minútová prechádzka + zástavka MHD (bus, električka) 6 minút chôdze + v blízkosti kompletná občianska vybavenosť, obchody, BILLA, pošta, škola, škôlka + detské ihriská a športoviská, nábrežie Dunaja, sad Janka Kráľa + rýchle napojenie na Bratislavský obchvat + dostatok parkovacích miest v okolí domu vyhradených pre rezidentov Zaujala vás táto ponuka? Príďte sa pozrieť naživo. Zavolajte mi, dohodnime si termín obhliadky. Volajte kedykoľvek, najlepšie práve teraz. Podobné byty sa zvyčajne predajú veľmi rýchlo. Som Milan Petrík, zastihnete ma aj mimo bežných pracovných hodín na telefónnom čísle . Cena je konečná vrátane provízie a kompletného servisu realitnej kancelárie. © Copyright Dom-realit, s.r.o. – Inzerát a fotky sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Dom-realit, s.r.o.
PRENÁJOM PEKNÝ 2 IZBOVÝ BYT- MÁNESOVO NÁMESTIE PETRŽALKA
Typ: 2-izbový byt Ulica: Mánesovo námestie Obec: Bratislava-Petržalka Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Živnostenská 2950/4 Bratislava Vám ponúkame pekný 2 izbový byt 73 m2 na  ulici  Mánesovo námestie v lokalite Petržalka , Bratislava.    Jedná sa o veľký 2 izbový byt 72m + lodzia,  v  atraktivnej lokalite pri TPD s výhľadom na Bratislavsky hrad. - byt sa nachádza na 9./12.poschodí bytového domu s osobným a nákladným výťahom - rozloha bytu je 72 m2 (byt bol pôvodne 3i) - loggia 4 m2 - je vhodný pre pár ale aj mladú rodinku - bez domácich zvierat - nefajciar - byt sa prenajíma zariadený vrátane elektrospotrebičov - kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC - vynikajúca dostupnosť MHD aj autom - dobrá občianska vybavenosť v okolí - krásny výhľad na hrad - voľný dohodou     CENA:  650 eur + 150 energie    Pri podpise sa platí 1x nájom, 1x depozit , 1x provízia realitnéj kancelárie.    Obhladky možné po telefonickej dohode s Maklérom.  Našim klientom poskytujeme nasledovné služby – kompletný právny servis a poradenstvo – finančné služby – cenovú analýzu nehnuteľnosti – odkúpenie nehnuteľností – home staging – profesionálne fotenie – 3D obhliadky Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na : Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 73 m2 Úžitková plocha: 73 m2 Poschodie: 9 Loggia: áno Počet podlaží: 12 Počet izieb: 2 Počet kúpeľní: 1 Výťah: áno Káblová televízia: áno Parkovanie: verejné Internet: áno - iné pripojenie
2-gars. DE LUXE Hálova ul. - Petržalka
RK GRAFT ponúka 2-gars. DE LUXE Hálova ul. - Petržalka v OV, 53 m2, loggia, výťah, pivnica, čiastočná rekonštrukcia. Dispozícia bytu: vstupná chodba, WC s kúpelňou, samostatná spálňa, obývacia izba, kuchynka. V byte je zabudovaná klimatizácia, v byte je staršia rekonštrukcia. Bytový dom: bytový dom je typu vežiak, prešiel kompletnou rekonštrukciou. Lokalita: dom sa nachádza v prednéj časti Petržálky, v okolí je kompletná občianská vybavenosť, v blízkosti je hrádza s cyklo traťou. Rýchla dostupnosť na dialničný obchvat. V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať na tel. čísla: , , , . K cene sa pripočítava provízia 2.000 € RK.
Prenájom 2-Garsónka Mánesovo nám. pri TPD, Aupark
Ponúkame na prenájom 2-Garsónku De luxe, čiastočne zariadenú, na začiatku Petržalky (Mánesovo námestie, pri TPD, Aupark, konečná Električky), s rozhlohou 54 m2 a loggiou. Byt je v pôvodnom stave, sú tu vymenené len plastové okná so žalúziami. V byte je chladnička, rozkladacia sedačka a jedna válenda, obývačkový nábytok (starší, môže sa aj vyhodiť), kuchynská linka s el.sporákom a el.rúrou. Dispozícia bytu je riešená vstupnou chodbou, kde je vstavaná skriňa, samostatná spálňa, priestranná obývačka 4 x 6 m z ktorej sa vstupuje do kuchyne a na loggiu. V kúpeľni je sprchový kút a wc, je tu ešte umakartové jadro, v izbách a na chodbe je linoleum. V cene nájmu 450,-Eur sú zahrnuté všetky Energie a táto cena je výhodná vzhľadom na stav bytíku, je naozaj pôvodný, je tu vítaný nájomca, ktorý by si vedel tento zútulniť sám, pretože lokalita, rozloha bytu a najmä jeho cena je bezkonkurenčná. Rada Vám odpoviem na ďalšie otázky, kontaktná osoba: Lucia Weber , počas pracovných dní, alebo na mail: weber@ Pri podpise zmluvy sa platí 3x nájom (Nájom, Provízia a vratný Depozit). Fotky sú aktuálne, fotené 30.03.2023 a byt je ihneď voľný, byt ponúka len naša RK a obhliadky sú možné po telefonickom dohovore takmer ihneď. Vhodné pre 1-2 osoby bez domácich zvierat.