inzercia, predaj, predám, bazár

REZERVOVANÉ Rekreačný domček na predaj

Kategória: Chalupy, Chaty

Sharkreal Vám ponúka na predaj krásny vidiecky domček v obci Zlatno. Obec obklopujú z troch strán Tribečské vrchy a preteká ňou potok Stránka. Rozľahlý domček s úžitkovou plochou vyše 160m2 sa nachádza na mierne svahovitom pozemku s rozlohou 1300 m2.

Dispozícia domu je nasledovná:
predsieň, vstupná chodba, kuchyňa, špajza, spálňa, obývacia izba, izba - pracovňa, priestranná izba slúžiaca toho času ako sklad, kúpeľňa s vaňou a toaletou

Letná kuchyňa s vlastným vstupom je súčasťou domu. Vďaka ústrednému kúreniu sa dá využívať v letných aj v zimných mesiacoch. Prislúcha k nej veľká komora.
Skleník je rozľahlý 8m2. Dáva možnosť pestovaniu rastlín celoročne, vďaka tomu, že je taktiež napojený na ústredné kúrenie.
Vonkajší gánok - najkrajšia časť domu, ale hlavne praktická - príjemné posedenie, grilovanie, poskytuje tieň počas horúcich letných dní, alebo si môžete posedieť a vychutnať šálku kávy pri jarnom daždi.
IS: elektrika, plyn, obecná voda, kúrenie (radiátory napojené na drevo), odpad je riešený žumpou
Dom je neustále obývaný a udržiavaný. Prešiel väčšou rekonštrukciou, vrátane kompletnej výmeny elektr. vedení, nového kúrenia, dobudovanie pivnice a 2 miestností, taktiež veľkej úpravy pozemku.

Výhody domu...a jeho jedinečnosť:
SÚKROMIE: dom sa nachádza na vyvýšenej časti terasovitého pozemku, dostatočne ďaleko od hlavnej cesty a je oddelený vysokým smrekmi a zelenajúcimi lieskami, tak, že Vám od cesty do okien nikto nevidí.
ODDYCH: na upravenom trávničku, schovanom v srdci pozemku s absolútnym súkromím, vďaka domu v tvare "L".
V lete príjemná chladná klíma: ak túžite ujsť z horúceho mesta - dobrá voľba. Stavba svojou štruktúrou a polohou zabezpečí v horúcich letných dňoch príjemné teploty vo vnútri domu = neprehrieva sa.

V obci pri rybníku , ktorý slúži na športový rybolov sa nachádzajú 2 detské ihriská. Pri obecnom úrade, nájdete malé hasičské múzeum. V obci sú k dispozícii potraviny, pohostinstvo, kostol, obecný úrad.

Zlatno je vzdialené 13 km od okresného mesta Zlaté Moravce, 35 km od krajského mesta Nitra, 40 km od Levíc, 67 km od Nových Zámkov, 90 km od Trnavy a Zvolena a 130 km od Bratislavy.

Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť:
+ Vkusná vidiecka rekonštrukcia...
+ Slnečný pozemok...
+ Príjemné prostredie...
+ Detské a futbalové ihrisko v blízkosti...
+ Príjemní susedia...
+ Občianska vybavenosť...

Možnosť kúpy tejto nehnuteľnosti je aj prostredníctvom HÚ s výhodným financovaním a to priamo v našej realitnej kancelárií.
Ceny uvedené v ponuke sú konečné a bez akýchkoľvek ďalších poplatkov.

