inzercia, predaj, predám, bazár

(REZERVOVANÉ) PRIESTRANNÝ SVETLÝ BYT s LOGGIAMI a PARKINGOM

Kategória: Byty

URBAN&PARTNER ponúka na predaj svetlý byt na Jégeho ulici v Bratislave v projekte Jégeho Alej I. Veľkorysý priestor 3-izbového bytu s celkovou rozlohou 95,72 m2.

Nehnuteľnosť ponúka príležitosť bývať v jednej z najvyhľadávanejších lokalít Bratislavy - Ružinova v pešej dostupnosti Trhoviska Miletičova, nákupného strediska Centrál, Zimného štadióna Ondreja Nepelu, Národného futbalového štadióna, parku Jama, kúpaliska Tehelné pole či Radošinského naivného divadla. Lokalita má skvelé napojene na MHD – električka, trolejbus, autobus a v neposlednom rade dostupnosť občianskej vybavenosti – obchody, škôlky, školy... Byt je vhodný predovšetkým pre rodinné bývanie. Len pre obyvateľov bytov v komplexe Jégeho alej je k dispozícii súkromný park priamo pod domom.

DISPOZÍCIA BYTU:
Byt disponuje rozľahlou halou, ktorá slúži ako vstupný priestor, z ktorej sa vstupuje do všetkých ďalších miestností v byte - obývacia izba s kuchyňou a jedálňou, dve spálne, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC a komora, ktorá slúži aj ako práčovňa. K bytu prináleží loggia (vstup zo spálne), ktorá je zasklená a balkón (vstup z obývačky), kde je nainštalovaná elektrická markíza. Celý byt je orientovaný na západ s nerušenými výhľadmi na zeleň a v dostatočnej vzdialenosti od ostatných budov. Vstavané šatníky sa nachádzajú vo vstupnej chodbe a detskej izbe. Klimatizácia je v obývačke a rodičovskej spálni.

ZÁKLADNÁ CHARAKTERISTIKA

BYTOVÝ DOM:
novostavba r. 2010
tehla, železobetón
vstupné prístupové dvere na čipovú kartu
2 výťahy

BYT:
3-izbový
nepriechodné spálne
1 loggia
1 balkón
podlahová plocha: interiér 86,73m2 + balkón 4,62m2 + loggia 4,37m2
5. nadzemné podlažie
plastové okná s vnútornými žalúziami
keramická dlažba/ plávajúca podlaha
bezpečnostné vchodové dvere
kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (indukčná varná doska, digestor, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, kombinovaná chladnička s mrazničkou)
2 x vstavaný šatník – chodba + detská izba
Klimatizácia v obývačke a spálni
Elektrická markíza

PARKOVANIE:
K bytu sa predávajú aj dve garážové parkovacie státia, obe so šírkou 3m. Kúpa gar. park. státí nie je podmienka kúpy bytu.

PIVNICA:
K bytu je možné prenajať pivnicu.

HLAVNÉ BENEFITY:
Lokalita
Veľkosť a vzdušnosť bytu
Veľmi dobrý stav bytu
Park pod domom
Orientácia do tichej časti
Dva výťahy

Byt je voľný od 1.12.2022
Neváhajte nás kontaktovať ohľadne obhliadky bytu.

