inzercia, predaj, predám, bazár

REZERVOVANÉ Rodinný dom Nová Dubnica - Miklovky

Kategória: Domy

IBA U NÁS!!! RADO Reality ponúka na predaj podpivničený radový dvojpodlažný rodinný dom v Novej Dubnici, vo vyhľadávanej lokalite Miklovky. Dom je postavený na pozemku s celkovou rozlohou 382 m² (úžitková plocha je 150 m²). Je ideálny pre rodiny s deťmi, ktoré vyhľadávajú pokojnú atmosféru okolia, bezprostrednú blízkosť detského ihriska, ale zároveň výbornú dostupnosť priamo do centra, či už za prácou alebo zabezpečením iných každodenných potrieb.
Dom je veľmi dobre dispozične riešený. Na 1. podlaží sa nachádza denná časť domu – priestranná obývacia izba s balkónom a výstupom na záhradu, kuchyňa, špajza, zádverie, predsieň a samostatná toaleta.
2. podlažie tvorí nočnú časť domu. Pozostáva z priestrannej slnečnej spálne s balkónom, dvoch izieb, šatníka a kúpeľne s toaletou.
V pivnici sa nachádza komora, kotolňa s plynovým kotlom zn. Lamborghini, práčovňa s kúpeľňou a technická miestnosť.
Do domu sú privedené všetky inžinierske siete (voda, plyn, kanalizácia, elektrika).
Mesto Nová Dubnica disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, je tu základná škola, materská škola, potraviny Lidl, Tesco, zastávky MHD, pošta. Výhodou je aj prístup na diaľnicu D1 a dobré spojenie s okolitými mestami.

Link na virtuálnu prehliadku:
prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Viera Ježíková
RADO Reality Group
Tel.:
E-mail: jezikova@