V cene nehnuteľnosti je zahrnuté:
- kompletný právny servis spojený s predajom nehnuteľnosti
- vyhotovenie rezervačnej, kúpnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností
- uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností
- uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve
-
REZERVOVANÉ Rekreačný domček na predaj
Podobné inzeráty
Rekreačný domček - chata na predaj, Chvojnica, Prievidza
NOVINKA NA PREDAJ - REKREAČNÝ DOMČEK - CHATA V OBCI CHVOJNICA, okres PRIEVIDZA VIDEO PREZENTÁCIA, KLIK NA YOUTUBE LINK: Predám rekreačný domček - chatu v obci Chvojnica na úžasnom mieste pre život na samote v lone prírody - CENA: 159 000 €/ Pri rýchlom jednaní dohoda na cene s majiteľmi možná - Trávnatý porast: 297 m2 - Zastavaná plocha a nádvorie: 402 m2 REKREAČNÝ DOMČEK: - Podzemné podlažie: 68,10m2 - Nadzemné podlažie: 67,32m2 - Podkrovné podlažie: 37,53m2 - Pevná linka - prípojka v chate - Kolaudácia domčeka z r.2000 - Domček - chata je dvojpodlažný a murovaný Na prízemí disponuje 1 izbou, kuchyňou (sporák na plynovú bombu) s výstupom na terasu, kúpeľňou, toaletou, vstupnou chodbou. Na poschodí sa nachádzajú 2 spálne a toaleta. Dominantné trámy dodávajú nehnuteľnosti šarm, ktorý presne zapadá do prostredia, v ktorom sa nachádza. Okná sú drevené. Domček - chata je podpivničený. V pivnici je umiestnený aj zásobník na vodu s filtrom. V oddychovej časti, ktorú si majitelia vytvorili sa nachádza krb a sauna, ktorá bola bonusom pri oddychu a relaxácii. Voda do domčeka je napojená z obecného rezervoáru. Odpadová je zvedená do žumpy (pod stromami vpredu), ktorú treba vyprázdňovať. Kanalizácia v dedine nie je. Inžinierske siete - elektrika, voda v dome sú. Kúrenie na drevo - plynovú pec (rozvod do radiátorov). Kúri sa v nej drevom. Teplá voda funguje na elektricky bojler aj solárne panely (pri slnečnom počasí). Aktuálne prebieha zápis nového geometrického plánu a možného oplotenia pozemku z ľavej strany po zameraní a rozdelení pozemku. Obec žije čulým turistickým životom hlavne v letnom období. Medzi turistické zaujímavosti patria cyklotrasy, turistické chodníky, v zime perfektné lyžovanie na bežkách a potlachy. Ideálna príležitosť, kde môžete načerpať novú energiu z okolitej prírody, využiť možnosti agroturistiky v okolí, hubárčenie. Domček hľadá nových majiteľov, ktorí si ho zamilujú a tiež aj unikátne prostredie a štedrú výmeru pozemku, ktorú ponúka. Ponúkam kompletné sprocesovanie kúpy nehnuteľnosti, vrátane zabezpečenia financovania a iných náležitostí, takže celý proces je plynulý bez starostí. V prípade záujmu o túto nehnuteľnosť ma kontaktujte na tel.č.: .
Celoročne obývateľná chata v Nových Zámkoch  654 m2 s bazéno
Typ: Chata Ulica: chatova oblasť Obec: Nové Zámky Ponúkame na predaj krásny rekreačný  , zateplený , izolovaný 2 podlažný domček so zastavanou plochou 68 m2 , v lokalite Kvitnúci ostrov pri Nových Zámkoch . Pri chatke je postavená ďalšia murovaná chatka 17 m2. Celý pozemok má 654 m2 . Dispozícia prízemie : predsieň so vstavanou skriňou , jedáleň prepojená s kuchyňou, veľká kúpeľňa , terasa na príjemné posedenie . mohutné schody -príjemný výstup na poschodie , poschodie obývacia izba  , krásný veľký balkón s výhľadom na okolitú prírodu a 1 samostatná spálna . Pod domčekom je aj pivnica.  Rekreačný domček :   Kuchynská linka je vyrobená na mieru so spotrebičmi : sporák , elektrická rúra , umývačka riadu , digestor , filtrácia na vodu . V dome je aj klimatizácia , plastové okná s vonkajšími roletami , kamerový systém .Voda je zo studne napojená s vnútornou filtráciou . Ohrev vody -elekrickým bojlerom . V domčeku je aj  internetové pripojenie FREESAT a satelit  v prípade potreby je možné ponechať . Kúrenie s infrapanelmi elektrikou 7 ks  v každej miestnosti . Sadrokartónové stropy s bodovými svetlami dotvárajú príjemnú atmosféru v domčeku .  