CENA BYTU 374.900 EUR
CENA 1 GARÁŽOVÉHO PARKOVACIEHO STÁTIA 26.000 EUR (k dispozícii sú dve)
(REZERVOVANÉ) PRIESTRANNÝ SVETLÝ BYT s LOGGIAMI a PARKINGOM
Podobné inzeráty
Najväčší a zrekonštr. 3 izb.byt s dvoma loggiami - Vlčince 2
REZERVOVANÉ: Ponúkame na predaj slnečný a rozmerovo najväčší 3 izbový byt o celkovej výmere 83 m2 s dvoma zasklenými loggiami o výmere 8 m2, ktorý sa nachádza vo vyhľadávanej časti mesta Žilina, na sídlisku Vlčince 2, ul. Lubľanská. Byt sa nachádza v zateplenom obytnom panelovom dome na 6. poschodí z 10 s dvoma výťahmi (disponuje dvoma výťahmi, z toho jeden je nákladný ideálny pre bicykle a kočíky ) a dvoma loggiami. K bytu prináleží pivnica, umiestnená v podzemnom podlaží - je murovaná s omietkami. Byt v roku 2014 bol kompletne zrekonštruovaný, murované jadro, plávajúce podlahy, omietky, keramická dlažba v kuchyni a v chodbe, bezpečnostne a protipožiarne vchodové dvere, kúpeľňa s vaňou a svetlíkom. V roku 2018 bola urobená kompletná rekonštrukcia elektroinštalácie v celom byte, v izbách internetové a dátové pripojenia, nové plastové okná v obývacej izbe a spálni, nové podlahy v izbách, a nové vodovodne a kanalizačné rozvody ( stúpačky ). Dispozične riešenie bytu: priestranná vstupná chodba so vstavaným šatníkom, samostatné WC, samostatná kúpeľňa s vaňou, tri samostatné izby. Byt je pod správou OSBD, mesačné náklady pre 4 osoby sú 170, Eur, elektrina 35,-Eur, plyn 5 ,-Eur. Orientácia bytu V-J a S-Z. Podlahová plocha: obývacia izba - 20,11 m2 detská izba - 20,63 m2 spálňa - 14,72 m2 vstupná chodba - 11,14 m2 kuchyňa - 11,07 m2 kúpeľňa - 3,06 m2 WC - 1,03 m2 pivnica - 1,24 m2 loggie - 8,28 m2. V blízkosti bytu je komplexná občianska vybavenosť, základná škola, materská škola, gymnázium, športová škola, obchody, zástavka MHD, detské ihriska, športové ihriska. Výhody bytu: výborná dostupnosť do centra mesta, komplexná občianska vybavenosť, kompletná rekonštrukcia, byt bez väčších investícií, svetlý, priestranný, tri samostatné izby, dve veľké zasklenné loggie na slnečnej strane( 8 m2 ), bez hluku z ciest (okolo bytu vedie iba jednosmerná prístupová cesta k obytnému domu), v okolí bytového domu detské ihriska a veľa zelene. Byt sa predáva čiastočne zariadený ( dohoda s majiteľmi ). Pre viac informácií alebo obhliadku nehnuteľnosti ma kontaktujte na tel.č. Nehnuteľnosť je výhradne ponúkaná v realitnej kancelárií Žilinareal s.r.o.
Priestranný 3izbový byt s dvoma loggiami, Zrkadlový Háj
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj útulný, plne zariadený, veľký trojizbový byt v centre Petržalky s dvoma priestrannými loggiami a pivnicou. Nachádza sa na Rovniankovej ulici v časti Zrkadlový háj, neďaleko budúcej električkovej zastávky. ↓↓ 3D obhliadka v inzeráte ↓↓ BYTOVÝ DOM: Byt sa nachádza na druhom poschodí, čo zodpovedá tretiemu nadzemnému podlažiu v 12 poschodovom bytovom dome. Výstavba tejto oblasti bola dokončená v roku 1978. Bytový dom je zateplený a prešiel rekonštrukciou výťahových kabín a vnútorných priestorov. K dispozícii je osobný a nákladný výťah. Umožňuje bezbariérový prístup. Byt je v správe spoločenstva vlastníkov. Plánovaná je výmena stúpačiek. Stav vo fonde opráv a služieb cca 140000,- EUR DISPOZÍCIA BYTU: Po vstupe do bytu sa nachádzate v centrálnej veľkej hale, ktorá má cez 10m2 a poskytuje tak dostatok priestoru na šatník, botník a odkladacie priestory. Zo vstupnej haly sa vchádza do 3 