inzercia, predaj, predám, bazár

REZERVOVANE Razer Kraken Tournament Edition

Kategória: Slúchadlá

Dobrý deň, mám na predaj hore uvedené slúchadlá. 100% Optický aj zvukový stav.
7.1 kanálové slúchadlá s THX certifikáciou a Zvukovou kartou THX.
Jednoduché ovládanie pomocou aplikácie, ktorá sa sama nainštaluje pri prvom zapojení do zariadenia. Čo sa týka ekvalizéra a mikrofónu všetko funguje tak ako udáva výrobca.
Slúchadlá majú velurovo kožené náušníky a mostík obtiahnutý koženkou a tkaninou. Na ušiach príjemne sedia a chladivý gél plní svoju funkciu.
Viac info vo foto.
Kupované v (foto pôvodnej ceny na obrázku). V záruke a budúci majiteľ obdrží kúpnu zmluvu.
Používané víkendovo a hlavne ako mikrofón . (na zvuk mám audio a iné slúchadlá)

Cena 50 + poštovné alebo osobný odber v Humennom/Kamenici nad Cirochou/Po dohovore vopred viem doniesť aj do PO. V prípade platby na účet poštovné zdarma.
Poprípade výmena za MSI H991 GREEN alebo Philips Fidelio X2HR, Razer Opus / Opus X Green s obojstranným doplatkom.

Dôvod predaja: Zmena PC a všetkých doplnkov k PC
REZERVOVANE Razer Kraken Tournament Edition
Podobné inzeráty
Herné slúchadlá Razer Kraken 7.1 Gaming Headset biele
Herné slúchadlá Razer Kraken 7.1 priestorový zvuk Veľmi zachovalé perfektný priestorový zvuk Ešte stále stoja 80€ Rýchle jednanie zľava Technická špecifikácia: Slúchadlá: Frekvenčný rozsah: 12 - 28 000 Hz Impedancia: 32 Ohm @ 1kHz Citlivosť: 118 dB ± 4 dB @ 1kHz Výkon: 30 mW Reproduktory: 50 mm neodymové magnety Dĺžka kábla: 1,3 m Hmotnosť: cca 322 g Konektor: 3,5 mm kombinovaný jack Mikrofón: vstavaný vysúvací Frekvenčný rozsah: 100 - 10 000 Hz Odstup singnálu od šumu:60 db Citlivosť: - 45 dB ± 3 dB Typ: jednosmerný Ovládanie na kábli: Analógové ovládanie hlasitosti (mierne uvoľnene koliesko treba ho dotiahnuť kvôli kontaktu kto vie dotiahne si) fungujú aj bez dotiahnutia perfektne Rýchle vypnutie mikrofónu
Razer Kraken Forged
Predám túto limitovanú edíciu slúchadiel Razer Kraken Forged, ktoré už mám niekoľko rokov. Slúžili mi výborne, no teraz potrebujem uvoľniť miesto pre nové zariadenie. Slúchadlá majú kovovú konštrukciu a kožené náušníky, ktoré sa v priebehu času trochu opotrebovali. Avšak, zvuková kvalita je stále vynikajúca a slúchadlá sú plne funkčné. Obsahujú aj mikrofón, ktorý je vynikajúci pre komunikáciu a je súčastou kábla. Celkovo balenie obsahuje pevné púzdro, dva káble(bez a s mikrofónom), redukciu na väčší jack a samotné slúchadlá(viz. foto). Videorecenzia: Ak hľadáte cenovo dostupné slúchadlá s kvalitným zvukom, tieto Razer Kraken Forged môžu byť pre vás skvelou voľbou. Kontaktujte ma, ak máte záujem a dohodneme sa na podrobnostiach. Dohoda na cene možná.
Razer Kraken Nari Ultimate
Zdravím predám málo používané herné slúchadlá značky Razer Kraken, slúchadlá sú ako nové len pár krát zapnuté čiže stav 10z10 . Základné info: Hmatová spätná väzba pri hraní hier Prispôsobenie pomocou softvéru Razer Synapse 3 THX priestorový zvuk Silné bezdrôtové pripojenie Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, cez hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, rádiofrekvenčné pripojenie, pre PC a PlayStation 4/5, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, citlivosť 107 dB/mW, impedancia 32 Ohm, menič 50mm Možnosť meniť farby a nastavenia sluchadiel cez aplikaciu synapse. Cena nových slúchadiel okolo 160. Prosím písať sms vďaka.
Razer Kraken Tournament Edition
Dobrý deň, mám na predaj hore uvedené slúchadlá. 100% Optický aj zvukový stav. 7.1 kanálové slúchadlá s THX certifikáciou a Zvukovou kartou THX. Jednoduché ovládanie pomocou aplikácie, ktorá sa sama nainštaluje pri prvom zapojení do zariadenia. Čo sa týka ekvalizéra a mikrofónu všetko funguje tak ako udáva výrobca. Slúchadlá majú velurovo kožené náušníky a mostík obtiahnutý koženkou a tkaninou. Na ušiach príjemne sedia a chladivý gél plní svoju funkciu. Viac info vo foto. Kupované v (foto pôvodnej ceny na obrázku). V záruke a budúci majiteľ obdrží kúpnu zmluvu. Používané víkendovo a hlavne ako mikrofón . (na zvuk mám audio a iné slúchadlá) Cena 50 + poštovné alebo osobný odber v Humennom/Kamenici nad Cirochou/Po dohovore vopred viem doniesť aj do PO. V prípade platby na účet poštovné zdarma. Poprípade výmena za MSI H991 GREEN alebo Philips Fidelio X2HR, Razer Opus / Opus X Green s obojstranným doplatkom. Dôvod predaja: Zmena PC a všetkých doplnkov k PC
Predám Razer Kraken sluchadlá
Vinikajúce slúchadlá Razer Kraken nepoužívané kupované za 90€.len osobný odber.
Predám sluchadla Razer Kraken Black 5.1
Predám sluchadla Razer Kraken Black 5.1 AUX s Mikrofónom