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Počet poschodí: 2
Počet izieb: 4
Dodatok k cene: , vrátane provízie
Obytná plocha: 150m²
Celková rozloha: 382m²
Rozloha pozemku: 382m²
Úžitková plocha: 150m²
Vlastníctvo: osobné
Stav: pôvodný
Odvoz odpadu: áno
Voda: verejný vodovod
Plyn: áno
Kanalizácia: áno
Kúpeľňa: áno
Vykurovanie: áno
Balkón: áno
Pivnica: áno
Garáž: áno
Parkovanie: áno
Inžinierske siete: áno
Postavené z: tehla
Zateplený objekt: nie
Strecha: pôvodná
Terén: rovina
Prístupová cesta: asfaltová cesta
REZERVOVANÉ Rodinný dom Nová Dubnica - Miklovky
Podobné inzeráty
Podpivničený dvojpodlažný dom s garážou lukratívna časť
Podpivničený dvojpodlažný rodinný dom s garážou*lukratívna časť Miklovky Nová Dubnica 100% bez investíci! Cena domu podľa znaleckého posudku: NA PREDAJ vo vyhľadávanej lukratívnej lokalite Miklovky Nová Dubnica s bohatou občianskou vybavenosťou doslova do pár minút 4+ izbový dvojpodlažný murovaný, celý podpivničený a zateplený rodinný dom v radovej zástavbe - Nová Dubnica, trenčiansky kraj Cena € 298 000,- je podložená certifikovaným znaleckým posudkom, ktorý môžete použiť pre banku!!! 100% Dispozičné riešenie domu: - prízemie (78 m² ):garáž s elektronickou bránou, práčovňa, sušiareň, dielňa, skladové priestory, - 1.NP (70m²): predsieň so vstavanou skriňou, chodba, kuchyňa, veľká obývačka s koženými sedačkami, veľkým konferenčným stolíkom, nová obývacia stena z masívneho nábytku, zimná záhrada, WC s bezbarierovou sprchou, - 2.NP (70m²): tri izby ( 1x izba so vstavanou skriňou a veľkým školským stolom + poličky, 1 izba veľkou pracovnou skriňou so zabudovaným pracovným stolom) 2x balkón a kúpelňa 33m² pozemok pred domom+ 82m² pôdoris domu+ 166m² oplotená záhrada za domom Tu si môžete spraviť 3D prehliadku domu od BpV Real Estate, s.r.o. / : ✅ Kompletná rekonštrukcia: elektrika, okná, kúrenie, kuchyňa, garáž, kúpeľky, vyhrievaná vstupná predsieň, vstavaný nábytok na mieru, pred domom odstavná plocha so zámockom dlažbou, takže spolu s vjazdom a garážou miesto pre 3 automobily... ✅vykurovanie a ohrev teplej vody je zabezpečené plynovým kondenzačným kotlom ✅odpad je vedený do verejnej kanalizácie ✅celková výmera rovinatého pozemku je 200 m2 ✅ Drevené schodisko z masívneho dreva, všetky dvere s dreveným obložkovaním, poctivá práca ✅ Všetky inžinierske siete voda, elektrika, plyn, kanalizácia ✅ Drevené okná, drevené interiérové dvere s dreveným obložkovaním ✅ Horné poschodie komplet drevené parkety ✅ Kúpeľky a vstupná predsieň sú extra vybavené podlahových kúrením ✅ nové mramorové schody, schodiskové zábradlie a schodiskový prístrešok Dom sa nachádza v lukratívnej tichej lokalite, napriek tomu v blízkosti lekár, škola, škôlka, obchody, autobusové zástavky, plaváreň, kúpalisko, pošta = kompletná občianska vybavenosť... ✔️pri tejto nehnutelnosti sa môžte baliť a nasťahovať , žiadna rekonštrukcia nebude potrebná❗️ - Vek stavby: kolaudácia r. 1979 - RD sa predáva čiastočne zariadený s obývačkou, kuchyňou, detskou izbou, viaceré praktické vstavané skrine... - záhrade v zemi šachta na uskladnenie ovocia a zeleniny - viaceré ovocné stromy jabloň, hruška, marhuľa... Dôvod predaja: Sťahovanie za prácou Pre realitné kancelárie: Realitná kancelária BpV Real Estate, s.r.o. má exkluzivitu, takže poki
NA PREDAJ: Krásny rodinný dom v tichej zastavanej oblasti v
Typ: Rodinný dom Ulica: Miklovky Obec: Nová Dubnica NA PREDAJ: Krásny rodinný dom v tichej zastavanej oblasti v meste Nová Dubnica lokalita Miklovky   Dom je v radovej zástavbe, dvojpodlažný plne podpivničený   DOM: - pripojenie na všetky inžinierske siete: voda, plyn, elektrina, kanalizácia - súčasťou samotnej stavby je aj pozemok patriaci pod nehnuteľnosť o výmere 296m2 vrátane zastavanej plochy rodinného domu   PARKOVANIE: K domu patrí samostatná garáž CENA cena dohodou V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou.   KONTAKT:    Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 296 m2 Úžitková plocha: 179 m2 Plocha pozemku: 117 m2 Zastavaná plocha: 296 m2 Garáž: áno
????NOVÁ CENA???? Na predaj krásny rodinný dom v tichej zast
Typ: Rodinný dom Ulica: Miklovky Mestská časť: Malý Kolačín Obec: Nová Dubnica Leaders & Partners Vám ponúka na predaj krásny rodinný dom v tichej zastavanej oblasti v meste Nová Dubnica -lokalita Miklovky   -Dom sa nachádza v radovej zástavbe v tichej zastavanej oblasti : - čiastočná rekonštrukcia -dvojpodlažný, plne podpivničený - podlahové kúrenie, radiátory nové - plastové okná, plávajúca podlaha ,vstavané skrine - klimatizácia - elektrická garážová brána - nový komín, nový krb -pripojenie na všetky inžinierske sieta - samostatná garáž - dve technické miestnosti, práčovňa - súčasťou samotnej stavby je aj pozemok patriaci pod nehnuteľnosť o výmere 296m2 vrátane zastavanej plochy rodinného domu Cena: dohodou V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou   V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel. číslo    Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 296 m2 Úžitková plocha: 179 m2 Plocha pozemku: 117 m2 Zastavaná plocha: 296 m2 Garáž: áno