Kanalizácia nie je  domček je  napojený na žumpu  .Zastavaná plocha domu je 68 m2. Nízke režijné náklady 130 Eur mesačne .Pred domčekom je veľká terasa s príjemným posedením .  Záhradná chata : tehlová chata 17 m2 ,  1 miestnosť  -hostovská   izba , pod chatkou je  pivnica  dá sa používať  aj ako letná  kuchyňa  .Na pozemku je ešte  : drevená búda na náradie a aj suchá toaleta , bazén s morskou vodou a filtráciou ,studňa na polievanie záhrady , automatická závlaha  - kvapôčková závlaha aj s tryskami,   pozemok je oplotený ,rovný , automatická brána a parkovanie pre 3-4 autá  . Jazierko plné rýb a skalka je samozrejmosť ! Dom je vhodný aj na celoročné bývanie  , krásny slnečný pozemok , s množstvom vtáčikov prírode.  Rekreačný domček sa dá kúpiť aj zvlášť s pozemkom 249 m2 za cenu 120 000 Eur alebo všetko spolu ako :  Rekreačný domček aj záhradná chata s pozemkom 654m2 za cenu 150 000 Eur .   Aj o prístup k chatke je postarané  -máte spoluvlastnícky podiel z prístupovej cesty .  LOKALITA :Bezpovodňová oblasť, vhodné pre rybára. Pozemok sa nachádza na krásnom, tichom, nerušenom mieste, možnosť úplného relaxu. Pekné pokojné miesto uprostred prírody, ideálne na oddych v lete aj v zime. Prostredie ponúka možnosť prechádzok, bicyklovania, člnkovania, rybárčenia, hubárčenia, kúpania sa, na pobyt na čerstvom vzduchu, vhodné pre deti a astmatikov. Pri hrádzi je asfaltová cesta až na Sihoť .Možnosti turistiky : vhodné pre rybára , na splav rieky Nitra , Nové Zámky je vzdialené od Bratislavy cca 120 km. V okolí termálne kúpaliská : Podhájska , Nesvady , Komárno , Štúrovo , Patinc
Predaj - rekreačný domček Levice
Predám rekreačný domček pri Leviciach. Rozloha pozemku je 10 árov. Domček ma rozlohu cca. 35 m2. Pozemok je rovinatý. Na pozemku je vinica a ovocný sad. V domčeku je zavedená mestská voda a elektrina. Ohrev vody je zabezpečený prietokovým ohrievačom. K pozemku vedie spevnená prístupová cesta. Pozemok je oplotený. Domček je podpivničený- dve podlažia - 1. prešovňa, sklad, pivnica na ovocie 2. vínna pivnica Prízemie domčeka - kuchyňa a jedáleň.... sú zariadené - kuchynská linka, mikrovlnka, chladnička, elektrický sporák, jedálensky stôl, stoličky. Zobytnené je aj podkrovie - zariadenie - sedačka, postele. Kúrenie - lokálne - na pevné palivo. V cene okrem domčeka a pozemku, elektrických spotrebičov, zariadenia kuchyne a podkrovia sú aj motorové stroje potrebné na starostlivosť o pozemok: 2x motorová kosačka, motorový rotavator, motorový postrekovač a vyžínač. Lokalita - krásne prostredie, tichá lokalita, vhodná na relax. Domček sa dá po určitých úpravách využívať aj na trvalé bývanie. Domček má pridelené súpisné číslo.
Rekreačný domček so záhradou, Sečovská cesta, Košice - Furča
RK Mačičák a Soňa Kovačevičová Vám exkluzívne ponúka na predaj rekreačný domček so záhradou na starej Sečovskej ceste, v katastrálnom území Furča, Košice - Dargovských hrdinov. REKREAČNÝ DOMČEK * práve prebieha kompletná rekonštrukcia * murovaný, postavený z kvalitných tehál * zastavaná plocha 26m2, * dvojpodlažný, z polovice podpivničený * má pridelené súpisné číslo * nová sedlová, plechová strecha pokrytá šindľom * plastové okná * dispozícia - prízemie: kuchyňa s obývacou izbou,kúpelňa a WC * dispozícia - 1. posch.: izba s výstupom na balkón, kúpelňa a WC * pekné, nové, točité, drevené schody vedúce na poschodie Pozemok je slnečný s rozlohou 581m2, má tvar obdľžnika s rozmermi cca 15,4m x 37,8m, je mierne svahovitý, orientovaný na západ s pekným výhľadom. Sú na ňom rodiace ovocné stromy a tiež veľký sklenník. Prístupová cesta k pozemku je z dvoch strán. Z východnej strany pozemku sa práve dokončuje pekný murovano-drevený plot. Príjemná, pokojná lokalita v rámci mestskej časti Košíc. Lokalita je podľa územného plánu mesta určená do budúcna na zástavbu rodinnými domami. Domček je po dokončení vhodný aj na celoročné bývanie. IS: elektrická prípojka, vodovodná prípojka, vlastná výdatná studňa s pitnou vodou Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky ma kontaktujte: Ing. Soňa Kovačevičová, tel. , certfikovaný realitný maklér