nepriechodných izieb, samostatnej kuchyne a oddelenej toalety a kúpeľne. ROZLOHA: Úžitková plocha 64,62 m² Spolu s pivnicou a loggiami 72,42 m² Predsieň – 10,3 m² Izba – 8 m² Kuchyňa – 8 m² Spálňa – 16 m² Obývačka – 16 m² Pivnica – 1,54 m² 2x loggia – cca 8 m² ZARIADENIE: Byt je čiastočne prerobený. V miestnostiach je laminátová podlaha, v celom byte sú plastové okná so žalúziami. Kúrenie je centrálne, v byte sa nachádzajú radiátory s termostatom. Kuchyňa je s dostatkom úložného priestoru, plne funkčná a vybavená spotrebičmi: plynový sporák, digestor, chladnička s mrazničkou a mikrovlnná rúra. Kúpeľňa a WC sú samostatné v pôvodnom, dobre udržiavanom stave. Zárubne kovové, vchodové dvere bezpečnostné na dva zámky. Optické pripojenie na internet od viacerých poskytovateľov. ORIENTÁCIA: Kuchyňa a menšia izba smerujú na sever. Naopak, obývačka a veľká spálňa s oboma loggiami, smerujú na juh. Byt je dostatočne presvetlený. NÁKLADY sú aktuálne nastavené na 4 osoby a to v celkovej výške 246€ mesačne. (Na dve osoby vychádzajú náklady spolu cca 206€) Predpis za užívanie bytu: 215€ z toho fond opráv 55,65€ (úver do 2026) ZSE – 28€ - preplatky SPP – 14€ štvrťročne - preplatky POLOHA: Byt sa nachádza v centre Petržalky s výbornou dostupnosťou MHD a výjazdom na diaľnicu. Lokalita je pokojná, pár minút od domu sa nachádza hneď niekoľko obchodov. Kaufland je vzdialený 3 minúty chôdze. Kompletná občianska vybavenosť, MŠ, ZŠ, odborné stredné školy, obchodné akadémie, zdravotné stredisko, kultúrny dom, lekáreň pod bránou, športový areál, reštaurácie, kostol, miestny úrad v budove Technopolu. Pár minút je to taktiež k pešej zóne pozdĺž Chorvátskeho ramena, kde sa nachádzajú aj rozsiahle cyklistické trasy smer Rakúsko, Maďarsko. Spolu je v Petržalke 51 trás, ktoré majú vyše162km. Neďaleko sa nachádza prírodné jazero Draždiak, ktoré obľubujú plavci aj otužilci. Lesík a lokalita malého Draždiaku vhodná na prechádzky a relax. INVESTÍCIA
VEĽKORYSÝ DVOJIZBOVÝ BYT S DVOMI LOGGIAMI V CENTRE LUČENCA
MOŽNOSŤ ÚPRAVY NA TROJIZBOVÝ BYT! VYHĽADÁVANÁ LOKALITA! DM Notrereality s.r.o. Vám na predaj ponúka dvojizbový byt s dvomi loggiami v centre mesta Lučenec. Byt o výmere 72,88 m² sa nachádza na 11/11 poschodí v zateplenom panelovom bytovom dome s dvomi loggiami (celková výmera 6,2 m²). K bytu patrí aj pivnica o výmere 2,04 m². Parkovanie je možné priamo pri bytovom dome. Okrem vymenených plastových okien je byt v pôvodnom stave, vhodný na úpravu interiéru podľa vlastných predstáv a potrieb. V jednej z izieb sa nachádzajú dve okná, čo umožňuje rozdeliť priestor priečkou a vytvoriť dve izby. Byt pozostáva z: chodby kuchyne dvoch izieb kúpeľne WC dvoch loggií špajzy Energetický certifikát nebol vystavený. VIDEOOBHLIADKA TU: Poskytujeme kompletný SERVIS: bezplatné finančné poradenstvo právny servis /kúpne zmluvy, kataster/ zabezpečíme znalca Obhliadku tohto dvojizbového bytu s možnosťou zmeny na trojizbový byt si dohodnite na t.č.:
VEĽKOMETRÁŽNY 3 IZBOVÝ BYT S 2 LOGGIAMI V CENTRE | KOMÁRNO