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - [25.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 1 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 2 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 3 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 4 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 5 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 6 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 7 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 8 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 9 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 10 REALITY PROGRES, s.r.o. PONÚKA vo výhradnom zastúpení klienta : 6 izbový rodinný dom na pozemku 900 m2 v obci DOLNÝ LOPAŠOV okres Piešťany. Dom bol skolaudovaný v roku 1991, zastavaná plocha 143 m2, loggia 8 m2 a 2 x garáž každá ma 20 m2 Na pozemku 900 m2 sa nachádza samostatne stojaci 6 izbový rodinný dom s obytnou pivnicou a možnosťou využitia ako dvojgeneračný dom. Na záhrade sa nachádza altánok s krbom, stromy, sklenník, drevárnička a samostatne postavená garáž. Dom nemá energetický certifikát, internet Telekom, kúrenie kotol a pec, plastové okná, podlahy dlažba a plávajúca a odpad je riešený žumpou. DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU : obytná plocha 115 m2 + loggia 8 m2 a garáž 20 m2 vstupná chodba, priestranná obývacia izba s pecou prepojená s kuchyňou a jedálňou a výstupom na loggiu, spálňa, 2 x detská izba, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC, garáž. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka, plynová varná doska, rúra, digestor a chladnička. V obývačke je šamotová pec. na prízemí - obytná plocha 115 m2 sa nachádza, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, technická časť- plynový kotol, bojler na ohrev vody a sporák, práčovňa, dielňa a garáž CENA DOMU : 175.000,- € + ZNALECKÝ POSUDOK Náklady spojené s bývaním sú 120,- € V obci Dolný Lopašov je základná škola po 4 ročník, škôlka, pošta, obecný úrad, potraviny, stavebniny. Piešťany sú vzdialené od obce 22 km a Trnava 27 km. V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma 0911 78 08 07. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
NA PREDAJ: Krásny rodinný dom v tichej zastavanej oblasti v
Typ: Rodinný dom Ulica: Miklovky Mestská časť: Malý Kolačín Obec: Nová Dubnica Leaders & Partners Vám ponúka na predaj krásny rodinný dom v tichej zastavanej oblasti v meste Nová Dubnica -lokalita Miklovky   -Dom sa nachádza v radovej zástavbe v tichej zastavanej oblasti : - čiastočná rekonštrukcia -dvojpodlažný, plne podpivničený - podlahové kúrenie, radiátory nové - plastové okná, plávajúca podlaha ,vstavané skrine - klimatizácia - elektrická garážová brána - nový komín, nový krb -pripojenie na všetky inžinierske sieta - samostatná garáž - dve technické miestnosti, práčovňa - súčasťou samotnej stavby je aj pozemok patriaci pod nehnuteľnosť o výmere 296m2 vrátane zastavanej plochy rodinného domu Cena: dohodou V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou   V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel. číslo    Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 296 m2 Úžitková plocha: 179 m2 Plocha pozemku: 117 m2 Zastavaná plocha: 296 m2 Garáž: áno
ZĽAVA Na predaj krásny rodinný dom v tichej zastavanej oblas
Typ: Rodinný dom Ulica: Miklovky Mestská časť: Malý Kolačín Obec: Nová Dubnica Leaders & Partners Vám ponúka na predaj krásny rodinný dom v tichej zastavanej oblasti v meste Nová Dubnica -lokalita Miklovky   -Dom sa nachádza v radovej zástavbe v tichej zastavanej oblasti : - čiastočná rekonštrukcia -dvojpodlažný, plne podpivničený - podlahové kúrenie, radiátory nové - plastové okná, plávajúca podlaha ,vstavané skrine - klimatizácia - elektrická garážová brána - nový komín, nový krb -pripojenie na všetky inžinierske sieta - samostatná garáž - dve technické miestnosti, práčovňa - súčasťou samotnej stavby je aj pozemok patriaci pod nehnuteľnosť o výmere 296m2 vrátane zastavanej plochy rodinného domu Cena: dohodou V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou   V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel. číslo    Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 296 m2 Úžitková plocha: 179 m2 Plocha pozemku: 117 m2 Zastavaná plocha: 296 m2 Garáž: áno