Rekreačný domček so záhradou, Sečovská cesta, Košice - Furča
RK Mačičák a Soňa Kovačevičová Vám exkluzívne ponúka na predaj rekreačný domček so záhradou na starej Sečovskej ceste, v katastrálnom území Furča, Košice - Dargovských hrdinov. REKREAČNÝ DOMČEK * práve prebieha kompletná rekonštrukcia * murovaný, postavený z kvalitných tehál * zastavaná plocha 26m2, * dvojpodlažný, z polovice podpivničený * má pridelené súpisné číslo * nová sedlová, plechová strecha pokrytá šindľom * plastové okná * dispozícia - prízemie: kuchyňa s obývacou izbou,kúpelňa a WC * dispozícia - 1. posch.: izba s výstupom na balkón, kúpelňa a WC * pekné, nové, točité, drevené schody vedúce na poschodie Pozemok je slnečný s rozlohou 581m2, má tvar obdľžnika s rozmermi cca 15,4m x 37,8m, je mierne svahovitý, orientovaný na západ s pekným výhľadom. Sú na ňom rodiace ovocné stromy a tiež veľký sklenník. Prístupová cesta k pozemku je z dvoch strán. Z východnej strany pozemku sa práve dokončuje pekný murovano-drevený plot. Príjemná, pokojná lokalita v rámci mestskej časti Košíc. Lokalita je podľa územného plánu mesta určená do budúcna na zástavbu rodinnými domami. Domček je po dokončení vhodný aj na celoročné bývanie. IS: elektrická prípojka, vodovodná prípojka, vlastná výdatná studňa s pitnou vodou Fotografie nehnuteľnosti radi poskytneme záujemcom na vyžiadanie. Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky ma kontaktujte: Ing. Soňa Kovačevičová, tel. , certfikovaný realitný maklér
ID: 025-13-STK REZERVOVANÉ Rekreačný dom v tichom prostredí
ID: 025-13-STK REZERVOVANE!!! Ponúkame Vám na predaj rekreačný dom vo výstavbe s rozostavanosťou 80%. Rekreačný dom sa nachádza v lukratívnej časti obce Liptovská Teplá, vo veľmi tichej lokalite KÚ Madočany. Rekreačný dom pozostáva z dvoch častí. Zo staršej časti, ktorá je zhotovená z kovovo-drevenej konštrukcie, izolácie z kamennej vlny a opláštená dreveným vymývaným obkladom. Novšia časť, je prístavba zhotovená zo sendvičových PUR panelov ukotvených na drevenej konštrukcii. Stavba je ponúkaná s pozemkami o rozlohe 500m2 a ½ podiel na pozemku o rozlohe 123m2. Obytná plocha rekreačného dumu je 95,25m2 a terasa 56,8m2. Dispozičné riešenie stavby viď. pôdorys projektovej dokumentácie. Nakoľko sa jedná o rozostavený objekt, je možné si podľa vlastnej predstavy upraviť jeho dispozičné riešenie, využitie jednotlivých priestorov, prípadne vykonať zmeny v projekte pred dokončením stavby a kolaudáciou. Do rekreačného domu je zavedená funkčná elektrická ako aj vodovodná prípojka. Odpady sú pripravené na pripojenie na kanalizáciu, pričom prípojka je vybudovaná až po objekt. Stavebné povolenie bolo vydané v roku 2022 s platnosťou na 5 rokov. Stavba je geometricky zameraná, pričom zápis do Katastra nehnuteľností bude vykonaný v rámci predaja objektu a pozemkov. Lukratívnosť ponúkaných nehnuteľností podčiarkuje najmä poloha obce Liptovská Teplá, ktorá sa nachádza v srdci Liptova s nespočetným množstvom možností pre rekreačné, športové aj kultúrne vyžitie. Nedá sa nespomenúť aquaparky a wellness centrá Bešeňová, Tatralandia, Kúpele Lúčky, či lyžiarske strediská Jasná, Malinô Brdo, Donovaly, ktoré sú dostupné len niekoľko minút od predávaného objektu. Cena predávaného objektu a nehnuteľností dohodou.