Ponúkame Vám na predaj veľkometrážny 3 izbový byt s 2 loggiami v centre mesta Komárno na Mederčskej ulici. Tým, že sa nehnuteľnosť nachádza v blízkosti centra mesta, je ideálnou voľbou pre niekoho, kto túži mať všetko na dosah. Byt sa nachádza na 2. poschodí v 3 poschodovej zateplenej bytovke. Nehnuteľnosť má veľkosť 72m² a disponuje vlastnou klimatizačnou jednotkou. Byt bol kompletne vyprázdnený začiatkom februára a práve preto Vám ponúka možnosť k okamžitému nasťahovaniu sa do Vášho vysnívaného domova. Priestrannosť izieb Vás ihneď očarí. Veľkou výhodou je komora, ktorá má potenciál na výstavbu kolosálnej kúpeľne vzhľadom na jej polohu a trasy vodovodného potrubia. Možnosti ktoré Vám tento byt ponúka je nespočetne veľa a bude už len na Vašej fantázií čo s ním urobíte. Viac info na ---------------------------- Remek áron eladó egy nagyméretű 3 szobás lakás 2 erkéllyel a város központjában a Mederčská utcán. Mivel az ingatlan nagyon közel van a városközponthoz, így kiváló ajánlat lehet olyanok számára, akiknek fontos szempont, hogy minden könnyen megközelíthető legyen. A lakás a mindössze 3 emeletes szigetelt lakóház 2.emeletén található. A 72m² klimatizált lakás februárban teljesen ki lett ürítve, ezért alkalmas az azonnali beköltözésre. Amennyiben szeretné átalakítani, a tágas szobák és más helyiségek remek elhelyezkedésének köszönhetően erre kiválóan alkalmas, hiszen a kiürítéssel már nem kell bajlódni, így gyakorlatilag azonnal elkezdheti az álom otthon megalkotását. A lakásban található egy kimondottan tágas spájz, ami átcsinálható akár fürdőszobává is, mivel a csővezetékek ezt lehetővé teszik, így máris egy nagyon tágas fürdőszoba fogja kényelmesebbé tenni a mindennapokat, de valójában csak a leendő tulajdonos fantáziája fog határt szabni. Bővebb információ itt:
Slnečný 3izbový byt s dvoma loggiami v Zrkadlovom Háji
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj útulný, plne zariadený, veľký trojizbový byt v centre Petržalky s dvoma priestrannými loggiami a pivnicou. Nachádza sa na Rovniankovej ulici v časti Zrkadlový háj, neďaleko budúcej električkovej zastávky. ↓↓ 3D obhliadka v inzeráte ↓↓ BYTOVÝ DOM: Byt sa nachádza na druhom poschodí, čo zodpovedá tretiemu nadzemnému podlažiu v 12 poschodovom bytovom dome. Výstavba tejto oblasti bola dokončená v roku 1978. Bytový dom je zateplený a prešiel rekonštrukciou výťahových kabín a vnútorných priestorov. K dispozícii je osobný a nákladný výťah. Umožňuje bezbariérový prístup. Byt je v správe spoločenstva vlastníkov. Plánovaná je výmena stúpačiek. Stav vo fonde opráv a služieb cca 140000,- EUR DISPOZÍCIA BYTU: Po vstupe do bytu sa nachádzate v centrálnej veľkej hale, ktorá má cez 10m2 a poskytuje tak dostatok priestoru na šatník, botník a odkladacie priestory. Zo vstupnej haly sa vchádza do 3 nepriechodných izieb, samostatnej kuchyne a oddelenej toalety a kúpeľne. ROZLOHA: Úžitková plocha 64,62 m² Spolu s pivnicou a loggiami 72,42 m² Predsieň – 10,3 m² Izba – 8 m² Kuchyňa – 8 m² Spálňa – 16 m² Obývačka – 16 m² Pivnica – 1,54 m² 2x loggia – cca 8 m² ZARIADENIE: Byt je čiastočne prerobený. V miestnostiach je laminátová podlaha, v celom byte sú plastové okná so žalúziami. Kúrenie je centrálne, v byte sa nachádzajú radiátory s termostatom. Kuchyňa je s dostatkom úložného priestoru, plne funkčná a vybavená spotrebičmi: plynový sporák, digestor, chladnička s mrazničkou a mikrovlnná rúra. Kúpeľňa a WC sú samostatné v pôvodnom, dobre udržiavanom stave. Zárubne kovové, vchodové dvere bezpečnostné na dva zámky. Optické pripojenie na internet od viacerých poskytovateľov. ORIENTÁCIA: Kuchyňa a menšia izba smerujú na sever. Naopak, obývačka a veľká spálňa s oboma loggiami, smerujú na juh. Byt je dostatočne presvetlený. NÁKLADY sú aktuálne nastavené na 4 osoby a to v celkovej výške 246€ mesačne. (Na dve osoby vychádzajú náklady spolu cca 206€) Predpis za užívanie bytu: 215€ z toho fond opráv 55,65€ (úver do 2026) ZSE – 28€ - preplatky SPP – 14€ štvrťročne - preplatky POLOHA: Byt sa nachádza v centre Petržalky s výbornou dostupnosťou MHD a výjazdom na diaľnicu. Lokalita je pokojná, pár minút od domu sa nachádza hneď niekoľko obchodov. Kaufland je vzdialený 3 minúty chôdze. Kompletná občianska vybavenosť, MŠ, ZŠ, odborné stredné školy, obchodné akadémie, zdravotné stredisko, kultúrny dom, lekáreň pod bránou, športový areál, reštaurácie, kostol, miestny úrad v budove Technopolu. Pár minút je to taktiež k pešej zóne pozdĺž Chorvátskeho ramena, kde sa nachádzajú aj rozsiahle cyklistické trasy smer Rakúsko, Maďarsko. Spolu je v Petržalke 51 trás, ktoré majú vyše162km. Neďaleko sa nachádza prírodné jazero Draždiak, ktoré obľubujú plavci aj otužilci. Lesík a lokalita malého Draždiaku vhodná na prechádzky a relax. INVESTÍCIA
NOVÁ CENA priestranný 4-izb. byt s 2 loggiami v BA - Lamač
Ponúkame na predaj moderný priestranný 4-izbový byt s dvomi loggiami, vlastným plynovým kotlom, dvomi toaletami a klimatizáciou na Bakošovej ulici v Bratislave – Lamači. Mestská časť Lamač predstavuje príjemné spojenie mesta a prírody, vzhľadom na blízkosť Malých Karpát. Ponúkaný byt je moderný, priestranný a vkusne zariadený s ohľadom na jeho každodenné praktické využitie. V dennej časti bytu dominujú veľké presklené okná, ktoré poskytujú dostatočné celkové presvetlenie dennej časti nehnuteľnosti. Byt je situovaný na 7. poschodí z desaťposchodového bytového domu. V okolí bytového domu je verejné parkovanie. V suteréne bytového domu sa nachádzajú garáže a parkovacie státia. V prípade záujmu je možnosť dokúpenia vlastného parkovacieho státia. Bytový dom je zateplený, k dispozícii sú dva výťahy (jeden osobný a jeden nákladný), vchodové dvere do bytového domu sú bezpečnostné s otváraním na čip, v dome je zriadený kamerový bezpečnostný systém (monitorovanie správcom bytového domu nonstop). Orientácia bytu je juh – západ. Dispozícia: Byt pozostáva zo vstupnej predsiene prepojenej chodbou, z ktorej sa vchádza do troch samostatných izieb, kúpeľne s vaňou, samostatnej toalety, priestrannej kuchyne s jedálňou, ktorá je voľne prepojená s obývačkou. Z dvoch izieb je východ na loggiu orientovanú na západ a z jedálne je východ na druhú loggiu orientovanú na južnú svetovú stranu s výhľadom na Malé Karpaty. Celková výmera bytu s príslušenstvom predstavuje 112,11 m2. Výmera bytu je 95,29 m2, loggia 1 má výmeru 6,01 m2, loggia 2 má výmeru 6,81 m2. K bytu prislúcha pivnica situovaná na prízemí bytového domu o výmere 4 m2. Na túto nehnuteľnosť nie je v súčasnosti vypracovaný energetický certifikát. Informácie o nehnuteľnosti majú informatívny charakter a môžu podliehať zmenám. Cena moderného 4-izbového bytu s dvomi loggiami, dvomi toaletami a klimatizáciou vo výbornej lokalite v mestskej časti Bratislava – Lamač je 363.000,- eur vrátane provízie realitnej kancelárie. Ohľadom Vášho záujmu o obhliadku nehnuteľnosti ma kontaktujte prosím telefonicky: alebo mailom: renataduffekova@ S vybavením tej najvýhodnejšej hypotéky pre Vás, Vám rada pomôže naša finančná poradkyňa Dorota Duffeková, mobil: , mail: dorota.duffekova@ © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Eclipsereal s.r.o. Všetky ostatné ponuky realitnej kancelárie si môžete pozrieť na